Ay tatlım benimde seninle aynı gözüküyo doğum tarihi ve bende sezeryan istiyorum inşallah aralık sonuna denk gelmez hakketten hiç hesaplamamıştım hayırlısı napalım sağlıklı olsunlarda !bı de kızlar benım normal dogum yapacagım tarıh 10 ocak ama sezeryan oldugu için 10 gün erken alıyolar 31 aralık olmasını istemiyorum sene sonu olmasın:))) inşallah 1 ocaga kadar bı sıkıntı cıkmazda 1 yada 2 ocakta dogururum.... 1 ocakta 38+5oluyo ilkını 38+2 de dogurdum yıne ole olursa aralık sonu olacak((
Ay tatlım benimde seninle aynı gözüküyo doğum tarihi ve bende sezeryan istiyorum inşallah aralık sonuna denk gelmez hakketten hiç hesaplamamıştım hayırlısı napalım sağlıklı olsunlarda !
Selam arkadaşlar,
Birazdan seker yüklemem yapılacak ,ek olarak doktorumdan toksoplazma ve rubella istedim. Evde kedim olduğu için biraz urktum, gerçi kedinin dışkısı ile hicc muhattap olmadım. Ortadogulularla calistigim içinde rubella canımı sıkıyordu..
ne olur benim için dua edin ,birsey çıkmasın. 2 gun once oğlumun saglıgı için bagısta bulundum. Allah hepsine sağlık sıhat versin
Merhaba canım, gerçi şimdiye kadar yaptırmış belki sonuçlarını da öğrenmişsindir, ama ben yine de dua ediyorum... İnşallah hem şimdi hem de sonrasında hep güzel sonuçlar alırsın...
Rabbim bebişlerimizi ve bizi korusun...
Oğluşunu da gördün mü? Kızımla aynı ya merak ettim ben de?
Ewet ilk bebişimiz . kötü ama ya hele son günler! Çko korkmıyalımda başımıza gelmesin inşallah:)ay bı de 30 31 olursa ne şans ama:))))) senın ılk bebegın bu degılmı?
Kundağı bizde eşimle araştırdık tatlım yeni yapılan araştırmalar yeni doğan bebeklerin kundağa sarılarak uyutmanın ( ayaklarını sıkıştırarak değil özellikle kollarını sararak) bebeğin sağlıklı bi uyku uyuması açısından ( uyurken elini kolunu çok oynatıp kendini uyandırıyolar ya bebişler) önemli olduğunu vurguluyolar.Özellikle avrupa bu konu üzerine kafa patlatıyolarmış! Da ben nası sarcam bebeği beceremem çok sararım bişe mişe olur dedim geçiştirdim canım.yani lafın kısası kundak yapman bu açıdan da sağlıklıymış !
Sagol Dilzarım,
Sonuclarımı yarın ogleden sonra alıcam, dusunmemeye calisiyorum. Senin kızı benim oğlana alıcam ben :) Nerde oturuyorsun sen simdi? Ne yapıyorsun?
Kızın alıştı mı kardeşe? Kıskançlık durumları nasıl?
kızlar merhaba çantalarınızı hazırladınız mı? bebişe oda yapacaklar yaptı mı? benim daha iç bir hazırlığım yok. herşeyi tek başıma düşünüyorum benden başka düşünen de yok ne kaynanam ilgileniyo ne annem kocam da maddi imkansızlıklardan hevesleniyosa bile bana hiç hissetirmiyo ben konusunu açmasam açacağı bile yok
Düşünme canım mSonuçların çok güzel çıkacak inş...
Hadi bakalım gençler de anlaşırsa neden olmasın? Barış beyle ismi henüz belli olmayan kızıma kalmış)))
Kardeşi şimdilik bekliyor ben de hazırlıyorum işte... Kıskanacak çünkü doğasında var... Eşimle beni kıskanır... Karnından nasıl çıkacak kesecekler mi diyor, ben de elimden geldiğince onun seviyesinde anlatıyorum... Bebeğin bir yolu var, o yoldan gelecek Drlar o yolu biliyor dedim... Bir delik mi var karnında diyor...aslında Sabiha paktuna yedi yaşından önce bebeğin karnınızda olduğunu söylemeyin diyordu,,.. Çocuk bunu anlayamaz annenin zarar göreceğini zanneder yazmış bir kitabında...benim de aklıma yatmıştı ama sağolsun kuzenler söylemiş ben de açıklamak zorunda kaldım...
Giresundayım şimdi meyil müddetindeyim, ya yarın yahut cuma iş başı... Tembelliğe alıştım iyice...
Dilzarcim bizim gibi planli sezeryan durimlarinda en gec 38. Haftada aliniyor. Sonrasina birakmak riski arttiriyor. Ama mesrla normal dogum baslamis ve spn andaki bir komplikasyon nedeniyle sezeryana karar verilmisse onda yapabilecek birsey yok. Mesrla benim doktorum benim sezeryanimi gec bir tarihe almayi riske edemez cunku normal dogum baslayabilir. Sanci ve kasolma da venim icin risk demek. Bu nedenle en az 10 gun once aliniyor.Merhaba bu gün biraz çarşı yaptım, malum evin eksikleri var... Eve gelince de bir güzel uyumuşum....
Kızlar ben hiç kendimi sağ sol diye kasmıyorum uyurken... Zaten kısmen daha rahat uyuyacağımızbir dönemdeyiz... Çoğumuz bir aya kadar sağda da solda da uyuyamayacağız rahat rahat...şimdiden kendimi rahatsız edemem... Zaten ben rahat etmezsem, karnımdaki nasıl rahat etsin... Dinlenirken, ilk uykuya dalışımda sol tarafımdayım, sonrası Allah nasıl nasip ederse...
Bir de ben normal doğum yaptım ama bir problem olur da sezeryan olursam da kontrollü olarak 40. Haftanın dolmasını beklerim bebeğim kendisi önce gelmek isterse gelsin, ama hazır olmadan hemen 38 de (ve tabi ki bir problem de olmazsa )sezeryan olmam..
Tabi yine de siz bilirsiniz... Ama anne karnındaki bir saat bile onların doğum sonrası hayatlarının daha kolay olmasını sağlıyor..
Allah allah benimde sabah kalktığımda ellerimi çok şiş ve ağrılı hissediyorum acaba elevitten mi çok merak ettim ama bizim doktora sölesem hayatta bıraktırmaz daha değerlere bakmadan başlamıştı of ya ona söelmeden bırakıp dediğin vitamine başladam bizimki başımın etini yer şansa bak!
Neymiş o tatlım ben bişi anlamadım resmi var mı acaba yada ismi internetten aratsam?
ben 25. haftada gitmiştim. ağırlığı 680 gramdı bebeğimin. doktor normal dedi ama ilk kızıma göre daha az.açıkcası endişeliyim.bu haftalarda sizin bebekleriniz ne kadar geliyordu acaba
bı de kızlar benım normal dogum yapacagım tarıh 10 ocak ama sezeryan oldugu için 10 gün erken alıyolar 31 aralık olmasını istemiyorum sene sonu olmasın:))) inşallah 1 ocaga kadar bı sıkıntı cıkmazda 1 yada 2 ocakta dogururum.... 1 ocakta 38+5oluyo ilkını 38+2 de dogurdum yıne ole olursa aralık sonu olacak((
kızlar merhaba çantalarınızı hazırladınız mı? bebişe oda yapacaklar yaptı mı? benim daha iç bir hazırlığım yok. herşeyi tek başıma düşünüyorum benden başka düşünen de yok ne kaynanam ilgileniyo ne annem kocam da maddi imkansızlıklardan hevesleniyosa bile bana hiç hissetirmiyo ben konusunu açmasam açacağı bile yok
Dilzarcim bizim gibi planli sezeryan durimlarinda en gec 38. Haftada aliniyor. Sonrasina birakmak riski arttiriyor. Ama mesrla normal dogum baslamis ve spn andaki bir komplikasyon nedeniyle sezeryana karar verilmisse onda yapabilecek birsey yok. Mesrla benim doktorum benim sezeryanimi gec bir tarihe almayi riske edemez cunku normal dogum baslayabilir. Sanci ve kasolma da venim icin risk demek. Bu nedenle en az 10 gun once aliniyor.
Dilzarcim bizim gibi planli sezeryan durimlarinda en gec 38. Haftada aliniyor. Sonrasina birakmak riski arttiriyor. Ama mesrla normal dogum baslamis ve spn andaki bir komplikasyon nedeniyle sezeryana karar verilmisse onda yapabilecek birsey yok. Mesrla benim doktorum benim sezeryanimi gec bir tarihe almayi riske edemez cunku normal dogum baslayabilir. Sanci ve kasolma da venim icin risk demek. Bu nedenle en az 10 gun once aliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?