2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım dogum anında hastanede kosturma falan bır de annem ve kv olacak. babam rahat edemez hem annem de sen de bı ayaklan ıyıles dedı lohusalık az gecsın o yuzden daha sonra gelecek.hem bebek de az buyusun dededı gorsun.senınkıler aynı anda mı gelecek?

doğumdan sonra ebeler rahmimi temizliyor birde

Daha mantıklı bizde iki sülalede toptan gelcek ne bilim plan yapmadılar yani nasıl isterlerse yani :)

Daha mantıklı bizde iki sülalede toptan gelcek ne bilim plan yapmadılar yani nasıl isterlerse yani :)
cnm hem sen emzırcen kanaman fln olcak dıyelım o yuzden ılk etapta bayanlar gelse.. erkek olanlar 1 ay sonra falan gelse hem sen de oyle rahat ederdın cok kalabalık olunca ev bır de lohusa sendromu:) hadı sen kendı annenle babanla rahat edersın de ıste....

doğumdan sonra ebeler rahmimi temizliyor birde

İlahi zırsızdeli sen de hemen telaş yapma, rahim ağzı açıklığı kapanmadan bir el atıyorlar, tamamen içi olmasa da yolu temizleniyor galiba, teknik olarak bilmiyorum, zaten üç kilo civarında bebek çıkmış, hiç bir ey hissetmiyorsun bile...

O an boncuk boncuk bakan miniğin olacak yanında inş... Gözün bir şey görmeyecek...

Belimle birlikte sol bacağım da ağrımaya başladı, sertleşmeler de korkutuyor, kendimi çok mu dinliyorum, yoksa ciddi bir şey mi bilemedim...

24 te Dr bu sıkıntılarımı söyledim, ultrasonla bebek rahim ağzını zorlamıyor dedi.. Zorlasa zaten sona yaklaşmış olurum, beni hiç tatmin etmedi, şimdi bu sertleşmeler daha da çoğaldı...:18::18:

Bebek banyo video sunu yeni izledim, fena oldum kızlar ya.. Ay nasıl yapıcaz biz bunu. Kadın nasılda tek eliyle tutuyor. Bunalıma girdim

kızlar bu arada hamileliğğinizin başından beri kaç kilo aldınız kaçıncı aydan sonra almaya başladınız ben 10 kiloyu geçtim onun stresine daha cok yiyom doymuyom yokmu bana bi çareee???

Canım ben 27.haftanın içindeyim ve 8 kilo aldım. Muhtemelen senin haftanda 1-2 kilo daha almış olurum, aynı durumdayım .

Dilzarcım,

Dinleme kendini canım, doktor da bakmış iste.. magnezyum eksikliğinden falan olabilir mi?

Dilzarcım,

Dinleme kendini canım, doktor da bakmış iste.. magnezyum eksikliğinden falan olabilir mi?

Belki de... magnezyum kullanmıyorum, Dr baştan itibaren vermedi...

Hayır karından ultrasonla bakıp bunu söylemesi beni çok tatmin etmedi açıkcası... Sonuçta nst ye filan gönderebilirdi, sancı çıkacak mı diye... İnşallah sabaha bir şey kalmaz, ağrılar dayanılabilir de, acabalar korkutuyor insanı...

Bu arada cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:

Canım benim de sol bacağım çok ağrıyor, dolaşım bozukluğu var sol bacağımda (varis). Bu aylarda varis problemleri başlayabiliyor aklında olsun.

kızlar yaaa bu video beni helak etti resmen
ağlamaktan içim şişti
o bebiş orda ağlarken kesin yıkayamam ben
offffff allahım yaaa ne zormuş annelik

Bebek banyo video sunu yeni izledim, fena oldum kızlar ya.. Ay nasıl yapıcaz biz bunu. Kadın nasılda tek eliyle tutuyor. Bunalıma girdim

Al benden de o kadar yaaa
aldırmıyo bebeğin ağlamasına
ben birde kendimi hayal ettim o ağlar ben ağlarım
bebek çok ağlıyo diye babası banyodan çıkarmaya kalkar
annannesi alıp gider falan filan
türlü senaryolar geçti aklımdan

Canım benim de sol bacağım çok ağrıyor, dolaşım bozukluğu var sol bacağımda (varis). Bu aylarda varis problemleri başlayabiliyor aklında olsun.

Sağol canım, yalnız benim belimden vuran bir ağrı bacağıma geliyor gibi...

Görüntü olarak varis yok ama belki oluşma aşamasında dır

Kızlar bu arada ben günlerdir hiç güzel uyuyamıyorum. Bir sağa, bir sola dönüp duruyorum, bir uyanıyorum her yerim uyuşmuş, sırtım ağrıyor

nasıl oldun? umarım yarını beklemeyip acile gitmişsindir. lütfen iyi haberlerini ver bize.

Sağol canım, yalnız benim belimden vuran bir ağrı bacağıma geliyor gibi...

Görüntü olarak varis yok ama belki oluşma aşamasında dır

Aslında görüntü olarak bende de çok az var ama doppler çektirdiğimde az da olsa kaçak olduğu tespit edildi. Çok ayakta kalınca bacağım çok ağrıyor.Bir de kilo alınca iyice arttı.

sanırsam ben gerçekten doğuramayacam canım yaaa
bu işler hiç benim yapabileceğim şeylerden değil
öfff yaaa

Kızlar bu arada ben günlerdir hiç güzel uyuyamıyorum. Bir sağa, bir sola dönüp duruyorum, bir uyanıyorum her yerim uyuşmuş, sırtım ağrıyor
Ben de bu gece ilk defa kızımın tekmeleriyle uyandım, bıcırık beni uyandırıp kendi uyudu, bayağı uykum kaçtı.. Sonra tam dalmışım, evdekiler uyanmış, seslerine uyandım... Uykusuzluk bende de var yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…