Geçmiş olsun canım...bizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyoadam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)
Tesekkurler cnm
Cok sagol cnm,darisi size ins.bizim kontroller ozel bir hadt.cocuk doktorunda oluyor cnm..rotayi bugun ord yatirdik,diger asilar saglik oicaginda.ben saglik ocaginda doktora hic goturmedim kizimi,hemsiremiz asiyi ypiyor cikiyz.goz icin cocuk doktoru gecen ay randevu alin baktirin dedi.batin ultasonuda istedi ama bugun olmnadi,4. Aya yaptircaz.cnm kalca ultrasonu inemli,cocuk doktorunuz istemedimi..saglik oc.cekilmez zaten bilmiyorum sizin orasi buyukmu,bizimkinde sadece ası ve dr muayenesi var..sorarsin yinede cnm..
Tesekkur ederim cnm,sükur iyi haberlerle donduk.ozel birsey yapmiyom cnm,kendiliginden boyle uuxun uyuyor..bastan beri tabii azdi saati o zaman gittikce artti.hele bu gece 10 da uyudu sabah 6 da kalkti.
Su olabilirmi bilmiyorum,uykudan once cok uyzun emiyor,iki tarafida mutlaka emziriyim toplamda 1 saati buluyor,belki ondan mide dioluyor ..
Bebis gelmiştir belki de haberlerini bekliyoruz. Ayy cok heyecanlı. Ben bile pek sevindim. azurem
çok sağolun kızlar.kerem bebek bugün dünyaya geldi çok şükür.herşey yolunda gitti neyseki.allah hepinizden razı olsun.yanına gidemedim ama sabah haberini alınca oturup ağladım mutluluktan.
Kızlar haftasonu benim için tam bir kabustu babaannemize gittik ilk defa benim bicirik kapıdan girdik bağırmaya başladı takı cikana kadar hiç susmadan bağırdı kimseye kendini swvdirmedi duvarlara baktı baktı agladi strese girdim acayip migrenim tuttu tansiyonum çıktı ancq sakinledim acaba he gittigimiz yerde aynısını mi yapacak
bizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyoadam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)
Kızlar selamlar biz anca gelebildik eve 6400 olmuş kilosu cok sevindim dr un tutumu sıcaktı hemen tlf umu kaydetti fenlife canım surekli kaka yapıyor dedim kilo alımında problem olmadıgı surece yapabılır ki anne sutu yaradıgındandır dedi, kaka daki mukusu takip et fevam ederse test yapıcam dedi, sureklı emmek ıstıyor dedım sut falan kalmıyor seni istiyor ondan yapıyor kilo alsında sen emzir şimdilik dedi mama verirsem seni istemez dedi,15 gun sonra lontrole cagırdı tekrar bakacakmış kilosuna suan için guzel dedi, bol su ve tatlı ye dedi sonra elını agzına götürüp parc parc yapıyor dedım aclıktan mı dışlerındenö gıbı duruyor dedi damaklarına dahi baktı
Maşallah bebişlere, bu gün kontrol günü herhalde... Bizim de on gün var daha karar vermedim rotavirüsüne.. Ne yapsam bilemiyorum...slm kızlar geçmişi hiç okuyamadım hemen yazıp gideyim bugün 90 günlük olduk kontrole gittik rota virüsümüzü olduk 61 cm boyumuz 5720 kilomuz bu ay çok alamadık çünkü benim sütüm çok azdı mama da içmeyince sıkıntı işte ek gıdaya erken başlayacak gibiyiz ben de 1 ay heyet raporumu aldım avm gezimizden sonra mutlu mesut döndük eve döndük
bizimde dün gece evin önünde arabamıza çarpmışlar. sağ ön tekerleğ yan döndürmüş. arabanın ön tekerleklerinin biri düz biri yan duruyo. kayınbabam içerde büyük hasar vardır artık pek işe yaramaz diyoadam bizim ön tarafa çarpmış, arkada üst komşunun arabası varmış. sonra ona da çarpmış. o araba yerinden oynamış sonra bi de geriye takmış bizim arkaya bi daha çarpmış. artık sarhoşmuydu, neydi. dün gece topikçe bişey vardı üstümüzde heralde:) hayır mı dağıtsak ne etsek:)
slm kızlar geçmişi hiç okuyamadım hemen yazıp gideyim bugün 90 günlük olduk kontrole gittik rota virüsümüzü olduk 61 cm boyumuz 5720 kilomuz bu ay çok alamadık çünkü benim sütüm çok azdı mama da içmeyince sıkıntı işte ek gıdaya erken başlayacak gibiyiz ben de 1 ay heyet raporumu aldım avm gezimizden sonra mutlu mesut döndük eve döndük
Maşallah bebişlere, bu gün kontrol günü herhalde... Bizim de on gün var daha karar vermedim rotavirüsüne.. Ne yapsam bilemiyorum...
Geçmiş olsun canım... Allah can sağlığı versin, insan üzülüyor ama daha beterinden korusun rabbim...
kızlar yok mu bundan alan? cıft yonlu olusu da guzel sırtı da tam yatıyor dıyor, chıcco ile arasında kararsız kaldım ıkısı de 400 kusur.....
Bebeklerinize su veriyor musunuz?
Masallah bebisine cnm,c ok iyi kilosu.benimki 6000 oldu.sanslisin cnm,ne guzel iyi bxir dr buldun.nerde onun ozeli..benim dr da kkaya normal dedi..Kızlar selamlar biz anca gelebildik eve 6400 olmuş kilosu cok sevindim dr un tutumu sıcaktı hemen tlf umu kaydetti fenlife canım surekli kaka yapıyor dedim kilo alımında problem olmadıgı surece yapabılır ki anne sutu yaradıgındandır dedi, kaka daki mukusu takip et fevam ederse test yapıcam dedi, sureklı emmek ıstıyor dedım sut falan kalmıyor seni istiyor ondan yapıyor kilo alsında sen emzir şimdilik dedi mama verirsem seni istemez dedi,15 gun sonra lontrole cagırdı tekrar bakacakmış kilosuna suan için guzel dedi, bol su ve tatlı ye dedi sonra elını agzına götürüp parc parc yapıyor dedım aclıktan mı dışlerındenö gıbı duruyor dedi damaklarına dahi baktı
Senin bebisede masallah cnm,cokta/az degilki kilosu.slm kızlar geçmişi hiç okuyamadım hemen yazıp gideyim bugün 90 günlük olduk kontrole gittik rota virüsümüzü olduk 61 cm boyumuz 5720 kilomuz bu ay çok alamadık çünkü benim sütüm çok azdı mama da içmeyince sıkıntı işte ek gıdaya erken başlayacak gibiyiz ben de 1 ay heyet raporumu aldım avm gezimizden sonra mutlu mesut döndük eve döndük
Bul cnm tabiii.aile hekimi cok anlamaz.kalcayi cektir mutlaka gecikmeden,goze 1 ay sonrada bakilabilir..sag ol cnm oyleyse ben de bır cocuk doktoru bulmalıyım kendıme rutın kontrollerı ıcın.....ne bılım hemsıre ıgne yapıyor bır sey soracaksam saglık ocaagındakı doktora soruyordum. saDECE ısıtme testı ıcın gıttık doktora.. kalca ve goz ıcın de gıtsem ıyı olacak 3. aya gırmeden.
Vermiyorum cnm,emzirirken gerek yok suya,ek gidaya baslayinca verilir su.Bebeklerinize su veriyor musunuz?
Sağol canım.Geçmiş olsun canım...
Yaa ben artık hiç o kadar uzun uyuyamayacakmışım gibi geliyor Gündüzleri de uyuyorum biraz ancak öyle dinleniyorum İnşallah bizim oğlanında uykusu düzene girer canım Maşallahh senin bebişe
Teşekkürler selmacım. Için rahatladı, şükür. Maşallah bebeğine hep güzel haberlerini alalım inşallah böyle.Kızlar selamlar biz anca gelebildik eve 6400 olmuş kilosu cok sevindim dr un tutumu sıcaktı hemen tlf umu kaydetti fenlife canım surekli kaka yapıyor dedim kilo alımında problem olmadıgı surece yapabılır ki anne sutu yaradıgındandır dedi, kaka daki mukusu takip et fevam ederse test yapıcam dedi, sureklı emmek ıstıyor dedım sut falan kalmıyor seni istiyor ondan yapıyor kilo alsında sen emzir şimdilik dedi mama verirsem seni istemez dedi,15 gun sonra lontrole cagırdı tekrar bakacakmış kilosuna suan için guzel dedi, bol su ve tatlı ye dedi sonra elını agzına götürüp parc parc yapıyor dedım aclıktan mı dışlerındenö gıbı duruyor dedi damaklarına dahi baktı
Maşallah boya gitmişsiniz bu ay :) ek gıda konusunda hayırlısı olsun, öyle yada bmyle sağlıklı olsun larda...slm kızlar geçmişi hiç okuyamadım hemen yazıp gideyim bugün 90 günlük olduk kontrole gittik rota virüsümüzü olduk 61 cm boyumuz 5720 kilomuz bu ay çok alamadık çünkü benim sütüm çok azdı mama da içmeyince sıkıntı işte ek gıdaya erken başlayacak gibiyiz ben de 1 ay heyet raporumu aldım avm gezimizden sonra mutlu mesut döndük eve döndük
Csnım cok gecmiş olsun Allah can saglığı versin
Maşallah bebişlere, bu gün kontrol günü herhalde... Bizim de on gün var daha karar vermedim rotavirüsüne.. Ne yapsam bilemiyorum...
Geçmiş olsun canım... Allah can sağlığı versin, insan üzülüyor ama daha beterinden korusun rabbim...
İkisini de bilmiyorum canım, biz eski graco arabamızla yola devam ediyoruz... Hiç dinlenemedi de garibim, kızıma hala kullanıyorduk, bebeğe geçti bir tek... Çift yönlü olmadının avantajı rüzgarlı havalarda, bizim o özellik yok, bazen arıyoruz... Chicco ise genelde daha sağlam olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?