Sağol canım, yalnız benim belimden vuran bir ağrı bacağıma geliyor gibi...
Görüntü olarak varis yok ama belki oluşma aşamasında dır
sanırsam ben gerçekten doğuramayacam canım yaaa
bu işler hiç benim yapabileceğim şeylerden değil
öfff yaaa
Sağol canım, yalnız benim belimden vuran bir ağrı bacağıma geliyor gibi...
Görüntü olarak varis yok ama belki oluşma aşamasında dır
Aslında görüntü olarak bende de çok az var ama doppler çektirdiğimde az da olsa kaçak olduğu tespit edildi. Çok ayakta kalınca bacağım çok ağrıyor.Bir de kilo alınca iyice arttı.
Canım benimde belimde başlayan bi ağrı sol bacağıma vuruyor. Dizimin arkasına kadar çekiliyor bacağım kasılıyor. Ben ağırlık merkezi değişti siyatik yada sinirlere baskı oluyodur diye düşünüyorum. Özellikle yorulduğumda ve akşamları gün sonunda şiddetleniyo resmen yürüyemiyorum.
Hormonlarımız farklı yönde çalışıyo demekki:))
Demek ki normal, çok sağol canım...
Fazla ayakta kalmak dışında bir de yatağımı çok arıyorum, ondan da olabilir ağrılar... Malum kanepede koltukta uyuyoruz bir haftadır...
Kizlar yarin sabah 75lik seker yuklemesine gidiyorum. İnsallah sonuclarim normal cikar.
Bugun de nezle oldum, hapsurmaktan nefes alamiyorum nerdeyse((
inşallah canım şu an bi aksilik var mı sizde?
Saol bitanem hani kollusuda var diye fikir vereyim dedim
Belki de... magnezyum kullanmıyorum, Dr baştan itibaren vermedi...
Hayır karından ultrasonla bakıp bunu söylemesi beni çok tatmin etmedi açıkcası... Sonuçta nst ye filan gönderebilirdi, sancı çıkacak mı diye... İnşallah sabaha bir şey kalmaz, ağrılar dayanılabilir de, acabalar korkutuyor insanı...
Bu arada cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım...
canım uykunun ortasında ateş basıyo uyanıyorum elimi ayağımı yıkayıp yatıyorum
sonra da alıyo beni bi tittreme
Magnezyum kullanmıyorsan kesin odur Dilzarcım, bence hemen al kullan, ben suya katılanlardan içiyorum. Evde su anda yoksa da ceviz varsa ondan ye,ceviz de cook iyi geliyor.
Doktorum gecen gittiğimde benim kanamam olduğunda ultrasondan baktı ve açılma vs yok, makineye sokmama vs gerek yok dedi. Zaten o da oyle tahmin etmişti, sonra bende rahimde et beni ( polip) cıktı, demek istediğim doktorlar ne yaptıklarını biliyorlar :)
Gecmis olsun
Hiç korkma canım kimler kimler doğuruyor da sen mi doğuramayacaksın...
Daha zorunu başarmışız doğmuşuz biz bir kere... Doğmak kolay mı, Hiç bunlar düşünme her şey güzel olacak...
Canım ayakların yanması genelde şeker yükseldiğinde olur, haberin olsun. Ne zaman yaptırıcaksın yüklemeni ihmal etme bence.
Dilzarcım tomurcuk haklı magnezyumdan olabilir geçen hafta banada doktorum magnezyum verdi . Ama ben içemiyorum çok tatlı şekerim çıkar diye. Haftaya hapı varsa onu istiycem.
Kanamanın olması iyi cnm 9 ay adet olmuyoruz bütün pis kanlar birikiı ve kanaması çok olanlar çabuk zayıflıo
canım pazartesiye sıra aldım
ama maalesef sıra vermiyorlar kadın doğumda bende dahiliyeden aldım
yaptırır dediler ama, yaptırır dimi?
Kesinlikle yatakta çok etkiliyor beni, normalde tv karşısında koltukta uzanırdım ama ağrım artıyor o şekilde bende gün içindede olsa yatak odasında uzanıyorum. Bu arada bizim sat lar aynı galiba 17 nisan :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bişey çıkmaz, benimde boğazlar şiş burnum tıkalı inşallah ağır hastalanmayız
Canım burdakiler yapar normalde ama senin ordakiler tuhaf biraz. kadın doğumcun niye yaptırmadı diyebilir. sende Dahiliye doktoruna şeker yüklemesini kadın doğum doktoru istedi dersin, o beni size gönderdi çok fazla kilo aldım bebek kilolu filan dersin. Durumunu biraz vahim anlat abart hatta, kadın doğumcu size görünmemi istedi dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?