2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Inan bana doktorumdan daha faydali oldun bana tesekkur ederim canım

yaa ne demek arkadaşım..daha 33. hafatadaymışsın bi de için rahat olsun.32 den sonra ayda 1 kilo alıyomuş bebekler.yeni gittiğim doktor söyledi.merak etme 3000-3500 arası doğar...hiç de bi sorun olmaz.2.5 doğuran arkadaşım şimdi bebeğini yerinden kaldıramıyor.

ayy ugurbocegı senın günün gelmış kız 39 hafta olmussun normal dogumu mu beklıyosun canım sen yaaa ayy bnde günlerın gecmesını ve sona gelmeyı dogum yapmayı çok istiyorum herseyın normale dönmesını....

Bu arada orkide doğum yapmış, kızında kalple ilgili problem varmış, dua istemiş, başka bir topikte, rabbim kuzularını ona bağışlasın....

Allahım acıl sıfalar versın hepsı kısa zamanda gerıde kalır ıyılesır kızın dualarımız senınle ıns derdı veren dermanınıda verır rabbım yuzunu guldursun ıns

adet tarıhıme gore boyle cıkıyor ama doktorum gec dollenme olmus sanırım benım ıcın ılk ultrasondakı tarıh onemlı dedı 2 ocak dedı dogum tarıhını oyle olunca 37 haftalık oluyorum bende az kaldı dıye sevınıyodum ama hevesım kursagımda kaldı son haftalar bıde hıc gecmıyor su tarıhı degıstıreyım bı fırsat bulamadım

ben cvplamıştım sanırım benden de geldi diye.hatırladım şimdi.doğru mu hatırladım bilmiyorum.ben de merak etmiştim seni.iyi olmana sevindim.benim önceki doktor az rahattı.yoooeeekkk yeeeaaaa bişey yoktur yeeaaa diye geçiştirmişti.demek ki doğru yapmış.bi de şunu demişti.eğer kanama yoksa sancısız bi şekilde su gelmişse sadece korkma demişti.haklıymış.sana da bebişine de çok geçmiş olsun.

devlette o yapılan testler hep ücretsız bılıyomusun 75 lıra cebıne kalır ama her devlet hastanesı aynı degılmış ben kayserı dogumevını burdakı bütün özel hastanelerden çok sevıyorum herseyı çok ıyı temız ılgı alaka dr ların bılgı becerısı acıklayıcılıgı en azından hiç bişi para için yapmıyolar özele ve devlete ıkısınee gıdıyorum

Birazdan dr gitmek için çıkacağım, inş.. Bakalım ne diyecek, yeni dr...

Bu gece yine nöbetteydim....Gözlerim kapanıyor uykusuzluktan...

bende üniversite hastanesine gidiyorum doktorum yardımcı docent artık ona muayne ücreti ödüyoruz bu dediğim test hastanede eczanesinde kalmamıs ondan istediler

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sizi sürekli takip ediyorum... ancak yazmaya hiç fırsat bulamadım. daha doğrusu, belki de aynı zamanlarda olduğumuz halde farklı kaygılar taşıdığımız için yazamadım :) yani ben sizlere daha yeni yetişebildim... benim öncelikli kaygım hayatımızı düzene sokmaktı. bebeğimin beklenen doğum tarihi eşimle tanıştığımız gün... birinci yılımızı onunla beraber kutlamayı umuyoruz... sizler ikili test sonuçlarınızı beklerken ben nikah tarihimi bekliyordum; siz dörtlü testler için endişe ederken ben yeni evimize ve evliliğimize alışmakla meşguldüm :) hangisi daha az kaygılı, hangisi daha az yorucu veya heyecanlı bilemiyorum bile... çünkü herşeyi birbirinin içinde, inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunlukla yaşadım... ilk aylarımı çok az insanla paylaşarak geçirdim. türlü paranoyalar, yalnızlık hissi, belirsizlikler vs... aşık olduğum adamla ikimizin bebeğini taşırken evlenmek hem çok büyük bir sorumluluk hem de aynı derecede güzeldi. insan bütün "olağan" sıralamalar tersine dönünce ne yapacağını şaşırıyor, panikliyor... bundan kaçınmak çok zor. yine de herşeyi olabilecek en iyi şekilde kontrol edebildiğimizi düşünüyorum... burayı okurken defalarca şu hissi yaşadım : hadi girip yazayım, "çok çok ufak olan problemler için bu kadar üzülmeyin, endişelenmeyin, herşeyin çok güzel olacağı inancını bir an bile yitirmemeye çalışın. çünkü yaşadığınız kaygıların hemen hemen hepsi geçici, çaresi olan şeyler. diğerleri içinse zaten yapabileceğiniz bir şey yok" diyeyim... nedense olmadı... herneyse; bu defa gizli saklı, sessiz sakin misafiriniz olmaktansa ufacık bi katkım olsun istedim. kayınvalideleri, kiloları, yeterince ince olmayan kocaları, vs vs; hepsini bir kenara bırakın. hiçbirinin yaklaşan doğumlarınızın verdiği heycanın önüne geçmesine izin vermeyin... allah hepinizin yardımcısı olsun :)

Ne diyeceğim bilemedim.Zor bir süreçten geçmişsin.Hikayenin mutlu bitmesine sevindim.Hoşgeldin.

Canım dualarımız seninle, inşallah iyi olacak her iki bebişin de...

Belliki rutin bi yaşam tercih etmemişsin buda seni ve bebişini azcık zorlamış :) Artık dediğin gibi hepsi önemsiz hepsi geçici ama şunu unutmaki bir kaynana gerçeği var biz yontulmamış koca gerçeği var ve bizi bunları konuşma zevkinden mahrum edemezsin :)) şaka bir yana aramıza hoşgeldin canım.

o zaman hoş geldin aramıza.aslında hepimiz farkındayız çok da sorunumuzun olmadığının.naz yapıyoz işte.sen bizden de şanslısın bence.iki güzel şeyi aynı anda yaşamışsın...şimdi de doğumunu yaşıycaksın.hadi hayırlısı.kaç haftalıksın?bebeğinin cinsiyeti ne?isim düşündünüz mü?hastane çantanı hazırladın mı?ben bu topiğin çok soru soranıyım sanırım...

Rabbim şifa versin rabbim yardımcın olsun sana ve aliene sabır kızınada sağlık sıhat nasip etsin inşallah tez zamanda çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…