2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözün aydın canım, maşallah kuzuna, kilosu da boyu da çok iyi ben de 23'ünde gidicem 35 bitince, bakalım bizimki de hala doğum pozisyonunda duruyo mu
Doğumhaneye bir kere girdim ben de, bi ultrason, yanında çatal, bi de sanırım doğumdan sonra bebişi giydirdikleri falan bi masa gibi bişey var. Bizimki de öyle ahım şahım bişi değil ama temiz olması önemli sonuçta, gayet tertipli ve temizdi bizimki.

haha...bende doğmamış oğlum için şimdiden böyle düşünüyorum..erkek annesi olmak zor gayri yaa...

çatı o kadar zor değil bence bana doktorum yaptı fark etmedim bile sadece kastım kendimi kasma dedi doktorum erkekti daha önce hamile değilken smear testi yaptırdım doktor bayandı işte aleti sokmadan hazırmıısn değilmisn derken baya gerildim haliyle tepki verdim o da bana sen nasıl doğum yapıcan bunlara alış demişti aslında beni o kadar germese rahat olurdum dişçide ağzına bişey sokmaya kalkınca rahatsız oluyorsun aynı şey doktorun elinin hafifliğine bağlı insanı strese sokmadan bakması lazım

Herkese iyi akşamlar, yazdıklarınızı ancak okuyabildim doğum konuşuluyor bende biraz korkuyorum nasıl olucak, çatı nasıl bişey :18:

Bugün canım annem geldi hastane çantalarımızı hazırladık daha doğrsu valizlerimizi ikiside tekerlekli bi ufak bde ortaboy oldu. Abarttımmı acaba diyorum ama herşeyi kararında koydum. Herkes tatilemi doğumamı gidiceksn diyor sizin kaç valiz oldu

Gerçekten çok üzüldüm şimdiden ben 2 ocağı beklicem hergün o anı düşüncem Yaptıramam normal doğum deseydi o zaman di mi Dayanabilecek misin felan ne demek yani Benim de 38.haftaya denk geliyor çatı kontrolü.

Bende çatı muayenesi için yazılanları okuyunca rahatlamıştım ne güzel en azından psikolojimi ona göre hazırlamıştım Bugün öyle söyleyince içimde bi tereddüt oluştu Vazgeçeyim die canım yakmaz umarım

Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar

Ben hamıle kalmadan once alttan muayene olmustum doktor hanı su uzun alet var ya onla bakmıstı,once ben de korkmustum ama sonradan 2 3 kez baktırdım dıger kontrollerde. ınan kendını sıkmazsan hemen bıtıyor 1 dk. dusunsene bundan hıc coook acı ceken olmus mu hafıf bır sızı seklınde oluyor kı benım canım hemen yanar ama alısmıstım yanı. sanırım catı kontrolunde de bunu o aletle degıl elıyle yapacak. kendını kasma popoyu yukarı kaldırma rahat bırak 1 dk tut kendını hemen bıtıcek ınan. ben de 38 de mı 39 damı ne olacam kontrolu.. sımdıden stres olmaa

bende inş oğlum 3-4 aylık olunca yaptırmayı düşünüyorum..ilk kontrollere götürünce kararım netleşecek inş...dediğin gibi çocuk büyüyünce sünnet düğünü yapılabilir...

Ben de sünneti belkı annemler gıtmeden once 1 aylıkken yaptırırım ya da 2. aya gırerken hele bır sag salım Allahın ıznıyel kucagımıza alalım da. sonradan sunnet dugunu de yapmam ben sevmıyorum sunnet dugunlerını...

Benim doktorum sormadı ben normal istiyorum girermisiniz defim
Çok duyduk normal diyio ilk sancıda beni sezeryana alın diyenleri dedi
Yüzü düştü adamın
Ne kafar basit gelio sezeryan onlara sanki normal olan sezeryanmış gibi davranıolar

Ben dogdugu hafts yaptirmayi dusunuyorum.cok cabuk iyilesiyormus aci cekmiyormus birde hardketsiz oldugu icin pronlem olmuyormus diye duydum

benim dr bu konuda çok iyi..herşey normalse sezeryanı önermem dedi.inş normal doğururum..
hem fiyat farkından dolayı hem daha rahat sezeryan onlara göre...Allah gerçekten mesleğini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın...

Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar

bende hiç sevmem sünnet düğünü felan Yapmam da zaten .

Senin doktorun biraz kırık heraldi kafadan =))
Sen hiç sıkma canını bana da biraz sezaryana yönlendirecek gibi geldi.
Çoğu doktor yapıyor artık bunu...
Eee ameliyata girdiği için alacakları primde ona göre değişir canım.
2.600 gr normal doğum için çok iyi bence.
Sen sıkma canını olur mu..
Olumsuz bir şey derse başka yerde yaptır çatı muayenesi...

Sanırım stresten öyle yapıyorlar, bende dr gittiğimde içimde fırtınalar koparan oğlum kımıldamıyor, ama ben bir gün öncesinden başlıyorum strese büyüdümü haftasıyla uyumlumu falan diye belki seninde öyledir.

Herşey olabilir, normal doğumu destekleyen doktorlarda var, aman saatini biliyim gününü biliyim diyen dr da var, ama bunun yanında çatı muayenesinde çok çok zorlananların normal doğumda da zorlandığını biliyordur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…