2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkese oglusum icin yazdiklari guzel seylerden oturu tesekkur ederim .

Benim oglum 13 Ocak dogumlu ve o da yana donemiyor daha. Donenelere masallah erkencilermis onlar. Donmeye normalde onumuzdeki ay baslayacaklar diye bbiliyorum ben.

Canim benimkide 13 Ocak tik yok daha ama ayakta durmak oturmak istiyor hep

Slm kızlar bende bugün tezim için anket dağıtmaya çıktım. Kızımızı da götürdüm tabi eşimde vardı. Çok yoruldum bide adet oldum karnım çok ağrıyo. Bu arada bizimde tayinimiz çıkacak çok heyecanlı ve stresliyim ne olur dua edin de iyi bi yer olsun çok uzak Doğu olmasın.. Bugün yan dönmeden konuşulmuş benim kızım yan dönmüyor ama bu aralar kendi kendine yatarken kalkacakmış gibi başını kaldırıyor hani sanki mekik çekiyormuş gibi. Aha diyorum bizimki kalkıp oturacak şimdi:) birde GROZ kızının resmini telden girdiğim için göremedim ama uzunmuş saçı herhalde benim kızında saçı çok uzun öyle doğdu ama dışarı çıktığımızda falan kafası çok terliyor ensesi bide. Ne yapmam gerekiyo o zaman kızlar ilk çocuğum çok tecrübesizim. Hani sırtı terlese bişey koycam çeksin diye ama başı ensesi saçlar su içinde kalıyo hasta olacak diye korkuyorum. Çok konuştum neyse:)

17 ocak doğumlu benimkide dönmüyor canım

Slm canim nasılsın cumartesi 212 avm ye gittim emzirme odasina bi anne geldi ocak dogumlu dedi oglu vardi bi oglum daha var dedi tam boynuna atliyordum canannn diye :) oglu 10 yasindaymis himm dedim :)

Bu arada benimki bacak hareketleri ve popoyu kullanarak oldugu yerde dönüyor gecen gece saat 12 pozisyonunda biraktim bi kalktim pozisyonu saat 4 e 10 var olmuş cok sasirdim oturma odasinda yatarsak yastiklari yuksek birakip arkasini da sehpayla destekliyoruz ama oyle yana dönüş yapamiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malkaralı canım sen neresinden
Yaa bende hayraboludanim cnm..malkaraya cok giderdik ben cocukken,koyumuz yakindi oraya..istanvulda oturuyon degilmi sen.
bende bende :))) 2008 kasım oğlum-2014 ocak yine oğlum :)

Ayy ne tesaduf,hem hemseri ciktik hemde cocuklarin dogum yillari ayni.
Sanada sorayim,seneye vercenmi 1.sinifa..

Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.

ben gecen alt açtım yerde tabiki artık hiç kanepede bırakmıyorum çöpü atmaya gidince ağlar gibi ses geldi sonra sustu geldiğimde dönmüş yatıyordu tyüz üstü o zaman kadar hiç dönmemişti elini emerken dengesi kayboldu da döndü sanırım istemdışı yani çünku bi daha olmadı

Yaa cnm doner o zaman yakjinda..
Banada dr bu ay doner dedi ,ama daha yok,ben hep koltukta birakiyom yaa Allah korusun.

Herkese iyi akşamlar. Kızım için yapılan yorumlara çok çok tşkler okuyorum ama tek tek alıntı yapamadım. Yana dönme konusunda bizimki daha yavaş yavaş dönüyor 4 aylık olduk sonuçta. Ama her çocuk farklıdır bazı gelişim görevlerini bizimki de yapamıyor ama bazılarını yapabiliyor.

Saçlarımız doğduğunda da çoktu, benim ve babasının da oldukça gürdür bize çekmiş sanırım ama sıkıntı tabi çok çabuk terliyor sırılsıklam oluyor.

Bide yakışıklı küçük adamlar gördüm ben Allahım bağışlasın. Abla kardeş de pek şirinler. Ben de bu yaş aralığını düşünüyorum ama kısmet tabi. Azurem sen de tıraş ettirince kuzucunun yüzü ortaya çıkmış. Hepsine maşallah topiğimizin bebekleri çok çok tatlı maşallah Allahım esirgesin hepsini

Omeserma bugün seni rüyamda gördüm tlfnda konuşuyorduk eşim soruyor güya kimle konuşuyosun diye omeserma diyorum öyle isim mi olur gerçek adı ne diyordu. Uyanınca sahi dedim kendi kendime kızların çoğunun ismini bilmiyorum ama herşeyimi anlatacak kadar yakın buluyorum

Suus evet cnm yas araligi cok iyi hem yardimci oluyor hem de kardes sevgisini bebek sevgisini cok guzel hissediyor.kardedi oldugu icin cok mutlu.

Chemen cananikiz yavruslarimis ayni yastalar.cok guzel

Yaa bende hayraboludanim cnm..malkaraya cok giderdik ben cocukken,koyumuz yakindi oraya..istanvulda oturuyon degilmi sen.

Ayy ne tesaduf,hem hemseri ciktik hemde cocuklarin dogum yillari ayni.
Sanada sorayim,seneye vercenmi 1.sinifa..

evet canım istanbul küçükçekmecedeyim, evet vericem 1. sınıfa zaten 3 senedir gidiyor okula, erken sepetledim evden 1 yıl yuvaya gitti, geçen yıl ve bu yıl devlet anaokuluna, seneyede okula zaten herşeyi biliyor bir harfleri birleştiremiyor öğrenmek istiyor ama öğretmiyorum, toplama çıkarma çarpma onlardan sıkıntısı yok bakalım inşallah böyle devam eder, sen vericekmisin okula, bu arada sen nerdeesin

kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.

benim bebeğimde bazen nazlı nazlı ağlıyor uyandırmıyorum ben uyku düzeni bozulmasın diye bazen kıkır kıkır gülüyor

Arkadaslar oglum dis yuzunden sanirum ateslendi bugun carpol verdim. Duzeldu bie kac saat sonra tekrar ateslendi yine verdim doktorym gunde 3 defa yazmis ama simdu atesi yok yinede vericekmiyim yoksa artesi oluncami vericem suan yok ama saati geldi surubun veriyim mi vermoyim mi napicam bilmiyorym

Chemen cananikiz yavruslarimis ayni yastalar.cok guzel
Evt cnm,abi,abla oldular,..kiskanclik varmi sizinkilerde

Canim uyurken bile koyma kanepeye donecegi tutar aralik annelerinden cok dusuren oldu ben o yuzdem onlem aldim
Yaa haklisin cnm,ama ben gunduz salonda koltukta uyutuyom sese alissin diye,nereye koycam simdi,
Ben izmirdeyim cnm.benim oglumda 3 yildir ozel kreste ama ben vermicem buyuk ihtimalle.sene sonu dogumlu ,zayif celimsiz benimji ezilir devlet okulunda.ozelede veremeyiz,sinif ogretmeni ark.hepsi gec ver dedi bana.bakalim esimle anlasirsak vermicem.benim oglumda surekli islem yapiyor toplamayi ogrenmis,kreste mental aritmatik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…