2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ay okurken heycan yaptım yapınca napcam bilmem :) saol canım biraz anladım gibi .

Kurt selam,

Nasıl oldun? Agrın vs hala devam ediyor mu? Bence hemen acile git. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ay okurken heycan yaptım yapınca napcam bilmem :) saol canım biraz anladım gibi .
canım heycan yapma cok kolay ailende tecrübeli birileri varmı ablan falan benim oğlumun ilk banyosunu ablam yaptırdı sonra ben hep kendim yaptım korkma bişi olmuyor ilk başta kafasına suyu dökünce biraz cok dökmüşüm nefes alamadı sandım agladı aklım cıktı ama bişi olmuyor şimdide oluyor nefesi kesilir gibi oluyor sonra geçiyor bizede olur ya duşta falan öyle yani korkma...

Hiç gerilme tatlım ya annelere gidince toptan alıverirsin biter sağlık olsun! Seninkinin keyfi yerinde hem balık gibi değilmiydi rahattır o rahattır Allah ın izniyle bişi olmaz.

inşallah erken gelmez
balık gibi gününe kadar yüzer canım
bende eksiklerini tamamlayabilirim

canım pamuk ya da elyafan hiçç yorgan yastık olmuyor terletiyo bebişi oğlumunkileri hiç kullanamadım annen yün yapıyosa gerek yok bence en iisi zaten yünün bakteri üretmeme özelliği var pamukta elyafta yok ama sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem

Yok tatlım iki anne gelcek işte. Ben hassasım iyice öğrenmem lazım hakim olmam lazım yani olaya saol anlattıkların için biraz size sorarım biraz you tub bişiler yapcaz inşallah

Yok tatlım iki anne gelcek işte. Ben hassasım iyice öğrenmem lazım hakim olmam lazım yani olaya saol anlattıkların için biraz size sorarım biraz you tub bişiler yapcaz inşallah

canım bızde de ıkı anne gelecek ne zaman gelcek pekı senınkıler ve ne kadar kalacaklar?bebısım azcık ele avuca gelınce de benım kendı babam gelecek

valla canım ben hamilelikten önce de çok üşürdüm şimdi de çoooook üşüyorum

canım bızde de ıkı anne gelecek ne zaman gelcek pekı senınkıler ve ne kadar kalacaklar?bebısım azcık ele avuca gelınce de benım kendı babam gelecek
Canım doğum olcağı zaman çağrıcam kayınvaldemler ve eşimin kardeşleri fazla kalamaz zannediyorum çalışıyolar annem le babam müsait onlar ne kadar kalmak isterlerse artık ücretsiz izin de alıcam Allah izin ederse 1sene kimseyi çok yormak istemiyorum o anlam da senin baban niye sonra geliyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…