beyin kanaması çıkmamış ama iyi bişey de söylemiyolar
kızlar çok kötü bişey oldu memleketten gelirken anneannemi getirmişytim yanıma...gece düşmüş tuvalete girince kafasını çarpmış aklını kaybetmiş gibiydi ambulans çağırdık hastaneye götürdüler galiba iyi değil dua edin nolur bişey olmasın eşimden başka kimse yok yanında ben çıkamıyorum dayımı aradım şimdi o geliyo ankaradan.yol da 8 saat sürüyo kafayı yicem 2,5 tan beri korkudan ölüyorum...nolur dua edin bişey olmasın lüleburgaza sevketmişler burda tomografi yokmuş inşallah bişey çıkmaz...
Gunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Biogaia kullaniyoisdun,biraktim dedim faydasi yoj diye,dr da bosver kullanma iyi yapmisin dedi..
Baskaaa ne sordum dusunuyorum da,kakasini sordum..hergun bir kerece yapabilir,3 gunde birde dedi..hepsi normalmis.
Goz doktorunada gittik,iyi cikti sukur,birdaha 1-1.5 yas civari goz kontrolu olcakmis..
Bizden haberler boyle
Bebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim. azurem
çok sağolun kızlar.kerem bebek bugün dünyaya geldi çok şükür.herşey yolunda gitti neyseki.allah hepinizden razı olsun.yanına gidemedim ama sabah haberini alınca oturup ağladım mutluluktan.
kızlar çok kötü bişey oldu memleketten gelirken anneannemi getirmişytim yanıma...gece düşmüş tuvalete girince kafasını çarpmış aklını kaybetmiş gibiydi ambulans çağırdık hastaneye götürdüler galiba iyi değil dua edin nolur bişey olmasın eşimden başka kimse yok yanında ben çıkamıyorum dayımı aradım şimdi o geliyo ankaradan.yol da 8 saat sürüyo kafayı yicem 2,5 tan beri korkudan ölüyorum...nolur dua edin bişey olmasın lüleburgaza sevketmişler burda tomografi yokmuş inşallah bişey çıkmaz...
Gunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Biogaia kullaniyoisdun,biraktim dedim faydasi yoj diye,dr da bosver kullanma iyi yapmisin dedi..
Baskaaa ne sordum dusunuyorum da,kakasini sordum..hergun bir kerece yapabilir,3 gunde birde dedi..hepsi normalmis.
Goz doktorunada gittik,iyi cikti sukur,birdaha 1-1.5 yas civari goz kontrolu olcakmis..
Bizden haberler boyle
Gözün aydın,sağlıkla büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.teyze olmakta anne olmak kadar güzel bir duygu iyi bilirim
Allah acil şifa versin. Bişeyi kalmaz inşallah. Dua edelim elden bişey gelmiyor.beyin kanaması çıkmamış ama iyi bişey de söylemiyolar
Ohh günün güzel haberlerini almışsınız maşallah. Maşallah. Darısı başımıza.Gunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Bizden haberler boyle
Bebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim. azurem
çok sağolun kızlar.kerem bebek bugün dünyaya geldi çok şükür.herşey yolunda gitti neyseki.allah hepinizden razı olsun.yanına gidemedim ama sabah haberini alınca oturup ağladım mutluluktan.
Ohhh ne iyi yapmışsın annenlere gelerek canım Tadını çıkar mutlu olyerim o fıstıgı ben ya gulusunu tahmın edıyorum enes de gecen anneme guldu oyle cok sasırdık :) amın canım hep gulsunler saglıklı mutlu huzurlu olsun tum bebısler :) ben anneme geldım bu arada keyfim pek yerinde
Evet artık tanımaya başladılar tanıdıklarına gülüyolar benim oğlumda gülünce içimmm gidiyor Allahımm sağlık sıhat güzel ömürler versinbenım oglan bugun gulmekten kırıldıbugun kesfettık hav hav dıye goguslerını yıyomus gıbı yaptım bır baktım guluyor bızım sıpa baktm koltuk altındanda gıdıklanmaya baslamıs buyumus yaramazda huylanıyor artık :) tmm artık gıdıklar dururum ben onu :) dunde kalabalık ortama gırdık bırden herkes ılgı gosterınce aglamaya basladı aldım kucagıma sustu herkesı tek tek suzuyo onceden anlamıyodu sımdı anlıyor kım yabancı kım aılesı gıt gıde daha da tatlı oluyo bunlar napcaz bız boyle bılmıyorum
Selam canm bi süre daha mamayla idare etsen belki dr sonra ek gıda önerir pirinç unundan mama felan belkiduruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........
kızlar merhaba hepinize .çarşıydı pazardı gezdik geldik.çok akıllı durdu bizim kız bugün Allah tan.
ben çok heyecanlıyım kızlar ya.yarın teyze oluyorum inş.kardeşim bu akşam hastaneye yattı yarın sezeryanla bir oğluşu olucak.7 senedir bu bebeği kucağına alabilmek için çok uğraştı,çok kırıldı ama sonunda başardı çok şükür.sizden dua etmeniziz istiyorum lütfen umarım yarın sorunsuz alır bebeğini kucağına .allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah acil şifalar versin cnm inşallah düzelir hmnkızlar çok kötü bişey oldu memleketten gelirken anneannemi getirmişytim yanıma...gece düşmüş tuvalete girince kafasını çarpmış aklını kaybetmiş gibiydi ambulans çağırdık hastaneye götürdüler galiba iyi değil dua edin nolur bişey olmasın eşimden başka kimse yok yanında ben çıkamıyorum dayımı aradım şimdi o geliyo ankaradan.yol da 8 saat sürüyo kafayı yicem 2,5 tan beri korkudan ölüyorum...nolur dua edin bişey olmasın lüleburgaza sevketmişler burda tomografi yokmuş inşallah bişey çıkmaz...
Aayy maşallahh herşey yolunda gitmiş Ya benim oğlan geceleri en fazla 3 saat uyuyor uyanıyor emziriyorum geri uyuyor Buna da şükür dee nasıl uyku aralığını uzatabilirim sence Senin özellikle yaptığın bi şe var mı ?Gunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Bizden haberler boyle
Bizde kalabalık ortamlara girdiğimizde öyle yapıyor o ağladıkça bende acayip stres oluyorum sanki daha çok ağlıyor Belki büyüdükçe değişir die bekliyorum bende canmKızlar haftasonu benim için tam bir kabustu babaannemize gittik ilk defa benim bicirik kapıdan girdik bağırmaya başladı takı cikana kadar hiç susmadan bağırdı kimseye kendini swvdirmedi duvarlara baktı baktı agladi strese girdim acayip migrenim tuttu tansiyonum çıktı ancq sakinledim acaba he gittigimiz yerde aynısını mi yapacak
41 kere maşallah canım iste boyle güzel seyler duymak okumak istiyoruz yavrularimizla ilgili allah nazarlardan korusun. :) bende iki aylikken biraktim gaz ilacini hareketlerle ugrasiyoruz. Bide bigun su Zahide ye cikan dr a randevu aldım bakalim ne diyecek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapmaz canim üzülme yabanciliyorlar artik bize de bi abla gelmisti o evden gidene kadar agladi oglum kadin resmen evden kacti o gitti sustu sevmedi herhalde cunku herkese yapmiyor. Dışarı mi ilk cikisiydi bsbaanneye mi ilk bu arada canım
selmacım bizi de bilgilendir dönünce. seninkinin de her bezi kakalıydı dimi? onuda soracak mısın? maili beklemesek direk cevabı alsak:)
Tesekkurler cnmİyi haberlerle dönmene sevindim canım.maşallah kızına.
Cok sagol cnm,darisi size ins.bizim kontroller ozel bir hadt.cocuk doktorunda oluyor cnm..rotayi bugun ord yatirdik,diger asilar saglik oicaginda.ben saglik ocaginda doktora hic goturmedim kizimi,hemsiremiz asiyi ypiyor cikiyz.goz icin cocuk doktoru gecen ay randevu alin baktirin dedi.batin ultasonuda istedi ama bugun olmnadi,4. Aya yaptircaz.cnm kalca ultrasonu inemli,cocuk doktorunuz istemedimi..saglik oc.cekilmez zaten bilmiyorum sizin orasi buyukmu,bizimkinde sadece ası ve dr muayenesi var..sorarsin yinede cnm..ayy ıste ne zaman ne olacagı bellı olmuyor, cok gecmıs olsun cnm.Allah acıl sıfa versın ınsallah
masallah cnm 3. ayınızı da atlattınız. darısı basımıza. saglık ocagında mı kontroller yoksa kendı cocuk doktorunda mı???asıları da saglık ocagında yaptırdınız degıl mı? goz ıcın kendınız mı gıttınız onlar mı kontrolde bakıyor bız gıtmedık hıc kalca ultrasonu da cektırmedık ya kendımızın mı demesı lazım acaba saglık ocagında?
Tesekkur ederim cnm,sükur iyi haberlerle donduk.ozel birsey yapmiyom cnm,kendiliginden boyle uuxun uyuyor..bastan beri tabii azdi saati o zaman gittikce artti.hele bu gece 10 da uyudu sabah 6 da kalkti.Allah acil şifalar versin cnm inşallah düzelir hmn
Aayy maşallahh herşey yolunda gitmiş Ya benim oğlan geceleri en fazla 3 saat uyuyor uyanıyor emziriyorum geri uyuyor Buna da şükür dee nasıl uyku aralığını uzatabilirim sence Senin özellikle yaptığın bi şe var mı ?
tamam tatlım. hadi hayırlı haberlerle dön gel inşallah.Sorucam canim surekli kaka nasil kilo alacaklar cok merak ediyorum bide su kakada mukus varya onu sa sorucam. Donunce hemen yazarim canım. Ne derse hepsini yazarim.
kızlar ananem iymiş yazıcm detayları duru tuş sesine uyanıyo
Allah acil şifa versin. Bişeyi kalmaz inşallah. Dua edelim elden bişey gelmiyor.
Ohh günün güzel haberlerini almışsınız maşallah. Maşallah. Darısı başımıza.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Rabbim acılarını göstermesin.
bizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyoadam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)
tekrardan geçmış olsun canım aklım hep ananendeydıı insallah üzücü şeyler duymazsınız aılwcek....beyin kanaması çıkmamış ama iyi bişey de söylemiyolar
maasallah canım kzınaGunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Bizden haberler boyle
gözün aydınBebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim. azurem
ınsan çok stres oluyor bebışler boyle yapıncaa bende yasamıştım ... her halde yadırgıyolar gıttımız yerlerıı artık anlıyorlar baska bır mekana gıttıklerını ...bende dahada çok çokardım dışarı benle bırlıkte gezıyo benım oğlann alışsın da hıc degılse ben zorluk yasamam gıttıgım yerde senınkıde geçıçıdırr canım yapmaz alişınca...Kızlar haftasonu benim için tam bir kabustu babaannemize gittik ilk defa benim bicirik kapıdan girdik bağırmaya başladı takı cikana kadar hiç susmadan bağırdı kimseye kendini swvdirmedi duvarlara baktı baktı agladi strese girdim acayip migrenim tuttu tansiyonum çıktı ancq sakinledim acaba he gittigimiz yerde aynısını mi yapacak
buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz selmacım seenıı..Amin canim
Yazarim tabi canim. Tek bos saati 5.30 du baskada yokmuş. Bende cok insanca buluyorum her araya bikmadan cevap veriyor
çok geçmış olsun canımm ... dun gecede bızım ıçın zor bır geceydı doğrusu yıne uyku suzlukk son safadaydııı benım oğlandabizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyoadam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)
Sagol cnm.darisi senin bebise ins.
Bu arada gecmis oldun deyim,Allah beterinden korusun cnm ya..tamir olur arabaniz yaa sadece tekerlekse..adam herkese gecirmis yani,sarhostu dedigin gibi hehalde..
geçmiş olsun canım.
tekrardan geçmış olsun canım aklım hep ananendeydıı insallah üzücü şeyler duymazsınız aılwcek....
maasallah canım kzına... öyle boyle buyuceklerde bız her seyı takıyoruz kılosuda ıyı ohhhh ..darısı bızım oğlana o dr ta ne pozıtıf mış ınsana moral verıyolar boyle olunca dr .. lar bızde ayın 14 ünde gıtcez bakalım ne kadar olduk çook merak edıyorummm ...
gözün aydınpolvıt teyzelıkte çok guzeldır anneleık kadar Allah saglık sıhhat uzun ömur versın aılesıyle kerem bebege
ınsan çok stres oluyor bebışler boyle yapıncaa bende yasamıştım ... her halde yadırgıyolar gıttımız yerlerıı artık anlıyorlar baska bır mekana gıttıklerını ...bende dahada çok çokardım dışarı benle bırlıkte gezıyo benım oğlann alışsın da hıc degılse ben zorluk yasamam gıttıgım yerde senınkıde geçıçıdırr canım yapmaz alişınca...
buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz selmacım seenıı..
çok geçmış olsun canımm ... dun gecede bızım ıçın zor bır geceydı doğrusu yıne uyku suzlukk son safadaydııı benım oğlanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?