2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

BEN BU AYDAN UMUDUMU KESTİM CİDDEN Bİ ŞEY BEKLEMİYORUM VE DÜN NİHAYET OV TESTİM SİLİĞE DÖNDÜ EN VERİMLİ GÜNLERDE HİÇ ÇALIŞMA OLMAMIŞ NERDEYSE KORUNMASIZ 3 4 İLİŞKİ OLDU ONLARIN ÜSTÜNE DE KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM NEGATİF O YÜZDEN UMUTLAR KASIMA DEVREDER :) bu arada kasımda OV TESTİ YUM GÜNÜ VSVS YOK

inşallah olmuştur diyordum içimden ne döküldü biliyor musun: inşallah ana oğul kutlarsnız bu günü diye lovelym valla cinsiyet demek aklımda yoktu inan çok heyecanlandım ya da iime doğdu bilemem inş sağlıklı bi bebiş karnındadır fıstıkım :) olmadı diğer aya devreder tabi her ihtimal var olmuştur inşşşş :KK66:şu röntgen meselesini okdudun mu napsam ben şimdi :110:

Kuzum inşallah cinsiyetin hiç bir önemi yok iyi insan olsun annesi gibi merhametli olsun yeter bana. Bir kaç gündür kasık ağrılarım var hep oldum diyorum petle dolaşıyorum ben hala regl bekliyorum.

Röntgen meselesini okumadım bana alıntılar mısın?

Kuzum inşallah cinsiyetin hiç bir önemi yok iyi insan olsun annesi gibi merhametli olsun yeter bana. Bir kaç gündür kasık ağrılarım var hep oldum diyorum petle dolaşıyorum ben hala regl bekliyorum.

Röntgen meselesini okumadım bana alıntılar mısın?
şimdik ayağı bi sağa bi sola feci burkuldu .. sonra eve geldim şişmiş mandalina kadar üzeirne basıyorum ama acıyor hafif topallıyorum işten izin aldım evdeyim 13:30 da randevum var hastahanede yum bugün yarın eşimle sabah çalıştık :KK22: ve ben röntgene girmek istemiyorum eşimde istemiyor napsam şaştım :110:

ooo anaaaaam sıcak ekmek ağız dil yakar mı yaktı valla nedir bu başıma gelenler artık ağlayacağım halime gülüyorum dua edin de bişey olmasın banaaa offfffff

dur bakalım ben günümden bi gün önce yaptım test negatifti hemde erken gebelik testi günümden 2 3 gün sonra yaptım anca öyle ince çizgiyi gördüm :)

ben de bugün erken gebelik testi almak istiyrum 2 gün var adetime çıkar mı acaba ? bir de ne marka alayım önerileriniz varm ı

canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin insallah silverdin yanik tedavisinde super sen ne kullaniyorsun krem kurumadan sureklisurersen cabuk iyilesir :)
sağolasın tatlım.. sanırım bepanthen kullanıyor doktor.. ama hafta sonu kullanmak için de kendim silverdin alabilirim.. ;) şu an iyiyimşükür olsun ki.. :)

ooo anaaaaam sıcak ekmek ağız dil yakar mı yaktı valla nedir bu başıma gelenler artık ağlayacağım halime gülüyorum dua edin de bişey olmasın banaaa offfffff
Çok kararsız kalmışsın gülüm yaa..bekle dicem ama bat ına da daha çok vardır.. yum günlerini de düşünmek lazım tabi.. şişme olmasaydı vallahi bende röntgen e girme derdim ama, şişti diosun.. Karar senin gülüm :(

ayy.. canım yaa.. bende ne anladım, ne cevap verdim ..
yok yoookk.. hakikatten de birşey var bu günlerde kızlar.. Rabbim sonumuzu hayır etsin.. Geçmiş olsun kuzum :( çok mu fenasın ?

şimdik ayağı bi sağa bi sola feci burkuldu .. sonra eve geldim şişmiş mandalina kadar üzeirne basıyorum ama acıyor hafif topallıyorum işten izin aldım evdeyim 13:30 da randevum var hastahanede yum bugün yarın eşimle sabah çalıştık :KK22: ve ben röntgene girmek istemiyorum eşimde istemiyor napsam şaştım :110:

Kuzucum girmene gerek yok zaten. Çünkü burkulma olayını küçükken bende yaşadım ve ne röntgen çektirdik ne birşey doktor zamanla geçecek dedi. Kas gevşeticilerle falan ovup ayağının üstüne yüklenme eğer ciddi bir burkulma değilse 2-3 haftada anca toparlıyor zaten benim fikrim bu.

Back
X