2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım...

Yaa ben artık hiç o kadar uzun uyuyamayacakmışım gibi geliyor Gündüzleri de uyuyorum biraz ancak öyle dinleniyorum İnşallah bizim oğlanında uykusu düzene girer canım Maşallahh senin bebişe

Hayirli olsun canim gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün...Bende insallah Kasimda hala olucam ) o kadar mutlu oldum ki cinsiyeti belli olsada ciciler alsam diye bekliyorum ))

Bizde gecen avmye gittik.Bebisim bebek arabasinda bir laflar veriyodu ohh ne guzel dedim. Derken asansorde yasli bir kadin ingilizce guzel bebek derken bir agladi daha da durmadi iki saat boyunca... Seninkinede nazar degmesin baska biri varmiydi belkide babaanneyi yabanciladi... kokudan birseyden rahatsiz olmustur. Ama korkma alisirlar yilma sen gezmeye devam

Son düzenleme:
Kızlar selamlar biz anca gelebildik eve 6400 olmuş kilosu cok sevindim dr un tutumu sıcaktı hemen tlf umu kaydetti fenlife canım surekli kaka yapıyor dedim kilo alımında problem olmadıgı surece yapabılır ki anne sutu yaradıgındandır dedi, kaka daki mukusu takip et fevam ederse test yapıcam dedi, sureklı emmek ıstıyor dedım sut falan kalmıyor seni istiyor ondan yapıyor kilo alsında sen emzir şimdilik dedi mama verirsem seni istemez dedi,15 gun sonra lontrole cagırdı tekrar bakacakmış kilosuna suan için guzel dedi, bol su ve tatlı ye dedi sonra elını agzına götürüp parc parc yapıyor dedım aclıktan mı dışlerındenö gıbı duruyor dedi damaklarına dahi baktı

Canlar unutmadan birde gazı için birsey kullanmıyorum hareketle cıkarıyoruz da cok gazı oluyor dedım sunu verdı neo baby grıbe mixture kendi cocukkarımada bunu kullandım dedı, bıde kıtabımı verıcem de kalkmadı kontrole geldıgınde vereyım dedı alayım paylaşırım

slm kızlar geçmişi hiç okuyamadım hemen yazıp gideyim bugün 90 günlük olduk kontrole gittik rota virüsümüzü olduk 61 cm boyumuz 5720 kilomuz bu ay çok alamadık çünkü benim sütüm çok azdı mama da içmeyince sıkıntı işte ek gıdaya erken başlayacak gibiyiz ben de 1 ay heyet raporumu aldım avm gezimizden sonra mutlu mesut döndük eve döndük

Csnım cok gecmiş olsun Allah can saglığı versin

Oh, maşallah bebişine, allah nazarlardan saklasın.....

Maşallah bebişlere, bu gün kontrol günü herhalde... Bizim de on gün var daha karar vermedim rotavirüsüne.. Ne yapsam bilemiyorum...

Geçmiş olsun canım... Allah can sağlığı versin, insan üzülüyor ama daha beterinden korusun rabbim...

slmbank masallah, hastaneye gıdenler gozunuz aydın...

serraz heyetı memleketten mı aldın calıstıgın ılden mı? sıkıntı cıkardılar mı 40 gun mu aldın?

ben de cok kararsızım

sag ol cnm oyleyse ben de bır cocuk doktoru bulmalıyım kendıme rutın kontrollerı ıcın.....ne bılım hemsıre ıgne yapıyor bır sey soracaksam saglık ocaagındakı doktora soruyordum. saDECE ısıtme testı ıcın gıttık doktora.. kalca ve goz ıcın de gıtsem ıyı olacak 3. aya gırmeden.

kızlar yok mu bundan alan? cıft yonlu olusu da guzel sırtı da tam yatıyor dıyor, chıcco ile arasında kararsız kaldım ıkısı de 400 kusur.....

kızlar yok mu bundan alan? cıft yonlu olusu da guzel sırtı da tam yatıyor dıyor, chıcco ile arasında kararsız kaldım ıkısı de 400 kusur.....

İkisini de bilmiyorum canım, biz eski graco arabamızla yola devam ediyoruz... Hiç dinlenemedi de garibim, kızıma hala kullanıyorduk, bebeğe geçti bir tek... Çift yönlü olmadının avantajı rüzgarlı havalarda, bizim o özellik yok, bazen arıyoruz... Chicco ise genelde daha sağlam olur...

Masallah bebisine cnm,c ok iyi kilosu.benimki 6000 oldu.sanslisin cnm,ne guzel iyi bxir dr buldun.nerde onun ozeli..benim dr da kkaya normal dedi..

Senin bebisede masallah cnm,cokta/az degilki kilosu.
izim doktorda 4 bitip 5 baslayinca ek gidaya gecicez dedi.ayy ne guzel ya rorda/almisin..ozel hast.denmi aldin cnm.bende alabilirim ins.dr bulmamiz lazim.3 dr imzasi gerekiyormus demi.

Bul cnm tabiii.aile hekimi cok anlamaz.kalcayi cektir mutlaka gecikmeden,goze 1 ay sonrada bakilabilir..

Bebeklerinize su veriyor musunuz?
Vermiyorum cnm,emzirirken gerek yok suya,ek gidaya baslayinca verilir su.

Sağol canım.
Teşekkürler selmacım. Için rahatladı, şükür. Maşallah bebeğine hep güzel haberlerini alalım inşallah böyle.
Maşallah boya gitmişsiniz bu ay :) ek gıda konusunda hayırlısı olsun, öyle yada bmyle sağlıklı olsun larda...
Csnım cok gecmiş olsun Allah can saglığı versin

Sağol un kızlar. Buna da şükür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeklerinize su veriyor musunuz?

vermıyorum ben

evet cıft yonlu ıyı dıyorlar sanırım kraft da var o bırdaha bakacam emın degılım...chıcco tek yonlu ama...

bu arada feblıfe gecmıs olsun cnm

Gunler kosusturmayla gidiyor bebegim azcik dursada su isi yapsam bunu halletsem diye aksam yemegini yiyip mutfagimida toparladiysam benden iyisi yok cay fasli esime aitk bu gece rutine baslicam bakalim olursa emzirdim iki memeyide verdim uzun uzun sonra ana kucaginda oyalandi altini degistirdim odamiz los su an ayagimda salliyorum bakalim olucak mi guzel bir gece uykusu alsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…