2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansın tıpkı böyle maşallah yawruma özledim bu günlerini

tırnaklarını dun kestım bugun yolmus burnunu bır baktım da bır gecede ua-zamışlarr öfff ne yapacagım bu tırnakları çorap geçırdım artık ..bıde kestıkçe tırnakları sertlesıyor sız neler yapıyonuz bu konuda ....ayrıca omesermaa senınde basına gelmeyen kalmadı canım yaa ..stres almış basını gıdıyo sende uzakt kalamıyon bır an once kaqbuguna çekılde kuzunu rahat rahat buyut sen zaten kendıne kuzuna zor yetıyon yerı gelıncee ..gelen sana bakmaya gelsın bakıtmaya degıll ınsaf yanııı

maşallah subhanallah canım kızçene günümüz ayddın oldu resmen bu guzellıgı göruncee...cıcılerıde pek guzelmışşş...ayy onların sabah gulucuklerı yokmu vallla ömre bedel bıde kafasını saga sola çevırıyo gulerken bır tatlı oluyolarkıı ..hee bıde nıye özledım bu gunlerını dedınkı anlayamadımm bır sey mı kacırdımm ..:44::44:

Canim bizede dr kanayabilir biraz demisti ama hic birsey olmadi ve izde kalmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın ebeye ben bı gıdıp sorayım kafama takıldı kabuk yapar demış tı sankı hıç izi bıle yok tutmadımı acaba yaaaa... neyse yarın sorayım yazarım burayaa..

kızlaaar.bugün duruyla başbaşayız.evde huzur hakim resmen.eşim sabah işe giderken suratı asıktı ne dinlenebildi ne uyuyabildi.bi de dayım giderken evde cüzdanını unuttu...off off bi de onu göndermekle uğraşcak.Allah eşimden razı olsun beklemezdim bu kadar iyi davranacağını.kızım da sessizlikte uyuyo şimdi hiç uyumayan duru...normalde 6.5 ta kalkar kalkış o kalkış...canım senle ne zaman yazışsak canım çemen istiyo.bayılırımmm
ben de eşim de ankaralıyız canım ama kırklarelide oturuyoruz.
ay kadın bide gitmek istemiyodu daha.hiç üstüne varmadım hayırlısıyla bi teslim etseydim deyip durdum.ayy evde turp gibi biri arayınca sesini düşürüyo hasta gibi yapıyo düştüm de ölümlerden döndüm diyo gerçekten ölümden döndü ama iyileştiği halde hasta gibi yapıyo ama sadece tlf çalıncaen usta tiyatrocuya taş çıkartır .....bir daha tövbeler tövbesiii....

oyy yerim onu maşallah yavrunu Allah nazarlardan saklasın canım cicileri de çok güzelmiş...kokoş olcak belliyerimmmm...neden özledin hasta mı Allah iyilikler şifalar versin hepimizin yavrularına

Cnm sen yine de okuluna sor rapor olayini,degismis olabilir.ben oyle biliyorum,hersene yeni birseyler cikiyor..mesela 5 yil once ben aile hek.den 20 gun rapor aldim simdi bu kadar verilmiyormus..yarin gidip sorucam ,yanlis olabilir..
Kizinda cok tatli masallah cnm,'bir rahatsizligimi vardi cnm,ozledim demisin.

Ayy cnm guldurdun beni,cemeni bende severim.baska isim istedim ama birturlu olmadi,kirpa kirpa bu kaldi
Gitimi cnm annanen,ohhh kafa dinle biraz yaa ..tek basia insa bebisine zor yetisiyo birde ona nasil bakican.

Amiiiin canım inşallah, hepimiz öyle hasretiz ki bu yazdıklarına

Okurken film izliyormuş gibi oldum, hem üzüldüm haline hem güldüm? filmlerde insanları çıldırtan tipler vardırya yada kamera şakalarında, onlardan birinde gibi canlandın gözümde, Allah yardımcın olsun canım

ben de artık 5dk 10 dk bakmıyorum inan. emsin yeter ki. midesine bişey gitsin

İnatlaşınca daha kötü oluyor, uykusu gelince emmek istiyor ama ağzına süt gelsin istemiyor, bu ne yaman çelişki ya çıldırcam yani, bir iki çekiyor gelen sütü tükürüp bir iki daha çekiyor onuda tükürüyor sonra bir iki daha uyuyana kadar böyle, boynuna havlu koyuyorum yoksa üstü yarıya kadar ıslanıyor ((

yarın ebeye ben bı gıdıp sorayım kafama takıldı kabuk yapar demış tı sankı hıç izi bıle yok tutmadımı acaba yaaaa... neyse yarın sorayım yazarım burayaa..

evet ya bende bekliyorum kabuk falan tutsun diye ama hiç bişey yok. haftaya bizimde kontrol var ozaman sorcam. inşallah tutmuştur. bide tekrarıyla ugraşmayalım yazık bebişlerimize..

o tırnaklar ne çabuk uzuyo oyle. bizimde aynı kessem bile bi bakıyorum biyer çizilmiş kızarmış anamıyorumk. tekrar bişeyde takmak istemiyorum eline hissetsin herşey, d,ye. bide 3 gündür artık ellerini incelemeye başladı oğluşum. elini uzatıp, uzun uzun bakıp yavaş yavaş hareket ettiriyo ellerini. onları izliyor. bide korkup aglıyo bazen :) allahtan çizikler iz bırakmıyo, geçiyo hemen..

ne güzel yazmışsın canım. amin.
ama benim sütüm 3 gündür iyice azaldı gibi napalım yapacak bişey yok. kilosu boyu iyi Allahtan. 4. ayıda tamamlarsak ek gıdaya başlarım yavaştan.
burdada hava çok güzel. oğluşumla yürüyüş yapmayı planlıyorum. tabi gün ne getirir bakalım...

aynı bizi anlatmışsın canım ya.ağzına sütü dolduruyor,yutmuyor püskürtüyor sonra da bana bakıp bakıp gülüyor.rahatlıyor sanki

günaydın kızlar. bugün topik olarak mutlu uyanmışız. maşallah. herkesi okudum ama alıntı yapamadım. ingilizceciymiş meğer herkes. hadi zümreyi kurdunuz burda şanslısınız. FENci var mı acaba?bende bulsam bi kaç zümre :44:
bu arada engteacher dan hiç ses yok. inşallah iyilerdir kızıyla. bu kadar uzak kalmazdı yazardı o.
omeserma geçmiş olsun. neyseki gitmiş kurtulmuşsun.
sidayki ben sana sakla bu gara gızı demedim mi maşallah Allah hayırlı ömür versin.
selma_bnk senin iyi dileklerinide paylaşıyorum.

öpüyorum hepinizi, bebeklerimizide kokluyorum.:) musmutlu bi gün olsun inşallah.

Ayy maşallahh çok şirinn şu bakışlara bakk Annesii nazar boncuğunu eksik etme ...

Benim oğlumda geçen gün alnını çizmiş uyurken bi çığlıkla uyandı bi baktım kanatmış Uzamıştı biraz kestim ama ı hırsla eldivende taktım sinirlendim Ne zaman geçecek bu çizme olayı acaba Bi de dediğin gibi ne çAbuk uzuyor zaten zar zor kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…