İkisi de bana çekmiş sorma.. Büyük kız bir iştahsızdı, ikinci geldi şimdi... Bi babanıza benzemediniz diyorum zehraya, çığlık atıyor...
çok şeker oldu, tam şebek, çok sevince çığlık atıyordu bu gün ilkdefa kahkaha attı, saba tümer gibi, kah kah kah allahım nasıl güldük... O gülüyor biz gülüyoruz, sonunda yoruldu da bıraktı....Rabbim neşelerini daim etsin, sağlık versin de allahın yarattığına diyecek bir şeyimiz yok, bizim kayınvalide de kilo yönünden beğenmiyor pek benim kızları, geçen kontrolde ben de saklamıştım....
Kızlar bebişim 66 gunluk oldu masallah.sukurler olsun. yalnız 2 3 saat ac durup 4 5 dk emıyor nasıl doyuyor anlamıyorum normal mi sizce???????sonra ıtıyor bırakıyor ıstemıyor aglıyor. bız de azcık gezdırp uyutuyoruz..
duruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........
kızlar merhaba hepinize .çarşıydı pazardı gezdik geldik.çok akıllı durdu bizim kız bugün Allah tan.
ben çok heyecanlıyım kızlar ya.yarın teyze oluyorum inş.kardeşim bu akşam hastaneye yattı yarın sezeryanla bir oğluşu olucak.7 senedir bu bebeği kucağına alabilmek için çok uğraştı,çok kırıldı ama sonunda başardı çok şükür.sizden dua etmeniziz istiyorum lütfen umarım yarın sorunsuz alır bebeğini kucağına .allah isteyen herkese nasip etsin.
canım sıkma canını toparlar inş.sen stres yapınca o da etkilenir bundan.kusması için ne yapılabilir bilmiyorum .peki kalça çıkıklığıyla ilgili bir gelişme var mı,gösterdin mi doktora?
Gözünüz aydın canım.inş benim kardeşiminde olurda ben de hala olurum.Allah yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde alır inş.bebeğini kucağına
Canım siz kaç günlüksünüz maşallah. Bende istiyorum o günler gelsin artık Hayırlısı yla :sly:benım oglan bugun gulmekten kırıldıbugun kesfettık hav hav dıye goguslerını yıyomus gıbı yaptım bır baktım guluyor bızım sıpa baktm koltuk altındanda gıdıklanmaya baslamıs buyumus yaramazda huylanıyor artık :) tmm artık gıdıklar dururum ben onu :) dunde kalabalık ortama gırdık bırden herkes ılgı gosterınce aglamaya basladı aldım kucagıma sustu herkesı tek tek suzuyo onceden anlamıyodu sımdı anlıyor kım yabancı kım aılesı gıt gıde daha da tatlı oluyo bunlar napcaz bız boyle bılmıyorum
Biliyorum her ne kadar üzülme desekte ister istemez takılacak sın ama çok düşünmemeye çalış. Bak kızınla bi daha bu günlerin geri gelmeyecek. Srresten çok etkileniyor bebekler. İlaçlarla düzene girer inşallah hem gaz ı hem kusması. Mutlaka yapmışsındır ama emmeden sonra dik tutmak farkediyor diye söyleyeyim dedim. Bide ayaklarını sıcak tutmakta iyi gelebilir mi. Yani bunları yapıyorsundur da ben yine de sana azıcık yardımım olur mu diye dedim. Allah sağlık sıhhat versin.duruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........
kızlar merhaba hepinize .çarşıydı pazardı gezdik geldik.çok akıllı durdu bizim kız bugün Allah tan.
ben çok heyecanlıyım kızlar ya.yarın teyze oluyorum inş.kardeşim bu akşam hastaneye yattı yarın sezeryanla bir oğluşu olucak.7 senedir bu bebeği kucağına alabilmek için çok uğraştı,çok kırıldı ama sonunda başardı çok şükür.sizden dua etmeniziz istiyorum lütfen umarım yarın sorunsuz alır bebeğini kucağına .allah isteyen herkese nasip etsin.
Masallssh kizina cnm.doyuyor demekki cnm ,ac olsa uzun emerdi..benim kizimda 2 aylik olana kadar iki memeyide 15 dk emerdi,1 aydir birini emerse genelde digerini istemiyor.ben zorlasamda tutmuyor memeyi.bakalim kilomuz nadil cikicak,yarina gorcez..Kızlar bebişim 66 gunluk oldu masallah.sukurler olsun. yalnız 2 3 saat ac durup 4 5 dk emıyor nasıl doyuyor anlamıyorum normal mi sizce???????sonra ıtıyor bırakıyor ıstemıyor aglıyor. bız de azcık gezdırp uyutuyoruz..
Gecmis olsun cnm.kusmasi fidkirarak ise benim bildigim reflu oluyor ama dr ne dedi size,ins.gecer cnm.kilosu toplamda iyiyse uzulme cnm.sutunu arttirmaya calis.bol su ic.yesil mercimek yiyin dedi canan karatay.duruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........
aynı benım gıbı koca bır 7 sene vardır bır hayır ıns yarın kolay ve guzel gecer rabbım saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınkızlar merhaba hepinize .çarşıydı pazardı gezdik geldik.çok akıllı durdu bizim kız bugün Allah tan.
Canım siz kaç günlüksünüz maşallah. Bende istiyorum o günler gelsin artık Hayırlısı yla :sly:
Biliyorum her ne kadar üzülme desekte ister istemez takılacak sın ama çok düşünmemeye çalış. Bak kızınla bi daha bu günlerin geri gelmeyecek. Srresten çok etkileniyor bebekler. İlaçlarla düzene girer inşallah hem gaz ı hem kusması. Mutlaka yapmışsındır ama emmeden sonra dik tutmak farkediyor diye söyleyeyim dedim. Bide ayaklarını sıcak tutmakta iyi gelebilir mi. Yani bunları yapıyorsundur da ben yine de sana azıcık yardımım olur mu diye dedim. Allah sağlık sıhhat versin.
Canım Allah kardeşini sevdiğine kavuştursun. :)
Kızlar bebişim 66 gunluk oldu masallah.sukurler olsun. yalnız 2 3 saat ac durup 4 5 dk emıyor nasıl doyuyor anlamıyorum normal mi sizce???????sonra ıtıyor bırakıyor ıstemıyor aglıyor. bız de azcık gezdırp uyutuyoruz..
sütünü sık sık sağmayı dene cnm bol su iç ve dinlen mama vermen gerekiyosa ver tabi ama bence sütünü arttırabilirsin . sağmak gerçekten arttırıyo sütü denedim gördümduruyu ankarada dra götürdüm 20 günde 150 gr almış...çok üzgünüm...kendimi yiyorum...sütüm de iice azaldı dr mama takviyesini günde 2 yap dedi.kusması için gaviskon infant verdi...bi de gaz için bifiform verdi...durunun kakasının kıvamı koyulaştı....nolur bi akıl verin ben nasıl kilo aldırcam bebeğime.çok kusuyo.fışkırtarak..........
Sac olayini bi deniycez bakalim pişman olmam insl:)
http://deli-anne.com/?p=23772 /
Üstteki linkteki yaziyi bi okusaniza ben çok beğendim. Deli anneyi bilenler bilir. Benim takip ettiğim bi blog yazari
Resimi pcden yuklerim bi ara. Benim telde bitir demiyor en altta. Farklı galiba.
kızlar çok kötü bişey oldu memleketten gelirken anneannemi getirmişytim yanıma...gece düşmüş tuvalete girince kafasını çarpmış aklını kaybetmiş gibiydi ambulans çağırdık hastaneye götürdüler galiba iyi değil dua edin nolur bişey olmasın eşimden başka kimse yok yanında ben çıkamıyorum dayımı aradım şimdi o geliyo ankaradan.yol da 8 saat sürüyo kafayı yicem 2,5 tan beri korkudan ölüyorum...nolur dua edin bişey olmasın lüleburgaza sevketmişler burda tomografi yokmuş inşallah bişey çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?