baban netcekk kııı???[/QUOT
babam torununu gormeye gelecek 1 ay falan gecınce zaten ozledı bızı:) nıye gelemez mi:)annem de burda olacak
Canım doğum olcağı zaman çağrıcam kayınvaldemler ve eşimin kardeşleri fazla kalamaz zannediyorum çalışıyolar annem le babam müsait onlar ne kadar kalmak isterlerse artık ücretsiz izin de alıcam Allah izin ederse 1sene kimseyi çok yormak istemiyorum o anlam da senin baban niye sonra geliyo ?
Hakikaten çok kanaman olmuş, canım... Ben öyle bir şey yaşamadım...
Doğumdan sonra ebeler rahmin içini temizlemediler mi ki?
Gerçi ertesi gün benim de öyleydi, kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum... Ama doğumdan sonra tam 17 ay adet olmadım, sürekli bir hamilelik korkusu yaşadım, paranoyak gibi gebelik testi alıp yapıyordum...
Daha mantıklı bizde iki sülalede toptan gelcek ne bilim plan yapmadılar yani nasıl isterlerse yani :)canım dogum anında hastanede kosturma falan bır de annem ve kv olacak. babam rahat edemez hem annem de sen de bı ayaklan ıyıles dedı lohusalık az gecsın o yuzden daha sonra gelecek.hem bebek de az buyusun dededı gorsun.senınkıler aynı anda mı gelecek?
cnm hem sen emzırcen kanaman fln olcak dıyelım o yuzden ılk etapta bayanlar gelse.. erkek olanlar 1 ay sonra falan gelse hem sen de oyle rahat ederdın cok kalabalık olunca ev bır de lohusa sendromu:) hadı sen kendı annenle babanla rahat edersın de ıste....Daha mantıklı bizde iki sülalede toptan gelcek ne bilim plan yapmadılar yani nasıl isterlerse yani :)
doğumdan sonra ebeler rahmimi temizliyor birde
kızlar bu arada hamileliğğinizin başından beri kaç kilo aldınız kaçıncı aydan sonra almaya başladınız ben 10 kiloyu geçtim onun stresine daha cok yiyom doymuyom yokmu bana bi çareee???
Belimle birlikte sol bacağım da ağrımaya başladı, sertleşmeler de korkutuyor, kendimi çok mu dinliyorum, yoksa ciddi bir şey mi bilemedim...
24 te Dr bu sıkıntılarımı söyledim, ultrasonla bebek rahim ağzını zorlamıyor dedi.. Zorlasa zaten sona yaklaşmış olurum, beni hiç tatmin etmedi, şimdi bu sertleşmeler daha da çoğaldı...:18::18:
Dilzarcım,
Dinleme kendini canım, doktor da bakmış iste.. magnezyum eksikliğinden falan olabilir mi?
Belki de... magnezyum kullanmıyorum, Dr baştan itibaren vermedi...
Hayır karından ultrasonla bakıp bunu söylemesi beni çok tatmin etmedi açıkcası... Sonuçta nst ye filan gönderebilirdi, sancı çıkacak mı diye... İnşallah sabaha bir şey kalmaz, ağrılar dayanılabilir de, acabalar korkutuyor insanı...
Bebek banyo video sunu yeni izledim, fena oldum kızlar ya.. Ay nasıl yapıcaz biz bunu. Kadın nasılda tek eliyle tutuyor. Bunalıma girdim
Canım benim de sol bacağım çok ağrıyor, dolaşım bozukluğu var sol bacağımda (varis). Bu aylarda varis problemleri başlayabiliyor aklında olsun.
merhabalar
bugün karnımın altında kasıklarımda ağrı var kahverengi kanama oldu çok değil ama günlük pedi değiştiriyorum üç sefer battı dr gitmedim zaten herkes tatilde ne yapsam bilemedim dr da tatilde ist avrupa yakasındayım önereceğiniz bir yer varmı yarın devam edersem gidecem
Sağol canım, yalnız benim belimden vuran bir ağrı bacağıma geliyor gibi...
Görüntü olarak varis yok ama belki oluşma aşamasında dır
İlahi zırsızdeli sen de hemen telaş yapma, rahim ağzı açıklığı kapanmadan bir el atıyorlar, tamamen içi olmasa da yolu temizleniyor galiba, teknik olarak bilmiyorum, zaten üç kilo civarında bebek çıkmış, hiç bir ey hissetmiyorsun bile...
O an boncuk boncuk bakan miniğin olacak yanında inş... Gözün bir şey görmeyecek...
Ben de bu gece ilk defa kızımın tekmeleriyle uyandım, bıcırık beni uyandırıp kendi uyudu, bayağı uykum kaçtı.. Sonra tam dalmışım, evdekiler uyanmış, seslerine uyandım... Uykusuzluk bende de var yani...Kızlar bu arada ben günlerdir hiç güzel uyuyamıyorum. Bir sağa, bir sola dönüp duruyorum, bir uyanıyorum her yerim uyuşmuş, sırtım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?