2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben kullanıyorum canım uykuya dalınca kendısı atıyo ağzından cok kolaylık hemde sureklı emmek ıstıyo uyucagı zaman emzık verıyorum uyuyo kendısı

Canim gercekten uyandirmamak mi gerekiyor kendi agliyordu yada mikirdaniyordu dun uyandigim halde emzirmedim oda hic uyanmadi pisman oldum artik uyandigim an emziricem bebise guven olmuyo

Dün gece benm oğlumda 4 saat uyumuş tabii bende dalmışım bi uyandm saat 4.30 bende panik oldum aldm kucağıma emzirdim önce uykulu uykulu anlamadı ama sonra fark edince hemen emmeye başladı

Canım, önce sakin ol... Zor biliyorum..

Açlıktan ağladığına emin misin, belki gazdır ya da akşam huzursuzluğudur,

Çocuk dr danış, bir fikir verir sana...

Çok saolun kızlar iyiki burası var, dün doktora gittik dediğiniz gübi kilosu gayrt iyiymiş emzikle oyala dedi doktor. Bi anlayabilsek neden ağladıklarını

Geçmiş olsun canım, inş düzelirsiniz...
Canim gercekten uyandirmamak mi gerekiyor kendi agliyordu yada mikirdaniyordu dun uyandigim halde emzirmedim oda hic uyanmadi pisman oldum artik uyandigim an emziricem bebise guven olmuyo

Ben bir kere göğüslerimden rahatsız olduğum için uyandırdım, sonra pişman oldum, emdiği de bir şeye benzemedi, uykudan da oldu... Ondan sonra da hiç uyanmadığı olmadı, o ilk ve son oldu ama uyanmasa da uyandırmam artık...

Tabi ki beraber yatıyoruz, o işe gidiyorsa ben de evde yatmıyorum ya... Bebek, ev işi yemek... Baba olmak kolay değil öyle...

Ben erkeklere fazla yüz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, canım... Ben onun annesi değilim ki aman uyanmasın diye düşüneyim, karısıyım, uyanırsa da uyusun, bu hayatı iyisiyle kötüsüyle paylaşacağız...

Kızlar bu 2. Ayda yapılan aşıyı tam günü gününemi yaptırmak lazım, 1 hafta geçse bişey olurmu acaba ancak gidebilicem doktora. Doktoruma telefon açtım olur dedi ama sağlık ocağındaki hemşirede olmaz günü gününe yapılmalı dedi napsam sizce bi bilginiz varmı

Benim eşimde hamileyken sen bebekle diğer odada yataraın gibi bi laf etti , etmez olaydı üç gün konuşmadım :) beraber yatıyoruz ama şuan çalışmadığım için kaldırmıyorum onu

Canım bu iki ay aşısı haftada bir yahut iki haftada bir gün yapılıyor, bu yüzden günü kaçırmamak gerek... Bizim dört gün önce yapılacak, yoksa on gün geri kalacaktı, bir de hastalık olursa yapmıyorlarmış, iyice gecikir diye 14 ocakta çağırdılar... Bu. Cuma bıcı bıcı yapıp gideceğiz... Üç gün banyo yok sonra...

Ayy cnm benimki de alissa keske,ugrasiyortum hep ama itiyor diliyle,cocuk doktorlari verin emzigi diyor..ben ogluma 3.ayda alistirdim 10.ayda kendi birakti..uykuya dalarken aglayinca iyi oluyor..
,

Dr olur demis iste cnm,bizim hemsirede dedi bans..verem asisi sadece pers.gunleri oluyirmus,eger gelemezseniz bir sonraki hafta da olur dedi..

Slm kızlar, ben bebişimi üşütmüşüm galiba. kakası ve gazı çok kötü kokuyor. bi de midesi bulanıyor. yüzünden anlıyorum midesi bulandığını, gözlerimin taa içine öyle bir bakıyor ki çaresiz çaresiz içim gidiyor..bu durumda iyi gelen bişi var mı? ne yapabilirim. ben nane falan kaynatsam içsem sütümden ona geçer mi acaba? sürekli uyumak istiyor, ama uykuya dalamıyor gibi.

gaz sancısı geç mi başladı sizde canım? 7.gün demişsin de. demek iznin bitti, benim de bu ayın sonunda bitiyor. rapor almayı düşünüyorum olmazsa ücretsiz izin.

o halsizlik bizde de oldu bi kaç kez. o anlarda sancılı olduğu zamanlar bile aranıyor inan ki. bebeğimin sesi çıkmıyordu hiç. ağlayamıyordu bile. tepki veremiyordu. benimki genelde üşüttüğünde oluyor. uzun sürmüyor en geç ertesi güne geçiyor. ama seninkinin meme almaması kötü olmuş. ne diyceğimi bilemedim ama telaş yapma biraz daha gözlemle istersen

slm arkadaslar gece emzirme konusundan bahsetmissiniz uyanmiyorsa birakin uyusun sizde dinlenin biraz dinlenmek sizinde hakkiniz degilmi o aciksa uyanir zaten niye uyudu diye vicdan azabi cekiyorsunuzki demekki bebisleriniz rahat bi yeri agrisa yada aciksa o uyanir bundan emin olun emzirmek icin uyandirmya gerek yok benim kizim dun 1 de bi uyudu sabah 9.30 da uyandi bi guzel emdi oynadi geri daldi uykuya kilosuda iyiyse uyurken rahatsiz etmeyin enneleri

biz aynı odada yatıyoruz. benle beraber kalkar genelde eşim ilgilenir çocukla. ben git yan odaya yat derim bazen gitmez ama. zaten gitmemeli de bence. ben öylesine diyorum hatta haftasonları sabaha karşı iyice emzirip kendimi yan odaya atıyorum. 2 saat falan yatıyorum eşime bırakıyorum çocuğu çok güzel oluyor.

canım ben çok uğraştım vermeye ama almıyo benim kızım diş yapısını bozar mı diye korkma ben söylemesi ayıp beş yaşına kadar emdim çok şukur dişlerimde bir sorun yok :)

Son düzenleme:
kızlar şu 3 saat 4saat uyuyor bebeğim diyen arkadaşlara ne kadar çok imreniyorum ne güzel valla benimki 2 saate bir kalkıyor geceleri bazan 1,5 saate bir gündüzde emzirdikten sora direkt yatırırsam en fazla 2 saat gazını alıp yatırıym dersem vay halime hiç uyumuyor bugün mesela 2 de bir kalktı 5 te anca uyudu 10dk sonra da kalktı şuan beni çağırıyor:)

ben kullanıyorum canım uykuya dalınca kendısı atıyo ağzından cok kolaylık hemde sureklı emmek ıstıyo uyucagı zaman emzık verıyorum uyuyo kendısı

bize de gaz sancısına iyi geliyor sanki. güç alıyo emzikten.

her emziği almıyolar heralde. iki tane var bende de birini almıyor da diğerini alıyo 2 gündür.

geçmiş olsun canım. keşke yardımcı olabilsem ama hiç bi fikrim yok üşütme konusunda. dr u yada aile hekimini ara istersen. inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz. gazımız hep vardı da 1 haftadır sabah akşam sancılıyız. önceden en azından gece rahat ediyodu, fön sesine susuyodu ama bu hafta çok zorlandık çok. tavan yaptı sancılar. ev damlalarla doldu ama... şükür napalım en azondan geçici bi süreç.

canım ben çok uğraştım vermeye ama almıyo benim kızım diş yapısını bozar mı diye korkma ben söylemesi ayıp beş yaşına kadar emdim çok şukur dişlerimde bir sorun yok :)

:) sağol canım ya. insan herşeyi düşünüyor.

:) benim eşim de 7 yaşına kadar emmiş emzik, dişleri de inci gibi :)
o alıştırdı bişey olmaz korkma dedi

Doğru söylüyorsun dilzar erkekler konusunda katılıyorum sana :)))) biz de aynı oda da yatıyoruz bakcak tabii Benim eşim şuan çalışmıyor ama yaklaşık bir ay a kadar gitcek iş için hemde yurtdışına hemde 5 ay ...

Benim de bi sorum var sizlere; bebeğinizin bağırsaklarından ses geliyor mu ? Ben hep duyuyorum acaba normal mi?

Azurem sen sormuştun sanırım bıngıldağı Dr kafa çapı büyüyorsa onu takma dedi, aylık kontrol ediyorum sen kontrol etme dedi..

Kalça çıkığı için de çocuğun bacağını germe dedi ben sık sok kontrol ediyordum inş bişey olmaz
Emme konusunu ben de Dr a sordum arada uyuduğu oluyordu kızımın kilosu sınırda olmasına rağmen ( bu ay 400 gr almış sadece) uyandırma dedi.

Hay ağzına sağlık Dilzarcım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…