2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım çok geçmiş olsunn ..korkma ALLAHyardımcınız olsunn

Ben de kara kara nasil kilo aldiririm diye düşünüyorum mama da vermiyorum.
Bebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim.
Rica ederim canim. Bence iyi dusunmussunuz. Ben de ileride salona geçirmeyi düşünüyorum tvyi. Oturma odasında oturuyoruz su anda. Gerçekten onlara bunu yapmaya hakkimiz yok bence.

Canim çok geçmiş olsun. Sen kendini biraz rahatlatmaya calis. Bebisini düşün.insl güzel haberler alirsin tez zamanda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin rabbim, iyiyi düşünelim iyi olsun.

Geçmiş olsun, baş darbelerinde anlık hafıza kayıpları olabiliyor, belki öyle bir şeydir... Yakın zamanda yeğenimin başna geldi, bir gün sonra düzeldi...

Allah şifalar versin...

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu bi haber var mı ?

Geçmiş olsun, baş darbelerinde anlık hafıza kayıpları olabiliyor, belki öyle bir şeydir... Yakın zamanda yeğenimin başna geldi, bir gün sonra düzeldi...

Allah şifalar versin...

Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin rabbim, iyiyi düşünelim iyi olsun.

canım çok geçmiş olsunn ..korkma ALLAHyardımcınız olsunn

Canım cok geçmiş olsun inşallah iyi haber gelir. Allah acil sifa versin.

çok sağolun kızlar dua edin nolur

Gunaydin herkese..kizimin 3 aylik kontrolu vardi teyzeleri..yeni geldik eve,emziriyom kızimi..700 gr almis,3 cm de boyu uzamis 60 olmus.dr teyzemiz cok iyi dedi..ilk 2 ay bir kilo almisti,bu az mi dedim yok dedi iyiymis..percentige olarakta ortadaymis.neyse az emiyor dedim normal dedi buyudukce azalirmis emmesi.gecede cok uzun uyuyor dedim uyandirmiyom,ne guzel dinlen sende dedi
Biogaia kullaniyoisdun,biraktim dedim faydasi yoj diye,dr da bosver kullanma iyi yapmisin dedi..
Baskaaa ne sordum dusunuyorum da,kakasini sordum..hergun bir kerece yapabilir,3 gunde birde dedi..hepsi normalmis.
Goz doktorunada gittik,iyi cikti sukur,birdaha 1-1.5 yas civari goz kontrolu olcakmis..
Bizden haberler boyle

Dilzarcım biz evlenirken eve tv almadık.ve zamnla gördüm ki iyi ki de almamışız.bir süre sonra başkalrı için normal geldiğini gördüğümüz görüntüler bizim için normal değildi.misafirliğe gittiğimizde bile hoş olmayan görüntülerde bir refleks dahi geliştiğini hissettim.kafam otamatik olarak ters yöne dönüyor
izleyeceğimiz programları eşim indirip netten takip ediypruz böylece daha seçici olunuyor.reklamlara ise hiç maruz kalınmıyor.evliliğimizdeki hayırlı kararlardan biri imiş çok şükür.siz de kararı uygularsınız inş ama inan zor değil bence.bununla ilgili hoşuma giden bir söz var dı : tv li odadan tv siz odaya geçme hicreti

canım umarım iyi olur ...insan panik olur...allah yardımcınız olsun

Bizim de ilk başta televizyon yoktu, bir sene sonra aldık... Siz bilgisayardan hallediyormuşsunuz gerçi de hiç olmaması da çocuklar için iyi olmuyor... Ablamlarda yok, iki çocuğu var bize gelince efsunlanmış gibi oluyorlar.... Televizyonun değeri fazla ouyor...

süreli izletmek en iyisi çok şükür biz bunu büyük kızımda başardık... Kötü olan akşam seyrettiğimiz zaman o da izliyor ve dediğin gibi en masum görünen program bile uygun değil... İnşbaşarabilirim...eşim çok düşkündeğil, iş ben de bitecek...

Bebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim. azurem

çok sağolun kızlar.kerem bebek bugün dünyaya geldi çok şükür.herşey yolunda gitti neyseki.allah hepinizden razı olsun.yanına gidemedim ama sabah haberini alınca oturup ağladım mutluluktan.

Geçmiş olsun canım ins ananenden güzel haberler duyariz

Kızlar haftasonu benim için tam bir kabustu babaannemize gittik ilk defa benim bicirik kapıdan girdik bağırmaya başladı takı cikana kadar hiç susmadan bağırdı kimseye kendini swvdirmedi duvarlara baktı baktı agladi strese girdim acayip migrenim tuttu tansiyonum çıktı ancq sakinledim acaba he gittigimiz yerde aynısını mi yapacak

41 kere maşallah canım iste boyle güzel seyler duymak okumak istiyoruz yavrularimizla ilgili allah nazarlardan korusun. :) bende iki aylikken biraktim gaz ilacini hareketlerle ugrasiyoruz. Bide bigun su Zahide ye cikan dr a randevu aldım bakalim ne diyecek.

Hosgeldi kerem pasa adiyla cok yaşasın canim.

Tesekkurler amin cnm..insallah hepimiz saglikla buyuturuz bebislerimizi..
Ayy ne guzel o dr cok begeniyorum,aciklamalari cok guzel.ins.begenirsin sende.buraya yazarsan sevinirim cnm onemli dediklarini,hepimiz faydalaniriz.

Yapmaz canim üzülme yabanciliyorlar artik bize de bi abla gelmisti o evden gidene kadar agladi oglum kadin resmen evden kacti o gitti sustu sevmedi herhalde cunku herkese yapmiyor. Dışarı mi ilk cikisiydi bsbaanneye mi ilk bu arada canım

Tesekkurler amin cnm..insallah hepimiz saglikla buyuturuz bebislerimizi..
Ayy ne guzel o dr cok begeniyorum,aciklamalari cok guzel.ins.begenirsin sende.buraya yazarsan sevinirim cnm onemli dediklarini,hepimiz faydalaniriz.

Amin canim

Yazarim tabi canim. Tek bos saati 5.30 du baskada yokmuş. Bende cok insanca buluyorum her araya bikmadan cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…