2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar birşey sorucam
pazartesi ben şeker yüklemesi yaptırmak için hastaneye gidecem
malum 8.30 - 9.00 arası geliyor doktorlar
3 saatte şeker yüklemem olacağı için 12.00ye kadar hastane de olmam gerekecek
okula gidemeyeceğim
rapor almam gerekir mi? sadece ayakta tedavi yazılsa nöbet defterine olmaz mı?
sonuçta muayenedeyim ben okul saatleri içinde

sağlık ocakları bile yapıyor canım git aile doktoruna mecbur yapar

rapor değilde çalışabilir kağıdı alıyorsun okuldan o gün içinde izinli sayılıyorsun

Kizlar yarin sabah 75lik seker yuklemesine gidiyorum. İnsallah sonuclarim normal cikar.
Bugun de nezle oldum, hapsurmaktan nefes alamiyorum nerdeyse ((

canım Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder umarım
biz pazartesiye kadar açık hastane, çalışan tıbbi personel bulamadık açıkcası
yaparlarsa bizde pazartesi şeker yüklemesi yaptıracaz

valla çooooooooooooook güzelmiş
nerden alabilirim ki ben bunun farklı rengini
beyaz olur gri olur mavi olur
İdil bebe den aldım canım yumuşacık valla ellemeye kıyamazsın bende bi kadını alırken gördümde öyle uyandım aldım vardır inşallah sizin oralarda bu arada sizin ora nire tatlım:)

İdil bebe den aldım canım yumuşacık valla ellemeye kıyamazsın bende bi kadını alırken gördümde öyle uyandım aldım vardır inşallah sizin oralarda bu arada sizin ora nire tatlım:)

idil bebe herhangi bi bebek mağzasında da satılır sanırsam değil mi?
şırnaktayım şu an canım, o yüzden burda bulamam

Tatlım dahiliyeci bişi demez diyemez hamilelerin şeker yükleme yaptırması zorunludur bu rutindir yani mutlaka bilir dahiliye uzmanları ya sen kasma kendini öyle şeymi olur hiç problem çıkarmaz merak etme bide onun stresini yaşama ok ben yaptırdım kurtuldum sıra sizde hadi bakam:)

canım ben bi kere daha aynı dahiliyeciye gittim aama yaptırmadı ben bunun için doktor olmadım diye
git şeker hastalarının kullandığı aletten al falan demişti
cumartesi gittiğim doktor da mutlaka uzman gözetiminde yapılmalı
git benim dediğimi söyle falan dedi, bende yeniden sıra aldım

Ya sabır ya hayretler içindeyim sanki kendi yapcak altı üstü tahlili yazcak laborantlar yapıcak tahlili o değerlendircek o kadar belki çok yoğundur ne diyim bu anlayışı algılıyamadım yani

Ya sabır ya hayretler içindeyim sanki kendi yapcak altı üstü tahlili yazcak laborantlar yapıcak tahlili o değerlendircek o kadar belki çok yoğundur ne diyim bu anlayışı algılıyamadım yani

canım kadın doğumcu suyum geldiğinde en fazla doğurursun burda doğursan da evde doğursan da ölecek
niye buraya geliyosun evde doğur da orda ölsün, başıma ex raporu falan çıkarma dedi
düşün halini , insanlıklarını

Allah kolaylık versin canım aman imkanın varsa orda doğurma izin alır almaz git başka yere
çalışma kağıdını hastaneye söyle onlar bilir müdürüne ver yeter canım

Canım çook şaşırdım üzüldüm inan ne diycemi bilemiyorum yorum bile yapamıyorum ! Annenler nerdeydi tatlım doğuma yakın oraya gitsen ne biliyim müsaitlik durumu nasıl yani orda nasıl yani neyse olsun sıkma canını bebişin doğsun hepsini unutucan inşallah

Bendede gebeligin ilk haftalarinda oldu hep klozet kullanip az su icmekten.
Suyu arttirdim. Hosaf ictim. Makata krem surdum. Varsa bepanten. Yoksa el kremide olur. Bide magnezyum ic. Gecer İnsall

Allah kolaylık versin canım aman imkanın varsa orda doğurma izin alır almaz git başka yere
çalışma kağıdını hastaneye söyle onlar bilir müdürüne ver yeter canım

eğer bebeğim süpriz yapıp erken doğmazsa annemin yanına gideceğim canım doğum için
ama bu işler kısmet işi bilemiyorum o yüzden
doktora mı diyecem çalışma kağıdı diye? bilirler mi cidden sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…