2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu arada orkide doğum yapmış, kızında kalple ilgili problem varmış, dua istemiş, başka bir topikte, rabbim kuzularını ona bağışlasın....

Allah analı babalı büyütsün, bir an önce sağlıkla büyüsünler inşallah, kalp sorunu da inşallah erkenden çözülür, Allah yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Gunaydin kizlarrr
Bize okullar tatil ama uyumak ne mümkün, yazdiklarinizi okuyordum
Sizin bebişler ne guzel kilo almışlar masalllllahhh
Ama benimkine c.tesi gunu doktor 1600 dedi.
Normal dedi ama benim doktorlara hiiiic guvenim yok.yazin da kanamam oldu ona da normal demislerdi sonra oyke kanamalar oldu ki cocuk dusuyordu neredeyse
Biraz ete sute bulaniim artar mi kilosu. Cok dusuk geldi bana sizi görünce yaa bakamamisim ben ogluma((

Her anne ve bebek farklıdır canım.kıyaslama yapıp kendini üzme.Ultrasonun da yanılma payı var. Yinede için rahat etmiyorsa başka bir doktora git istersen.

evet de ben bebegın ilk dogunca hemsıreye verecegımız kıyafetlerını bı poşete yedek kıyafetını ve dıgerlerını bı poşete poşet dedıgımtemız buzdolabı poşetıne koydum grup grup yaptım kendıme bez ped kagıt havlu vebi çok şey koydugum halde hersey tek çanta oldu. anakucagımı falan eşimbenı çıkartmaya gelırken getırecek. hastane ortamında odada kalmasın mılletın elı kolu deger.

Yatın kontrolumuz var kızlar sanırım dananın kuyruğu kopacak gün belirleriz gibime geliyo 37+4 olcaz yarın çok git geller yaşıyorum rabbim dogru kararlar vermeme vesile olsun inş.

senın takvımın benı hep heyecanlandırdı zaten gördukçe kalbım atıyo şimdide 38 hafta dıye bı hafta sonra dogurursun sezeryansane güzel...

eşim kalsın ısterım bızımkıler ne derse bakıcaz her ıhtımale karsı aldım.

bellı olmuyo kı ogluma 2800 3 arası dogar dedı dr 3250 dogmuştu bu bebegımde önce hep ufak gıttı bu haftalarda almış kılo 2 kıloyu gecene kadar bende hep senın gıbı dedım bnmkı ufak büyütemedımdıye ama merak etme sen son haftalar alıyo bebekler.

kızlar bugün 11.12.13 müş.şimdi fark ettim acaba bugün mü doğursaydım dedim biran kolay hatırlanırdı doğum tarihi

dua kapıların açık olur da...gerçi bebek te 37. haftaya girmiş. Hayırlısı...

ayy doğru söyledin bir an için içimden geçiverdi düşünmeden söylemiştim. düşününce... korktum şimdi ama herşeyin hayırlısı tabi

kızlar bugün 11.12.13 müş.şimdi fark ettim acaba bugün mü doğursaydım dedim biran kolay hatırlanırdı doğum tarihi

aa evet son haftalarda olsak 39 da falan düşünürdük:)

bı de temızlıgı bu zamana erteledık şimdi sogukta temızlıkde yapası gelmıyo ınsanın..

aa evet son haftalarda olsak 39 da falan düşünürdük:)

bı de temızlıgı bu zamana erteledık şimdi sogukta temızlıkde yapası gelmıyo ınsanın..

ben hala çalışıyorum.temizlik falan yok daha.1.5 hafta sonra ayrılacağım izne.ama oğlum gibi 37+1 de doğarsa bizimki izne ayrıldığım gün hastanedeyim.temizlik te kalır... Günaydın.

Son düzenleme:

Canım sakın üzülme her bünye farklı oluyor. annem iki bebeğini de 2800 civarı doğurmuş, benim bebek ise tosun kıvamında gidiyor:) Yemek dersen ben çok fazla protein tüketiyorum ama birebir ilgisi olduğunu da zannetmiyorum.

ne dıyecegımı unuttum yaa aaa sey tamam ben balıktan nefret eden bı ınsan olarak afedersınız hiç içim almaz öğürürüm normalde bebegıme faydası olcak dıye balık bıle yadımbı kaçkez ama çok zor yıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…