2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:) benim eşim de 7 yaşına kadar emmiş emzik, dişleri de inci gibi :)
o alıştırdı bişey olmaz korkma dedi

hehe daha da emerdim de ben beş yaşında okula başladım baktım kimsede yok bir sure onluğumun altına saklıyordum arada çıkarıp emiyordum sonra utandım bıraktım :)

sağol canım biz de bu c.tesi gidicez inşl doktora sorular çok birikti. inan bağırsaklarından öyle sesler geliyor ki yetişkin insandan gelmez o kadar. gaza bağlıyorum ben. hava baloncukları yer değiştiriyor bence

hehe daha da emerdim de ben beş yaşında okula başladım baktım kimsede yok bir sure onluğumun altına saklıyordum arada çıkarıp emiyordum sonra utandım bıraktım :)

ilahi, çok komiksin ben de alıştırdım. ilerisini düşünecek durumda değilim şu anda. emzik bizim kurtarıcımız. gazı geldiğinde, sebepsiz uyandığında, canı sıkıldığında hep emzik istiyor. bi de benim zilli bazen kucağımda durmuyor yatırıp emzik veriyorum melek oluyor şimdi bunu yazınca emziği kıskandığımı fark ettim birden

Yaa bebeklerinizi emzige nasil alistirdiniz. Her gun uc farkli emzikle deniyorum mumkun degil almiyo yaa. Ben de akismasini istiyorum azcik rahatlatir die ama yok. Goguslerim yara oldugunda o silikon uclari da almamisti zaten. Bu gidislle biberon da emmez benimki

azurem geçmiş olsun canım.. ben geçen hafta nane ve kimyon demleyip sabah akşam 2 çay kaşığı verdim oğluşuma. düzeldi midesi. dr. kekik te verebilirsin demişti. denemek istersen. ama nanenin anne sütünü azalttığını okudum biyerde. ne kadar doğru bilmiyorumcanım. dikkat et sen...

Şahsen ben ağlasa da ağzında tutmaya çalıştım ilk zamanlar,çaresiz emdi yawrum baktı herhalde olacak gibi değil alıyım da kurtulayım bari dedi:) bi de unutturmamak lazım iki gün vermedim sonra unuttu sil baştan yine aynı süreci yaşadık
Ama emzik büyüüüük kurtarıcı , inşallah alışır sizinki de ...

canım arabayı göremedim ama "jogger" yazılı olan bebek arabalarının tekerlekleri daha büyük oluyor. çünkü onlar, bebeğini gezdirirken koşmak isteyen anneler için üretilmiş :) ben de henüz almadım ama çok kararsızım. bugaboo da gözüm var ama bakalım..

günlük banyo yaptırdıktan sonra zeytinyağı sür canım ve tara. benimkinin kaşlarında başlar gibi oldu. banyoda yıkarken kaşlarını biraz sert ovdum çıksın diye. tabi canıını yakmadan. sonra zeytinyağı sürdüm geçti. bulaşıcı bişey değil bu. cilt yapısıyla ilgili. sık banyo yaptırmakta iyi geliyor.

ben uyuduktan sonra çıkarıyorum. zaten hanımımız canı isteyince alıyo emziği. 1 yaşına kadar emmesinde sorun olmuyormuş diye biliyorum. sonra bıraktırmak gerek tabi. bi de çok bağlanmasın diye, her ağladığında emziği vermeden önce , sorunu anlayıp çözmeye çalışmak gerek. açsa doyur, altı kirliyse değiştir.. gibi. yoksa bebek sorunlarını emzikle yatıştırdığı için daha çok bağlanıyormuş.

eşinin tarafına okuttun kendi tarafına ayrımı okutcan süpermiş

benim kızımın kafasındada oldu konak hakiki zeytinyağı ama hakiki aktardan aldım 1çay kaşığı karbonat 5 6 damlada limon karıştırıp sürdüm kafasına yarım saat bekletip güzelce yıkıyosun bekletirken dedemin sakal tarağıyla tarıyorum kafasını onlar çok sık oluyo çözüyo konağı yada konak tarağı alcan. 3 defa yaptım hiç bişeycik kalmadı...3 gün arayla yaptırdım banyolarını

sen kendini de üşütmüş olabilirsin sütünden geçer ona

sulale genis olunca
eşimin kimsesi yok öyle benim tarafım çok kalabalık babamın tarafı mevlüte gelcek ama eşim teyzelerimle dayılarımla görüşmüyor yani annemin tarafı gelemicek çatlıyorlar meraktan hala göremediler çünkü onların fikri bir mevlütte annemin evinde okutmam ama kocam beni boşar...

Allah yardımcın olsun canım, yalnız mı kalacaksın...ayrılık zor...

Hay ağzına sağlık Dilzarcım ya :)

Ben alıyorum canım, yorulur gibi geliyor, çok işim varsa bir müddet bırakıyorum...

buda benim hamza mert im teyzeleri ellerinizden öper )[/QUOTE]

maaşllah çok tatlı bir bebekmiş

biz dördümüz beraber yatıyoruz birlikte yaptık birlikte çekeceğiz yok öyle uyanmasın rahatsız olmasın falan.

sağolun kızlar iyi ki varsınız emdi uyudu az önce uyandı oynuyoruz şimdi iyi çok şükür birazcık da kustu :/

bebek dediğin kusar, rahat ol. geçen gün annem çıkıştı bana "bu çocuk kusmuyor sütün yetmiyor mu yoksa" diye "ya sabır" çektim. hiç birşey beğenmiyorlar.

"şu tarihten şu tarihe kadar şu kadar ay ücretsiz izne ayrılmak istiyorum" şeklinde yazman gerekiyor. erken dönmek istersen tekrar dilekçe yazarsın.

benimki kendi atıyor ama bırakırsa alırsın. bazı çocuklar ağzında sıkar vermez.

seni seviyorum, kafalarımız aynı

oğlum 1 yaşına kadar her gece 2 saat arayla uyanıp emdi. ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bu geceleri uyanmayınca çok şaşırdım, hatta inanamadım.

oğlum seninki gibiydi. sütten kesene kadar hiçbir plastik maddeyi tutmadı. allah yardımcın olsun

Eki Görüntüle 1018351

buda benim hamza mert im teyzeleri ellerinizden öper )

maşallah kuzuya

Bizim yatakodasi soguk hamileyken bile isudugum icin on odada karsilikli kanepekerde yattik sonra bebek olunca annem ben bebekle kaldik esim arka odada yatti annem gidince okulla acilana kadar esim bizim odada kaldi tatil bitince arka odaya git dedim gitti geri geldi bende burda yaticam dedi ayrilmadik yani cok nadir uykusuz kaliyo esim genelde bebis huzurluysa uyanmiyo ben emsirip koyuyorum bazen bebek huzursuzlasiyo o zaman uykusuz kalip ise gidiyo ama nadir odada tv ye bakiyo ben uyudam bebekle ilgileniyo bilgisayara bakiyoo butun hayatimiz bu odada geciyo ben simdilik ayrilmayi dusunmuyorum yaza dogru biz yatakidamiza bebisde kendi odasina gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…