- 4 Ocak 2014
- 1.547
- 1.509
- 248
- 35
Ben yapmadim ama negatif adetim tam gelmedibenim de negatif canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmadim ama negatif adetim tam gelmedibenim de negatif canım
Iyi canim gececek inşallah. . Oranin da ogrencileri iyidir daha sorunsuzkardir en azından ben ankaranin ergenlerinden ne çekiyorum bi bilsen ☺☺benim daha öncede böyle oldu annem mayalı hamur bol tuz yoğurur zeytinyağını ayağıma sürer bu hamuru az pişirip üstüne koyardı iyi olurdu dün de eşime anlattı eşim kalktı yaptıtüm gece durdu bakalım belki düne göre iyi olma sebebi budur, kan dolaşımını sağlıyor ya
sağol tatlım inan bu ilça berbat ama dışarı çıkılmıyor adıyamanımı özledim
![]()
Yok tatlım.. sadece karnıma döküldü, zaten hemen soğuk suyla şok tedavi uyguladım kendimeayy ne diyorsun yarabbimmmsilverdin fln sürdün mü doktora mı gittin organlarında fln bi şey yok di mi ?
günaydın :) bugünde gelmedi biliyorum![]()
benim yumoş bitsin 5 gün geçsin ayağım hala kötüyse çektireyim o zaman ya da 1 ay erteleyelim bebişi ama bu sabah spermcikleri çoktan varmıştır yerlerine tabiiyi si mi bekleyeyim
Valla bende anlamadım canım.![]()
Canim nasilsin seni görünce prolaktin geldi aklıma prolaktin zedeler ☺☺ cuma kan verdim 47 cikti ayni gece adet oldum.ptesi tekrar kan verdim 20 cikti ne oynak bi hormonmus bu ☺ ama sunu okudum ve bizzat denedim.canm goguslerle oynamak cok aartirirmis bu hormonu biz biraktik artik gogus işini ve etkili galiba ☺☺
Göreceksin inşaAllah , sadece sakin ol , bu çok önemli :)
Bu arada senin de mi uykun kaçtı...
İlk 4 te uyandım bu gece yine... uyumak için zorladım kendimi , sonra sabah namazı için kalktım şimdi uyuyamıyorum bir de mide bulantısı olunca , oturdum kaldım![]()
oooo bak senin işin cidden daha zor ergenlerden kaçtım ben hep onlarlaçalışmak da güç ama daha yoğun güzel ben çalıştım tabi.. tatlım benim biğrencinin annesi babasından ayrı ve o... yapıyor eve atıyor herifleri üstelik çck ise çok ürkek bi ara soracaktım yoktun napsam bilemedim böyle 4 öğrenci var ama burası küçük bi yer ve bu ilçenin en pis,bozuk,uyuşturucu kullanan kişiler arkalarında belalılar duyuyorum napsam bilemedim ..Iyi canim gececek inşallah. . Oranin da ogrencileri iyidir daha sorunsuzkardir en azından ben ankaranin ergenlerinden ne çekiyorum bi bilsen ☺☺
Yok tatlım.. sadece karnıma döküldü, zaten hemen soğuk suyla şok tedavi uyguladım kendimesonrasında da revir e gittim antibiyotik+ağrı kesici+bepanthen karışımı sürdü.. bu sabah ta pansuman a gittim.. baktım bişey kalammış Rabbim e şükür olsun ki.. bir iki kırmızılık var, onlarda varsın olsun canım..
![]()
ayy ben bi şey demeyecektim di mi unutmuşumpazartesi yine soruciimm eğer gelmemişse testi ben kargo yapıyorum izmir e ona göre
![]()
bir test pozitif çıkarsa.. unutulmaz bir doğum günü olurPazar doğum günüm şayet bugünde gelmezse yarın erken gebelik testiyle sabah erkenden test yapıcam.
Evet sadece buradan değil, birkaç haber de duydum çevremde.. ufak tefek kazalar geliyor herkesin başına..çok şükürr çok geçmiş olsunn( bu ay var başımızda bir şey hayır olsun
Pazar doğum günüm şayet bugünde gelmezse yarın erken gebelik testiyle sabah erkenden test yapıcam.
Evet sadece buradan değil, birkaç haber de duydum çevremde.. ufak tefek kazalar geliyor herkesin başına..![]()
inşallah olmuştur diyordum içimden ne döküldü biliyor musun: inşallah ana oğul kutlarsnız bu günü diye lovelym valla cinsiyet demek aklımda yoktu inan çok heyecanlandım ya da iime doğdu bilemem inş sağlıklı bi bebiş karnındadır fıstıkım :) olmadı diğer aya devreder tabi her ihtimal var olmuştur inşşşşPazar doğum günüm şayet bugünde gelmezse yarın erken gebelik testiyle sabah erkenden test yapıcam.
Teyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)
doğru bende 2 günüdr var kaza nceki gün de dizimi arptımtüm topiğe la havle çekiyorum ama bize daha büyük bir şey lazım bu hale bakılırsatöbe töbe :))
doğru bende 2 günüdr var kaza nceki gün de dizimi arptımofff eşim dün eini yaktı 3 gün öncee eşim kaza yapacaktı afroditin eşi de öyle kızlar tatlı tatlı sohbet ediyoruz da göze mi geliyoruzz ne
![]()