2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Çok teşekkür ederim. ve evet seni tanıyorum, süpersin :) bence rahat rahat herşeyi sorman harika. için rahat ediyodur. benim 35. haftam. bebiş kız :) ismini ayşe koyucaz çünkü benim de eşimin de annesinin ismi ayşe. ikinci isme henüz karar vermedik. işaretlere çok inanırım ben, bunun için de hala işaret bekliyorum sanırım :)

hastane çantam için orta boy tekerlekli bi valiz aldık. Bi tane sekizli bi tane de beşli takım ayırdık içine. biri pembe diğeri de bembeyaz. ben beyaz giyinmiş bebişlere dayanamıyorum, çok istedim :) diğeri de kız olduğu belli olsun diye pembe mecbur :) pembe olan için bir de kalın pofuduk tulum koyduk çıkarken giysin diye. iki tane battaniye koyduk. biri ince diğeri de oldukça kalın. biberon, emzik ve 6 tane ağız bezi koyuyoruz. ağız bezlerini metreyle tülbent aldık, annem dikiyor. yenidoğan bebek bezi bir paket, bir de poposunu temzlemek için bebek temizleme pamuğu. ben kuru olup suya batırılarak ıslatılanlardan aldım. ıslak olanlar içime sinmedi. kendim için de bir pijama takımı bir de gecelik koydum. eşime de bir takım eşofman koyucam ama henüz almadım. en son da allıktı taraktı, o tarz ikincil şeyleri ve gece pedlerini ilave edicem. lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedlerinden de koydum. herkes şart diyor :) bir de çıkarken giymek için kendime ayrıca bir kıyafet. girerken giydiklerimizin ne hale geleceği meçhul çünkü :)

şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor. ama sanırım en önemli olanlar bunlar. çok şükür annem de telaşlanmaya başladı da fazlası gerekiyosa o kesin hatırlar son gün gelmeden diye avutuyorum kendimi :)

Amanın kızlar kümsenin eşi benimki gibi olamaz
Ben 2 canlıyım diorum benimki can değilmi dio adam bi tuaflaştı

evet canım orkide arkadaşımızın kızı rahatsızmış allah yardımcısı olsun hayırlısı ile hem oğluyla hem kızıyla sağlıkla evine gider allah hepimizizn yardımcısı olsun benimde hayorlısı ile haftaya doğum sezaryen olacağı için cuma günü dr a gidecem bana haftaya bir gün verecek allahın izniyle haftaya bebişim yanım da ç....

Sen hamileyken eşinin yaşadığı fiziksel semptomlar derken???

:) baştan beri mide bulantısı sırt ağrısı uykusuzluk vb sıkıntılar yaşıyo. hem de döneme uyacak şekilde :) ki normalde bunların hiçbiriyle ilgili bi rahatsızlığı yok. doktora şakayla sormuştuk, bazı baba adaylarında gözlemlenebiliyomuş :)

Kaç haftalık doğum yaptı orkide?
Rabbim evlatlarına şifa versin

Sende sağlıkla kucağına al evladını inş.

Evet benim eşimde yoğun şekilde aşeriyodu :) hemde ben hiç aşermedim desem yeridir

Nasılsınız annişler ve kuzucukları
Okuldan geldim, devirdim popomu yatıyorum okudum hep yazdıklarınızı ama yazmak pek zor geldi, biraz fazla mı üşengeç oldum bugün ne :44:
Orkide, çok geçmiş olsun arkadaşım, kızına Allah'tan acil şifalar dilerim, dua edelim kızlar bol bol, malum dünyamız dua üzerine dönüyo
Yeni gelen, sessiz okuyucu arkadaşlar siz de hoşgeldiniz aramıza
Doktora giden annişlerin güzel haberlerine de çok sevindim, Allah hepimizi hep böyle güzel haberlerle döndürsün evimize.

kızlar merhaba..bende oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim şimdi sıra çantalarımızı hazırlamaya geldi...oğlum için bir takım hastane çıkışı birtane yedek takım iç zıbın corap koyucam.10 adet bebek bezi ağız mendili pişik kremi ıslak mendil portbebe içinde kalın battaniye bir tane yedek penye battaniye küçük havlu rulo havlu bir tane.kendim içinde bir tane gecelik bir tane pijama takımı göğüs pedi 5 adet külot iki atlet.. küçük el aynası kolonya tel şarjı hırka terlik 2 çift çorap bir tane yün patik.. göğüs kremi ve lohusa tacımı henüz alamadım..eksiklerim varsa söylermisiniz?

ben ütümü seviyorum buhar kazanlı ama ütüyü sevmiyorum dün teyzem bendeydi ne güzel bütün ütülerimi halletti :)

canım gecmiş olsun.yıllardır sinüzit ceken biriyim.ve haliyle gebelikte de devam etti.hemde taaa Eylül de başladı.doktor antibiyotik yazmadı halbuki bebeğe rağmen resmen yalvardım.eczaneye gittim vicks felan versin bari biraz rahatlayım diye.vicks gebelikte zararlı dedi ama bella b diye bir ürün var hem sana iyi gelir hemde bebeğin burnu tıkanınca da kullanabilirsin dedi.hamdolsun iyi geldi.hatta alerjik rinitim var hapşuruğum bile kesildi.eylül den beri başım ağrımıyor.hatta o kadar kurudu ki burnum bile akmıyor.ismi bella b little bee rub bildiğin krem.bi araştır istersen.Rabbim şifa versin.

merhaba,

öncelikle orkideye geçmiş olsun, allah kızına şifa versin diyorum.

bugün bende tekrar doktora gittim.çok ağrım vardı dünden.. 2 defa nst'ye girdim .sancı yoktu ama bebeğin kalp atım hızını fazla buldu doktor, stres yaptım sanırım sonrasında nst tekrarı istedi. neyseki erken doğum vs gibi riskli bir durum görmedi. rahatladım biraz.. ağrım yürürken devam ediyor. magnezyum verdi, ağrı devam ederse cenel cerrahiye gitmem lazımmış, kasık fıtıgı, yada kum, taş vs gibi durumlar olabilirmiş. umarım magnezyumla sorunum çözülürde başka sıkıntı çıkmamış olur. bu arada bebeğim cumartesinden bu yana 290 gr almış, 2290 olmuş boyumuzda 47 olmuş. paşamız cumartesi oldugu gibi bugün de totosunu görmemizi uygun gördü :) yüzünü göstermedi.
acayip kara yağıyor, işe de gitmedik doktor sebebiyle , geldik evimize dinleniyoruz :)

Aramıza hosgeldin arkadaşım

Allahım ınsallah kızın saglıgına kavusur.Allah yar ve yardımcınız olsun arkadasım.

Maaşallah kuzuna

Kızlar yanlıs anlamayın ama bır kac valız hazırlayan arkadaslar cok degıl mı? ya da benımkı mı az anlamadım. benım bır tane kucuk boy spor cantam var hem kendım hem bebek ıcın malzemelerı koyacam belkı yandan bır de ekstra poset olur henuz hazırlamadım tabı bılemıyorum sıgacak mı ama .....hastane benım evıme de 1 saat.

merhaba cok tatlı annişler......inş saglıklı sıhatlı dogumlar yaparsınız....

sizden ricam bebişim olması için 1 ayetel kursi okuyup dua edermısınız....inş kolay dogumlar yaparsınız....

Hastaneden geldim, tam iki buçuk saat sürdü, hastane maceramız, ama özel hastanelerin ikisinde de göremediğim ilgiyi, devlet hastanesinde gördüm, amamaalesef doğum için cesaret edemiyorum...

Kızım 2,5 kilo olmuş, boyunu da söyledi ama unuttum, :44::44:Her şey yolunda gözüküyor dedi,

Nst de sonuçları güzeldi, sancılar normalmiş, yani bundan sonra böyle devam edecekmiş....

59 kilo olmuşum, 11 8 tansiyonum, biraz yüksek geldi normal seyrine göre ama normal dediler,,,

Bu arada burada iki gün okullar tatil, bizim kurslar da tatil, yani artık iki haftam kaldı izne...

Allah acil sifa versin, Orkidecigimin hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bebe, lütfen bizimle haber aldıkça paylaşır mısın? Allah büyük! Güzel haberlerle gelmen dileği ile .

Canım 2 valizlilerden biri bendim ugurbocuu ile konuştuktan sonra 1 valize indirdim. Koyduklarımı yazayım çokmu koymuşum acaba;

Bebek için;
1 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım şapkalı (içlerinde çıtçıtlı yada zıbın yok)
1 adet ayaklı tulum
2 kısa kol 2 uzun kol çıtçıtlı
2 adet zıbın
1 hırka 1 yelek 2 çorap
1i puset için 3 battaniye
20 adet bez
Biberon emzik
1 adet alt değiştrme örtüsü

Benim için;
1 gecelik, 1 sabahlıklı takım,1 normal alt üst takım
2 çorap, terlik
Emzirme önlüğü
Ped, makyaj malz, diş macunu fırça, sarj
Göğüs çatlak kremi, gögüs kalkanı
3 adet alt çamaşır, 1 emzrme ateti ve sütyeni
İkramlık bebek çikolatası, kolonya

Bir valize sığdrdım. Fazlalık varmı sizce :26:

Dilzarcım

bende yarın gidicem , bakayım benim oğlan kac kilo olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…