2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ay tatlım benimde seninle aynı gözüküyo doğum tarihi ve bende sezeryan istiyorum inşallah aralık sonuna denk gelmez hakketten hiç hesaplamamıştım hayırlısı napalım sağlıklı olsunlarda !

Ay tatlım benimde seninle aynı gözüküyo doğum tarihi ve bende sezeryan istiyorum inşallah aralık sonuna denk gelmez hakketten hiç hesaplamamıştım hayırlısı napalım sağlıklı olsunlarda !

ay bı de 30 31 olursa ne şans ama:))))) senın ılk bebegın bu degılmı?

Merhaba canım, gerçi şimdiye kadar yaptırmış belki sonuçlarını da öğrenmişsindir, ama ben yine de dua ediyorum... İnşallah hem şimdi hem de sonrasında hep güzel sonuçlar alırsın...

Rabbim bebişlerimizi ve bizi korusun...

Oğluşunu da gördün mü? Kızımla aynı ya merak ettim ben de?

Sagol Dilzarım,

Sonuclarımı yarın ogleden sonra alıcam, dusunmemeye calisiyorum. Senin kızı benim oğlana alıcam ben :) Nerde oturuyorsun sen simdi? Ne yapıyorsun?

Kızın alıştı mı kardeşe? Kıskançlık durumları nasıl?

Merhaba bu gün biraz çarşı yaptım, malum evin eksikleri var... Eve gelince de bir güzel uyumuşum....

Kızlar ben hiç kendimi sağ sol diye kasmıyorum uyurken... Zaten kısmen daha rahat uyuyacağımızbir dönemdeyiz... Çoğumuz bir aya kadar sağda da solda da uyuyamayacağız rahat rahat...şimdiden kendimi rahatsız edemem... Zaten ben rahat etmezsem, karnımdaki nasıl rahat etsin... Dinlenirken, ilk uykuya dalışımda sol tarafımdayım, sonrası Allah nasıl nasip ederse...

Bir de ben normal doğum yaptım ama bir problem olur da sezeryan olursam da kontrollü olarak 40. Haftanın dolmasını beklerim bebeğim kendisi önce gelmek isterse gelsin, ama hazır olmadan hemen 38 de (ve tabi ki bir problem de olmazsa )sezeryan olmam..

Tabi yine de siz bilirsiniz... Ama anne karnındaki bir saat bile onların doğum sonrası hayatlarının daha kolay olmasını sağlıyor..

Eskilerin bi bildiği varmış desene
Yalnız eskiden kundakla bebeği resmen yaprak sarması gibi yaptıklarından kalça çıkığına meyilli olan bebeklerde kalça çıkığına neden oluyormuş. Biz o kadar sıkı sıkı sarmayız. Annem kendi kundaklık bezimi verdi bana. Çok güzel el işlemeli filan.. Anneciğim çok hamaratmış Maşallah.
Benim kız hep hazır giyicek mecburen. Çünkü anneciği pek bi beceriksiz

Düşünme canım mSonuçların çok güzel çıkacak inş...

Hadi bakalım gençler de anlaşırsa neden olmasın? Barış beyle ismi henüz belli olmayan kızıma kalmış)))

Kardeşi şimdilik bekliyor ben de hazırlıyorum işte... Kıskanacak çünkü doğasında var... Eşimle beni kıskanır... Karnından nasıl çıkacak kesecekler mi diyor, ben de elimden geldiğince onun seviyesinde anlatıyorum... Bebeğin bir yolu var, o yoldan gelecek Drlar o yolu biliyor dedim... Bir delik mi var karnında diyor... aslında Sabiha paktuna yedi yaşından önce bebeğin karnınızda olduğunu söylemeyin diyordu,,.. Çocuk bunu anlayamaz annenin zarar göreceğini zanneder yazmış bir kitabında...benim de aklıma yatmıştı ama sağolsun kuzenler söylemiş ben de açıklamak zorunda kaldım...

Giresundayım şimdi meyil müddetindeyim, ya yarın yahut cuma iş başı... Tembelliğe alıştım iyice...

kızlar merhaba çantalarınızı hazırladınız mı? bebişe oda yapacaklar yaptı mı? benim daha iç bir hazırlığım yok. herşeyi tek başıma düşünüyorum benden başka düşünen de yok ne kaynanam ilgileniyo ne annem kocam da maddi imkansızlıklardan hevesleniyosa bile bana hiç hissetirmiyo ben konusunu açmasam açacağı bile yok

ay canım benım sen ufak ufak hazırlan çok uygun şeylerde var ben oğlumun herseyını çok uygun almıştım çok da güzel kullandım hiçde kalıtesız degıldı mesela 2 bucuk yıl önce beşiğim 200 tl park besık ve yatagıda içindeydi 50 tl ye çok güzel ana kucagı almıştım port bebe ve çantamıda 30 tlye almıştım hepsını kullandım ve hala yepyenıler yıne kullanıcam aynılarını ben çok şaşırıyorum o büyük paralara bebek arabam 200 tl ıdı 40 tl ye yürüteç aldık hepsı de baby hope marka yettı de arttı bıle ikinciyi büyütecekler şimdi:)))))

2 kız cok iyi Dilzar, birbirine yoldaş olurlar. Benim esimler 3 erkek, içimdeki hisse gore benimde 2 oğlum olacak. Saglıklı olsunlarda ne olursa olsunlar aslinda.

Bizde Barış Bey'in odasını aldık , 1 aya teslim edecekler, bu arada duvar kâğıdı , perde gibi detaylarla da uğraşıyoruz. Istanbul2dayım bende. Allah sağlık sıhhat verirse Anadolu yakasında bir hastanede doğum yapacağım, tarih olarak ise 10 Ocak verdi doktorum. Yakında hastaneleri arastirmam gerekecek.

sanırım senin bu meyil müddeti dediğin sey taşınma izni gibi bir sey di mi? Alısırsın inşallah bir once Karadenizimize. Karadeniz candır, insanı daha da candır.

Dilzarcim bizim gibi planli sezeryan durimlarinda en gec 38. Haftada aliniyor. Sonrasina birakmak riski arttiriyor. Ama mesrla normal dogum baslamis ve spn andaki bir komplikasyon nedeniyle sezeryana karar verilmisse onda yapabilecek birsey yok. Mesrla benim doktorum benim sezeryanimi gec bir tarihe almayi riske edemez cunku normal dogum baslayabilir. Sanci ve kasolma da venim icin risk demek. Bu nedenle en az 10 gun once aliniyor.

Biraz once agda yaptim koltuk alti bacaklar fena degilde o bolgeyi goremedim pek ne tuttuysam iste simdi bu beni doguma kadar goturmez kasim sonu bi daha yaparim artik

benim doktorum 3.aydan itibaren elevit + demir hapına başlattı ama ben içmedim 5. aya kadar içiyorum diye kandırıyordum sonra eşim kızdı bari vitamini iç bebiş beslensin diye, beşbuçuk aylıkken başladım elevite 1 ay kadar kullandım ama iğrenç bişi yaa içince içimde bi koku var gibi hissediyordum, şişiyordum, karnımda bi tuhaf dolgunluk, afedersiniz wcye gidince kokusu verdiği renk falan yeterince hoş bişey olmadığını anladım 1 hafta içmedim rahatladım. doktora söyledim hakkaten çok şişmişsin dedi 13 kilo aldım yaa zaten çok güzel besleniyorum, eşim sağolsun çok dikkat ediyor beslenmeme. bak daha hiç demir içmedim. şu magnezyum kalsiyumu da içmicem de uyuşmalarım çok azıyor o yüzden kullanıyorum. Doktorlar ne olur ne olmaz yemediği şeyler varsa vitaminle beslensin diye veriyorlar ama herkes için geçerli değil ki bu hamileysen klişe olmuş çat yapıştırıyorlar demir+vitamin. Allahım ne güzel nimetler vermiş kızım güzel güzel herşeyden ye ilaç içme dese olcak aslında. Sanki annelerimiz içmiş mi bu ilaçları anneme, k.valideme sordum içmedik çok da iyiydik diyorlar. Açıkçası ilaca karşıyım daha yeni gördük ya haberlerde hemen hasta olunca antibiyotiğe saldırmayın diye yazdılar. ihtiyaç olursa gerekirse amenna ama değerlerim iyiyken, bebişim rahatken ilaca falan gerek yok canım

Neymiş o tatlım ben bişi anlamadım resmi var mı acaba yada ismi internetten aratsam?

Canım resim yüklemeyi bilmiyorum ama internette emzirme yastığı ayda minderi diye geçiyor hilal şeklinde

ben 25. haftada gitmiştim. ağırlığı 680 gramdı bebeğimin. doktor normal dedi ama ilk kızıma göre daha az.açıkcası endişeliyim.bu haftalarda sizin bebekleriniz ne kadar geliyordu acaba

Bence normal biraz düşündümde benimde 23. Haftada 570 gr dış

Benimde sezeryan olcak mecburi, tarihine nasıl karar veriyor doktorlar. Benim 40. Hafta 22 Ocak'ta doluyor tahmini 2 hafta öncesindenmi alıyorlar yoksa bekliyorlarmı dolmasını

Canım benimde hiç birşey hazır değil sadece kıyafetleri hazır, hallederiz inşallah

Topidiğim biz ne zaman doğuracaz şimdi?? Benim abimin eşi normal doğum yaptı ve 37. Haftasında oldu. Bizi 38 de alırlarsa ya erken gelirse suyumuz sancılar nasıl olacak. Bunu düşünüyorum hep diyelim akşamüstü karnım tok nasıl alacaklar hemen ameliyata narkoz filan

Biliyorum canım Dr ların böyle yaptığını ama sürekli kontrolle aile isterse bekletiyorlar... Etrafımda örnekleri çok... Bebeğin vaktini bekleyen... En yakın arkadaşım böyleydi... son zamanlarda sık kontrollere çağrıldı... Sancılarıyla 39. haftada sezeryana alındı... Hem de ikinci sezeryanıydı... Hele ki ilk doğum zaten hemen bir iki saatte gerçekleşmiyor.... Su gelmesi, nişan gelmesi, kasılmayla doğum kendini belli ediyor önceden... İlk doğumumda pazar günü nişan geldi, salı günü ancak suni sancıyla geldi kızım...iki gün sancım vardı ama yine de suni sancı olmadan doğum tam anlamıyla gerçekleşmedi... Sezeryan sonu normal doğumbile gerçekleştirilirsen bu imkansız değil...

Şimdi ablam hamile üçüncü bebeğine ve ikinci çocuğunu 38. Haftada planlı sezeryan oldu... Şimdi bekleyeceğim diyor... İnanın yeğenim onbeş gün ne doğru dürüst emdi ne de doğru dürüst ağladı...

Tabi zihninizi karıştırmak istemem...Bu tercih tamamen ailenin ve drun sabrı ve hayata bakışıyla alakalı.., benim bebeğim hala ters, hala dönmedi.. Dönme ihtimali çok gerçi ama belki bu sebepten belki başka sebeplerden ben de sezeryan olacağım, ama böyle olsa bile anne karnını terk etme vaktini kızımın gelişiminin belirlemesini isterim... Tabi ne gelir ne gider doğuma kadar bilemem... Büyük konuşmamak gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…