2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ooo hoo ne valızı canım ne koydun kı o kadar bnmkı bı çanta spor çantaları varya ondan tam doldu hembebegın hembnm herseyımı aldı babamıza bıle esofman koyduk ama ole valız valız olmadı ben hastaneye valızlerle gırsem gülerım tutamam kendımı evın hastaneye çok mu uzak...

verdiği cevaba bak,insan en azından düzgünce söyler Çok duymuşmuş allahım yaa Bak bugün tüm doktorlara gıcık oldum yemin ederim.

evet benim çatı muayenesinden sonra lekelenmem olmuştu .ertesi gün de sezeryanla doğum yaptım.dr lar daha iyi bilir tabi ama çok erken yapılmamalı bence.çok abartı birşey değil kesinlikle vajinal muayene gibi düşün.

sağol canım... Bakalım 2 ocak gelsin neler oalcak bende merakla bekliyorum Gelişmelerden haberdar ederim.

Ay evet bende valizlerle hastaneye girerken hayal ettim eşimi ve kendimi komik hakikaten 2 valiz bide anakucağı offff niye böyle olduki. Bide korkuttular beni sezeryan olursa yok yerinden kalkamazsın bebeğinkiyle seninkini ayır bebeğin eşyalarına rahat bulabilelim dediler.

Yatın kontrolumuz var kızlar sanırım dananın kuyruğu kopacak gün belirleriz gibime geliyo 37+4 olcaz yarın çok git geller yaşıyorum rabbim dogru kararlar vermeme vesile olsun inş.

Şeker yüklemesi yapılacağı zaman yaptıranlar yaptırmayanlara karşı ayyy iğrenç bişey içirdiler baklava şırası gibi vs laflarda bulundular. İster istemez ben de ön yargı oluşmuştu. Velhasıl ben de içtim limon sıkıp limonatadan farkı yoktu bumuymuş abarttıkları şey demiştim ve abartanlara karşı içimde inanılmaz öfke vardı.
Gel zaman git zaman gene aynı şeyleri yaşamaya başladık. Çatı muayenesi olmuş olabilirsiniz canınız acımış olabilir normaldir ama herkesin canı acıyacak diye bişey yok vayyyy çok acılı bu çatı muayenesi vayyy dayanılmaz acı duyuluyo diye veryansın etmesin kimse lütfen burda bi çok kişinin ilk gebeliği biraz daha ılımlı olalım derim.

Evet canım hastane evime uzak yaklaşık 1 saaten fazla sürüyor git gel olmasın dedim bi daha. Herşeyi yedekli koydum biraz ondan oldu sanırım. Senin eşinmi yanında kalıcak ona neden giyisi koydunki bendemi koysam eşime bişeyler :44:

Bende aynı hayal kırıklıgını hsgde yaşamıştım ıkadar korkmuştumki 6 ay korkudan gidememiştim sonra el mahkum gittim ve işlem bittiginde bunun içinmi 6 ay beklemişim diye üzüntüden aglamıştım herkesi agrı eşiği farklı

37. Haftan bitmiş, ne güzel... Maşallah diyeyim...Çok özendim şimdi...

Ben de o hayal kırıklığını doğum sonrası dikişlerim yapılırken yaşadım, doğum sonrası çok acı çok acı deyip durdular, o sırada kızımın kara kara bakan gözlerine bakmaktan hiç bir şey hissetmemiştim...

Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar

Doktoruna göre değişiyor ama genelde doğduktan sonraki ilk 7-10 gün icinde yapılmasını tavsiye ediyorlar. Bebek hissetmiyormuş böylece anestezi vermeden yapabiliyorlar. 6. Aydan sonra ise genel anestezi ile yapıyorlarmış. Doktorların cogu hemen olmasını öneriyor böylece idrar yolu iltihaplanmasına erken önlem alınmış oluyormuş.

Bende ins hemen yaptiracam sunnetini

Aynen burda da dogumdan sonra hastaneden cikmadan yapiliyor ve hemen iyilesiyormus. Bizde sunnetimizi hastaneden cikmadan yapicaz yaptiranlar cok memnunlar.

37. Haftan bitmiş, ne güzel... Maşallah diyeyim...Çok özendim şimdi...
Evet canım bitti bakalım darısı sizlere telden haftaları takvimi göremiyorum

Evet kuzenimde öyle söylemişti çok yüreklendirmeye çalışıyorum kendimi ama normal dogum için ne kadar başarılı olurum bilmiyorum bugün netleşecek kontrol var hayırlısı

Sağol canım,
Benim de 34. Haftam bitti, 35in içindeyim... Aramızda 21 gün var galiba, 19 ocak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…