• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İsim konusunda bana yardımcı olurmusunuz

Eşim bade istio kulağa hoş gelio ama anlamı içki olduğu için istemiyorum

Kız annesi olucam bu arada

Vanım çok isterdim yardımcı olmayı ama malesef bizim de tek eksiğimiz o ! Nilda veya sidelya isimlerini beğeniyoruz bide aslında nilda yı çoook beğendik ama anlamı yok daha doğrusu ispanyolcada kadın asker demekmiş . Türçe olsun anlamı güzel olsun birde kullağa hoş gelsin istiyorum çokmu şey istiyom yaw:))

Mothercare de gördüm kararsız kaldım fiyat olarak değilde hani büyük bişey ya kullanmazsam nereye koyucam diye düşündüm. Alayım o zaman listeme ekledim tesekkurler canım, hakikaten 20 dk kolumuz belimiz ağrır çok
Neymiş o tatlım ben bişi anlamadım resmi var mı acaba yada ismi internetten aratsam?

Canım sola yatmak önemli diye biliyorum ben benimde belim ağrıdığı için sık sıkyer değiştiriyorum aslında hep sola zaten yatamayız ki eşimle en çok tartışığımız konulardan biri bu gece ben uyuduğumda üstümü açmışım diye kontrole geliyo bi bakıyom solda yatmıyosam çevirmeye çalışıyo taktı kafayı napcan :)

Sizde aynı seyden şikaytcısınız sanırım :D benım eşimde gece uyandıgında eger sagıma donuksem uyandırıo sola yat dıe :D oda rahat bırakmıo benı.ama dewmlı solda yattgımda bacagım agrıyo rahatsz edıyr :(

Evet canım burda her kontrole gittiğimizde baş çevresi, karın çevresi bacak boyu bide kilosuna bakarak bebek haftasıyla uyumlumu öndemi geridemi onu söylüyorlar.

ben 25. haftada gitmiştim. ağırlığı 680 gramdı bebeğimin. doktor normal dedi ama ilk kızıma göre daha az.açıkcası endişeliyim.bu haftalarda sizin bebekleriniz ne kadar geliyordu acaba

Kizlar hic konusulmadi ama aranizda korse alan yada almayi dusunen yadaa karni toparlamak icin farkli onlemler olmayi planlayan var mi ???
Kızlar doğumdan hemen sonra ya korse yada çarşaf sarmak lazım göbeğimize ki kalmasın çevremde canlı örneklerim var çatşaf saranlatın göbeği hiç kalmadı
Kundağı bizde eşimle araştırdık tatlım yeni yapılan araştırmalar yeni doğan bebeklerin kundağa sarılarak uyutmanın ( ayaklarını sıkıştırarak değil özellikle kollarını sararak) bebeğin sağlıklı bi uyku uyuması açısından ( uyurken elini kolunu çok oynatıp kendini uyandırıyolar ya bebişler) önemli olduğunu vurguluyolar.Özellikle avrupa bu konu üzerine kafa patlatıyolarmış! Da ben nası sarcam bebeği beceremem çok sararım bişe mişe olur dedim geçiştirdim canım.yani lafın kısası kundak yapman bu açıdan da sağlıklıymış !
Eskilerin her yaptığı doğruuu
Benimde meme uçlarımın kara olan kısmı büyüdü kuzum dün görünce çok şaşırdım sanki başkası hamile ne şaşırıyosam:))
İlahiiii sen:1::1::1:

Vanım çok isterdim yardımcı olmayı ama malesef bizim de tek eksiğimiz o ! Nilda veya sidelya isimlerini beğeniyoruz bide aslında nilda yı çoook beğendik ama anlamı yok daha doğrusu ispanyolcada kadın asker demekmiş . Türçe olsun anlamı güzel olsun birde kullağa hoş gelsin istiyorum çokmu şey istiyom yaw:))

İsim konusuyu çok düşündürüo beni
Sizinkide kız galiba

ewet canım ultrasondan bakıyrda soyluyor..iri bı bebek dedı doktrum sanırım baş cewresını olcuyrlar ultrasonda.1 hafta önde dedi bana..

Benim oğlumda 1 hafta onden gidiyor, doktor kafana takılacak bir sey değil. 5 gun onden gider, 7 gun geriden gelir. bunlar sorun değil dedi.. Kafaya takılacak bir sey değilmiş cok sukur.

Canım üzüldüm ya dua edelim de böyle şeyler olmasın ben çok hassasımdır:(

valla inşallah olmaz canım yaa allahtan poposu hafıf bı ınsanım ole nazım edam hiç yoktur eve gelişimin ertesı günü evımı süpürmüş camasır asmıştım gelen gıden oluyo dıye ıkı büklüm olaola toz almıştım neler neler allah merhamet verırde ıyı olur inşallah hersey....

Herkese günaydın kızlar:16:
Bu sola yatma konusu beni de mahvetti gece bir ara uyandım kulağım sanki kesmişler gibi ağrıyodu :43: sürekli tek tarafa yatmaktan mahvoldum nasıl geçecek bu kalan aylar bilmiyorum.
Ama gece öyle bir rüya gördüm ki hiç uyanmak istemedim. Rüyamda kızımı emzirirken gördüm kendimi:16: hem çok güzel, hem de çok kolaydı inşallah gerçeği de böyle olur :31:

Herkese günaydın kızlar:16:
Bu sola yatma konusu beni de mahvetti gece bir ara uyandım kulağım sanki kesmişler gibi ağrıyodu :43: sürekli tek tarafa yatmaktan mahvoldum nasıl geçecek bu kalan aylar bilmiyorum.
Ama gece öyle bir rüya gördüm ki hiç uyanmak istemedim. Rüyamda kızımı emzirirken gördüm kendimi:16: hem çok güzel, hem de çok kolaydı inşallah gerçeği de böyle olur :31:
Maşallah canım çok güzel rüya hayırlara gitsin !

Selam kızlar, bende ocak 15 gibi sezeryanla doğurucam kısmetse, ilk bebeğim kasımda olmuştu kışa kadar rahatlamıştım biraz olsun, bebeklerinize ilk kat olarak ne giydiriceksiniz annem illa gömlek gibi olan iç zıbınlardan diyor ama onu giydirene kadar bebek çok ağlıyor, üstüne alttan çıtçıtlı bady vs, siz neler düşünüyorsunuz bu arada evim kombili iyi ısınan ayrıca doğalgaz sobası ve klimada olan bir ev tavsiyelere ihtiyacım var :18:

ben 25. haftada gitmiştim. ağırlığı 680 gramdı bebeğimin. doktor normal dedi ama ilk kızıma göre daha az.açıkcası endişeliyim.bu haftalarda sizin bebekleriniz ne kadar geliyordu acaba

Selam kızlar, bende ocak 15 gibi sezeryanla doğurucam kısmetse, ilk bebeğim kasımda olmuştu kışa kadar rahatlamıştım biraz olsun, bebeklerinize ilk kat olarak ne giydiriceksiniz annem illa gömlek gibi olan iç zıbınlardan diyor ama onu giydirene kadar bebek çok ağlıyor, üstüne alttan çıtçıtlı bady vs, siz neler düşünüyorsunuz bu arada evim kombili iyi ısınan ayrıca doğalgaz sobası ve klimada olan bir ev tavsiyelere ihtiyacım var :18:

canım şart degıl bence zıbın iki kat gıydır bırı uzun kol dıgerı kısa kol üstüne alt üst pıjama yada hastane cıkışı üstüne de örgü yelek giydir oyyyhşş ne güzel bı de zaten onu battanıyesız tutamassın evde soguk degılse üşümez korkma inşallah kusan bı bebek olmazda çok üst degıstırme sıkıntın falan olmazbnm ilk dogumum yazındı kışa bebegım büyümüştü bıle şimdi bnde merak edıyorum ne olcak:)

bı de kızlar benım normal dogum yapacagım tarıh 10 ocak ama sezeryan oldugu için 10 gün erken alıyolar 31 aralık olmasını istemiyorum sene sonu olmasın:))) inşallah 1 ocaga kadar bı sıkıntı cıkmazda 1 yada 2 ocakta dogururum.... 1 ocakta 38+5oluyo ilkını 38+2 de dogurdum yıne ole olursa aralık sonu olacak:(((

Ben oğlum olsa ali koyacaktım

Kızımız olacak elifi seviyorum oda çok yakın ve sevmedim birinin adı die koymak istemiyrm
Eşim bade die tutturdu ama anlamı güzel değil

gerçekten %100 pamuktan yapılmış bi yorgan varsa bende alayım canım
ama satıcının dediklerinden sonra güvenemez oldum
valla kuluçka makinesinden kötü durumumuz
ye iç tuvalete git, zamanı gelince doğur
:1:

canım valla üstünde % 100 pamuk yazıyo,almadan önce de araştırmıştım
içi mi pamuk yoksa dış kumaşı mı pamuk diye,içi de dışı da pamukmuş bu markanın(cotton box)
ama tabi ki bilemiyoruz inşallah pamuktur :1:
gece kaburgama o kadar tekme yedim ki uyuyamadım nefes alamadım bi de 3 defa tuvalete kalktım
bikaç defa da kalkıp su içtim :27:
uykusuz geceler başlasıııııın :52:

sanırım en erken bız karar vermısız ve hıc degıstırmeyı dusunmedık 4 aylıkken erkek oldugunu ogrendık ve hemen ısmını o gun koyduk tabı oncesınde arastırmıstık bıraz kız olsaydı ırmak, asya su , sare , belinay dusunmustuk erkek olunca esım fatıh ıstedı ben kağan fatıh kağan koyduk ama kağanı kaan dıye mı yoksa kağan dıyemı yazdırsak karar veremedım hala

Back
X