2014 ocak anneleri kilo takibi

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhabalar öncelikle şunu söyleme istiyorum daha çok erken biliyorum ama ben kilo almaktan çok tedirginim 2014 ocak anneleri buradan kilolarımızı takip edelim dikkat edelim istiyorum kaç kiloyla hamile kadınız kilo aldınızmı (daha erken almamışsınızdır) ama ben kilo konusundan çok korktuğumdan yazıyorum bunları
7 yıl önce 21 yaşımda 91 kiloydum sonra rejim yaptım kilomu 58 lerde sabitledim ama evlendikten sonra her bayan gibi bende aldım şuan 61 im umarım doğuma kadar çok kilo almam ödüm kopuyor eski günlere dönmekten:18::18:

selam bende yeni hmileyim..geçen hafta doktora ilk gittiğimde tartıldım 58. kiko ile hamile kaldım.. bakalım bundan sonra ne olacak kilo almaya çok elverişliyim bnde..:18::18:

Selam ben de yeni hamileyim bu ikinci ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım
Ama 43 kilo ile kalmıştim şimdi 52 kiloyum bu sefer dikkat edicem inşallah çok almam

ben ilk gebeliğimde 10 kilo almıştım bebek 3500 grdı inşallah bundada öyle olur oğlum 10 günlükken eski kiloma dönmüştüm az olunca vermeside kolay
sağlıklı olanı 9-14 kilo arası demişti doktorum takıntı yapmadan dikkat etmek lazım

ben ilk gebeliğimde 10 kilo almıştım bebek 3500 grdı inşallah bundada öyle olur oğlum 10 günlükken eski kiloma dönmüştüm az olunca vermeside kolay
sağlıklı olanı 9-14 kilo arası demişti doktorum takıntı yapmadan dikkat etmek lazım

ayy maşallah nasıl başardınız varmı sırrı
ben çok korkuyorum fazla almaktan

merhabalar öncelikle şunu söyleme istiyorum daha çok erken biliyorum ama ben kilo almaktan çok tedirginim 2014 ocak anneleri buradan kilolarımızı takip edelim dikkat edelim istiyorum kaç kiloyla hamile kadınız kilo aldınızmı (daha erken almamışsınızdır) ama ben kilo konusundan çok korktuğumdan yazıyorum bunları
7 yıl önce 21 yaşımda 91 kiloydum sonra rejim yaptım kilomu 58 lerde sabitledim ama evlendikten sonra her bayan gibi bende aldım şuan 61 im umarım doğuma kadar çok kilo almam ödüm kopuyor eski günlere dönmekten:18::18:

canım ya kafana çok takma. hayırlısıyla saağlıklı bebişler dünyaya getirelim de. ben çok umursamıyorum. tabii hamile kalmadan önce asla kimse benden böyle bir söz duyamazdı. şu an 62 ile başladım bende boy 1,67 bakalım ne çıkacak Allahın izniyle 8 ay sonra.:) birde ekmek yeme sadece sabahları bir dilim kadar. ama iyi beslen. hazır gıdalardan uzak dur. badem ceviz süt yoğurt meyve salatalar sebze yemekleri ye. baklava börek çikolata aş erdim dersen bir ayda 7 kilo bile alırsın. doktorum bahsetti dün banada. hani doğal besslen hem kendin hem bebeğinin sağlığı için. ben sadece hazır gıdalardan hamilelik boyunca bir kez simit yedim. onunda pişmanlığını yaşıyorum şu an. türkiyeye geçen sene gdo lu susam girmiş uzak durun susamlardan. birde naneli sakız çiğniyorum bazen de unutuyorum hamile olduğumu yutuyorum. ben çok severdim sakız yutmayı umarım bir yan etkisi olmaz da:)

Merhabalar bende yeni hamileyim :) evlenirken 46 kiloydum 1,5 senede 15 kilo aldım 61 kiloydum hem cocuk düşünüyorduk hemde rejime girmiştim şuan 58,5 kilo ile hamile kaldım diyebilirim

Merhabalar bende yeni hamileyim :) evlenirken 46 kiloydum 1,5 senede 15 kilo aldım 61 kiloydum hem cocuk düşünüyorduk hemde rejime girmiştim şuan 58,5 kilo ile hamile kaldım diyebilim

merhaba siz evlendikten sonra baya almışsınız:26:
aman dikkat sizde kilo almaya elverişlisiniz demek ki dikkatli beslenin işlenmiş gıdalardan uzak durun
bende 61 kiloyum şuan 7 haftanın içindeyim

Sormayın ya evlenmeden önce 34 beden gıyerdım ve çok yerdım deli giibydim kilo almazdım bir evlendım ki asıl şimdi hiç yemedıgım halde 1,5 senede 15 kilo aldım 1,65 boyundayım eşim 1,89 boyunda ve oda 78 kilo ile evlendı suan 102 kilo :) süper degilmi yemekten degılde herkesın dedıgı evlılık eşimle ikimize baya yaramış ::)

Son düzenleme:
Back
X