Bendeee :)) 10 gun oncesinden baslarim dogum gunumu hatirlatmaya ve begendigim hediye alternatiflerini o güne kadar söyler dururumBende kimsenin hatırlamamasını umursamıyorum eşiminde unutmasına fırsat vermeden ben hatırlatıyorum:)
Yani o zamanlar durumumuz uygunsa ve beğendiğim ve tek başıma alırsam sıkıntı olabilicek bişeyi günler öncesinden kendisine sunuyorum oda hediye aramaktan nefret ettiği için kabul ediyor böylece hem benım istediğim beğendiğim bir hediyem oluyo hem hediyesiz kalmıyorum hemde ( en önemlisi :) onu hediye arama zahmetinden kurtarıyorum :) Tavsiye ederim...
Burda da huggies pampers yaygin.Eltiminde 1 yasinda oglu var o da huggies kullanmisti.Cok da memnundu birde neye alisirsa o markayi kullanmaliymis yoksa pisik yapabiliomus...Bende huggies kullanacagim siz hic dusunmediniz mi kullanmayi hic adi gecmiyor yorumlarda?prima güzel ama ben canbebeyi daha çok beğendim molfix kullandık o da güzel ama canbebeyi önerrim ben sevgiler...
Allah hayirli omurler versin iki cihanda da güzel makamlari olsun :))evet keyfi yerindeydi demekki doğurana kadar canum çıktı desem yalan olmaz iki gün sancılı gezdim daha doğrusu gezemedim bile,bu arada bundan tam 2 yıl önce bu saatlerde oğlum tam 19 saatlik bir bebekti henüz bu gün oğluşumun da doğumgünüİnşallah siz de benim gibi bebişlerinizin nice nice doğumgünlerini görürsünüz
Emzik konusunda ben de bilmiyorum kaucuk ve silikonun farkini :))) zaten sadece uyurken vermeye calisacagim, bakalimCanım bu pişik kremleri filan ilk etapta gerekmiyormu acaba o yüzden onlarıda alayım dedim. Şampuan vs de mustela galiba en iyisi. Bebek bezide sanırım 1 boyunu almak daha iyi.. Çok almıyom doğru söylüyosun doğumdan sonra duruma bakarız inşallah
Canım sen yine 1 kere almışsın ben her yıl yılmadım doğum günü evlilik yıldönümü neler yaptım, ama eşim hiç bişey yapmadı şuana kadar. Bi keresinde hatta sürpriz parti düzenlemiştim doğum gününde tüm arkadaslarını davet ettim ama o gayet normal karsıladı bu durumu. Partide bile bak benden böyle şeyler bekleme demişti. Sonuç olarak bazı erkekler hatta çoğu böyle. Ama tabiki kırgın olduğunu bilmeli.. Bunu dile getiriyomusun
Ok canım ikisinede bakayım o zaman, korkum bu anne göğsüne benzemeyenlerde çocuk tekrar anneyi emmek istemiyormuş o yüzden ucu en benziyen bunlarsa ikisindende alayım. Emzik için kauçuk duydum hep. Gerçi kauçuk ne silikon ne onuda bilmiyorum ya :)))
Çok teşekkürler not aldım yazdığın herşeyi, peki burda kızlarlada ara ara biberon emzik konuşuyoruz. Her ikisi içinde hangi marka önerirsin, biberon cammı olmalı ve emzik kaucuk yada silikonmu ? Birde mağazalarda görüyorum yan yatırma yastığı diye bişey bebeğin ilk aylar kusmadan boğulma tehlikesi oluyomuş onu önleme amaçlı, gereklimi sence? Son sorum geliyo :))) emzirme yastığı gereklimi sence ? Çok oldu kusura bakma ama ilk bebiş olucak inşallah pek bişey bilmiyoruz
evet 3lü paket olarak satılıyor , bende incelemiştim
bakalım 2 paket alsak koysak mı ki bizde
valla erken doğuranları gördükce korkuyorum
daha çantayı hazırlayacak malzemem bile yok
ne yapacaksam
allah razı olsun canım amin...Allah hayirli omurler versin iki cihanda da güzel makamlari olsun :))
canım huggiesin erkek bebek için olanları güzelmiş kız bebek için olanlarını pek tavsiye etmiyorlar.Yada normal huggieste kullanabilirsinBurda da huggies pampers yaygin.Eltiminde 1 yasinda oglu var o da huggies kullanmisti.Cok da memnundu birde neye alisirsa o markayi kullanmaliymis yoksa pisik yapabiliomus...Bende huggies kullanacagim siz hic dusunmediniz mi kullanmayi hic adi gecmiyor yorumlarda?
evet canım en iyisi hangisisnden memnun kalırsan onu kullanırsın ben buna da canbebe alırım heralde en kısa zamanda beyimizin bi o eksiği kaldı ama kendime hala bişi almadım pijama sipariş verdim ama gelmedi taa 2 ay önce bende mağazadan alırım artık.hasta bezi,gecelik falanda almam lazım. siz aldınız mı kendinize bişiler??????ikisinden de birer paket alıp deneyeyim bari
kızlar bugun çarşıda gezerken oğluma gene bir şeyler aldım:) bir tane idil baby den 70 milyona fermuarlı kadife battaniye yumuşacık harika ısıtır o . başka markalar da vardı 30 milyona ama dokusu kumaşı acayip farklı. satıcı da idil baby nın farklı olduğunu pamuklu olduğunu özel kendilerinin yaptığını falan anlattı. iyi ki hastane çıkışı ve diğer ürüleri de idilden almışım. yine idilden indirimli 20 tlye kadife önden baglamalı takım aldım (eldiven şapka üst alt) ve iki tane iç zıbın aldım beyaz 12 tl...ilk atlet giyemiyorlar ya çıtçıtlı almıştım ama göbeği düşene kadar bu zıbından giyiyorlarmıs 4 tanecık zıbını var yeter herhalde...... aslında bir de dış zıbın ve alt patıklı penye de almalıyım ama yoktu daha gelmemıs gelınce alacam onlardan da....
Bebişin ve siz beraber nice sağlıklı ve mutlu senelere tatlım...evet keyfi yerindeydi demekki doğurana kadar canum çıktı desem yalan olmaz iki gün sancılı gezdim daha doğrusu gezemedim bile,bu arada bundan tam 2 yıl önce bu saatlerde oğlum tam 19 saatlik bir bebekti henüz bu gün oğluşumun da doğumgünüİnşallah siz de benim gibi bebişlerinizin nice nice doğumgünlerini görürsünüz
Gazamız mübarek olsun bebişim :) Süpriz yapmasını beklemekten ii bence...Canım senin bu fikrini eşim üzerinde denedim az önce sonuçç başarılıııı :)) ipad im eskidi bi kaç aydır yenisini istiyodum almıyodu ne gerek varmış eskiside iş görüyomuş. Kasım 20 de evlilik yıldönümümüz bana ipad alırmısın dedim adam "olur" dedi :)))) amannn bu kadar kolaymıydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?