- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Merhaba arkadaslarr nasılsınız :)
bız bugun doktra gıttık..35. haftadayım kızım 2.998 gr olmus boyumuz da 49cm..dogum pozısyonumz hala degısmedı baş asagı duruo yawrucum :)
nst ye gırdık tatlı yedım ama yookk banamısın demedı dktrum ıkıncı kez ıstedı tekrar cıkolata meywe suyu vs tkettım gırdım yıne tıkk yok ebe geldı gobısımı salladı bı kac sefer hareket ettı yaramaz olan kızım bı tembellestiki sormayındıoktruma sordum gece de olsa doguma gelırım dedı, fotogrf işini sordum cekerız bız dedı ama arkadsslar dogum hane öle cokk konfrlu bı yer degıldı norml oda gıbı bısydı sızınkılerde öylemı ?
kızıma gelınce yedıgım cıkolataalrın etkısınden yerınde durmuo sımdden
Kızlar tipik bir kaynana olacağım galibaoğlum anaokuluna gidiyor 4 te eve geldi aramızdaki diyalog
Efe: anne yarın eylüle hediye alalım mı
Ben: doğum günümü oğlum
Efe: doğum günü değilde o yiğit'e hediye almış artık onu seviyormuş, beni sevsin diye alalım, gülsem mi üzülsem mi bilemedim sinir oldum, seni sevmesi için hediye almana gerek yok seni hediye için sevmesin dedim ama içim yandı resmen besle büyüt elin kızı hediye kapsın
arkadaşlar merhaba ; Ben de hep buralardayım ama yazamıyorum bir türlü Bugün kontrol için doktora gittim Doktorum normal doğum mu,sezaryan mı düşünüyorsun die sordu Bende herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum dedim Tamam dedi,Buraya kadar herşey güzel hoş...hatta bende sevindim en azından sordu ne düşündüğümü die geçirdim içimden Ultrasona geçtik 35.hafta,normal doğum için pozisyon uygun 2.600 kilosu dedi 2 ocak için randevu verdi Çatı muayenesi yaparız dedi Dio ki hem çatı muayenesi sırasında senin ne kadar rahat yada stresli olduğunu görürüz dedi Normal doğum için bir kriter dedi Neden o kadar acı verici bi şey mi ki bu çatı kontrolü dedim Evet biraz öyle dedi Yanii neden bana öyle söyledi ki sanki korkutmak istercesine Sizlerden okuduğum kadarıyla korkulacak bi tarafı yok die düşünüyorum ama doktor da öyle söyleyince... Acaba bilinçli olarak canımı yakar mı?? Offf çok moralim bozulda yaa
içime kurt düşürdü adam resmen
Allah allah neden bir doktor öyle der ki ? hastasını rahatlatacağı yerde bu soruyla daha da strese sokuyor.....
bu gidişimde bana da sordu doktorum hangi doğum şekli diye.Ben de normal doğum düşünüyorum dedım.Epidurali sordum.Şu an için epiduralı konuşmak erken dedi.Belki açıklığın çok iyi olacak gerek kalmayacak epidurale beli de bebğin pozisyonu uygun olmayacak epidural gereksiz olacak yine dedi.şu an erken dedi.Çatı muayenesi için bana dediği 38. hafta mı ne yapacak yanı son haftalarda. cunku bazen catı kontrolunden sonra lekelenme geldı dıyen hastalarım oluyor dedı.
çatı o kadar zor değil bence bana doktorum yaptı fark etmedim bile sadece kastım kendimi kasma dedi doktorum erkekti daha önce hamile değilken smear testi yaptırdım doktor bayandı işte aleti sokmadan hazırmıısn değilmisn derken baya gerildim haliyle tepki verdim o da bana sen nasıl doğum yapıcan bunlara alış demişti aslında beni o kadar germese rahat olurdum dişçide ağzına bişey sokmaya kalkınca rahatsız oluyorsun aynı şey doktorun elinin hafifliğine bağlı insanı strese sokmadan bakması lazım
şu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?
birde sorum benim gibi erkek bebek bekleyen annelere olacak.. yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyormusunuz, sünnet için en iyi zaman doğumdan sonra 7.ve 10. gün arası diyor uzmanlar.. düğün yapmak isteyen çocuk büyüyünce yine yapar tabi.
Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar
şu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?
birde sorum benim gibi erkek bebek bekleyen annelere olacak.. yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyormusunuz, sünnet için en iyi zaman doğumdan sonra 7.ve 10. gün arası diyor uzmanlar.. düğün yapmak isteyen çocuk büyüyünce yine yapar tabi.
Bende diş sandım sinüzit çıktı verdiği antibiyotiği kullandım canım ben alfoksil vermiştiArkadaslar sinuzit agrisi kac gun surer ilk defa oluyo antibiyotik yazdi doktorum ama kullanmamaya calisiyorum basimda catliyo boyle bisey yasayan varmi
Ben dogdugu hafts yaptirmayi dusunuyorum.cok cabuk iyilesiyormus aci cekmiyormus birde hardketsiz oldugu icin pronlem olmuyormus diye duydumşu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?
Benim doktorum sormadı ben normal istiyorum girermisiniz defim
Çok duyduk normal diyio ilk sancıda beni sezeryana alın diyenleri dedi
Yüzü düştü adamın
Ne kafar basit gelio sezeryan onlara sanki normal olan sezeryanmış gibi davranıolar
Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar
Ben de sünneti belkı annemler gıtmeden once 1 aylıkken yaptırırım ya da 2. aya gırerken hele bır sag salım Allahın ıznıyel kucagımıza alalım da. sonradan sunnet dugunu de yapmam ben sevmıyorum sunnet dugunlerını...
arkadaşlar merhaba ; Ben de hep buralardayım ama yazamıyorum bir türlü Bugün kontrol için doktora gittim Doktorum normal doğum mu,sezaryan mı düşünüyorsun die sordu Bende herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum dedim Tamam dedi,Buraya kadar herşey güzel hoş...hatta bende sevindim en azından sordu ne düşündüğümü die geçirdim içimden Ultrasona geçtik 35.hafta,normal doğum için pozisyon uygun 2.600 kilosu dedi 2 ocak için randevu verdi Çatı muayenesi yaparız dedi Dio ki hem çatı muayenesi sırasında senin ne kadar rahat yada stresli olduğunu görürüz dedi Normal doğum için bir kriter dedi Neden o kadar acı verici bi şey mi ki bu çatı kontrolü dedim Evet biraz öyle dedi Yanii neden bana öyle söyledi ki sanki korkutmak istercesine Sizlerden okuduğum kadarıyla korkulacak bi tarafı yok die düşünüyorum ama doktor da öyle söyleyince... Acaba bilinçli olarak canımı yakar mı?? Offf çok moralim bozulda yaa
Merhaba arkadaslarr nasılsınız :)
bız bugun doktra gıttık..35. haftadayım kızım 2.998 gr olmus boyumuz da 49cm..dogum pozısyonumz hala degısmedı baş asagı duruo yawrucum :)
nst ye gırdık tatlı yedım ama yookk banamısın demedı dktrum ıkıncı kez ıstedı tekrar cıkolata meywe suyu vs tkettım gırdım yıne tıkk yok ebe geldı gobısımı salladı bı kac sefer hareket ettı yaramaz olan kızım bı tembellestiki sormayındıoktruma sordum gece de olsa doguma gelırım dedı, fotogrf işini sordum cekerız bız dedı ama arkadsslar dogum hane öle cokk konfrlu bı yer degıldı norml oda gıbı bısydı sızınkılerde öylemı ?
kızıma gelınce yedıgım cıkolataalrın etkısınden yerınde durmuo sımdden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?