benimkide aynı ama kanmıyo sağlam kahvaltı yapıyorum :) obur benim oğlan
Canım ilk postayla kandırıyorum
ikinci posta da sağlam yiyor oğluşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide aynı ama kanmıyo sağlam kahvaltı yapıyorum :) obur benim oğlan
Gunaydinnn sevgili annisler ve minimini bebisler!! :))
Canim ben de buhar makinelerini biraz sorusturmustum.
Sicak buhar ufleyenler bakteri olusumunu artirdigi icin tavsiye edilmiyor.
Soguk buhar ufleyenler cevremdekiler tarafindan kullaniliyor. Hatta doktor markasi ile tavsiye ediyormus. Ben dogumdan sonra cocuk doktoruma soracagim, sen de dr sorarak onun uygun buldugu makineyi alabilirsin. Cunku kis bebekleri, mecbur isitacagiz ve hava kuruyacak.
günaydın anneler vebebişleri
uzun zaman oldu buralara yazmayalı,inşallah herkes iyidir...
ben size bir şey danışacağım...kızıma hamileyken bu tarz bir durumla karşılaşıp karşılaşmadığımı hatırlamıyorum..
Karnımın sol kısmında sertleşme var ve ağrıyor..başına gelen varmı? nette biraz araştırdm bazı yerler nrmal diyor bazı yerler erken doğum belirtisi diyor..
burada genellikle aynı haftalarda aynı şeyler yaşandığı için sizlerede sormak istedim,bu durumu yaşayanınız var mı?
Canım bazı bebişler kafasını dayamayı seviyor
benimki kafasını dayadığında çok sert oluyor ve ağrı yapıyor
pozisyon değiştirdiğinde rahatlıyorum
sağol canımbilgi verdiğin için,içim rahatladı![]()
![]()
![]()
![]()
Kramp gibi girmiyor dimi canım ağrı?
kramp gibi değil ama sabit ağrı ...şimdi oğluşum oyandı hareket ediyorbiraz haifledi gibi..
Seni yanlış yönlendirmeyi kesinlikle istemem canım
benimki kafasını dayayınca ağrım oluyor
tamam canım sağolasın.zaten ağrım devam ederse doktora giderim..
Hekrse günaydınnnnnnnnn
biz kahvaltımızı bile yaptık
uykucu hamiş teyzelere selamlar![]()
![]()
günaydınnnn...
bizde kahvaltımızı erken yaptık,ara öğün bile yedik..öğlen ne yiyelim diye düşünüyoruz oğluşumla:))![]()
tamam canım sağolasın.zaten ağrım devam ederse doktora giderim..
İnsan hamileyken gözü hep yemeklerde oluyor değil mi
kızlar çooookkkk kötüyüm yaa bu mide yanması-ekşimesi beni öldücek, süt iç dediler geçmedi, tahin helvası ye dediler geçmedi, haftaya randevum doktoruma dicem ama nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum![]()
![]()
evet aklımız fikrimiz hep yemekte...bu aralar özellikle iştahım çok açık...
Tünaydın kızlar, nasılsınız bakalım? Biz de sabah kahvaltımızı yaptık, ev temizliğimizi yaptık çamaşırları yıkadık, şimdi de öğle yemeği yiyeceğiz:) Hava soğuk giydim yün hırkamı oturuyorum:))) Kızlar sabah listeme göz gezdirdim alınacaklara baktım.Haftaya maaşlar yatınca alışverişe çıkacağız....Tulum, badi, ayaklı pantolon, havlu, battaniye, çorap, mendil, şapka, eldiven gibi tekstil ürünleri alırken hepsini bir yerde bulabilir miyim acaba? ve kaçar adet almalıyım deneyimli olanlar ya da alışverişe çıkanlar ne önerirler?
Tamam canim cok sagol bekliyorum haberini![]()
Merhaba guzel anneler ve tonton bebeler :)
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun, acil sifalar.
Lexcim senin de tasinmaba srvindim. Gule gule oturun yeni evinizde.
Biz de bugun doktora gittik. Kizim 642 gram olmus, bugun 24. Haftayi doldurduk, 24+0 mi yazmam gerekiyor? Gecen ayki gibi bu ay da bas asagi duruyor. Doktor daha cok yer degistirecek onumuzdeki aylarda dedi. suyum normalmis.
6.8 kg aldim, yani 7 diyelim. Dr bu sefer iyi gidiyorsun kilon iyi dedi :) esim de diyetisyene gidiyoruz dedi :) seker yuklemem bayramdan hemen sonra.
Dogim icin 30-31 aralik veya 2 ocak dedi. Eger daha once gelmezse tabii diye ekledi :) biz simdilik ocakta diye dusunuyoruz, sinifinin kucugu olursa zorlanir mi diye endisemiz var. ozellikle winebir cim, sen psikologsun, bu konuda ne dusunuyorsun?
Ben vitaminleri azalttirmaya calistim ama drum aksine kalsiyumu artirdi. Ben bayramdan sonra yuksek ihtimalle ise gitmeyecegim, rapor almak icin ugrasiyoruz. Bendrn son haberler boyle :)