o zaman hoş geldin aramıza.aslında hepimiz farkındayız çok da sorunumuzun olmadığının.naz yapıyoz işte.sen bizden de şanslısın bence.iki güzel şeyi aynı anda yaşamışsın...şimdi de doğumunu yaşıycaksın.hadi hayırlısı.kaç haftalıksın?bebeğinin cinsiyeti ne?isim düşündünüz mü?hastane çantanı hazırladın mı?ben bu topiğin çok soru soranıyım sanırım...
Amanın kızlar kümsenin eşi benimki gibi olamaz
Ben 2 canlıyım diorum benimki can değilmi dio adam bi tuaflaştı
Sen hamileyken eşinin yaşadığı fiziksel semptomlar derken???
Birazdan dr gitmek için çıkacağım, inş.. Bakalım ne diyecek, yeni dr...
Bu gece yine nöbetteydim....Gözlerim kapanıyor uykusuzluktan...
evet canım orkide arkadaşımızın kızı rahatsızmış allah yardımcısı olsun hayırlısı ile hem oğluyla hem kızıyla sağlıkla evine gider allah hepimizizn yardımcısı olsun benimde hayorlısı ile haftaya doğum sezaryen olacağı için cuma günü dr a gidecem bana haftaya bir gün verecek allahın izniyle haftaya bebişim yanım da ç....
:) baştan beri mide bulantısı sırt ağrısı uykusuzluk vb sıkıntılar yaşıyo. hem de döneme uyacak şekilde :) ki normalde bunların hiçbiriyle ilgili bi rahatsızlığı yok. doktora şakayla sormuştuk, bazı baba adaylarında gözlemlenebiliyomuş :)
ben ütümü seviyorum buhar kazanlı ama ütüyü sevmiyorum dün teyzem bendeydi ne güzel bütün ütülerimi halletti :)
canım gecmiş olsun.yıllardır sinüzit ceken biriyim.ve haliyle gebelikte de devam etti.hemde taaa Eylül de başladı.doktor antibiyotik yazmadı halbuki bebeğe rağmen resmen yalvardım.eczaneye gittim vicks felan versin bari biraz rahatlayım diye.vicks gebelikte zararlı dedi ama bella b diye bir ürün var hem sana iyi gelir hemde bebeğin burnu tıkanınca da kullanabilirsin dedi.hamdolsun iyi geldi.hatta alerjik rinitim var hapşuruğum bile kesildi.eylül den beri başım ağrımıyor.hatta o kadar kurudu ki burnum bile akmıyor.ismi bella b little bee rub bildiğin krem.bi araştır istersen.Rabbim şifa versin.2 gun zor dayandım bugun aksef antıbıyotıge basladım mecbur ıyılesmezsemde bu halde doguma nasıl gırıcem ne zaman gecıcegıde bellı deıl bunun neysekı atesım olmadı kuru bır agrı suratımda basımda patatesı yaptım tuzlu su cektım ama bır parca ıyı geldı gunduz ıdare edıyorumda gece cogalıyor ılacsız gecmıycek sanırım ıns bebegıme bısey olmaz Allaha emanet
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sizi sürekli takip ediyorum... ancak yazmaya hiç fırsat bulamadım. daha doğrusu, belki de aynı zamanlarda olduğumuz halde farklı kaygılar taşıdığımız için yazamadım :) yani ben sizlere daha yeni yetişebildim... benim öncelikli kaygım hayatımızı düzene sokmaktı. bebeğimin beklenen doğum tarihi eşimle tanıştığımız gün... birinci yılımızı onunla beraber kutlamayı umuyoruz... sizler ikili test sonuçlarınızı beklerken ben nikah tarihimi bekliyordum; siz dörtlü testler için endişe ederken ben yeni evimize ve evliliğimize alışmakla meşguldüm :) hangisi daha az kaygılı, hangisi daha az yorucu veya heyecanlı bilemiyorum bile... çünkü herşeyi birbirinin içinde, inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunlukla yaşadım... ilk aylarımı çok az insanla paylaşarak geçirdim. türlü paranoyalar, yalnızlık hissi, belirsizlikler vs... aşık olduğum adamla ikimizin bebeğini taşırken evlenmek hem çok büyük bir sorumluluk hem de aynı derecede güzeldi. insan bütün "olağan" sıralamalar tersine dönünce ne yapacağını şaşırıyor, panikliyor... bundan kaçınmak çok zor. yine de herşeyi olabilecek en iyi şekilde kontrol edebildiğimizi düşünüyorum... burayı okurken defalarca şu hissi yaşadım : hadi girip yazayım, "çok çok ufak olan problemler için bu kadar üzülmeyin, endişelenmeyin, herşeyin çok güzel olacağı inancını bir an bile yitirmemeye çalışın. çünkü yaşadığınız kaygıların hemen hemen hepsi geçici, çaresi olan şeyler. diğerleri içinse zaten yapabileceğiniz bir şey yok" diyeyim... nedense olmadı... herneyse; bu defa gizli saklı, sessiz sakin misafiriniz olmaktansa ufacık bi katkım olsun istedim. kayınvalideleri, kiloları, yeterince ince olmayan kocaları, vs vs; hepsini bir kenara bırakın. hiçbirinin yaklaşan doğumlarınızın verdiği heycanın önüne geçmesine izin vermeyin... allah hepinizin yardımcısı olsun :)
Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
merhaba,
öncelikle orkideye geçmiş olsun, allah kızına şifa versin diyorum.
bugün bende tekrar doktora gittim.çok ağrım vardı dünden.. 2 defa nst'ye girdim .sancı yoktu ama bebeğin kalp atım hızını fazla buldu doktor, stres yaptım sanırım sonrasında nst tekrarı istedi. neyseki erken doğum vs gibi riskli bir durum görmedi. rahatladım biraz.. ağrım yürürken devam ediyor. magnezyum verdi, ağrı devam ederse cenel cerrahiye gitmem lazımmış, kasık fıtıgı, yada kum, taş vs gibi durumlar olabilirmiş. umarım magnezyumla sorunum çözülürde başka sıkıntı çıkmamış olur. bu arada bebeğim cumartesinden bu yana 290 gr almış, 2290 olmuş boyumuzda 47 olmuş. paşamız cumartesi oldugu gibi bugün de totosunu görmemizi uygun gördü :) yüzünü göstermedi.
acayip kara yağıyor, işe de gitmedik doktor sebebiyle , geldik evimize dinleniyoruz :)
Birazdan dr gitmek için çıkacağım, inş.. Bakalım ne diyecek, yeni dr...
Bu gece yine nöbetteydim....Gözlerim kapanıyor uykusuzluktan...
Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
Kızlar yanlıs anlamayın ama bır kac valız hazırlayan arkadaslar cok degıl mı? ya da benımkı mı az anlamadım. benım bır tane kucuk boy spor cantam var hem kendım hem bebek ıcın malzemelerı koyacam belkı yandan bır de ekstra poset olur henuz hazırlamadım tabı bılemıyorum sıgacak mı ama .....hastane benım evıme de 1 saat.
Hastaneden geldim, tam iki buçuk saat sürdü, hastane maceramız, ama özel hastanelerin ikisinde de göremediğim ilgiyi, devlet hastanesinde gördüm, amamaalesef doğum için cesaret edemiyorum...
Kızım 2,5 kilo olmuş, boyunu da söyledi ama unuttum, :44::44:Her şey yolunda gözüküyor dedi,
Nst de sonuçları güzeldi, sancılar normalmiş, yani bundan sonra böyle devam edecekmiş....
59 kilo olmuşum, 11 8 tansiyonum, biraz yüksek geldi normal seyrine göre ama normal dediler,,,
Bu arada burada iki gün okullar tatil, bizim kurslar da tatil, yani artık iki haftam kaldı izne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?