bendede var dun dısarıya cıktım daha cok oldu bır an önce eve koştum yuruyunce artıyor sankigünaydın kızlar nasılsınız benim bu aralar akıntım çogaldı sizdede varmı böyle bişe koku yok ama bazen seffa baze sarı oluyo
Slm bacilar aylardir giremiyorum cunku engec ise giren anne benim:) zaten eski bacilarda hatirlar kim kaldi bilmiyom herkeze slm 30 hafta 2 gunluk hamişim bebisim baş Aşağı duruyor ziraat muh oldugum icin pek oturamiyorum surekli ayakta isim dr bise olmaz dedi 2 hafta snra rapor yazacak ama iyi kotu calismaya devam etmeliyim bebeginin kafasi asagida olup sanci ceken warmi dr nededi allahim esirgesin hepimizi
Merhaba Kızlar ,Bende Ocak annesi olucam inşallah.
Uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü işlerden fırsat bulup yazamadım.
bizim oğlumuz olucak adını Ali Mirza koymaya karar verdik hamilelik sürecinde en zor verilen kararlardan biri isim koymak ve tabi eşinle anlaşmak
Bebeklerinizin odasını hazırladınız mı ? sepet almak istiyorum havuzcu handa gördüm herşeyi dahil 280-380 arasında değişiyor sizce kullanışlı olur mu karar veremedim.
ama istediğim yataklarda çok pahalı oluyor şuan için alamıycaz gibi
aranızda daha önce beşik-sepet kullanan varsa yorum yazarsa çook sevinirim.
Merhaba) yazdiklarinizi okudumda hep ayni dert.. Bende kara kara dusunuyorum, o donemde birak kv yi kendi annemi bile kaldiracak gucum olmayabilir. Bide bizim ev cok kucuk cocuk odasi bile yapamicaz suan.. Vallaha ikiside gelecek kacari yok.. Hatta kayinvalidem 15 gun once gelicem dedi.. Ne dicen gelme denmez ki... Yani kizlar ben sinirden erken dogurucam belli oldu ) esime soyledim Allahtan orta yolu bulmaya calisiryor ( ama bu benim alt yapim yoksa anneci olmaya musait :)) dogum tarihini gec soyleriz sen dogurursun erken dogurdu deriz o gun gelirler dedi.. Aslinda kayinvalidem bir canavar olsada hic sorunum yok, beni cani gibi sever suan.. İlk baslarda oylemiydi, degildi.. Gardi kuvetlidir..ama tatli dil yilan misali sineye cekee cekee simdi 3 oglundan en sevdigi gelini ben oldum.. Hakkaten hic biseyde yapmadim ha :)) sadece arkadas oldum dinledim.. Ama bu donemde dinleyebilir miyim bilemiyorum...
Benim esimde seninki gibi, ben kayinvalidem gelince hicbirsey yaptirmiyorum esime.. Ne de olsa 3 erkek evladin annesi.. Ana Kralice kendisi :)) kendi lafiyla ''ben anneyim!" kismanmasi dogal.. Vallaha gozumuzu yumucaz bu donemde... Bebege bakmasada gelecek baksada gelecek..
bnm annemde bı kaç günlüğüne gelebılır zaten kayınvalıdemde ben cagırmasamda kosar gelır de kalırda bıraksan bebegı bıle emzırmeye kalkar yanı ikinci cocugum oldugu halde ne yasarım belırsız... bıde şimdiden basladı büyügü ben götürürüm dıye büyük de daha 2 bucuk yasında inşallah bebegım huzursuz yaramaz olmaz da iki çocugumada yetebılırım ılgılenebılırım yoksa oğlusumu basımdan atıyo gıbı hissederım ben...
Merhaba Kızlar ,Bende Ocak annesi olucam inşallah.
Uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü işlerden fırsat bulup yazamadım.
bizim oğlumuz olucak adını Ali Mirza koymaya karar verdik hamilelik sürecinde en zor verilen kararlardan biri isim koymak ve tabi eşinle anlaşmak
Bebeklerinizin odasını hazırladınız mı ? sepet almak istiyorum havuzcu handa gördüm herşeyi dahil 280-380 arasında değişiyor sizce kullanışlı olur mu karar veremedim.
ama istediğim yataklarda çok pahalı oluyor şuan için alamıycaz gibi
aranızda daha önce beşik-sepet kullanan varsa yorum yazarsa çook sevinirim.
bende aynen öleyım ilkınde dogum yapınca bıle ayrı yatmadık annen yatsın yanında eşin salonda yatsın dedıler ama ben ıstemedım bı gecebıle ayrı yatamam valla eşimde çoooook yardımcı oldu saolsun yıne aynı öle planlıyoruz eşimle o yardım edıyo bebek uyanınca alıyo getırıyo benım kalkmama yardımcı oluyodu hatta sezaryendan mı neden bılmem çok terlıyodum gece sık sık pijama degıştiriyodum üstümü bıle degıştirmeme yardım ettı canımaşkım şimdi alışkın bı de tecrübelı baba inşallah yıne böle olcak ama gündüzlerı kv annemı hiç istememişti sen varken benden bişey istemıyo senden istiyo dıye homurdanmış ama ınsan o durumda bı annesıne rahat oluyo yaaaa.....
inşallah canım inşallah hersey yolunda gıder....yaa yok canım tazecik kardeşleri ayırmayın mümkünse alışsınlar,anlaşsınlar ,ısınsınlar :13:, sevsinler birbirlerini :) inşallah bebeklerin uslu akıllı çocuklar olurlar annişlerini üzmezler :)
merhaba kızlar geceleri çok ağırlaşıyorum ben sürekli wc ye git gel yatarken zorlan otururken zorlan o moddayım bebişlerimiz hayırlısıyala gelseydi tek mutlu hissettiğim anlar bebeğimin hareketleri diğer yönleriyle hamileliğin bu ayları çok zorluymuş bunu anladım
http://wwwi.globalpiyasa.com/lib/Urun/670/54e68e9c36b4d2a05f05ae3c9172b226.jpg
Benim beşiğim bundandı, tabi sepetler çok daha güzel ve alımlı benzerliklerini göstermek için resmi paylaştım...
Kız bebiş için cook güzelmiş bu Dilzarcım..
çok fenasın bende yapmıştım benzerını bunun evet işeyarıyo direk suçlamak bizi haksız duruma düşürüyo ama bu dedığın işe yarıyo......
Çok akıllı bi kadınsın sen hayatta aç kalmazsın valla:)) bu şeytanlık değil bence kavga etmeden hissettiklerini açıklamaya çalışıyosun bişe yok bunda . Erkekler bizim gibi değil özellikle anneleriyle ilgili bi mevzu olduğunda direk savunmaya geçiyolar. Karşındaki o güçlü kişilik gidiyo yerini huysuz bi çocuk alıyo huysuz bi çocuklada ancak senin yönteminle konuşunca anlaşılır bence !
eneeee valla mı ya ben aldığım yorganı yırtıp bakacam
aman çok şükürhep takip ediyodum seni
demekki fazla gelince vücut onu ayarlıyo makine gibiyiz valla
benim kv annemle çok iyi anlaşıyo, aslında benle de çok iyi anlaşıyo da görümcem çok aksi ve kıskanç biri onun çok dolduruşuna geliyor. Görümcemde acayip bi aşağılık kompleksi var koca kadın 2 çocuğu var ama ailede olan biten herşeyin içinde olmak istiyo, biz yeni evliyiz utanmasa peşimizde gezcek, Allahtan bize çok uzak biyerde oturuyor ve eşim de ablasına çok yüz vermiyor da o bakımdan rahatız. Görümcem eltimle beni çok kıskanıyor, eltim lise ben üni. mezunuyum. görümcem ilkokul mezunu, kendini paralıyor yanımızda bilimsel açıklamalarda bulunucam diye. Ne yapalım idare ediyoruz artık bayramdan bayrama. Benim eşim de herşeyime yardımcı olur beni kırmaz kolay kolay, nasılsa görümcem de olmıcak daha rahat anlaşırız belki kvalidemle yani inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?