2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
her bebeğin cildi farklı oluyormuş kuzenim molfixten çok memnun mesela
deneyerek bulursun stok yapma diyor bende önce bir paket prima alacağım ona göre devam edeceğim
Bencede denemek lazım ama ilk aldık primayı diyelim beğendik o zaman illa diğerlerinide denemiyek dimi saçma olur sanki:)

Canım çok saol ya şu damlalık çok mantıklı hiç duymamıştım . İşe yarar sanki gidip şu yazdıklarını not edeyim .

tesekkur ederım cnm senın bebısın de gule gule gıysın. hastane cıkısı 20lı cok degıl mı ıcınde neler var? ben ıkı tane aldım ıdılden bırı organık 100 tl dıgerı normal 75 tl? senınkı kac lıraya aldın? ben de cok agırlastım artık . hatta bugun carsıda tansıyonum dustu cok ayakta duramıyorum

Saol canım bi bakayım bizim bimde vardır inşallah.

Ben aldım canım bi gecelik dagi den 34 tl ye penye, bi sabahlıklı gecelik 45 tl ye ,bide pijama takımı aldım hasta bezi al dediler onu aldım bide yine dagiden emzirme sütyeni aldım 28 tl ye.

Güle güle kullanır inşallah bebişin canım şu fermuarlı battaniyeyi amma anlattınız burda da hiç görmedim ya acaba bende alsammı kızlar şimdilik 2 penye+1yün +1 de peluş battaniyesi var bide gece için uyku tulumu aldım o var bide fermuarlı battaniye alayımmı sizce??

Bende zorlandığımı dün farkettim hep eşime fenalıkbasıyo diyip duruyodum dün farkettim ki zor nefes alıyom ondanmış .

sağ ol canım.canım ben de burda okumustum. bunu dısarı cıkarırken sararım dıye dusundum. bı bu fermuarlı kadıfe vardı bır de normal kadıfelerden vardı. aslında o normal fermuarsız olanlar da guzeldı daha buyuk gıbı sar sarmala. ama bu fermuarlı da guzel acılmaz dedıler burdakı arkadaslar.ben dısarısı ıcın aldım onu hem hastaneden cıkarken de ıcten bı ınce battanıyeye sararım sonra buna sararım guzel sıcak bır sey. kundak almaktansa bu daha buyuk.yıne de sen bılırsın canım ben de almayacaktım ama hadı dursun lazım olur dedım.
bende de 2 penye 1 yun 1 pelus 2 pazen vardı sımdı bır de kadıfesı oldu.tulum ben almadım.
bır de ben bugun bebıse yorgan ve yastık baktım. adam bana sevı bebeyı gosterdı ıcı boncuklu elyaf dedı yastık 25 lıraydı yorgan da 75 falandı. ama emın olamadım tam pamuk olsa sert olur dedı.elyaf ya da sılıkon mu olmalı acaba

Uyku tulumu da cok kullanisliymis, ben almadim. Yeterli olur sanirim, istersen bir de fermuarli al.

Onu bende araştırdım canım senin ora nası bilmem de edirne soğuk o yüzden bana silikonu ii demediler en iyisi pamuk yada eski yün yorganlarmış bide kuş tüyü çıkmış ama oda gereksiz pahalı bende yün yorgan yaptırmaya karar verdim içine yünü çok koydurmıcak annem ağar olmasın diye e bilim şimdilik bitane ondan dursun dedim yastığıde çocuk doktorunun bi bloğunda okumuştum çocuğun kafası düzleşmesin diye bi yastık çıkmış ondan kullanmış kadın kendi çocuğuna ondan sipariş vercez Allah izin verirse bayram çıkınca .

20li bir tane aldim canim, baska da yenidogan almayacagim. 195e aldim maalesef, burda herseyin ustune koyup satiyorlar
icinde battaniye, baslikli havlu, 2 altust takim, 2 tulum, 3 body, 2 tane o dedigin zibinlardan, corap, 2 eldiven, 2 baslik var. Baska yenidogan almadim, diger herseyi 0-3 ve 3-6 ay aldim canim. Umarim yeterli olur.

Pahalı almışın sanki tatlım gülegüle kullansın yinede neyse:)

Tatlim zaten kustuyu yenidoganlara hic tavsiye edilmiyor.
Pamuk ve yun saglikli. İci antibakteriyel elyaf olanlari da alabiliriz.
Ben mothercare'dan yun yorgan ve yastik akdim, fakat 1 yasina kadar yastiga yatirmiyoruz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…