Bu arada orkide doğum yapmış, kızında kalple ilgili problem varmış, dua istemiş, başka bir topikte, rabbim kuzularını ona bağışlasın....
Gunaydin kizlarrr
Bize okullar tatil ama uyumak ne mümkün, yazdiklarinizi okuyordum
Sizin bebişler ne guzel kilo almışlar masalllllahhh
Ama benimkine c.tesi gunu doktor 1600 dedi.
Normal dedi ama benim doktorlara hiiiic guvenim yok.yazin da kanamam oldu ona da normal demislerdi sonra oyke kanamalar oldu ki cocuk dusuyordu neredeyse
Biraz ete sute bulaniim artar mi kilosu. Cok dusuk geldi bana sizi görünce yaa bakamamisim ben ogluma((
Ay evet bende valizlerle hastaneye girerken hayal ettim eşimi ve kendimi komik hakikaten 2 valiz bide anakucağı offff niye böyle olduki. Bide korkuttular beni sezeryan olursa yok yerinden kalkamazsın bebeğinkiyle seninkini ayır bebeğin eşyalarına rahat bulabilelim dediler.
Yatın kontrolumuz var kızlar sanırım dananın kuyruğu kopacak gün belirleriz gibime geliyo 37+4 olcaz yarın çok git geller yaşıyorum rabbim dogru kararlar vermeme vesile olsun inş.
Evet canım hastane evime uzak yaklaşık 1 saaten fazla sürüyor git gel olmasın dedim bi daha. Herşeyi yedekli koydum biraz ondan oldu sanırım. Senin eşinmi yanında kalıcak ona neden giyisi koydunki bendemi koysam eşime bişeyler :44:
Gunaydin kizlarrr
Normal dedi ama benim doktorlara hiiiic guvenim yok.yazin da kanamam oldu ona da normal demislerdi sonra oyke kanamalar oldu ki cocuk dusuyordu neredeyse
Biraz ete sute bulaniim artar mi kilosu. Cok dusuk geldi bana sizi görünce yaa bakamamisim ben ogluma((
kızlar bugün 11.12.13 müş.şimdi fark ettim acaba bugün mü doğursaydım dedim biran kolay hatırlanırdı doğum tarihi
dua kapıların açık olur da...gerçi bebek te 37. haftaya girmiş. Hayırlısı...
kızlar bugün 11.12.13 müş.şimdi fark ettim acaba bugün mü doğursaydım dedim biran kolay hatırlanırdı doğum tarihi
aa evet son haftalarda olsak 39 da falan düşünürdük:)
bı de temızlıgı bu zamana erteledık şimdi sogukta temızlıkde yapası gelmıyo ınsanın..
Sağol canım,
Benim de 34. Haftam bitti, 35in içindeyim... Aramızda 21 gün var galiba, 19 ocak...
Gunaydin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?