2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim bize doktorlarimiz 30. Haftadan sonra durumumuza gore gun verecek. Benimki gecen ay normal gunumun 15 gun oncesini yani 29-30 aralik veya 2 ocak dedi. Ama daha erken plabilir duruma gore kesin tarih verecegim dedi. Erken dogum belirtisi varsa riske atmazlar bizi canim.

Temmuzda bir arkadasimiz sezeryan gununden bir gun once suyu geldi, dogum baslamis halde sezeryana alindi. Baska bir arkadasim da normal kontrole gittiginde acil sezeryana alinmisti. Kahvalti yapmis o da dedigin gibi. Cok sukur hicbir sorun cikmadi. Ben de cok detay bilmiyorum ama mutkaka doktorkarimiz en uygun zamani secer diye dusunuyorum. Canim sen genel anastezi mi yoksa epidural veya spinal anastezi mi dusunuyorsun?

Canım ilk dedğin gibi bilmiyoruz pek. Filmlerde oluyo ya hiç bişey yokken pat diye su geliyo hemen doğuruveriyolar :) nst ile sıksık bakarlar inşallah
Evet gercekten bilgimiz yok bu konularda.
Ben doktoruma cok guveniyorum. 4 yildir ona gidiyorum, ameliyatimi da o yapti. O en uygun hangi zaman derse o zaman olacagim. Erken veya gec kalip hem bebegimi hem kendimi riske atmak istemem.
Hic korkma Aysbozcum, insallah hersey rast gidecek :))

Ayyyy heyecanlandım şimdi yani çok erken doğmazsa şurda 2 ay kaldı.. Biraz daha uyuyalım son günlerimiz :)) ben genel olucam inşallah. Epidural olan arkadaslarım var kimi memnun kimi değil ben biraz cesaretsizm en iyisi genel olayım

Aslında hayırlısı tabi ama aralık sonu olursada 2013 lü görünücek, ocak başı gibi olsa daha iyi olur

Kızlar son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini karnımda değilde daha aşağıda kasıklarımda hissediyorum sizdede böylemi ? Acaba baş aşağı döndü o yüzdenmi daha çok kadıklarımda hissediyorum

ayyy ne güzel dilzarcım darısı başıma çok istiyorum normal doğum hatta sezeryana son seçenek gibi bakıyorum
yeter ki doktorum olumsuz bişey söylemesin kendimi hep normale hazırladım o anı yaşamak istiyorum.
son anda su koyvermem diye düşünüyorum şimdilik
canım ben de senin gibiydim hiç başka yere dönmüyodum ama aslında o kadar da rahatsız olmamalıyız.
şimdi arada sağıma da dönüyorum.sırt üstü yatınca oğlan uyanıyo tekmeliyo beni de uyutmuyo o yüzden yan yatıyorum damarı da tıkamamış oluyoruz hem.hep bi tarafa yatınca omzum kulağım bacağım iptal oluyo
ben de geçen rüyamda doğum yaptım ama öyle kolay oldu ki hemen bebeği aldım oynuyorum seviyorum öyle güzeldi ki inşallah öyle olur hayra çıksın inşallah
mrb kızlar ben bugun bişe farkettim karnımda yok ama bacaklarımda çatlaklar oluşmuş :18::18::18:

benim de toto harita gibi olmuş canım
karnımda hala bişey yok ama çok kaşınıyo bazen mahfediyo beni

benim karnımın altı da harita gibi çatlak kremi hiç işe yaramadı kısa kısa bi sürü çatlak var malesef:18:

benim karnımın altı da harita gibi çatlak kremi hiç işe yaramadı kısa kısa bi sürü çatlak var malesef:18:

Benimde çok kaşınıyo karnım, buğday tenliyim ayna tutup bakıyorum ama anlayamadım çatlak varmı yokmu. Kırmızımı oluyolar eninemi dikinemi çözemedim ?? Ama çoookkk kaşınıyorum (

Benimde çok kaşınıyo karnım, buğday tenliyim ayna tutup bakıyorum ama anlayamadım çatlak varmı yokmu. Kırmızımı oluyolar eninemi dikinemi çözemedim ?? Ama çoookkk kaşınıyorum (

dikine oluyor canım, çatlak olsa kırmızı kırmızı çizgiler anlarsın zaten. benim arkadaşım da senin gibi çok kaşındı durdu ama hiç çatlamadı, doğumdan sonra da çok ilginç eskiden beri olan karın tüyleri döküldü 2 ay oldu doğum yapalı tüyleri çıkmadı, bidaha çıkmasın diye dua ediyo

Hangi kremi kullanıyosun ? Acaba nemlendiremiyomu cildini. Yağ karışımları filan denesen internette tarifler var. Aktardan alırsın hemde ucuza gelir

Kızlar son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini karnımda değilde daha aşağıda kasıklarımda hissediyorum sizdede böylemi ? Acaba baş aşağı döndü o yüzdenmi daha çok kadıklarımda hissediyorum

tekmeler yukarı doğru mu oluyo canım?kafa aşağıdaysa yukarı doğru tepikler sanırım
benimki de çoğu zaman yan yatıyo makat geliş mi diyolar işte öyle.böbreklerime yanıma tekmeliyo.bazen yukarı tekmeliyo kaburgama falan
inşallah normale dönerler yaaa bi de döndü dönmedi derdi var.

Eşimle hayretler içinde izledik sonra ben o kadar bebek ağlaması görünce başladım ağlamaya sana ne lazım ders dedi kapatı verdi:) dicem o ki napcaz bacım gece gündüz ağlıcak anlamıcaz o ağlıcak biz ağlıcaz sonumu hiç iyi görmüyorum hiç:))

canım nası gördün karnının altını ben orayı hiç görmüyorum yani çok detaylı bakamıyorum.aynada bakınca bişey görünümüyo çatlak patlak sen yine devam et kreme eğer sürmezsek daha çok çatlarız en azından tamamen önlemese de azaltsın
önce pempiş oluyolarmış canım sonra kırmızı sonra mor sonra gümüş rengi sanırım
bu kaşıntı benim 1 haftamı zehir etti karnım hep kırmızı noktalar döktü şimdi azaldı gibi.
rüyamda çatlıyodum piskolejim bozuldu yaww

inşallah biz de öyle oluruz
benim de karnımda bisürü tüy çıktı
geçen gün bikaçını tutup çektim döküldü gitti demekki bunlar geçici tüy
ben 10. haftadan sonra feci kıllandım yaaa

Hangi kremi kullanıyosun ? Acaba nemlendiremiyomu cildini. Yağ karışımları filan denesen internette tarifler var. Aktardan alırsın hemde ucuza gelir

parası önemli değil eşim ilk aylarımda hemen almıştı Mustela 80tl idi sanırım, baktım hiç fayda etmedi 1,5 ay falan düzenli kullandım bıraktım duruyor sürmüyorum bile nedense başka bişey deneyesim de gelmedi, olacaksa zaten pek kremlerin faydası olmuyormuş geçenlerde bi doktor söylemişti hazır kremlerin tek özelliği nemlendirmek boşuna para vermeyin diyordu da ben niyeyse hiiiççç üstüme alınmıyorum sürmüyorum da bişeycik

ben şimdilik görüyorum o kadarını sadece ağdada problem oluyor görememek aslında sürsem iyi olacak haklısın

Benimkide mustela hiç farketmedi bile kremin çatlak oluşumunu önliyebilceğine hiç inanmamıştım zaten!

ben şimdilik görüyorum o kadarını sadece ağdada problem oluyor görememek aslında sürsem iyi olacak haklısın

Ben de mustela kullanıyorum canım,evdeyken günde bazen 3 defa sürüyorum
ama işe giderken sabah sürmüyorum yatmadan sürüyorum.bazen de bebe yağı sürüyorum.
bi de banyodan önce ve sonra memik göbek totoyu bebe yağıyla yağlıyorum
memiklere normalde bişey sürmüyorum.inşallah ordan gol yemem
ağdayı benim arkadaşlar hep başkasına yaptırırdı ama ben yaptıramam valla utanıyom zaten doktora zor açıyom :26:

Aslında hayırlısı tabi ama aralık sonu olursada 2013 lü görünücek, ocak başı gibi olsa daha iyi olur
Canim aynen biz de oyle dusunduk esimle. Eger bize kalirsa 2 ocak daha iyi olur diyoruz. Bakalim tabii insallah yolunda gider hersey ve bekleriz :)
ben de ameliyatimi genel anastezi ile olacak saniyordum. Sevgili doktorum beni basta biraz uyutup epidural ve spinal anastezi yapti. Ameliyatin ortasinda gozumu actim. Ama cok rahat gecmisti. Simdi bebegin dogum anini gorebilmek icin epidural istiyorum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…