Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bülent Bey çok iyi bir doktordur..Canım benim tanıdığım bir doktor var ama muayenesi çok pahalı olmuştur. Prof. Dr. Bülent Baysal. Çok iyi bir doktor.
24. haftada yaptırdım canım benmrb kızlar şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız . ben haftaya aile hekimine yaptırıcam pazartesi 23+5 oluyorum tam 24 mü olması gerekiyo illa 24 de kontrole gidicem doktora gitmeden yaptırayım dedim
biz ufak ufak başladık canımbebişiniz için hazırlık yapmaya başladınız mı yoksa daha erken mi
benim mutlaka bi çözüm bulmam lazım bu olaya, resmen nefes alamıyorum. küçücük bebişim de rahatsız olur herhalde. sen kullanıyor musun şu anda canım? Aslında forumda bi başlık açıp sorayım ben kullanan var mı diye, birileri çıkar mutlaka.
canım ben de sıcak buhar üfleyenler bi çok açıdan tehlikeli die biliyorum. ben şimdiden almak istiyorum. en azından kendimize de kullanırız rahat ederiz belki, eşim de çok rahatsız oluyor çünkü.
aynen canım Allah onların rızkını verir inşallah. ben de mobilya almadım. park yatak, bebek arabası aldım. sağolsunlar bizim aileleler yardımcı oluyor baya, görümcem arabasını aldı, ablam annem sürekli ne alalım die soruyor. kıyafetleri de hallettik, hep beraber
bizim bütçeyi çok sarsmadı çok şükür.
sterilizator, buhar makinesi, mama isitici, bebe telsiz- bu tarz aletlerden ise ihtiyacım oldukça alıcam. mesela şu anda buhar makinesine ihtiyacım var onu alıcam. inşl bebişlerimiz güzel emerse mama ısıtıcıya falan gerek kalmaz diorum.
bu arada bugün bir makine bebiş kıyafeti yıkadım, kuruyunca ütülerim artık cicileribir makine daha var, etiketlerini falan söktük görümcemle
![]()
Bugun biraz magaza dolastim. Weewell, avent ve chicconun soguk buhar ufleyicileri var gordum canim.
Ben de saydiklarimdan sadece sterilizatoru dogumdan once alacagim. Digerleri listemde var, ihtiyac olursa alirim :) daha dogrusu soranlar oluyor, onlara soylemek icin listemi yaptim, magazalari gezip fikir de edindim :)
Bizim de sagolsun annemler araba, anakucagi, park yatak vs. aldilar. Ben sadece giyim esyalarini aldim. Bundan sonra kalanlar cok aciller degil, akraba-arkadaslar da kalanlari alir :)
Bundan sonra brbislerimiz icin calisacagiz zaten. Iyi olsunlar da insallah. Ikinci bebeklerimiz de olursa insallah, ablalarinin-abilerinin esyalarini kullanirlar :)
canım bi sitede okudum şimdi, astımı olanlara buhar makinesi pek tavsiye edilmiyor diyor, başka bi yerden araştırma fırsatım olmadı ama sen bi bak istersen
Soğuk Buhar Makineleri İle İlgili Bilinmesi Gerekenler
weewell'in özellikleri baya iyi gibi, ortamın nemini otomatik ayarlama var en önemlisi o noktaya gelince duruyormuş, diğerlerini araştırmadım henüz, ben netten alırım büyük ihtimalle. bu arada nette okuduğum yorumlar içine çeşme suyu kullanılmaması yönünde.
canım aileler olmasa işimiz zor zaten, bzim ana kucağımız kaldı bir, onu da annem alıcak, mama sandalyesini de ablam![]()
evet filiz hanım Mehmet gencer 3-4 hafta önce sıra alınıyor yoksa oooo bulamazsın ben aylık gidiyorum, randevudan çıkınca bidahaki ay için sıramı alıyorum. Sen geleceğin zamanı biliyorsan telefonla randevu alabilirsin aslında, randevu günü giriş yaptırman yeterli. Mehmet Beyle konuşunca yazarım canım, evet para da önemli tabi, dediğim gibi herkes paramla rezil oldum diyor o zaman gerek yok yani özele para dökmeye. Doktor önemli bence de. devlet hastanesinde normal doğum yaptırınca doktor prim alıyor, özelde de tam tersi sezeryan yepınca prim alıyor hem sezeryande kafasına göre yapıp geçiyor, ama normal doğumda bebişin keyfini beklemesi lazım gece evdeyken aranabilir, ya da hastanede beklemek zorunda kalabilir bu sebepler yüzünden özeller sezeryane gerek olsa da olmasa da yapıyorlar diye duyuyorum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Yalnız artık denizli dev.hast. olsun servergazi olsun eskisi gibi değil çok temiz, ilgililer, odaları falan güzel. geçen sene halam servergazide kadın hastalıklarından ameliyat oldu çok memnun kaldı , ziyaretine gitmiştim 2 kişilik odadaydı ve odası güzeldi.doktoru kimdi ona da bi sorayım bayramda görürüm. Hayırlısı olsun merhametli doğru dürüst işini düzgün hakkıyla yapan doktorlar nasip etsin Allahım inş.
Ne kadar şanslısınız
biz herşeyimizi kendimiz alıyoruz, kimseden bi fayda olmayacak gibi görünüyor
gene de hayırlısı
Teşekkürler bayramdan sonra gideyim o zaman inşallah tabi.. Artık mağaza mağaza gezemiyorum her yerim ağrıyo. Kıyafetlerini aldım ama onun dışında herşey duruyor. Acaba bizim içinde bi şeyler varmı ? Emzirme südyeni, lohusa pijaması gecelik vs
ben başakşehir deyim orda başakşehir tıp Merkezi var oradaki buhara hanima gidiyorum cok memnunum işinde cok başarılı bir kadın ve kontrol ve Doğum fiyatları da cok uygunnerde senin hastane ben medlife beylikdüzüne gidiyorum muayne 30 normal doğum 450 sezeryan 850 hepsi tek kişilik odada oluyo doktorumdanda çok memnunum
aa. bende nergis zümrütbaş ı düşünüyodum doğum için. manisa da yaşıyorum ama doğumu annemin yanında yapmak istediğim için denizliye gelcem nasip olursa. aslınd ben çok kararsızdım.nergis hanım içime sinmemişti ama denizlide başka doktora da gidemedim yazın. artık gitmem nergis hanıma. servergazide doğum yapanlar çok memnun, hem tek kişilik odalarda kalmışlar, ebeler ilgiliymiş. semih mun u duydum servergazide 37. hafta dan sonra denizliye gelince ona gidip doğumu sizde yapmayı düşünüyorum desem abes olmaz heralde. hiç kontrole gitmeden kabul eder mi ki. Mehmet genceri de duydum, beğeniyolar genelde. doğum parasıyla ilgili konuştunmu Mehmet gencerle hiç?
Canım biliyosun şeker yüklemesi yüksek çıktı benim şuan diyetisyenin verdiği listeyle günde 6,7 kere ölçüm yapıyorum. Evet karbonhidrat, şeker yemediğimde herşey normal yiyince fırlıyo yani ben sürekli bu diyete devam edicem. Senin şuan yükleme öncesi tatlı yada karbonhidratı kesmen sakıncalı olabilir, yani diyelim yüklemede normal çıktı sonrasındada şuan yediklerin kadarmı yiyiceksin bunu bi sor istersen bi doktora. Bence normal nasıl yiyorsan öyle devam et ki bi sorun varsa çıksın. Ben ilk gün şok olmuştum ama şuan Allah beterinden saklasın diyorum. Ve sende bişey çıkarsa ki inşallah çıkmaz korkma şu 2 gündür gayet iyi besleniyorum.. Yiyebileceğim bi çok şey var :)
ben de manisada yaşıyorum, kime gidiyorsun manisada?
Aslında haklısın da ben de şöyle düşünüyorum. Ben 50'liği yaptırmadan önceki birkaç gün ballı çaylar ıhlamurlar, kuru meyveler biraz abartmıştım olayı ilaçsız iyileşeyim diye, hastaydım malum.
Ekmek zaten her zaman yediğim kadar yiyorum onu kesmedim ama bugün tam buğday ekmeği aldım onu yicem artık. Pirinç pilavı ve makarna zaten yemiyodum, bulgur da zararsız zaten. Yani komple karbonhidratı kesmedim ama şu kuru meyve olayını kestim. Amacım da şu, eğer yediklerim yükselttiyse şekerimi, bu kestiğim yiyecekleri doğurana kadar yemeyiveririm. Ama eğer bende gebelik diyabeti varsa zaten bunları yesem de yemesem de çıkacak. Ben bu tatlı işini biraz abarttığım için mi yüksek çıktı bunu öğrenmek istiyorum, yoksa tamamen şekerli şeyler yemeyi kesmedim. Bi de bu parmaktan kan ölçme, iğne falan olayının düşüncesi bile beni fena yapıyo ben iğneden çok korkarım, kendime asla yapamamyoksa tabiki abartılacak bişey değil sonuçta doğumdan sonra geçecek.
Ne kadar şanslısınız
biz herşeyimizi kendimiz alıyoruz, kimseden bi fayda olmayacak gibi görünüyor
gene de hayırlısı
hayırlısı tabi canım Rabbim onun rızkını verir, sen içini ferah tut. Ben kendim de idareli davranmaya çalışıyorum açıkçası, yeğenim var 8 aylık, onun küçüklerini falan kullancam hep, yeğenim erkek benim kızım olcak nasipse ama evde giydiririm, nasıl olsa küçük olcak.
bu arada seninle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı olcak gibi :) doktor bana tahminen 10 ocak dedi, sen de var mı böyle bi tarih. yoksa sezaryen mı olcaktın?
kızlar ben de Denizliliyim yazın kontrole gittim özel ege ye ama ben beğenmedim hastaneyi basık kalabalık ve kirliydi dr arif saylan dı sanırım ultrason falan güzel değildi ben başka bir yere gitmedim daha iyisi var mı bilmiyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi, hatırladığım kadarıyla sezeryan 650 gibi birşeydi ama ben memurum belki fiyat değişir yine de fiyatı kesin hatırlamıyorm yanıltmayayım