2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yerim o fıstıgı ben ya gulusunu tahmın edıyorum enes de gecen anneme guldu oyle cok sasırdık :) amın canım hep gulsunler saglıklı mutlu huzurlu olsun tum bebısler :) ben anneme geldım bu arada keyfim pek yerinde

benım oglan bugun gulmekten kırıldı bugun kesfettık hav hav dıye goguslerını yıyomus gıbı yaptım bır baktım guluyor bızım sıpa baktm koltuk altındanda gıdıklanmaya baslamıs buyumus yaramazda huylanıyor artık :) tmm artık gıdıklar dururum ben onu :) dunde kalabalık ortama gırdık bırden herkes ılgı gosterınce aglamaya basladı aldım kucagıma sustu herkesı tek tek suzuyo onceden anlamıyodu sımdı anlıyor kım yabancı kım aılesı gıt gıde daha da tatlı oluyo bunlar napcaz bız boyle bılmıyorum

duruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........

kızlar merhaba hepinize .çarşıydı pazardı gezdik geldik.çok akıllı durdu bizim kız bugün Allah tan.

ben çok heyecanlıyım kızlar ya.yarın teyze oluyorum inş.kardeşim bu akşam hastaneye yattı yarın sezeryanla bir oğluşu olucak.7 senedir bu bebeği kucağına alabilmek için çok uğraştı,çok kırıldı ama sonunda başardı çok şükür.sizden dua etmeniziz istiyorum lütfen umarım yarın sorunsuz alır bebeğini kucağına .allah isteyen herkese nasip etsin.

benimki de hep öyle emdi. ama kilo alımı, kakası çişi normalse. iyi besleniyordur zzaten. artık bende takılmıyorum.

canım sıkma canını toparlar inş.sen stres yapınca o da etkilenir bundan.kusması için ne yapılabilir bilmiyorum .peki kalça çıkıklığıyla ilgili bir gelişme var mı,gösterdin mi doktora?

Gözünüz aydın canım.inş benim kardeşiminde olurda ben de hala olurum.Allah yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde alır inş.bebeğini kucağına

canım sıkma canını toparlar inş.sen stres yapınca o da etkilenir bundan.kusması için ne yapılabilir bilmiyorum .peki kalça çıkıklığıyla ilgili bir gelişme var mı,gösterdin mi doktora?

çok ilgili bi dr değildi..ilaç yazmaya programlanmış gibiydi...eski usgleri gösterdim.bi sorun yok gibi dedi.bende üstelemedim.3. ay kontrolumüzde yine usg alıncak bakalım....kusmasından dolayı mı alamıyo onu bile bilmiyorum

Canım siz kaç günlüksünüz maşallah. Bende istiyorum o günler gelsin artık Hayırlısı yla :sly:
Biliyorum her ne kadar üzülme desekte ister istemez takılacak sın ama çok düşünmemeye çalış. Bak kızınla bi daha bu günlerin geri gelmeyecek. Srresten çok etkileniyor bebekler. İlaçlarla düzene girer inşallah hem gaz ı hem kusması. Mutlaka yapmışsındır ama emmeden sonra dik tutmak farkediyor diye söyleyeyim dedim. Bide ayaklarını sıcak tutmakta iyi gelebilir mi. Yani bunları yapıyorsundur da ben yine de sana azıcık yardımım olur mu diye dedim. Allah sağlık sıhhat versin.

Canım Allah kardeşini sevdiğine kavuştursun. :)

Son düzenleme:
Masallssh kizina cnm.doyuyor demekki cnm ,ac olsa uzun emerdi..benim kizimda 2 aylik olana kadar iki memeyide 15 dk emerdi,1 aydir birini emerse genelde digerini istemiyor.ben zorlasamda tutmuyor memeyi.bakalim kilomuz nadil cikicak,yarina gorcez..

Gecmis olsun cnm.kusmasi fidkirarak ise benim bildigim reflu oluyor ama dr ne dedi size,ins.gecer cnm.kilosu toplamda iyiyse uzulme cnm.sutunu arttirmaya calis.bol su ic.yesil mercimek yiyin dedi canan karatay.

aynı benım gıbı koca bır 7 sene vardır bır hayır ıns yarın kolay ve guzel gecer rabbım saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

3 bucuk aylıgız canım ıns daha neler yasıycaz saglıklı olsunlarda ıns vakıt gecıyo :)

cnm benim kızım da seninki gibi 2 aylıkkken öyle az emmeye başladı ve emme aralıkları açıldı.normal dediler bana hep ama az kilo almış 3. ay. şu an 3 ayı doldurduk ve hala öyle az emiyo bi doktora gidicem bu hafta içi. ben d endişeleniyorum.normaldir belki ama eskiden ne zaman versem emerdi öyle olsun istiyorum

Allahım sağlıkla kavuştursun bebeğine inş... Hep yüzünü güldürsün evladı....Hayattaki en zor şeylerden biridir evlat hasreti herhalde... Rabbim tüm isteyenlere versin...

sütünü sık sık sağmayı dene cnm bol su iç ve dinlen mama vermen gerekiyosa ver tabi ama bence sütünü arttırabilirsin . sağmak gerçekten arttırıyo sütü denedim gördüm

lütfum,fenlife,ugurbceği,dilzar kızlar çok teşekkür ederim yorum ve dualarınız için.allah kimseyi ne evlatlarıyla ne de evlatsızlıkla sınamasın.

Paylaşım için çok teşekkürler... Bu gün bir karar verdik artık, akşam çaylarını mutfakta içeceğiz, gerekli düzenlemeleri de yaptık...böylece akşam televizyon izlememiş olacağız... Uzun zamandır rahatsızdık zaten de, dün kızım aslında çok da masum bir dizide o kız kimi öldğrecek anne deyince, dört yaşındaki bir çocuk bunu haketmiyor diye düşündük... İnş becerebiliriz...

kızlar çok kötü bişey oldu memleketten gelirken anneannemi getirmişytim yanıma...gece düşmüş tuvalete girince kafasını çarpmış aklını kaybetmiş gibiydi ambulans çağırdık hastaneye götürdüler galiba iyi değil dua edin nolur bişey olmasın eşimden başka kimse yok yanında ben çıkamıyorum dayımı aradım şimdi o geliyo ankaradan.yol da 8 saat sürüyo kafayı yicem 2,5 tan beri korkudan ölüyorum...nolur dua edin bişey olmasın lüleburgaza sevketmişler burda tomografi yokmuş inşallah bişey çıkmaz...

Canım cok geçmiş olsun inşallah iyi haber gelir. Allah acil sifa versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh maşallah size ana kiz ne guzel gezmissiniz

Allah kardesinin yardımcısı olsun canim kolay dogum nasip etsin de gelsin dunyaya saglikla yeni bir pasa daha inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…