Herkese oglusum icin yazdiklari guzel seylerden oturu tesekkur ederim .
Benim oglum 13 Ocak dogumlu ve o da yana donemiyor daha. Donenelere masallah erkencilermis onlar. Donmeye normalde onumuzdeki ay baslayacaklar diye bbiliyorum ben.
Yasasin bende bir hemserimi buldum.bende tekirdagliyim cnm,annen icindenmi ilcedenmi.
Bende bende ayni sizin gibi 2008 eylulde oglumu dogurdum,2014 kizcemi😀
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.
17 ocak doğumlu benimkide dönmüyor canım
Yaa bende hayraboludanim cnm..malkaraya cok giderdik ben cocukken,koyumuz yakindi oraya..istanvulda oturuyon degilmi sen.malkaralı canım sen neresinden
bende bende :))) 2008 kasım oğlum-2014 ocak yine oğlum :)
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.
Yaa cnm doner o zaman yakjinda..ben gecen alt açtım yerde tabiki artık hiç kanepede bırakmıyorum çöpü atmaya gidince ağlar gibi ses geldi sonra sustu geldiğimde dönmüş yatıyordu tyüz üstü o zaman kadar hiç dönmemişti elini emerken dengesi kayboldu da döndü sanırım istemdışı yani çünku bi daha olmadı
17 ocak doğumlu benimkide dönmüyor canım
Yaa cnm doner o zaman yakjinda..
Banada dr bu ay doner dedi ,ama daha yok,ben hep koltukta birakiyom yaa Allah korusun.
Chemen cananikiz yavruslarimis ayni yastalar.cok guzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa bende hayraboludanim cnm..malkaraya cok giderdik ben cocukken,koyumuz yakindi oraya..istanvulda oturuyon degilmi sen.
Ayy ne tesaduf,hem hemseri ciktik hemde cocuklarin dogum yillari ayni.
Sanada sorayim,seneye vercenmi 1.sinifa..
kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
Chemen cananikiz yavruslarimis ayni yastalar.cok guzel
Evt cnm,abi,abla oldular,..kiskanclik varmi sizinkilerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa haklisin cnm,ama ben gunduz salonda koltukta uyutuyom sese alissin diye,nereye koycam simdi,Canim uyurken bile koyma kanepeye donecegi tutar aralik annelerinden cok dusuren oldu ben o yuzdem onlem aldim
Ben izmirdeyim cnm.benim oglumda 3 yildir ozel kreste ama ben vermicem buyuk ihtimalle.sene sonu dogumlu ,zayif celimsiz benimji ezilir devlet okulunda.ozelede veremeyiz,sinif ogretmeni ark.hepsi gec ver dedi bana.bakalim esimle anlasirsak vermicem.benim oglumda surekli islem yapiyor toplamayi ogrenmis,kreste mental aritmatik var.evet canım istanbul küçükçekmecedeyim, evet vericem 1. sınıfa zaten 3 senedir gidiyor okula, erken sepetledim evden1 yıl yuvaya gitti, geçen yıl ve bu yıl devlet anaokuluna, seneyede okula zaten herşeyi biliyor bir harfleri birleştiremiyor öğrenmek istiyor ama öğretmiyorum, toplama çıkarma çarpma onlardan sıkıntısı yok bakalım inşallah böyle devam eder, sen vericekmisin okula, bu arada sen nerdeesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?