2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım ben devletten aldım bildiğim kadarıyla özel hastanelerde gecerli yeterki versinler rapor
Tanidik dr mu vardi cnm,nasil aldin..ins.bende alabi,irim.

Bende ing.ogretmeniyim,ne guzel ayni branstaniz.ben izmirdeyim cnm.130 civariydi puanim. Merkezi yerde olunca okul hep yasli ogretmenler var,odan zor ama sans belki cikar.hayirlisi cnm,seninde istedigin okula cikar umarim tayinin.
Cok sevindim yaa emzirmene,ins.bundan sonra emer guzelce.
Mecburuz cnm rapor almaya,2 sene konusuldu articak izinle diye ama olmadi.3.5 aylik bebiside birakip gidilmez..daha bakici bulmam la im seneye,ins.iyi birini bulabilirim..

slm kızlar hepimizin türlü türlü sorunları var allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk sahibi olmak gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir süreçmiş insan yaşamadan bilemiyor bizim hala gaz sıkıntılarımız var tam biraz rahatladık diyoruz hooop başa dönmüşüz buda yetmezmiş gibi sütümde azaldı hiç bukadar azalmamıştı çok canuım sıkılıyor bugün kaçkez ağladım kendimi toparlıyorum sonra yine dayanamıyorum en çokta sütümün azalması canımı sıkıyor 4 gündür denemediğim içmediğim yemediğim kalmadı hala eski haline dönmedi sizinde bölemi azaldımı eski haline dönmesi birkaç günü alıyormu birde oğluş 72günlük ama gazımız geçmiyor normal mi sizce bizim gibi olan var mı yardımlarınızı bekliyorum herkese sıkıntısız sağlıklı mutlu günler...

merhaba kızlar kaç gündür hatta 1 haftayı geçti galiba doğru dürüst giremedim kriz haftası sanırım elimi çekmeye gelmiyo sürekli ağlıyo desem yeridir yawrum uykusu var uyuyamıyor huysuzluk katlanıyo tabi

en son sayfaya bakabildim şöyle izin konusunu konuşmuşsıunuz benimde 18inde bitiyo iznm ya ben ayrı doktorladan rapor ayarladım ama 50 gün oluyo seminere kadar 40 geçmicek diye biliyorum ben ama sizce olur mu öyle bilen var mı heyet olmayınca kabul edilirmi 50 gün arkadaşın biri 40ı geçebiliyo ama maaştan kesiyolar dedi doğru mu bu

evet cnm da sona kadar dayanamıyor :)

kızlar bebısımın ıshal olup olmadıgını nasıl anlayabılırım? aılece gaz sıkıntımız var bır kac gundur karnımız da agrıyor bebıs de aynıydı bugun bıraz rahatladı ama kokulu ve daha sulu yapıyor kaka nasıl anlayabılırım ıshal mı degıl mı

bır de huy mu degıstırıyor ne yaa hıc uyumuyor gunduz yarımsar saat uyuyor ve uykuya zor gecıyor.

arkadaşlar sıkıntılarınız konusunda Rabbim yardımcınız olsun inşallah geçecek bu problemler bunun bi süreç olduğunu bilin yeter. hee ama şunu da unutmayın biri bitip biri başlayacak :) sizlere diyorum ama kendim de beter haldeyim ama bu da geçecek diyorum kolumu açtım onları da savmak için yenilerini bekliyorum

kızım hastalandıktan sonra biraz huy değiştirdi. uyku emme hatta çiş düzeni bile bozuldu. ve bu düzene alışamadım kızımın o anda acıkmış mı altının mı değişmesi gerekiyor uykusu mu var anlayamıyordum. ben ağlama nedenini açlık zannedip emzirmeye çalıştıkça o ağlıyordu. bakıyordum çiş yapmış. uykusu geldiği halde benim gerginliğim yansıyor uyuyamıyordu. durmaksızın ağlar olmuştu ve ben de onla ağlıyordum. eski rahat hallerimi özler olmuştum ve biraz da onu suçlar olmuştum. sonra da böyle düşündüğüm için daha çok pişman olup kendime kızıyordum. aslında biraz bağırsam rahatlardım ama yapamıyordum. hatta biir keresinde o kadar sinirlenmiştim ki kendi çamaşırlarımı bile yırttım. tabi benim isteğimle soluğu psikiyatri servisinde aldık. gittik ama çok da önemsemedi herhalde bide bu şekliyle de anlatmamıştım rapor da istedik ama vere vere 20 gün anca vermiş. ki verene kadar çok uğraştırdı bizi kızımla rezil olduk sıra bekledik. heyet için oradan oraya yollayıp durdular.

şimdi o günleri düşününce kendimden o kadar pişman oluyorum ki Allahtan kızım beni anlamıyordu. aslında anlıyordu... gerildikçe emzirmeye çalışsam da basıyordu çığlığı. ikimiz de rahatlayınca ancak emzirebiliyordum.

bu arada chemen azurem benim branşım da İngilizce ve yazın ben de norm fazlası olmuştum. riske girmeyip bi okula tayin istedim resen atamasınlar diye. şimdi de 3 yılımın dolması için bu dönemi mutlaka tamamlamam lazım ki tayin isteme hakkım olsun. bu yüzden de rapor almam gerekiyor ama kafamı bulandırmıyor da değil. mecbur bırakılmasaydık keşke...

kızlar bildirimleri okumadan direk konuya giriyorum...hepinize dualarınız ilginiz için sonsuz teşekkürler ederim.Allah razı olsun
annanem bana gelmek istiyodu kedi ankarada yalnız yaşıyo ben 8 saat uzaktayım...bu arada 65 yaşında midesinin 4te biri 6 ay önce alındı ve uyku ilacı kullanıyo...bunları konuyu daha net anlatabilmek için yazdım...benim hiç rızam yoktu ama bi kere he demiş bulundum.neyse arabamızla geldik yolda midesi rahatsızlandı falan...uğraştık bayağı duru zaten yolda zehir etti bana tatili.geldik ertesi gün kahvaltıdayız öylece bırak geç içeri ben duruyu uyutur toplarım dedim ekmeği bile poşetine koymadan geçmiş.neyse deim yorgundur...ama ne emiri isteği bitiyo ne tabağını lavaboya koyuyo...yok bardağı beğenmiyo küçüğünü istiyo falan...neyse dedim yaşlıdır olur...annem bana gelmişti doğumdan sonra edirneye gitti gezdi ille annanem de gezcekmiş ben çocuğumla yeni yoldan gelmişim perişan olmuşum yine yollara düşücem...geldiği gün diyo ki hayırlısıyla bi sabah olsaydı
neyse bunu da geçtim yer yatağı istedi salonun orta yerinde yer yatağı bütün gün lohusa kadın gibi yatıyo ayağına hizöet bekliyo herşeye karışıo bişeye takıyo kafayı ille dediğini yaptırıyo...inanın 1 günümü kameraya çekseydim ağlardınız bana...
neyse sen gece 2,5 ta lavaboda düş kafanı çarp...bilinci kayboldu kusma geliyo garip sesler çıkarıyo boş bakıyo en son yığıldı yere zor tuutuk ambulans çağırdık eşim 2,5 ta evden çıktı ertesi gün 3 şehir gezmiş bi şekilde akşam 7 de evde oldu.hem de arabamız arızalıydı aksilik otobüs taksi ambulans ne bulduysa.ya bi de bişey olsaydı napardım.ben de bayılıcaktım zaten onu öyle görünce...dayımı çağırdım geldi götürdü.e be kadın bu halinle ne işin var elin gurbetine geliyosun takılıp peşimize.kendime bakamıyorum bebeğimle sana nsaıl bakıyım.zaten annanem çok bencildir.kendine bakıtcak adam arar.eşim bile farketmiş.söylicek gibi oldu..sonra ben lafı değiştirdim.çok utanıyorum ondan ailem konusunda.bi de teyzemle konuşuyolar napalım işte yiyoz içiyoz oturuyoz bi iş yaptığımız yok diyo...oysa ben yatağa girdiğimde vücudumdaki ağrıdan acıdan uykuya zor geçiyorum tam dalıyorum ki duru uyanıyo...

neyse bombaya geldi sıra...bu sabah diyo ki hava güzel olsaydı edirneye gider gezerdik diyo...ağlama geldi zor tuttum kendimi...

ılahı cnm guldurdun benı neyse ıyı olmasına sevındım ama dedıgın gıbı sen bebeklı bırısın zor olmustur yanı ama ne dıyecen...

groz doktordan alırken rapor bılerek mı ona gıttın? ıyı barı almıssın gene de benım de mayısın bası bıtıyor ıznım bakalım ne yapacam

oh sen ne güzel izmirdesin bizim burası köy gibi ben de bi merkeze bi yere geçebilsem keşke. yaw ne çok ing.ceci varmış biz bunu önceden fark etmmeişiz galiba

canım sen zaten neler yemen gerektiğini biliyorsundur onları yazmıyorum. ama onlar içinde bana en çok fayda eden dere otu oldu. mutlaka dene. yani benim sütümü çok artırıyor sende de işe yarar umarım. denemekten zarar gelmez. he bi de uyku ve kesinlikle uyku diyorum. bunlar benim methodlarım. istediği kadar ev işi olsun uykum varsa her fırsatta uyuyorum inan. yoksa uyanınca kızıma bakamıyorum. gaz konusunda herkesin farklı. şiddeti çok olmamak kaydıyla yeğenimin gazı4-5 aylığa kadar sürmüştü. bizimde hala oluyor 3,5 aylığız. ama eskisi gibi çok sancı çekmiyor. sancılar bitti gibi.

tatlım topikcek huy değiştirme safhasındayız sanırım. ben 40 gün diye biliyorum raporu. 50 olmaz sanıyorum ama emin değilim. kızının resmini koy da azıcık sevelim yaw

o okulda mı 3 yılının dolmasını bekliyorsun canım ilde mi? benm çoktan doldu ilde 3 yılım ama istediğimiz yerlere çıkmıyor tayin. bu sene yine deniycez.
sorunlar konusunda çok haklısın. gaz bitsin diye dört gözle beklerken beslenme sorunu çıktı. şu anda ek gıda döneminden çok korkuyorum ki çok fazla zamanım yok. o zamana kadar kıızmın iştahı düzelsin diye dua ediyorum sürekli.
sen devlet hastanesinden mi aldın raporu? biz özelde uğraşmadık. sabah gittim. sonra akşam gittim baaktım hepiciği imzalamış doktorların..altı imza vardı.

oo sende de dert bi değilki güzelim. hiç annen falan demedi mi Allah aşkına senin orda ne işin var diye??? ee dayınla döneymiş madem hem düşmüş hastalanmış. durdu durdu da senin beben olunca mı geldi. bi de 8 saat mesafe. insanlarda ilginç. neyse sen sabret tatlım. hepimizin imtihanı farklı işte.

Ne çok ing. ci varmış burda. Ben de ing. Örtmeniyim

kızlar ben de ıngılızce ogretmenıyım ne cok var cıdden

artık zümreleri planları burda paylaşırsınız kızlar forum forum dolaşıp aramayız. gerçi ben anadolu lisesi örtmeniyim artık. var mı lisede çalışan?he bi de 2009 gazi mezunu var mı onu da sorayım tanışık çıkarız belki

diyemedik işte annemle konuştuk gelmeden önce nasıl olcak falan diye...zaten bunalımdaymış antidepresan kullanıyomuş annem dedi gezemezse iyice bunalır bari gelsin de fırsatın olunca çıkarırsın dedi.dayımı da iyiki çağırmışım yoksa kalırdı burda 1 ay 2 ay ohh hazır yemek çamaşır temizlik bundan iyisi şamda kayısı bi de evlenmeyi düşünüyo kadın yaa bu yaşta..istanbula gitcekmiş eski komşusu buna koca bulcakmış orda da evlenip kalcakmış...Allahım düşündükçe midem bulandı...65 yaşındasın annanem yaa paran var pulun var elin ayağın tutuyo çok şükür ne yapcan kocayı???ailemden utandığım zamanlar oluyo bazen

benim çoktan bitti canım 31 nisanda aldım heyet raporunu. gittim az önce basladım göreve. bu dönem gelmiycem rapor alıcam da dedim. zaten il içinden imam hatibe tayin istemeyi düşünüyorum o da anadolu lisesinin hemen yanında.senin branşın

canım ben sınıf ogretmeniyim ama 2 yıldır özel eğitim de calisiyordum

Cnm cok gecmis olsun,neyseki ucuz atlatmiusinz..sana da sabir diliyirum..off ya annanemle isin var cidden..annende gelseydi keske yardim ederdi sana..sen bebeklemi ilgilencen onunla mi.ayy cnm edirne deyince bende tekirdagliyim,ozledim memleketimi,yaza kismetse gidicem

Oyyy masallah forumu doldurmusuyz,baya varmisiz burda haberimiz yokmus..
Ben ortaokulda calisiyom kizlar,lisede hic. Calismadim.
Rapor alanlar sansli bence ,gerceten ugrastiriyorlr baya.tanidik dr lazim,groz sana da az vermisler cnm.bursada bir ark.var manisada dr akrabasi var,hic gitmeden nufus kagidi fotokopisini yollamis,1 ay vermislker a.hast.yatis gosteriyormus..off stres oluyrum dusundukce yaa alamazsam die,yarin gidip sorcam aile hekimine kac gun verebilir diye.
Biri sormustu ama unuttum adini,40 gunu gecmez normal rapor cnm,heyet almalisin ..ve bence 30 gunu gecirme normal raporunu,lazim olur ocaga kadar nasil alcan birdaha,bebisimiz hastaanir falan bitirmemek lazim bence..

Günaydın kizlar :)) yavrularimiz guzel guzel uyusun, bol bol gülsün, agulari kulaklari doldursun, pirt pirtlar evlerimizi neselendirsin, sütten goguslerimiz şişsin, bebislerimiz hup hup ceksin inşallah

Hava oyle guzelki bi mutlu hissettim kendimi yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın kızlar 2. ay asılarımızı olduk hepimiz ası yerlerı nasıl kolundakı bızde hıç iz kalmamış sankı ebe kabuk tutar falan demıştı ama hıç oyle bısı yok bızde sızde durumlar nasıl

gerçekten öle canım huy değiştiryolar hergün bu bebeler bizimde canımıza okuyolar geçen burda birisi yazlıklarımız hazır diye paylaşmıştı kim oldugunu hatırlamıyorum biz de aldık hevesten bi kaç bişi daha içimni dolduramıyo cimcime hala 4.5 kiloyuz buu arada dayanamayıp giydirdim foto çektim onları atayım bari

chemen canım ben sormuştum rapor olayını teşekkür ederim öyle yapıcam heyet alamıyorum 1 ay ücretsiz izin alcam artık mayıs 15 e kadar vda rapor napalım

Canim bizede dr kanayabilir biraz demisti ama hic birsey olmadi ve izde kalmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…