aslına bakarsan kadın doğumcum avcuma testin adını yazıp verdi
pzartesi git yaptır muhakkak dedi
acındırıyorum artık mecburen kendimi ne yapayım
tatlım cidden çok ilginç burdakiler yaaa , ağlayacam bir gün bu doktorlar yüzünden
yaptıramam derse diye tırsmıyor da değilim
kızlar birşey sorucam
pazartesi ben şeker yüklemesi yaptırmak için hastaneye gidecem
malum 8.30 - 9.00 arası geliyor doktorlar
3 saatte şeker yüklemem olacağı için 12.00ye kadar hastane de olmam gerekecek
okula gidemeyeceğim
rapor almam gerekir mi? sadece ayakta tedavi yazılsa nöbet defterine olmaz mı?
sonuçta muayenedeyim ben okul saatleri içinde
Kizlar yarin sabah 75lik seker yuklemesine gidiyorum. İnsallah sonuclarim normal cikar.
Bugun de nezle oldum, hapsurmaktan nefes alamiyorum nerdeyse((
İdil bebe den aldım canım yumuşacık valla ellemeye kıyamazsın bende bi kadını alırken gördümde öyle uyandım aldım vardır inşallah sizin oralarda bu arada sizin ora nire tatlım:)valla çooooooooooooook güzelmiş
nerden alabilirim ki ben bunun farklı rengini
beyaz olur gri olur mavi olur
rapor değilde çalışabilir kağıdı alıyorsun okuldan o gün içinde izinli sayılıyorsun
İdil bebe den aldım canım yumuşacık valla ellemeye kıyamazsın bende bi kadını alırken gördümde öyle uyandım aldım vardır inşallah sizin oralarda bu arada sizin ora nire tatlım:)
Tatlım dahiliyeci bişi demez diyemez hamilelerin şeker yükleme yaptırması zorunludur bu rutindir yani mutlaka bilir dahiliye uzmanları ya sen kasma kendini öyle şeymi olur hiç problem çıkarmaz merak etme bide onun stresini yaşama ok ben yaptırdım kurtuldum sıra sizde hadi bakam:)aslına bakarsan kadın doğumcum avcuma testin adını yazıp verdi
pzartesi git yaptır muhakkak dedi
acındırıyorum artık mecburen kendimi ne yapayım
tatlım cidden çok ilginç burdakiler yaaa , ağlayacam bir gün bu doktorlar yüzünden
yaptıramam derse diye tırsmıyor da değilim
sağlık ocakları bile yapıyor canım git aile doktoruna mecbur yapar
Tatlım dahiliyeci bişi demez diyemez hamilelerin şeker yükleme yaptırması zorunludur bu rutindir yani mutlaka bilir dahiliye uzmanları ya sen kasma kendini öyle şeymi olur hiç problem çıkarmaz merak etme bide onun stresini yaşama ok ben yaptırdım kurtuldum sıra sizde hadi bakam:)
Hıımmm idil bebe kesin vardır tatlım nette bulursam atarım ben sana linkini ok yarın netten alışveriş yapcam çünkü bakarım varmı diye.idil bebe herhangi bi bebek mağzasında da satılır sanırsam değil mi?
şırnaktayım şu an canım, o yüzden burda bulamam
Ya sabır ya hayretler içindeyim sanki kendi yapcak altı üstü tahlili yazcak laborantlar yapıcak tahlili o değerlendircek o kadar belki çok yoğundur ne diyim bu anlayışı algılıyamadım yanicanım ben bi kere daha aynı dahiliyeciye gittim aama yaptırmadı ben bunun için doktor olmadım diye
git şeker hastalarının kullandığı aletten al falan demişti
cumartesi gittiğim doktor da mutlaka uzman gözetiminde yapılmalı
git benim dediğimi söyle falan dedi, bende yeniden sıra aldım
Hıımmm idil bebe kesin vardır tatlım nette bulursam atarım ben sana linkini ok yarın netten alışveriş yapcam çünkü bakarım varmı diye.
Ya sabır ya hayretler içindeyim sanki kendi yapcak altı üstü tahlili yazcak laborantlar yapıcak tahlili o değerlendircek o kadar belki çok yoğundur ne diyim bu anlayışı algılıyamadım yani
Yok bitanem ben craft bebiş arabası satan bi tükkandan aldım kadın karışık bi çok markayı getirmiş oran yani.canım sen kendi mağazasından falan mı aldın
canım kadın doğumcu suyum geldiğinde en fazla doğurursun burda doğursan da evde doğursan da ölecek
niye buraya geliyosun evde doğur da orda ölsün, başıma ex raporu falan çıkarma dedi
düşün halini , insanlıklarını
Canım çook şaşırdım üzüldüm inan ne diycemi bilemiyorum yorum bile yapamıyorum ! Annenler nerdeydi tatlım doğuma yakın oraya gitsen ne biliyim müsaitlik durumu nasıl yani orda nasıl yani neyse olsun sıkma canını bebişin doğsun hepsini unutucan inşallahcanım kadın doğumcu suyum geldiğinde en fazla doğurursun burda doğursan da evde doğursan da ölecek
niye buraya geliyosun evde doğur da orda ölsün, başıma ex raporu falan çıkarma dedi
düşün halini , insanlıklarını
Aranızda makatında aşırı ıkınma yüzünden çatlağı olan var mı?
İki yıl önce ameliyat olmuştum,ardından sıkıntılı bir kabızlık dönemi oldu,makatım çatlamış. Şimdi tuvalette biraz otursam bile adeta içim dışıma çıkıyor,bir sürü baloncuk,rezalet bir durum!
Doğumdan 3 ay sonra ameliyat olabilirmişim. O zamana dek ne yapacağım bilmiyorum. Aranızda işe yarar bir fikri olan var mı?
Not:Hassas bünyelilere pis bir yazı okuttuğum için özür dilerim lakin çok sıkıntılıyım
Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Yok bitanem ben craft bebiş arabası satan bi tükkandan aldım kadın karışık bi çok markayı getirmiş oran yani.
Allah kolaylık versin canım aman imkanın varsa orda doğurma izin alır almaz git başka yere
çalışma kağıdını hastaneye söyle onlar bilir müdürüne ver yeter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?