2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım çok geçmiş olsun.SOn durum ne acaba. Allah acil şifalar versin inş.

İyi haberlerle dönmene sevindim canım.maşallah kızına.

Gözün aydın,sağlıkla büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.teyze olmakta anne olmak kadar güzel bir duygu iyi bilirim

ayy ıste ne zaman ne olacagı bellı olmuyor, cok gecmıs olsun cnm.Allah acıl sıfa versın ınsallah

masallah cnm 3. ayınızı da atlattınız. darısı basımıza. saglık ocagında mı kontroller yoksa kendı cocuk doktorunda mı???asıları da saglık ocagında yaptırdınız degıl mı? goz ıcın kendınız mı gıttınız onlar mı kontrolde bakıyor bız gıtmedık hıc kalca ultrasonu da cektırmedık ya kendımızın mı demesı lazım acaba saglık ocagında?

Gözün aydın,sağlıkla büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.teyze olmakta anne olmak kadar güzel bir duygu iyi bilirim

sağol canım amin inş.hala olma şansım yok.teyzeliğin tadını çıkaralım bari.insanın sevdikleri mutlu olunca sen de mutlu oluyorsun

beyin kanaması çıkmamış ama iyi bişey de söylemiyolar
Allah acil şifa versin. Bişeyi kalmaz inşallah. Dua edelim elden bişey gelmiyor.
Ohh günün güzel haberlerini almışsınız maşallah. Maşallah. Darısı başımıza.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Rabbim acılarını göstermesin.

Ohhh ne iyi yapmışsın annenlere gelerek canım Tadını çıkar mutlu ol
Evet artık tanımaya başladılar tanıdıklarına gülüyolar benim oğlumda gülünce içimmm gidiyor Allahımm sağlık sıhat güzel ömürler versin
Selam canm bi süre daha mamayla idare etsen belki dr sonra ek gıda önerir pirinç unundan mama felan belki

Hayırlı uğurlu olsun inşallahh

Allah acil şifalar versin cnm inşallah düzelir hmn
Aayy maşallahh herşey yolunda gitmiş Ya benim oğlan geceleri en fazla 3 saat uyuyor uyanıyor emziriyorum geri uyuyor Buna da şükür dee nasıl uyku aralığını uzatabilirim sence Senin özellikle yaptığın bi şe var mı ?
Bizde kalabalık ortamlara girdiğimizde öyle yapıyor o ağladıkça bende acayip stres oluyorum sanki daha çok ağlıyor Belki büyüdükçe değişir die bekliyorum bende canm

selmacım bizi de bilgilendir dönünce. seninkinin de her bezi kakalıydı dimi? onuda soracak mısın? maili beklemesek direk cevabı alsak:)

Daha önce çıkardım dışarı gezmeyede gitmiştik böyle yapmamisti babaanneye ilk girişimiz oda bu zamana kadar bir kere geldi neredeyse çocuk hiç gormedi sayılır yabanciladi herihalde

selmacım bizi de bilgilendir dönünce. seninkinin de her bezi kakalıydı dimi? onuda soracak mısın? maili beklemesek direk cevabı alsak:)

Sorucam canim surekli kaka nasil kilo alacaklar cok merak ediyorum bide su kakada mukus varya onu sa sorucam. Donunce hemen yazarim canım. Ne derse hepsini yazarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi haberlerle dönmene sevindim canım.maşallah kızına.
Tesekkurler cnm
Cok sagol cnm,darisi size ins.bizim kontroller ozel bir hadt.cocuk doktorunda oluyor cnm..rotayi bugun ord yatirdik,diger asilar saglik oicaginda.ben saglik ocaginda doktora hic goturmedim kizimi,hemsiremiz asiyi ypiyor cikiyz.goz icin cocuk doktoru gecen ay randevu alin baktirin dedi.batin ultasonuda istedi ama bugun olmnadi,4. Aya yaptircaz.cnm kalca ultrasonu inemli,cocuk doktorunuz istemedimi..saglik oc.cekilmez zaten bilmiyorum sizin orasi buyukmu,bizimkinde sadece ası ve dr muayenesi var..sorarsin yinede cnm..

Tesekkur ederim cnm,sükur iyi haberlerle donduk.ozel birsey yapmiyom cnm,kendiliginden boyle uuxun uyuyor..bastan beri tabii azdi saati o zaman gittikce artti.hele bu gece 10 da uyudu sabah 6 da kalkti.
Su olabilirmi bilmiyorum,uykudan once cok uyzun emiyor,iki tarafida mutlaka emziriyim toplamda 1 saati buluyor,belki ondan mide dioluyor ..

tamam tatlım. hadi hayırlı haberlerle dön gel inşallah.
kızlar ananem iymiş yazıcm detayları duru tuş sesine uyanıyo

ohh çok şükür. Allah başınızdan eksik etmesin. çok sevindim.

bizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyo adam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)

Sagol cnm.darisi senin bebise ins.
Bu arada gecmis oldun deyim,Allah beterinden korusun cnm ya..tamir olur arabaniz yaa sadece tekerlekse..adam herkese gecirmis yani,sarhostu dedigin gibi hehalde..

geçmiş olsun canım.

beyin kanaması çıkmamış ama iyi bişey de söylemiyolar
tekrardan geçmış olsun canım aklım hep ananendeydıı insallah üzücü şeyler duymazsınız aılwcek....
maasallah canım kzına ... öyle boyle buyuceklerde bız her seyı takıyoruz kılosuda ıyı ohhhh ..darısı bızım oğlana o dr ta ne pozıtıf mış ınsana moral verıyolar boyle olunca dr .. lar bızde ayın 14 ünde gıtcez bakalım ne kadar olduk çook merak edıyorummm ...
gözün aydın polvıt teyzelıkte çok guzeldır anneleık kadar Allah saglık sıhhat uzun ömur versın aılesıyle kerem bebege
ınsan çok stres oluyor bebışler boyle yapıncaa bende yasamıştım ... her halde yadırgıyolar gıttımız yerlerıı artık anlıyorlar baska bır mekana gıttıklerını ...bende dahada çok çokardım dışarı benle bırlıkte gezıyo benım oğlann alışsın da hıc degılse ben zorluk yasamam gıttıgım yerde senınkıde geçıçıdırr canım yapmaz alişınca...
Amin canim

Yazarim tabi canim. Tek bos saati 5.30 du baskada yokmuş. Bende cok insanca buluyorum her araya bikmadan cevap veriyor

buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz selmacım seenıı..
çok geçmış olsun canımm ... dun gecede bızım ıçın zor bır geceydı doğrusu yıne uyku suzlukk son safadaydııı benım oğlanda

Sagol cnm.darisi senin bebise ins.
Bu arada gecmis oldun deyim,Allah beterinden korusun cnm ya..tamir olur arabaniz yaa sadece tekerlekse..adam herkese gecirmis yani,sarhostu dedigin gibi hehalde..

geçmiş olsun canım.

Sağol un kızlar.insan üzülüypr tabi, durup dururken bi sğrü masraf. Ama Şimdi düşünüyorum kızıma bize bişey olmadı ya gerisi önemli değil. Para kazanılır. Napalım nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…