2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım biberonu da almıyor ? Ben biberonla veriyorum mamayı
Hmmmm. Benimki de 3 ocak doğumlu. Annesütü aluyo. Ben su wermiorum da bazıları su wer yoksa ilerde suyu dsewmez içmez falan dio kafam karişti accik :/
Ben de su vermiyorum Hastaneye kontrole gittiğimizde dr verme şimdi gaz yapar demişti Anne sütü hepsini karşılıyor Ama mama verenler az biraz su veriyo die biliyorum sadece mama verenler

Ben bi memeye bi kaç posta emziriyorum yumuşak gibi duruyor ama sıkınca süt geliyor o yüzden iyice bitiirince diğerine geçiyorum Unutma ! yağlı ve kilo yapan süt en son da :)))

Canım geçmiş olsun bu günleri de anlatacagiz ins birbirimize destekle

canım Allah yardımcın olsun. ne çok çabalıyoruz evlatlarımız için. onlar çok şanslılar böyle anneleri olduğu için. üzülme dicem ama çok zor biliyorum. dualarımdasın canım. inşallah düzene girer herşey. bol bol rabbi yasir çek bakalım. beni stresliyken çok rahatlatır. sende dene istersen. keşke bi yardımımız dokunsa...

Allah yardımcın olsun canım.inşallah biran önce düzelir.emzik veriyorum demiştin,emziğin ucu nasılsa aynı uçtan biberonada alsan belki öyle emer.aklıma başka bişey gelmedi.

evet demek dogruymus once sag dıyelım 2 saat ya da yarım saat gecsın gene sag hatta ucuncude gene sag verıyorum bazen cunku 5er dk emıyor ya ondan uzun emse yapmam oyle sadece kısa emerse

Ben her emmede tek meme veriyorum,sırayla yani.iyice acıkmasını bekliyorum ,zaten ağlama şeklinden belli oluyor.bazen 10 dk. Bazen daha az emiyor doyunca diliyle itiyor memeyi.bende zorlamıyorum.

Anoreksiadan emin dgilim ama arastirmalarim sonucu bizi tanımlayan bunu buldum. Adinin ne olduğu önemli değil zaten. Ugrasiyoruz sonuçta buna ne denirse densin. Doktorlar zaten bu tarz tanımlamalar yapmaktan kaciniyorlar. Çocukta anorexia var demez kolay kolay hele bizim doktor. Cankirinin bi ilcesindeyiz canm. Karabuke gidiyoruz doktora. Bi saat mesafe. Bi iki gün daha bekliyim gecmezse gidicem. Sonuç alacagimi bilsem hemen giderim ama biz nerdeyse 3haftadir ugrasiyoruz bununla. 2kez kendi doktorumuza 1kez de ankarada bi doktora gittik. Testler tahliller yapildi. Sonuçta sabredin olabilir böyle dendi. Ama simdi kafama takilan çiş ini az yapmasi.

Usteki soz ne guzelmis hakkatten cok zormus bebek buyutmek onceki halimle su halim arasinda fark var azurem arada inatlasmadigi zamanlar emzirebilmende guzel dedigin gibi kriz anlari atlatiyorsun ama basarabilirsin

Evet canm esimle karar aldik. Kriz aninda hemen uyutucaz. Dun aksam biraz fazla israr ettik sanirim o yüzden bu kadar uzun sürdü.

Çok haklisin canım. Allah başka dert hastalık vermesin de..sennki de baya dayaniyormus. İyi emiyordur belki son emmede?

Sağol canim Allah razi olsun
Canım geçmiş olsun bu günleri de anlatacagiz ins birbirimize destekle

Almiyor maalesef canim.
Allah yardımcın olsun canım.inşallah biran önce düzelir.emzik veriyorum demiştin,emziğin ucu nasılsa aynı uçtan biberonada alsan belki öyle emer.aklıma başka bişey gelmedi.

Onu deniycem insl aklımda. Ama kasikla falan da yutmayinca onu alir mi bilmiyorum. Emzikten bisey gelmediğini biliyor cimcime. Her şeyi anliyor artik. Bir haftadir çok değişti. Büyüdüğü nu hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kizlar bi de bunca derdimin arasında okulumda norm fazlasi olmusum. Tayinim cikms. Burada bi anadolu lisesine. Hic haberim yok. İtiraz dilekçesi yazdim ama sonuç cikmaz dediler. Bugün gidip görev baslangici yapmam gerekiyormus. Esim gelsin oraya gidicem. Evime çok yakin Allahtan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece aklıma koku hassasiyeti olabilir mi diye gelmişti.... Parfümkullanıyorsan yahut başka bir koku bebekler pek sevmezmiş öyle şeyleri... Still tee teri bile kokutuyor belki süte de geçer.. Ama gökçe hanım mamayı da kabul etmeyerek tezimi çürüttü...

Evet canım ya bende norm fazlası olmuştum daha kızım 15 günlüktu gidip göreve başladım ne yaptıkları belli değil şimdi gene fazlayim sanırım doğum iznin ne zaman bitiyor ben mayısa kadar raporluyum

Cnm haklisin,ins.duzelir en kisa zamanda..benim kv cankirili,sabanozundenmis..sen hgangi ilcedesin.
Nasil olur ya'fazla olunca habervermedilermi sana,tercih yapiliyor bos okullara..bransin nheydi cnm..en azindan anadolu lisesi iyidir,ve evine yakinmis..benimse evim karsisinda okul var ama cikmiyor tayin,bu sene birdaha isticem..

Cnm daha once yazdim ama gormedin sanirim..heyet raporu aldim demisin..bende almak istiyom ama net bilgim yok..ozeldenmi aldin sen,gecerlimi oradan alinan bilmiyorum.benim de 15 gun sonra iznim bitiyor,once aile hekimiden isticem ins.verir.sonrada heyet almaya caliscaz.

Emmeyince emmiyor, napıyım aç olsa mutlaka emerdi diyorum, bir memeyi bitiyor kalkınca 100 cc falan çıkıyor bir mememden artık.

aynen benimde azalıyor hemen incir hurma dut kurusunsa devam 4 litre de su çoğaltıyor yeter ki süt olsun veririz kiloları

Nerelerdesin canım, zeynep nasıl, inş iyisinizdir... Uzun zamandır yaxmayınca merak ettim...

öfff benimde bu ayın sonunda bitecek izinm. verirse aile hekimimiz 5 gün 5gün rapor alcam.
heyet raporu alanlar bilgi verebilirlermi. bizim burası küçük yer vermiyolar heyet. mersinden yada adanadan rapor alabilen varmı kızlar??

geçmişe şöyle bi göz atabildim kızlar. sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
azurem, geçmiş olsun canım yaaa. ağzının içini kontrol falan et bazen yara yada pamukcuk falan oluncada emmiyolarmış. karbonatlı suyla falan sil. ne bilim. bazen batım ultrasonu falanda istiyorlar. inşallah en kısa zaman da düzelir. iyi haberlerini alırız.

Canım ben devletten aldım bildiğim kadarıyla özel hastanelerde gecerli yeterki versinler rapor

aynen canım mama da almıyor. daha doğrusu normal zamanda denemedim mama. o kriz anlarında denedim almadı maalesef. parfum falan da kullanmıyorum zaten. el kreminin kokusundan rahatsız olur diye bile düşünüyorum.

benim çoktan bitti canım 31 nisanda aldım heyet raporunu. gittim az önce basladım göreve. bu dönem gelmiycem rapor alıcam da dedim. zaten il içinden imam hatibe tayin istemeyi düşünüyorum o da anadolu lisesinin hemen yanında.senin branşın neydi canm?

ben çerkeşteyim canım 5 sene bitiyor bu sene. benim eski idare bana kazık attı biraz. okula yazı gelmiş norm fazlalarını bildirin diye. bunlar benm norm fazlası olabileceğimi düşünmemiş yazıya da dönmemişler. ben itiraz dilekçesi yazdım ama ildekiler il içi ile tayin ister aynı hesaba gelir demişler. gerçekten de öyle ilçede puanı benden çok olan yok istediğim yer gelir. anadolunun yanında imamhatip var ortaokul yeni açıldı ders saati az orayı yazarım belki. branşım ingilizce canm. senin de çıkar belki bu sene puanın iyi mi?nerde çalışıyordun bu arada?

ağzının içine baktık canım yani görebildiğim kadarıyla. bir dahaki gidişimizde doktor ultrason istiycek sanırm en son öyle demişti telefonda.

bu arada 2 saat önce 10dk emdi. 3 gündür yapmadığı kakasını da yaptı. çay kaşığının ucuyla zeytinyağı vermiştim sabah bi de poposunu kulak çubuğunun ucuna zeytinyağı sürüp uyarmıştım hangisi iyi geldi bilmiyorum. belki ikisi de. pek bi mutlu olduk eşimle

birazdan bi kere daha emzirebilirsem günü kurtarmış sayıcam kendimi çok şükür.

aa bu arada heyet raporunu soranlar ankaradan aldım. özelden. içim rahat değil heyet raporu konusunda ama çocuğuma da ben zor bakıyorum kime bırakıp işe gitmemi bekliyorlar!!! çok kızgınım doğum iznini uzatmamalarına. bizi neye mecbur bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…