2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sonuna doğru sormaya başlıyordu...bitmedi mi hala :D
Ben dalga geciyorum zaten lohusa olunca 80 günü bulurum diye :D
2 kerecik oldu henüz canim... O da odaklanamadim daha duzgunce...2.ayı da atlattık şükür 3. Ayda daha rahat olurum nasipse..:)

evet iyi yapmışsınız 3ten sonraa artık devam :):-) biraz utanırım ben bebekle ama işte değişik varlıklarız biz insanlar ya :)

burda hazırlıklarını tamamla sonra sümelaya mı uzun göle mi nereye gidiyorsan git tereyağını da ye iyi beslen bak canım neler çekişti:))[/QUOT
sümela da bişi yok ya ama uzungöl gerçekten çok güzel arabadan iner inmez hissediyorsun o doğası havası falan çok güzel fırsatın olursa mutlaka git derim inan pişman olmazsın ...ama şöle bi ayrıntı var ağustos sıcağında bile gitsen biraz ıslanabilirsin ona göre tedarikli git gece göl kenarında gezmek için kalın hırkan da yanında bulunsun .....ciddi anlamda düşünürsende rezervasonunu erken yaptırki sonra araplardan yer kalmıyor

Canım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak

doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben

beklemedeyim canım hala gelmedi

hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi

fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım

İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma

oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
Kuzum pazar günü hayırlı olsun senin için... Dualarimdasin inan kiii :)

benimde :-):-) ama öyle değil mi ben olsam bu Siyetem Siyetem yi değiştiririm eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla ayda 4 5 gün olan birini bulurum :-):-) töbe töbe :)
hahah.. :-) düşünemiyorum bile.. ünv. deyken benim bir arkadaşım da 15 gün olurdu :KK57: şok geçirmiştim onu duyunca; sonrada şükür etmiştim.. benim düzensiz ama bir başladımı 7 günü şaşırmaz idi .. eskidenn.. anaammm.. modum düştü birden :(

bende çok istiyorum kısmet olursa mayıs gibi bebiş durumlarına bağlı olarak karadeniz turu istiyorum hemde çokkk :))@arsinli seni niye yanıtlamıyor öyle ortaya yazıyor hep ben sonradan etiketliyorum :(

Son düzenleme:
Canım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak

doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben

beklemedeyim canım hala gelmedi

hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi

fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım

İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma

oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
Amin ins canım :-) hala inanamıyorum

ah bi gidebilsem hava cok soguk eşim arabayıda bırakmadı mecbur minibüsle gidicem bakalım daha soylemedım arıcam bıraz ben eve gıdıyorum dıye eve kendımı atıp yatasım var
hmm o vakit bolca dinlen havalar artık böyle dikkat et kendine

Back
X