hmm ben de annem de kalsam ama eşim tek kalır yeni doğmuş bebişinden ayıramam onu olmaz ki
Çok akıllı bi kadınsın sen hayatta aç kalmazsın valla:)) bu şeytanlık değil bence kavga etmeden hissettiklerini açıklamaya çalışıyosun bişe yok bunda . Erkekler bizim gibi değil özellikle anneleriyle ilgili bi mevzu olduğunda direk savunmaya geçiyolar. Karşındaki o güçlü kişilik gidiyo yerini huysuz bi çocuk alıyo huysuz bi çocuklada ancak senin yönteminle konuşunca anlaşılır bence !
Böle şeylere ayar oluyorum ben ya! nası' büyüğü götürürüm ben 'büyüğü götürürüm istersen demeli belki iyi niyetli ama sonuçta emrivaki yapılmıyomu çok sinirleniyorum çok!bnm annemde bı kaç günlüğüne gelebılır zaten kayınvalıdemde ben cagırmasamda kosar gelır de kalırda bıraksan bebegı bıle emzırmeye kalkar yanı ikinci cocugum oldugu halde ne yasarım belırsız... bıde şimdiden basladı büyügü ben götürürüm dıye büyük de daha 2 bucuk yasında inşallah bebegım huzursuz yaramaz olmaz da iki çocugumada yetebılırım ılgılenebılırım yoksa oğlusumu basımdan atıyo gıbı hissederım ben...
bak tatlım bizim evliliğimiz 2 yılı geçti , flörtü de sayarsam benim sessiz sakin kocişim bir kez bile annesine laf söyletmez
o yüzden sana nacizane fikrim annesine laf söyleme, yani söyle de açık açık deme
böyle canın sıkkınken annesiyle ilgiliyse eğer sana sorduğunda hafif ağlayarak biliyorum kötü niyetli değil ama ben şuna çok kırıldım de mesela
sonra bi kaç sefer oldu mu annesini suçlamadığından sana bişey diyemez hem de annesinin davranışlarına bakmaya başlar
benim kayınvalidenin yoktur çok şükür sıkıntılı durumu ama akrabalarından hiç laf ettirmediği insanlara karşı bu taktiği kullandım ve işe yaradı da
suçlamıyorsun, o an çok mutsuzsun kötü niyetli olmadığını düşünüp yaptıklarına üzülüyor gibi yapıyorsun
arada şeytan olmakta fayda var demedi deme
Böle şeylere ayar oluyorum ben ya! nası' büyüğü götürürüm ben 'büyüğü götürürüm istersen demeli belki iyi niyetli ama sonuçta emrivaki yapılmıyomu çok sinirleniyorum çok!
Gunaydin heyecanli anneler ve ozlenen kuzucuklari!! Gunaydin Azurem :))
Ben dr penateni hic duymadim, gerci zincasti da duymamistim. İhtiyac olunca ogreniyoruz :) az once sudokremin icerigine baktim, cinko imis. Zincast da cinkodan. Bir arkadas pisik icon cinko bazli krem kullanin demisti, demek ki bunlari kullanabiliriz. Bizim ailede zeytinyagi ureten kisiler var, ben de bu amac icin iyi kalite bir sise zeytinyagi alacagim.
Dun kizimin prima bezini aldim. Kendime chicco gogus pedi. Dalin sivi deterjanda kampanya vardi, bir tane daga aldim uygun fiyata bulunca. Ve arzum'un sicaklik ve nem olcerini aldim. Odadaki nemi olcup eger azsa buhar jeneratorunu calistiririz. Benim arkadaim el yordamiyla banyo suyunun odanin sicakligini kontrol ediyormus. Ben kendime guvenmiyorum vallahi :) belki zamanla ben de anlarim, tecrube kazandikca :)
günaydın kızlar nasılsınız benim bu aralar akıntım çogaldı sizdede varmı böyle bişe koku yok ama bazen seffa baze sarı oluyo
bebek bezini kaç paket aldınız? ben 1 numara prima netten alıcam, yani hepsi buradadan alıcaklarım vardı, baktım hesaplı bebek bezini de attım sepete. marketlere bakıyorum genelde 1 numara prima pek bulunmuyor. bi de küçük biyerde yaşıyoruz. acaba 2 paket mi alsam netten? ne düşünüyorsunuz? ablam 2 pakette bir numarayı büyütmüştü. nem ölçeri iyi yapmışsn, ben de her gün bakıyorum, çok işe yarıyor. zeytinyağını ben de marketten almıyorum, balıkesirden getirtiyoruz, sen de şanslıymışsın o açıdan. banyo suyu için derece almadım ben, zaten annemler olcak ilk zaman herhalde onlar analar, sonra da ben alışırım herhalde
ablam sanırım 4 aylıkken falan küvet kullanmayı bıraktı, bebeği kucaklarına oturtup yıkamaya başladılarayy böyle düşündükçe heyecanlanıyorum ben yaaaa, erken de gelmesinler ama zaman geçse bir an önce
ilkınde 1 numara hiç almadım ben 1 numara prematüre bebekleriçin, 2 numara bez 3 6 kılo için oğlum 3 buçuga yakın dogdu dırek 2den basladık 2 paket 2 numaradan sonra 3 e gecmıştım ama oğlum çok hızlı büyümüştü bu sefer bebegım bıraz küçük gibi 3 paket 2 numara aldım sonrasını bebegın durumuna göre alırım...
ama sen şimdiden bez bırıktırıyım dersen 1 almışsın 2 numarayı1 2 paket 3 numarayı 4 5 paket al....gerçi çoooook bezler alıcaksınızda daha yınede hazırda bulunması da ıyı.....
canım prematüre bebekler için 0 umara prima var, 2,5 kilo ve altı için diyor. 1 numara 2-5 kilo arası diyor. yenidoğan için ideal olmaz mı? 5 kilodan çok olmıycağına göre? bilemedim şimdi. daha hiç almadım ben. büyük numaralar heryerde bulunuyor onları biriktirmem zaten ama yenidoğanlar ancak büyük marketlerde bulunuyor bizim buralarda.
kızlar 2013 ocak annelerine sordum. herşeylerini chiccodan almışlar ve çok memnun kalmışlar. bebek şampuanlarını bile..
bizde o markaya yoğunlaşalımm
canım prematüre bebekler için 0 umara prima var, 2,5 kilo ve altı için diyor. 1 numara 2-5 kilo arası diyor. yenidoğan için ideal olmaz mı? 5 kilodan çok olmıycağına göre? bilemedim şimdi. daha hiç almadım ben. büyük numaralar heryerde bulunuyor onları biriktirmem zaten ama yenidoğanlar ancak büyük marketlerde bulunuyor bizim buralarda.
oluyo oluyo olmazmı sen 31 haftalıksın 26 27 den berı arttı bnmde günlük ped de kullanamam süreklı çamasır degısıyorumbi yere giderken cantama kilot :))) koyuyorum azıcık nembıle benı rahatsız eder:))) hele de bu yapışyapış..
bende de akıntı oluyor, sık sık çamaşır değiştiriyorum. Azıcık nemli iç çamaşırı beni çok rahatsız ediyor dagünaydın kızlar nasılsınız benim bu aralar akıntım çogaldı sizdede varmı böyle bişe koku yok ama bazen seffa baze sarı oluyo
acaba çalışabilir raporu alsak sonrada dogum öncesi izni 9 hafta olsa sonrasına 9 hafta olarakmı eklenir kızlar fikriniz varmı
nasıl yanı canım 9 hafta?
şimdi dogum izni onaylaırsa 9 haftaya çıkıyorya onaylanmadıgı için bizimkisi 8 hafta olcakya 5 hafta çalışabilir raporu alsak o arada onaylanırsa 9 haftamı haketmiş oluruz acaba diyorum milletin zekisi benim ya
bnmde hemen herseyım hazır erken hazırladım ama ıyıkı öle yapmışım şimdi hiç halim yok valla.... bı kapı süsü yapıcam hazırımız var ama nette keceden çok güzel bi kapısüsü gördüm ondan yapıcamda bana acıl bı erkek ısmı bulmassanız eşimin istediği ismi koyacaz yaptıgım süse ad da yazıcam eşim mehmet dıyo ben aralarda kaldım lütfen güzel şöyle tuhaf uzaylı isimlerine benzemeyen hoş bı erkek adı bulun bana....
keçe aldım yapacagım süs buEki Görüntüle 835430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?