günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
Canim bizede dr kanayabilir biraz demisti ama hic birsey olmadi ve izde kalmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tırnaklarını dun kestım bugun yolmus burnunu bır baktım da bır gecede ua-zamışlarr öfff ne yapacagım bu tırnakları çorap geçırdım artık ..bıde kestıkçe tırnakları sertlesıyor sız neler yapıyonuz bu konuda ....ayrıca omesermaa senınde basına gelmeyen kalmadı canım yaa ..stres almış basını gıdıyo sende uzakt kalamıyon bır an once kaqbuguna çekılde kuzunu rahat rahat buyut sen zaten kendıne kuzuna zor yetıyon yerı gelıncee ..gelen sana bakmaya gelsın bakıtmaya degıll ınsaf yanııı
kızlaaar.bugün duruyla başbaşayız.evde huzur hakim resmen.eşim sabah işe giderken suratı asıktı ne dinlenebildi ne uyuyabildi.bi de dayım giderken evde cüzdanını unuttu...off off bi de onu göndermekle uğraşcak.Allah eşimden razı olsun beklemezdim bu kadar iyi davranacağını.kızım da sessizlikte uyuyo şimdi hiç uyumayan duru...normalde 6.5 ta kalkar kalkış o kalkış...canım senle ne zaman yazışsak canım çemen istiyo.bayılırımmmCnm cok gecmis olsun,neyseki ucuz atlatmiusinz..sana da sabir diliyirum..off ya annanemle isin var cidden..annende gelseydi keske yardim ederdi sana..sen bebeklemi ilgilencen onunla mi.ayy cnm edirne deyince bende tekirdagliyim,ozledim memleketimi,yaza kismetse gidicem
Günaydın kizlar :)) yavrularimiz guzel guzel uyusun, bol bol gülsün, agulari kulaklari doldursun, pirt pirtlar evlerimizi neselendirsin, sütten goguslerimiz şişsin, bebislerimiz hup hup ceksin inşallah
Hava oyle guzelki bi mutlu hissettim kendimi yaa
kızlar bildirimleri okumadan direk konuya giriyorum...hepinize dualarınız ilginiz için sonsuz teşekkürler ederim.Allah razı olsun
annanem bana gelmek istiyodu kedi ankarada yalnız yaşıyo ben 8 saat uzaktayım...bu arada 65 yaşında midesinin 4te biri 6 ay önce alındı ve uyku ilacı kullanıyo...bunları konuyu daha net anlatabilmek için yazdım...benim hiç rızam yoktu ama bi kere he demiş bulundum.neyse arabamızla geldik yolda midesi rahatsızlandı falan...uğraştık bayağı duru zaten yolda zehir etti bana tatili.geldik ertesi gün kahvaltıdayız öylece bırak geç içeri ben duruyu uyutur toplarım dedim ekmeği bile poşetine koymadan geçmiş.neyse deim yorgundur...ama ne emiri isteği bitiyo ne tabağını lavaboya koyuyo...yok bardağı beğenmiyo küçüğünü istiyo falan...neyse dedim yaşlıdır olur...annem bana gelmişti doğumdan sonra edirneye gitti gezdi ille annanem de gezcekmiş ben çocuğumla yeni yoldan gelmişim perişan olmuşum yine yollara düşücem...geldiği gün diyo ki hayırlısıyla bi sabah olsaydı
neyse bunu da geçtim yer yatağı istedi salonun orta yerinde yer yatağı bütün gün lohusa kadın gibi yatıyo ayağına hizöet bekliyo herşeye karışıo bişeye takıyo kafayı ille dediğini yaptırıyo...inanın 1 günümü kameraya çekseydim ağlardınız bana...
neyse sen gece 2,5 ta lavaboda düş kafanı çarp...bilinci kayboldu kusma geliyo garip sesler çıkarıyo boş bakıyo en son yığıldı yere zor tuutuk ambulans çağırdık eşim 2,5 ta evden çıktı ertesi gün 3 şehir gezmiş bi şekilde akşam 7 de evde oldu.hem de arabamız arızalıydı aksilik otobüs taksi ambulans ne bulduysa.ya bi de bişey olsaydı napardım.ben de bayılıcaktım zaten onu öyle görünce...dayımı çağırdım geldi götürdü.e be kadın bu halinle ne işin var elin gurbetine geliyosun takılıp peşimize.kendime bakamıyorum bebeğimle sana nsaıl bakıyım.zaten annanem çok bencildir.kendine bakıtcak adam arar.eşim bile farketmiş.söylicek gibi oldu..sonra ben lafı değiştirdim.çok utanıyorum ondan ailem konusunda.bi de teyzemle konuşuyolar napalım işte yiyoz içiyoz oturuyoz bi iş yaptığımız yok diyo...oysa ben yatağa girdiğimde vücudumdaki ağrıdan acıdan uykuya zor geçiyorum tam dalıyorum ki duru uyanıyo...
neyse bombaya geldi sıra...bu sabah diyo ki hava güzel olsaydı edirneye gider gezerdik diyo...ağlama geldi zor tuttum kendimi...
ben de artık 5dk 10 dk bakmıyorum inan. emsin yeter ki. midesine bişey gitsin
yarın ebeye ben bı gıdıp sorayım kafama takıldı kabuk yapar demış tı sankı hıç izi bıle yok tutmadımı acaba yaaaa... neyse yarın sorayım yazarım burayaa..
tırnaklarını dun kestım bugun yolmus burnunu bır baktım da bır gecede ua-zamışlarr öfff ne yapacagım bu tırnakları çorap geçırdım artık ..bıde kestıkçe tırnakları sertlesıyor sız neler yapıyonuz bu konuda ....ayrıca omesermaa senınde basına gelmeyen kalmadı canım yaa ..stres almış basını gıdıyo sende uzakt kalamıyon bır an once kaqbuguna çekılde kuzunu rahat rahat buyut sen zaten kendıne kuzuna zor yetıyon yerı gelıncee ..gelen sana bakmaya gelsın bakıtmaya degıll ınsaf yanııı
Günaydın kizlar :)) yavrularimiz guzel guzel uyusun, bol bol gülsün, agulari kulaklari doldursun, pirt pirtlar evlerimizi neselendirsin, sütten goguslerimiz şişsin, bebislerimiz hup hup ceksin inşallah
Hava oyle guzelki bi mutlu hissettim kendimi yaa
İnatlaşınca daha kötü oluyor, uykusu gelince emmek istiyor ama ağzına süt gelsin istemiyor, bu ne yaman çelişki ya çıldırcam yani, bir iki çekiyor gelen sütü tükürüp bir iki daha çekiyor onuda tükürüyor sonra bir iki daha uyuyana kadar böyle, boynuna havlu koyuyorum yoksa üstü yarıya kadar ıslanıyor((
Ayy maşallahh çok şirinn şu bakışlara bakk Annesii nazar boncuğunu eksik etme ...günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?