tatlımm mrb cute bahsetti senden bana..
benimde rahmim ters..4 aydır bebek deniyoruz ve olmadı..
sen bekledinmi yada kaç ay bekledin..
doktor bana hamilelik için engel değil dedi ama ben yinede korkuyorum..
birde evet cinsel yaşamda acı oluomuş birçoğunda benim bazı pozisyonlarda oluyor ve ters rahimle alakalı bencede..
inş bebeğine sağlıkla kavuşursun...
canım bende aralık ayında karar verdik biz..ben önce bi dr a gttim bi sağlık sorunum var mı baktırayım dedim..tahlil yaptırdm hepsinden..dr sorun yok dedi hatta çift yumurtan var dedi..ama hiç ters rahim falan demedi..bende gönül rahatlığıyla eşime anlattım ve bebek deneme sürecimz başladı 8. ay hamile kaldım..temmuz ayında yani..bana hiç olmayacak gbi gelmeye başlamıştı artık..bide ters rahim değişk bi konu hemen çocuğu olanlarda var aylarca yıllarca olmayanda..o ilşkiden sonra ayaklarını kaldır yat lar filan bizim için geçerli diilmiş mesela..benim ilk ewlendiğimde ilşkm 5 ay olamadı ..daha sebebini şuan anladm büssürü dr a gttim kmse söylemedi şimdiki dr um anattı hepsini..sen şimdi hiç bunları kafana takma..bak biz aylardr yumurtlama günü takip hiç kaçırmama, tüm ayı en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşıyorduk..temmuz ayında ise ramazandı biliyosun.ters rahimden dolayı ilşkiden sonra sperm hemen atılmıyo rahmim tarafndan ..koca temmuz ayında sadece bir kez ilşkiye grdik ve ben eşime spermi rahmimimn atmadğnı orucumun tehlikeye grdiğini bide ramazan bitene kadar ilşkiye grmek istemedğmi içiimin rahat etmedğni söyledim o da tamam dedi..koca ay sadece bi kez birlikte olduk onda da inan kalktım hemen duşa grdm sahurluk hazrladım.gebelik testi yaparken ilk kez bu ay bu kadar olumsuz baktm teste .. eşime saçmalama ilşkiye mi grdikte hamile olcam dedm..o da olsun yapalım dedi..gerek yok kasığım çok ağrıyo yarn gelcek dedm ama dinletemedm o testi yaptık veeee ben şookkk..inanamıyorum..ağlıyorum..odaya kilitlemişim kendimi..yanlış test o eczacı ovülasyon testi verdi yanlışlıkla diye nasıl ağlıyorm .. eşiim 2 tane almış test gel bak bitane daha var diyo bana onuda yapalım..neyse ben yanlış diyorumya o da kopkoyu 2 çzgi çıkınca kan testi yaptırdk snra 1015 değer çktı ve kesinleşti..özetle kalbini ferah tut ve dewam et.. çok yakında gelecekk. göreceksinn..