2014 ocak anneleri lohusa pijamalarınızı aldınız mı?

yazyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
41
3
98
İzmir
kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz. malum kış annesi olacağız inş.. ben çok üşüyen biriyim. kışlık güzel pijama bulanlar yardımcı olabilirler mi?

bende ocak annesiyim cat pat bişeler aldım bebeğime ama kendime daha almadım gecelik düşünüyorum hastane sıcak oluyo ama yinede kışlık pijama takımı önden düğmeli olmalı alıcam inş

ben ilk bebeğimde almıştım almayı düşünmüyorum onu giyecem ama ayrıca düğmeli pijama takımlarım var lohusadan hariç yeter diye düşünüyorum hep pijama ile gezmeyeceğiz ya

Peki pijama takimimi daha kullanisli olur sizce yoksa gecelik mi?

bende aldım. biri alt üst ve kışlık. diğeri 3 lü takım ve ince. Çünkü lohusayken ateş basıyormuş. o yüzden birini ince aldım.
fiyatlarını tam hatırlamıyorum. daha önce burda bi yerde yazmıştım ama sanırım biri 75 diğeri 65 tlydi

Peki pijama takimimi daha kullanisli olur sizce yoksa gecelik mi?

bence ikisinden de almak lazım. gecelik, eğer sezeryan olacaksa iyi oluyormuş. hem dikişlerine değmiyormuş. hem de tuvalete giderken rahat oluyormuş.

daha once dogum yapmis birisi olarak kucuk bir tavsiyede bulunayim sezeryan veya normal dogumda olsa kan kaybedeceginiz icin dogum yaptiginiz ay epey usuyebilirisiniz hastane sicak olacak diye dusunmeyin agustos sicaginda dogum yapip hastanede battaniyeye sarilip zangir zangir titredi kardesim.

Günaydın güzel hamişleeer, 2008 kasımda sezaryen doğum yaptım 20-25 tl ye satılan kalın penye uzun elbise tipi gecelik götürdüm hastaneye çokta rahat ettim, nasıl göründüğüne bakmaya pek fırsatınız olmuyor inanın, doğumum çok kolay geçtiği halde saçımı bile ttaramadım hastanede oysa gözkremime varana kadar götürmüştüm yanımda ama kalın bir hırka yada sabahlık şart, geceliğin önden açılması çok önemli emzirmek için naçizane tavsiyem :)

bnde 79 tl ye lohusa pijaması aldım kışlık hamıle pantolonları gıbı belı ayarlanıyo lastıgı var çok güzel twıddy marka onu eve gelıp banyomu yapınca gıyerım. bıde hastaneye götürmek için aldım L beden normalpijama normalde S beden gıyerım ama genış aldım rahatoldun dıye hırka sal vs kullanmayı severım bıde onlardan koyarım cantamaevde ne olsa ayarlarım nasılsa....

Uzun kol uzun bacaklı 2 parça bir takım aldım. Üstü önden düğmeli göbeğe kadar. Altı da beli ayarlanabilir lastikli. Hatta yıkayıp kullanmaya başladım bile :) Hastane için bir takım daha alırım muhtemelen.Bir tane de elbise alabilirim belki.Sabahlık olarak evde kullandığım sabahlıklardan götürmeyi düşünüyorum. Bir de yelek götür hastaneye diyor doğum yapan tüm arkadaşlarım.

ben Pelin mağazasından bir tane kısa kollu gecelik ve sabahlık
bir tane tek gecelik
1 tane de pijama takımı aldım
yeni doğum yapan tüm arkadaşlarım gecelikle daha rahat ettiklerini söylediler ve çok terlediklerini
ondan dolayı ben hastaneye 3 gecelik 1 pijama götürmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…