2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydııın nasılsınız güzell anneler? ben de imdi sağlık ocağından geliyorum tahlil sonuçlarımı aldım kolesterolüm gene yüksek çıktı sanki löp löp tereyağı yiyorum :) hemşire gebelikte oluyo bazen booool boool su içiceksiniz dedi.. aman suyu ihmal etmeyin kızlar idrar yolu enfeksiyonundan tutunda kolesterole kadar herşeye faydası var.. aile hekimine de ferro sanol yazar mısınız onu kullanıyorum dedim gyno ferro daha uygun deyip onu yazdı ısrarla :)

Tatlım günaydın, hamilelikte kolesterol bakılmaz hatta doğumdan sonra 6 ay kadar bile bakılmaz çünkü vücut süt üretimi için yağ stoklar hiç kafanı takma günlük yürüşlerini yap yeşilik yemeği ihmal etme yeter, Gyno ferro sanol'un içinde folik acid var senin ve bebeğin için çok önemli o yüzden yazmıştır, Sağlıklı güzel doğumlar dilerim.

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

Güzel Hamişler,

Hamileliğimiz boyunca vücudumuz elastik yapısını kaybediyor eğer bakmazsak da çatlamaya başlıyor, bloğumda çok güzel hediyeli bir yazı var tam 300 tl değerinde çatlak kremi ve göz bakım kremi sizin olabilir, hadi çalışsın parmaklar,

ANNESİNİN PRENSİ: Çatlaklar ve Çözümü PHYTOLASTIL GEL

Tatlım günaydın, hamilelikte kolesterol bakılmaz hatta doğumdan sonra 6 ay kadar bile bakılmaz çünkü vücut süt üretimi için yağ stoklar hiç kafanı takma günlük yürüşlerini yap yeşilik yemeği ihmal etme yeter, Gyno ferro sanol'un içinde folik acid var senin ve bebeğin için çok önemli o yüzden yazmıştır, Sağlıklı güzel doğumlar dilerim.

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

teşekkürler canım evet genelde yüksek çıkarmış zaten Allah başka dert vermesin :) bi süre de bunu kullanayım içinde B12 de varmış unutkanlığımı alır belki biraz :D

Günaydın hamişler ve bebikler,
dun şeker yüklemesi yapılmıştı çok şükür Rabbime iyi çıktı sonuçlar çok korkuyordum korktuğum başıma gelmedi hamd olsun. Sonra da doktor prensesime baktı. 800 gr 33 cm olmuş minik kuzum. Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün olsun :)

dun şeker yüklemesi yapılmıştı çok şükür Rabbime iyi çıktı sonuçlar çok korkuyordum korktuğum başıma gelmedi hamd olsun. Sonra da doktor prensesime baktı. 800 gr 33 cm olmuş minik kuzum. Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün olsun :)
maşallah sana da kızına da :) amiiiin inşallah hep iyi haberler alalım

Allah razı olsun, artık düşünmemeye çalışıyorum.. Şu diyete bi alışırsam işe devam edicem yoksa bu halsizlikle zor işe başlamam. Evdede olunca sürekli kuruyor insan. Doğru diyosun streste çok kötü Allah beterinden sakınsın inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Bugün ağladım biraz rahatladım

bu benım 3.hamileliğim,ilk ikisinde özel muayehaneye gıdıyordum doktorum ıstemediği için yaptırmadım,ikinci hamileliğimde inan hemen hemen her aksam cikolatalı pasta yerdım,hiç bir sey de olmadı kızıma Allaha sukurler olsun,bu hamileliğimde tatlı canım hıc ıstemıyor ben de yemıyorum ama seker yuklemem yuksek cıktı sen yıne doktorunun dediklerini yap ama kafana da cok takma annelerımız seker yuklemesi yaptılar bize hamıle ıken,uzme kendini bence stress daha zararlı bebeklere

Kızlar sezeryan veya normal doğum olacağımız ne zaman belli edio kendini acaba bebişin başı nezaan aşağıya iniyo bilen varmı

ay ben gecelikle donarım herhalde:1::1: ben pijama şeklinde olanlardan alıcam. 1 takım alsam yeter mi acaba? biraz pahalı oluyor çünkü lohusa pijamaları. evdekilerden de koyarım :44:

pijamalı giymek zor oluomuş kaynanam öyle dio bende donarım dedim hastaneler çok sıcak olur daralırsın dio en iyisi 2 sindende almak sabahlıklı şart bide

Kızlar herkese selam:16:
Biz geldik hastaneden, 4 kere kan alındı kevgire döndük :52:
1 saate kadar sonuçlarımız belli olacak. Sonuçlar kötü çıkarsa nasıl olsa yasaklanacak diye hastaneden dönünce bi tane halley yedim ödül olarak, kendimi çok iyi hissediyorum :9:
İnşallah herkes güzel haberlerle gelir, dua ediyorum hepimiz için..

Gözün aydın canım inşallah darısı başımıza, kuzuna da maşallah annesi iyi beslemişsin :16:

Kızlar sezeryan veya normal doğum olacağımız ne zaman belli edio kendini acaba bebişin başı nezaan aşağıya iniyo bilen varmı

Canım aslında bu son zamana kadar kesin olarak belli olmaz....

Benim ilk doğumumda süreç şöyle olmuştu, 37 haftada çatı muayenesi yapıldı, çatı genişliği normal doğuma uygun dedi Dr..

39 haftada hala bebek aşağıya inmemişti, Dr gelecek haftada inmezse, bebek büyür doğum mümkün olmayabilir sezeryana alırız demişti, tam kırkıncı haftada muhtemel doğum tarihinde bebek kanala inmiş, normal doğuma uygun demişti ve suni sancıyla aynı gün kızımı kucağıma aldım...

Son ana kadar normal doğum denip de sezeryan olanlar da var...

Baştan itibaren ters olup da sezeryan denilip, son dört haftada dönen ve normal doğan bebişler de var...

1 saate kadar sonuçlarımız belli olacak. Sonuçlar kötü çıkarsa nasıl olsa yasaklanacak diye hastaneden dönünce bi tane halley yedim ödül olarak, kendimi çok iyi hissediyorum :9:

Gözün aydın canım inşallah darısı başımıza, kuzuna da maşallah annesi iyi beslemişsin :16:

Hadi gözün Aydın, inşallah iyi haberler alırsın... Ben de sizi merak ediyordum...

gözün Aydın canım bebişini de görmüşsün... Ben artık bebeği tam göremiyorum, bacak boyu, karın çevresi, baş çevresi... Küçükken hep görüyorduk ya şimdi tam anlayamıyorum...

Canım 37. Haftada catı kontrolu var ozamana kadar bebıs donuyor bebeğin başı doğumdan 2 gun once bıke ınebılıyor ben normal doğum yaptım 2013 mart annesiyim, bebegım son 3 gune kadar başı yerleşmemişti hatta doğum esnasında yerleşti, önemli olan bebegın ve senın normal doğuma uygun olman Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

Sekerim kac cikti? Cok merak ediyorummmm

sağol canım benim
inşallah siz de güzel haberler vereceksiniz, Biz de sevineceğiz. Ee bebişe ne yarayacaksa onlardan yemeye çalışıyorum, yeme düzenim uyku düzenim her şeyim değişti prensesim sayesinde :)

gözün Aydın canım bebişini de görmüşsün... Ben artık bebeği tam göremiyorum, bacak boyu, karın çevresi, baş çevresi... Küçükken hep görüyorduk ya şimdi tam anlayamıyorum...

sağol canım, ben de tam göremiyorum dediğin gibi bolum bölüm bakıyor doktorum ama renkli olunca daha Bi anlaşılır oluyor ancak ayırt edebiliyorum amaan yeter ki sağlıklı olsunlar mis kokulularımız doğunca bol bol bakarız inşallah :)

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah iyi çıkar

doktordan geldik oğluşum 25+3 haftalıkmış 33cm 800gr haftasıyla uyumluymuş suyu iyiymiş çok hareketliydi doktor zor ölçtü kafasıda aşağıdaymış artık sıklaşcakmış konturoller 28 haftada 29 ekimde ikinci randevum

Back
X