Kizlar gunaydin biz dun uc aylik olduk. Boyumuz 62 cm kilomuz 5900 olmus. Bu ay 600 gr almis kuzum.durum boyle bizde
Usutmussundur o zaman dikkat et bakalim biraz duzelir tekrar distede oyle yapiyolar amacerken daha cikarmaz ins... Buyuk kizim var yaa yasinda 7,5 kiloydu boyu iyiydi ayyy besleyemedinmi yemiyomu vsss sinir ederlerdi beni ama hic sikauet etmedim krese badlayana kadar hasta olmadi sahlikli olsunda zayif olsun
Masallah boyu uzunmus...Bizdr bugun uc aylik olduk ama pzt kontrolumuz boyunu merak ediyorum bende 60 olmustur ins kisa biraz benim kiz halasina cekerse yandik kilosunu evde tarttigimdan biliyorum
Hayırlı cumalar kızlar, çoktandır sayfaya pek uğrayamiyorum. Kızım hastaneye yatıp çıktıktan sonra hamdolsun düzelmeye başladı. Dr. Kontrolümüzde de herşey güzel gözüküyor , bebeğim kilo almaya başladı. Iki haftada 1 kg almış maşallah kuzumm. Ama beni emmiyor maalesef, ben de sütümü sağarak veriyorum :-( tekrar memeye dönmesini çok istiyorum memeye yaklaştırınca agliyor, almıyor. Ne yapacagımı şaşırdım
Günaydın canım; bıgün sabah 6 da benim oğlumunda ateşi çıktı 37.8 di hemen üzerini hafifletyim çorabını çıkardım bi çay kaşığı şurup verdim Sonra yavaş yavaş düştü Bende dişten şüpheleniyorum çok salyası akıyor,eli sürekli ağzında,dilini çiğniyor,emerken eskisi gibi değil bi şeler hissediyorum Doktora dilini çiğniyor dediğimde diş hazırlıkları başlamış olabilir dedi Ya erken çıksın istemiyorum İnşallahh bu diş sancıları uzun sürmez Şuan uyuyor ara ara gidip ölçüyorum ateiini 36.5
Size de geçmiş olsun cnm
Günaydın azurem bi ara bizim de sık sık oluyodu şaşırıyodum Bi kez de yeşildi ama ben o gün ıspanak yemiştim bi sonraki kakasını takip ettim tekrar yeşil olmadı
Nasıl başardın arkadaşımm :)) bana da anlatırmısım ?
Düzeldi mi o sık olması? Bizim de geçsin artik sürekli bez degistiriyorum. Bi de kilo alimi olayi da var
Ayy diş için çok erken. Bizimki de çok kasiyor. Parmagi hep agzinin derinliklerinde. Sanki bir yere ulaşmaya calisiyor gibi ama salya yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçmiş olsun. Hatırlıyorum hastanede yattığınızı. Çok sevindim kızının kilo almasına. Döner canım memeye, pes etme. Bizimki de bu aralar emmek istemiyor. Eşim dik tutuyor kucağında öyle emziriyoruz. Bazen yatarak. Değişik pozisyonlar dene bakalım. Bozma moralini, ben çok duydum önce memeyi kabul etmeyip sonra memesiz olamayan bebekleri.Hayırlı cumalar kızlar, çoktandır sayfaya pek uğrayamiyorum. Kızım hastaneye yatıp çıktıktan sonra hamdolsun düzelmeye başladı. Dr. Kontrolümüzde de herşey güzel gözüküyor , bebeğim kilo almaya başladı. Iki haftada 1 kg almış maşallah kuzumm. Ama beni emmiyor maalesef, ben de sütümü sağarak veriyorum :-( tekrar memeye dönmesini çok istiyorum memeye yaklaştırınca agliyor, almıyor. Ne yapacagımı şaşırdım
Günaydın canım. Sanada hayırlı cumalar. Geçmiş olsun. Inşallah bi daha çıkmaz ateşiniz.Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
Düzeldi mi o sık olması? Bizim de geçsin artik sürekli bez degistiriyorum. Bi de kilo alimi olayi da var
Ayy diş için çok erken. Bizimki de çok kasiyor. Parmagi hep agzinin derinliklerinde. Sanki bir yere ulaşmaya calisiyor gibi ama salya yok
Slm canim nasılsın cumartesi 212 avm ye gittim emzirme odasina bi anne geldi ocak dogumlu dedi oglu vardi bi oglum daha var dedi tam boynuna atliyordum canannn diye :) oglu 10 yasindaymis himm dedim :)
Bu arada benimki bacak hareketleri ve popoyu kullanarak oldugu yerde dönüyor gecen gece saat 12 pozisyonunda biraktim bi kalktim pozisyonu saat 4 e 10 var olmuş cok sasirdim oturma odasinda yatarsak yastiklari yuksek birakip arkasini da sehpayla destekliyoruz ama oyle yana dönüş yapamiyor
Yaa haklisin cnm,ama ben gunduz salonda koltukta uyutuyom sese alissin diye,nereye koycam simdi,
Ben izmirdeyim cnm.benim oglumda 3 yildir ozel kreste ama ben vermicem buyuk ihtimalle.sene sonu dogumlu ,zayif celimsiz benimji ezilir devlet okulunda.ozelede veremeyiz,sinif ogretmeni ark.hepsi gec ver dedi bana.bakalim esimle anlasirsak vermicem.benim oglumda surekli islem yapiyor toplamayi ogrenmis,kreste mental aritmatik var.
Oğlunla benim kızımın arası tam bir yaş, 24 kasım 2009 doğumlu... Öğretmenler günü hediyesi.... Doğduğunda eltim, bedavadan hediyeyi kapattın demişti,sorma dedim, bedavadan....
Hayırlı cumalar kızlar, çoktandır sayfaya pek uğrayamiyorum. Kızım hastaneye yatıp çıktıktan sonra hamdolsun düzelmeye başladı. Dr. Kontrolümüzde de herşey güzel gözüküyor , bebeğim kilo almaya başladı. Iki haftada 1 kg almış maşallah kuzumm. Ama beni emmiyor maalesef, ben de sütümü sağarak veriyorum :-( tekrar memeye dönmesini çok istiyorum memeye yaklaştırınca agliyor, almıyor. Ne yapacagımı şaşırdım
Kizlar ben kilo verme surecine girdim galiba iki hafta once 71 kiloydum simdi 68.8 ciktim bu isin devamibi getirmem lazimmm
bizde dün 3 aylık olduk, 63 cm 5950 gr olmuşuz 750 gram almışız hemşiremiz çok güzel dedi sadece anne sütü aldığı için, ek gıdayı sordum çok erken süt yetiyor dedi 6 aydan önce yok dedi, gece uyanmamasını sordum doyuyor demekki uynadırma, herkes uynamasın ister dedi :)))))
nerde, nezaman, nasıl :)))) banada lazım o dediğinden canım 69 ile doğum yaptım 63 kiloyum((( kocaman göbeğim var, göbek deliğimin etrafından ölçünce 98 cm geliyor
Kizlar telden yazdigim icin alinti yapamadim. Ben ekmek yemeyi biraktim cikolata falan ayda yilda bir yiyorum yarim mekik cekiyorum pilates hareketlerini az cok biliyorum onlari yapmaya calisiyorum ve uc litre su icmeye calisiyorum. Bazen de o gun cok yediysem aksamlari nesfitle gecistiriyorum. Sik sik arkadadlarla toplandigimiz icin hamur isini tam kesemedim ama en dikkat ettigim sey ekek ve cikolata oldu.
Ben hamile kaldigim kilodan 8kilo fazlayim suanda bazen canim sikiiyo bazen amaaan diyorum yenesem benim hic sutum olmaz birde bir senede anca toplaniyo benim vucudum saldim cayiranerde, nezaman, nasıl :)))) banada lazım o dediğinden canım 69 ile doğum yaptım 63 kiloyum((( kocaman göbeğim var, göbek deliğimin etrafından ölçünce 98 cm geliyor
Canim donmez erken diye dusunme hic belli olmaz bixzimki kosekoltuk kizkosesine yatiriyorum... Benimde canim nasil temizlik yapmak istiyo ama elimkolum bagli yardimci cagirsam kizin duzeni bozulur artik obumuzdeki ay gunum var ona temizletirimayy kızlarrr...
kaç gündür bebişlerin dönmesi hareketi konuşuluyor. daha benimkinde tık yok. bende rahatım koltuğa yatırıyorum, ora bura gidiyorum 5 dk. lına. bugün bizde temizlik var. ablamız geldi temizlik için bende bebişi bırakıp yan odaya geçivermiştim. amaaannn. sen sakın bunu böyle bırakma, dönüverir anlamazsın bile dedi tırstım.. aldım hemen oyunparkı yapmıştımya ona yatırdım. daha ben zor yatırırım oğluşumu koltuğa. Allah korusun nolur neolmaz..
çok güzel canım. bütün bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah. benimki gece 2 saate bi uyanıyo emiyo. artık bizimkide uyusa sevinicem valla. kaçta uyuyo akşam senin bebişin. düzeni nasıl
ben 4. aydan sonra hafif hafif başlıcam ek gıdaya. ileriki zamanlarda alışması daha zor olur diyorlar. abim 6 aylık bebişi . ankarada profosore götürüyorlar bebişi . bende onlar ne yapıyorsa onu takip ediyorum :) ek gıda listeleri falan da var bana yolluyor. 4. ay yoğurt ve meyve sularıyla başlatıyo. bakalım o vakte bi gelelim hele.
ben ekmeği sadece kahvaltıda yerim. ama canım tatlı pasta çekiyo işte. hemde günler uzun, evdeyim aklım habire buzdolabında :)olsada yesek modundayım.
Kizinda 2.aya kadar hep yapti.sonradan gunde 1 oldu ama hep tasti.normaldir bence cnm.yedigibden yesil olabilir birde usutunxe derler.Kizlar günaydın.
Bu sabah erkenciyiz biz. Kizim ayagimda. Uyutup yaticam tekrar insl.
Size bi sorum var, bebisleriniz günde kaç kez kaka yapiyor? Sadece anne sütü alanlar? Ama böyle az az gazla beraber gelenden bahsetmiyorum. Normal dolu dolu.
Ya benimki iki haftadır çok yapiyor. İnanin baş edemiyorum. Nerdeyse her emmeye yapıyor. Emdikleri boşa gidiyor sanki.
Benim ya da onun usutmesi etkiler mi bu olayi?
Çünkü kötü kokuyor bi de. Bazen de çok koyu yeşil oluyor. Acaba usuttuk mu diyorum.
Amaaan sabah sabah yazdigim mesaja bakiniçerik pek uygun olmadi sanki ama napalim
Benim oglunda ayni,yemek yer tuvalete kosar,coj zayif zatenGunaydin azurem yesil kakaya cok beslenmeden olur da diyolar kokuyosa usutmus olabilirsin sendende gecer artik bende dikkat etmiyorumpek corap giymedigim vs. Oluyor. Sikvkaka yapiosada kilo almaya bilir buykkizim oyleydi ben ustten koyardim o alttan iadesimside yemekten sonra wcye kosar hemen cubukkrakeeim o benim ...
Masallah kuzuna.benim kizimda 5800grdi,boyu uzun seninkunin,60 olduk biz.Kizlar gunaydin biz dun uc aylik olduk. Boyumuz 62 cm kilomuz 5900 olmus. Bu ay 600 gr almis kuzum.durum boyle bizde
Ayniyiz cnm,18 benimjide.boyu uzun seninkinin,110 oglum.benimkinden zayıf olamaz 118 cm 17.5-18 kg arası gidip geliyor, ama çok yırtık bizimki anasına çekmiş
Canım bu saatte nete ancak girebildim yoğun bir gün oldu benim için ben medicalpark ta doğum yaptım dr um ahmet yılmadı sen hangi hastanede doğum yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?