Ay okurken heycan yaptım yapınca napcam bilmem :) saol canım biraz anladım gibi .yok canım kapatma sadece etrafına vazelin sür köküne su kacmasın suyu göbek deliğinden uzak tut vazelin sürdük die su dökmeyin o kısma o tedbir amaclı bi damla su olursa gecmesin die.Bebeği küvet filesine yatır önce dikkatlice ön tarafı yıka ,sonra bebeği sol koluna karnı üzerine göbek deliğini acıtmadan yatır sırtını yıka en son kafasını yıka tabi biri yardım etsin sana ilk aylar yalnız korkuyo insan. Merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin pek anlatamadım gibi....
Saol bitanem hani kollusuda var diye fikir vereyim dedimayyy bayıldım canım yaaa güle güle giysin
merhabalar
bugün karnımın altında kasıklarımda ağrı var kahverengi kanama oldu çok değil ama günlük pedi değiştiriyorum üç sefer battı dr gitmedim zaten herkes tatilde ne yapsam bilemedim dr da tatilde ist avrupa yakasındayım önereceğiniz bir yer varmı yarın devam edersem gidecem
canım heycan yapma cok kolay ailende tecrübeli birileri varmı ablan falan benim oğlumun ilk banyosunu ablam yaptırdı sonra ben hep kendim yaptım korkma bişi olmuyor ilk başta kafasına suyu dökünce biraz cok dökmüşüm nefes alamadı sandım agladı aklım cıktı ama bişi olmuyor şimdide oluyor nefesi kesilir gibi oluyor sonra geçiyor bizede olur ya duşta falan öyle yani korkma...Ay okurken heycan yaptım yapınca napcam bilmem :) saol canım biraz anladım gibi .
Hiç gerilme tatlım ya annelere gidince toptan alıverirsin biter sağlık olsun! Seninkinin keyfi yerinde hem balık gibi değilmiydi rahattır o rahattır Allah ın izniyle bişi olmaz.
Kurt selam,
Nasıl oldun? Agrın vs hala devam ediyor mu? Bence hemen acile git. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım pamuk ya da elyafan hiçç yorgan yastık olmuyor terletiyo bebişi oğlumunkileri hiç kullanamadım annen yün yapıyosa gerek yok bence en iisi zaten yünün bakteri üretmeme özelliği var pamukta elyafta yok ama sen bilirsin kafanı karıştırmak istememAlerjimi yaptı tatlım ? Ne bilim o yorganlarla büyüdük biz ya hiç aklıma gelmedi . Bünyeden bünye ye farkeder tabi . Şimdi çileğin beşiğini alcaz büyük ihtimalle onu alınca uyku setini de almak zorundaymışız ( o niyeyse) bi o olcak bide yün yaptırıyo artık annem olmadı bide pamuk bakayım napayım bide uyku tulumu var teşki kadına yaptırtmasaydım yünü pişman oldum şimdi yaw !
inşallah canım şu an bi aksilik var mı sizde?inşallah erken gelmez
balık gibi gününe kadar yüzer canım
bende eksiklerini tamamlayabilirim
bu arada pazartesi randevum var beğenirsem doğumu o hastanede yapmayı düsünüyorum siz karar verdinizmi?hafta sonu benim doktor yoktur medlife hastanesi var çok iyi çapada da var ben beylikdüzündekine gidiyorum
Yok tatlım iki anne gelcek işte. Ben hassasım iyice öğrenmem lazım hakim olmam lazım yani olaya saol anlattıkların için biraz size sorarım biraz you tub bişiler yapcaz inşallahcanım heycan yapma cok kolay ailende tecrübeli birileri varmı ablan falan benim oğlumun ilk banyosunu ablam yaptırdı sonra ben hep kendim yaptım korkma bişi olmuyor ilk başta kafasına suyu dökünce biraz cok dökmüşüm nefes alamadı sandım agladı aklım cıktı ama bişi olmuyor şimdide oluyor nefesi kesilir gibi oluyor sonra geçiyor bizede olur ya duşta falan öyle yani korkma...
bu arada pazartesi randevum var beğenirsem doğumu o hastanede yapmayı düsünüyorum siz karar verdinizmi?
hallederler canım merak etme onlar da anne sonucta cok takma kafanaYok tatlım iki anne gelcek işte. Ben hassasım iyice öğrenmem lazım hakim olmam lazım yani olaya saol anlattıkların için biraz size sorarım biraz you tub bişiler yapcaz inşallah
Yok tatlım iki anne gelcek işte. Ben hassasım iyice öğrenmem lazım hakim olmam lazım yani olaya saol anlattıkların için biraz size sorarım biraz you tub bişiler yapcaz inşallah
ankara batıkent bilgi hastanesi duyan ya da bilen var mı normal ve sezeryan ikiside 630 tlhangi hastane .
baban netcekk kııı???canım bızde de ıkı anne gelecek ne zaman gelcek pekı senınkıler ve ne kadar kalacaklar?bebısım azcık ele avuca gelınce de benım kendı babam gelecek
Pijama tercih meselesi tabi birazda alışkanlık . Ben hiç örtmüyom zaten geceleri sıcaktan bi sabaha karşı battaniye alıyom bacamın üstüne lütfedip :)) siz terlemiyonuzmu yaw ben hep sucuk kalkıyom bendemi bi gariplik var acaba??
Canım doğum olcağı zaman çağrıcam kayınvaldemler ve eşimin kardeşleri fazla kalamaz zannediyorum çalışıyolar annem le babam müsait onlar ne kadar kalmak isterlerse artık ücretsiz izin de alıcam Allah izin ederse 1sene kimseyi çok yormak istemiyorum o anlam da senin baban niye sonra geliyo ?canım bızde de ıkı anne gelecek ne zaman gelcek pekı senınkıler ve ne kadar kalacaklar?bebısım azcık ele avuca gelınce de benım kendı babam gelecek
Hormonlarımız farklı yönde çalışıyo demekki:))valla canım ben hamilelikten önce de çok üşürdüm şimdi de çoooook üşüyorum
Evet dalinin aynısı... çok normal bi doğum yaptım :) epidural yok, ağrı kesici yok, suni sancı yok... acıbadem hastanesinde köy şartlarında bir doğum yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?