Kızlar eşi kendinden önce eve gelipte yemek hazırlıyor mu. Benımkı hazırlamıyo
Eşlerimiz yemek hazırlıyomu mu diyosun? Yok canım benimki yemek yapmayı bilmez ama yardım eder düzenli meyvemi hazırlar kuruyemişimi sodamı hazırlar becerebildiklerinden erinmez saolsun çok şükürKızlar eşi kendinden önce eve gelipte yemek hazırlıyor mu. Benımkı hazırlamıyo
Belliki rutin bi yaşam tercih etmemişsin buda seni ve bebişini azcık zorlamış :) Artık dediğin gibi hepsi önemsiz hepsi geçici ama şunu unutmaki bir kaynana gerçeği var biz yontulmamış koca gerçeği var ve bizi bunları konuşma zevkinden mahrum edemezsin :)) şaka bir yana aramıza hoşgeldin canım.
:)) dogru soyledin canim gittikce agrilar sizilar artiyor, ben de bazi gunler cok asiri rahatsiz hissediyorum. Hayirlisiyla su son ayimizi tamamlayalim. İc camasirimi, pijamamin altini bile zorlanarak giyiyorum.Canım sessiz okuyuculardanım, çok ağrılarım var dün gece doğuruyorum sandım. Magnezyum içtiğim halde kasılmalarım kemik ağrılarım çok var. Ayy ne çok söylendim çok şükür bugünüme , mutlu sona doğru yaklaşıyoruz. Ama şunu anladımki son ay çok farklıymış bugüne kadar çok rahatmışım hamişcikmişim ama artık HAMİLEYİM :)
:)) evrt canim ne kadar dikkatlisin. Gec yumurtlama oldugu icin sat ima 10 gun eklemistim ama doktorun olcumuyle farkli gosterdigi icin degistirdim. Sezeryan tarihim de 6 ocak, cok az kaldi heyecan ve endise basladi bende :) bakabilecekmiyim, sicak tutabilecek miyim, emzirmeyi becerecek miyim endisesi :))Canım bu arada senin takvim değişmiş yeni farkettim önemi geldi , 3 hafta kalmış maşallah
hamıleykenmı oldu canım bıde ben gunde 2 tane 5 gunde bıtıyor aksef aldım acaba daha erken gecerse dıyorum bıraksammı 5 gun ıcmesem senınkı kac gunluktu ılacın hepsını kullandınmı
Canim ben de bugun buraya yazan arkadastan ogrendim. Dogum yapmis ama galiba kizinin kalbinde sorun varmis. Nedir tam bilmiyorum, insallah em kisa zamanda sagligina kavusur ve taburcu olurlar.hoş geldin canım.orkide doğum yapmıştı di mii?ikizdi sanki.sezaryen olmuştu diye hatırlıyorum.iyi miymiş bebişler ve anne haberin var mı?
Ben koymadim canim. Zaten koca koca paketlerden baska seyr yer kalmadi. Onu da hastane versin bir zahmet, bnim hastane hicbirsry vermiyor.Kızlar hastane çantanıza alt değiştirme örtüsünden koydunuzmu , hani şu kullan at dalin in filan var onlardan. Gereklimi hastanede sizce. 2 tane koydum ama kocamanlar yer kaplıyolar çok
Koydum ben canım koy bence .Kızlar hastane çantanıza alt değiştirme örtüsünden koydunuzmu , hani şu kullan at dalin in filan var onlardan. Gereklimi hastanede sizce. 2 tane koydum ama kocamanlar yer kaplıyolar çok
teşekkür ederim :) kesinlikle de etmek istemem zaten, dediğim gibi, bugüne kadar zevkle takip ettim grubunuzu :) sadece en yakınlarınızın bile davranışları için gereğinden fazla üzülmeyin isterim...
ben de bu anlamda şanslıyım belki de. eşim hamilelik sürecinde benden daha çok sıkıntı yaşadı diyebilirim :) hatta çeşitli fiziksel semptomları bile paylaştık,,, doktor bunun zaman zaman erkeklerde görülebildiğini söyledi. kayınvalidem zaten muazzam duygusal ve iyi niyetli bir kadın, hiç olmazsa bir pazar kahvaltıya gel diye yalvarıyorum, "imkan yok yormam ben seni" diye reddediyor gelmeyi... herkesin derdi başka işte :) ama ben yapı olarak da böyleyim biraz. insanın normalde geçici olan sıkıntılar için kendi hayatında kalıcı hasarlara yol açabildiğini çok gördüm. bu yüzden de bazı şeyleri irdelememeyi ve böyle zamanlarda kötü olanı bir kenarda tutup "güçleniğimde seni çözücem" diyerek iyi olana yönelmeyi tercih ediyorum :)
bir de isimler aklımda değil tabi ama, eşiyle ilişkilerinin değiştiğini yazan arkadaşlar okumuştum. ben bu anlamda elimden geldiği kadar onu ikinci planda tutmamaya çalıştım hep. o da böylece hep daha fazla destek olmaya çalıştı bana. nacizane tavsiyem, onlara bebeğin yeri ne kadar ayrı ve önemliyse onlarınkinin de o kadar ayrı ve kıymetli olduğunu gösterebilmeniz. o zaman herşey çok daha kolay çözülüyor :) sevgiler...
Ben aldım canım idil babyde gezinirken kadın gözümün önünde aldı çok rahat çok kullanışlı dedi duyunca bende aldım canım üstelik benim ev kömür kaloriferi yeterince sıcak yani .Kızlar bu zamana kadar almayı düşünmemiştim ama havalar soğuk acaba bebişe uyku tulumu alsam mı? Ev kombili ve sıcak ama öyle ateş gibi de değil.Gece üşür mü diye düşünüyorum. Aranızda alan var mı?
Yapısı öyledir sinirlenme bence alışmamış demekki sen deyince yapıyo en azından napıcan onu yapmıyan da çok bizim erkeklerde!Ne mutlu eşi kendisine yardımcı olana benımkı ben demeden hiçbirsey yapmıyo ben de sinirleniyorum
yapısı öyledir sinirlenme bence alışmamış demekki sen deyince yapıyo en azından napıcan onu yapmıyan da çok bizim erkeklerde!
Ewet süper bişi oluyo o zaman çevremde var öyle iki üç evli erkek kızın yemek düşündüğü felan yok akşam düşünsene eşin sana diyo bunu yapalımmı şunu yapalımmı diye maşallah tabi de bize hayal :)haklısın canım ama sinir oluyorum bazen bir günde kendisi akıl etse yapmayı
Ne mutlu eşi kendisine yardımcı olana benımkı ben demeden hiçbirsey yapmıyo ben de sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?