Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar.
Ah bu kv'deler bugün eşimin doğum günü ya siz bize gelin ya bi size gelelim diooo herşeyde bulnmaza olmaz elinden gelse ortamızda yatar
Yatmak demişken kızlar yatarken dikkat ettiniz bişi varmı hangi tarafa yatmak daha iyi
Selam kızlar.
Ah bu kv'deler bugün eşimin doğum günü ya siz bize gelin ya bi size gelelim diooo herşeyde bulnmaza olmaz elinden gelse ortamızda yatar
Yatmak demişken kızlar yatarken dikkat ettiniz bişi varmı hangi tarafa yatmak daha iyi
ben de gece mutlaka bir kere gidiyorum wcye çok sıkışıyorum normalde ben hiç gece kalkmazdım, uyuma zorluğu oluyor bazen. Gece bir kere wcye gidiyorum da bir kere daha gitsem iyi olcak sabah çatlıcak gibi kalkıyorum ama uykudan uyanamıyorum çok ilginç biişey :) çok şükür otur kalk ben de çok sorun yaratmıyor şimdilik, bi de kendime ağır hamile muamelesi yapmıyorum psikolojik olarak de kendimi hamileyim ama rahatım iyiyim gibi telkin ediyorum tabi yürürken merdiven çıkarken eski performansım kalmadı şimdiden 13 kilo aldım daHaaa bi de canım bir ara çok şişiyordum, ellerim gece gündüz uyuşuk hiçbişey yapamıyordum doktoruma söyledim elevit vitamin varya o bana yaramıyormuş bıraktım rahatladım, şimdi b grubu vitamin hapı+kalsiyum+magnezyum içiyorum o kadar. Elevit çok şişirdi nefes alamamıştım hem çok da gerekli değilmiş dengeli beslenen annelerde. ben hiç demir hapı kullanmadım çok şükür her tahlilde gayet güzel değerlerimiz, aslında her ilaç da gerekli değil doktorlarınıza dikkat edin bazıları ille de iç diyor biz kan değerlerim düşmediği sürece demiri son bir buçuk ayda kullanıcaz mesela aklınızda olsun
Nerde o anlayış cnm hergün görülmek istiooayyy yaaaa bu yaşa gelmiş oğlanları hala mı ayrılamıyolar
pes doğrusu
insan gençleri bırakır ki baş başa kutlasınlar diye, anlayış nerde ki
ben sola yatıyorum canım , rahat rahat uyuyabiliyorum bu sayede
Sola bebişim soluna yatıcaksın bebeği besleyen damarlar sağdaymış o yüzden sola yatman gerekiyomuş
Selam kızlar.
Sola bebişim soluna yatıcaksın bebeği besleyen damarlar sağdaymış o yüzden sola yatman gerekiyomuş
Kızlar herkese selam
Tatilden döneli 3 gün oldu işe de başladık ama ben bugüne kadar anca ben yokken yazdıklarınızı okuyabildim, sonunda da yazayım dedim
Tatil şahane geçti, bol bol et yedik kuzumla, çok besledim galiba kareteci oldu benim sıpa artık canımı yakıyo kıpraşırken :44:
Biz tatile çıkmadan önceki son gün kızımın odasını sipariş ettik, en büyük olay tamamlanmış oldu böylece :) araba setini de beğendik ama daha almadık, onu da 2 ablamız alacak ortak![]()
Memleketten gelirken ablamın kızından kalan güzel şeyleri ve anneciğimîn daha önceden aldığı ve ördüğü şeyleri getirdik birsürü şeyi oldu kuzumun
'Zirsizdeli' canım haberlerine çok sevindim, Allah'ım sana birdaha evladınla ilgili bir sıkıntı yaşatmasın inşallah.
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz![]()
İsim konusunda bana yardımcı olurmusunuz
Eşim bade istio kulağa hoş gelio ama anlamı içki olduğu için istemiyorum
Kız annesi olucam bu arada
evet bızde aynı mahallede oldugumuz için hergün görüşmessek olmaz gıbı davranıyolar en geç 2 3 güne bı görüşüyoruz kısa da olsa...Nerde o anlayış cnm hergün görülmek istioo
Tamam cnm.sırt üstü yatmakta sakınca varmı
Tek kv olsa ona razıyım bide eşimin anneannesi var.yılbaşında gece12 de tanga kırmızı kilot giyer o derece çatlak.geçen sene dedemiz öldü kadın bana ne dese beğenirsiniz maonyacım gene senin kavalyem var dedi kendi torununu kıskandı heralde.
Bundan önce 2.5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda.bu gebeliğimde geldi sende tabe varmış muska yazdırmazsan doğramazmışın falan die çıldırttı beni, şimdide senin sancın var heran doğrabilrgin diooo nenem kafayı bana taktı
Çıldırtacak benibebek irimi ufakmı sağlında bi problem varmımış daha nice saçma sorular kv yetmio bide deli anasıyla uğraşıyrm
evet bızde aynı mahallede oldugumuz için hergün görüşmessek olmaz gıbı davranıyolar en geç 2 3 güne bı görüşüyoruz kısa da olsa...
ben sırt üstü yatınca sancılanıyorum bıde sırt üstü yatınca kordon dolanması oluyomuş bende sırt üstü sevıyorum yoksa ama kalbımdaralıyo sırt üstü uzun kalınca.....
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164
netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba
Nerde o anlayış cnm hergün görülmek istioo
Tamam cnm.sırt üstü yatmakta sakınca varmı
Canım, 140 ve üstü olunca şeker testini 100'lük olarak yapılıyor. Ama merak etme, çoğunlukla 100'lük yüklemeden sonra normal çıkıyor. Benim de değerim açlık 85 iken 50'lik sonucu 156 idi. 100'lük de normal çıktı:))
öncesinden deneyimli bir anne olarak tavsiyem,en azından ben şimdikini öyle hazırlamayı düşünüyorum :)
bir adet lohusa yada önden düğmeli pijama takımı.ki sezaryan da olsa normal doğumda olsa en rahatı o.
sonrasında 1 veya 2 tane iç çamaşırı.emzirme sütyenine inanın hastanede hiç gerek bile olmuyor zaten kullanmıyorsunuz.ama illa çıkışta takıcam derseniz rahat penye sütyen bile olur.
1 çift terlik,1 takım hastane çıkışı bebek takımı ve battaniyesi. oda hastaneden çıkarken bebek üşümesin diye.oto koltuğu yada ana kucağına hemen doğumdan sonra gerek bile yok.zaten büyükler ya da siz kucakta götürüyorsunuz.
hele göğüs pedleri,pompası bunların hepsi gereksiz.özel hastanede yapıyorsanız bebeğinizin alt bezine kadar herşey veriliyorken
artık devlet hastanelerinde bile sizin için pamuklu gazlı bezler ve gereklibütün herşey veriliyor.belki devlet hastanesi için bebek bezi alınabilinir yanınıza oda 3-4 tane.
hastaneden çıkarken hemen ped takamıyorsunuz.gazlı bezlerle eve gidiyorsunuz.ama ıslak mendil gerekli.belki toka oda saçınızdançok bunalırsanız.ve yine devlette yapıcaksanız havlu.özelde ona da gerek yok
yani demek istediğim çoğu şeyi boş yere götürüp hamallık yapıyorsunuz.zaten ben hiç bir doğum yapmış kadını da hastaneden normal kıyafetlerimi giyiyim de öyle çıkıyim diyen görmedim.herkes pijamasıyla sadece üstüne kaban yada trrençkotla eve gidiyor.
Slm bacilar aylardir giremiyorum cunku engec ise giren anne benim:) zaten eski bacilarda hatirlar kim kaldi bilmiyom herkeze slm 30 hafta 2 gunluk hamişim bebisim baş Aşağı duruyor ziraat muh oldugum icin pek oturamiyorum surekli ayakta isim dr bise olmaz dedi 2 hafta snra rapor yazacak ama iyi kotu calismaya devam etmeliyim bebeginin kafasi asagida olup sanci ceken warmi dr nededi allahim esirgesin hepimizi
Kızlar herkese selam
Tatilden döneli 3 gün oldu işe de başladık ama ben bugüne kadar anca ben yokken yazdıklarınızı okuyabildim, sonunda da yazayım dedim
Tatil şahane geçti, bol bol et yedik kuzumla, çok besledim galiba kareteci oldu benim sıpa artık canımı yakıyo kıpraşırken :44:
Biz tatile çıkmadan önceki son gün kızımın odasını sipariş ettik, en büyük olay tamamlanmış oldu böylece :) araba setini de beğendik ama daha almadık, onu da 2 ablamız alacak ortak![]()
Memleketten gelirken ablamın kızından kalan güzel şeyleri ve anneciğimîn daha önceden aldığı ve ördüğü şeyleri getirdik birsürü şeyi oldu kuzumun
'Zirsizdeli' canım haberlerine çok sevindim, Allah'ım sana birdaha evladınla ilgili bir sıkıntı yaşatmasın inşallah.
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz![]()
Canım, 140 ve üstü olunca şeker testini 100'lük olarak yapılıyor. Ama merak etme, çoğunlukla 100'lük yüklemeden sonra normal çıkıyor. Benim de değerim açlık 85 iken 50'lik sonucu 156 idi. 100'lük de normal çıktı:))
yaparım ben böle seylere merakım var azıcık renkler farklı olabılır 10 12 renk keçe aldım da ah isim:) yapınca buraya da koyarım hadı kim bebegımın isim annesı olacak kendı bebeklerınızın isimlerını soleyın ole bile bi dolu fıkır cıkar ortaya......