2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım surubu diş çıkarıyor diyemi verdi. gece boyu nöbet tutup ateşini kontrol edeceksen verme. ama nolur ne olmaz ver istersen. ateşi yükselme riskine girmezsin. peki kaç derce ateşi. geçmiş olsun buarada. rahatlarsınız umarım.

Gecmis olsun cnm ya,oyyy dislermi geliyor.atesi cokmu yuksek,degilse verme bence bosuna.cikara tekrar verirsin.ince giydir,dus aldirirsin yukselirse.ins.cikmaz yine.

Gecmis olsun cnm ya,oyyy dislermi geliyor.atesi cokmu yuksek,degilse verme bence bosuna.cikara tekrar verirsin.ince giydir,dus aldirirsin yukselirse.ins.cikmaz yine.

Gunduz 37 di ustunu cikardum dustu biraz sonra gene ciktu verdim surybu durmuyodu belki rahatlar diye dustu atesi bir kac saat sonra yine cikti en yuksek 37.9 oldu verdim suan yok atesi duzenlimi kullanmak lazim bu surubu diyekafam takildi bende atesi yukselince vetiyirym aslinda iki uc gundyr salyadi cok tu mememi isiriyo kendi dilini ciyniyodu daha cikmafi disi ne kadar surer bilmem ama dis yuzundrn oldu sanirim kasiyiciyla surunce susuyor biraz yoksa devamli gezdirdim gunduz simdi sakinlesti ins gece agrimaz damaklari agri olunca ateste oluyo sanirim perisan oluyo kac gecedir uykusu bozulmystu sık sık uyaniyodu disin belirtileriymis bende ona yordum vermiyim gece cikarsa veririm o zaman

Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.

benimki de dönmüyo canım ya yattığı yerden kendini öne atıp oturmaya çalışıyo bi de yatarken patır patır koşuyo kovalayan var gbi bayılıyorum o heyecanlı haline zamanı gelince dönerler canım ya her bebek farklı . biri bi şeyi erken yapar diğeri bi başkasını dert etmeyelim biz

Kanepeni ac ole yatir ya da yere minderlerle battaniyeyle yatak yap

bende bende :))) 2008 kasım oğlum-2014 ocak yine oğlum :)

Oğlunla benim kızımın arası tam bir yaş, 24 kasım 2009 doğumlu... Öğretmenler günü hediyesi.... Doğduğunda eltim, bedavadan hediyeyi kapattın demişti,sorma dedim, bedavadan....

Günaydın kızlar 6 saattir kimse yazmamis maşallah uyuduk mu ne :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar günaydın.
Bu sabah erkenciyiz biz. Kizim ayagimda. Uyutup yaticam tekrar insl.
Size bi sorum var, bebisleriniz günde kaç kez kaka yapiyor? Sadece anne sütü alanlar? Ama böyle az az gazla beraber gelenden bahsetmiyorum. Normal dolu dolu.
Ya benimki iki haftadır çok yapiyor. İnanin baş edemiyorum. Nerdeyse her emmeye yapıyor. Emdikleri boşa gidiyor sanki.
Benim ya da onun usutmesi etkiler mi bu olayi?
Çünkü kötü kokuyor bi de. Bazen de çok koyu yeşil oluyor. Acaba usuttuk mu diyorum.
Amaaan sabah sabah yazdigim mesaja bakin içerik pek uygun olmadi sanki ama napalim

Gunaydin azurem yesil kakaya cok beslenmeden olur da diyolar kokuyosa usutmus olabilirsin sendende gecer artik bende dikkat etmiyorumpek corap giymedigim vs. Oluyor. Sikvkaka yapiosada kilo almaya bilir buykkizim oyleydi ben ustten koyardim o alttan iadesimside yemekten sonra wcye kosar hemen cubukkrakeeim o benim...

Suus canim aynen öyle üstten alip alttan cikariyor. Zaten kilo alimi az. Olan da gidiyor. Eskiden boyle değildi. İki haftadir böyle. Gazi da var. Herhalde usuttuk. Ben de ince giyiniyorum galuba . ama dikkat etmek lazim

Kizlar gunaydin biz dun uc aylik olduk. Boyumuz 62 cm kilomuz 5900 olmus. Bu ay 600 gr almis kuzum.durum boyle bizde

Kizlar ben kilo verme surecine girdim galiba iki hafta once 71 kiloydum simdi 68.8 ciktim bu isin devamibi getirmem lazimmm

Usutmussundur o zaman dikkat et bakalim biraz duzelir tekrar distede oyle yapiyolar amacerken daha cikarmaz ins... Buyuk kizim var yaa yasinda 7,5 kiloydu boyu iyiydi ayyy besleyemedinmi yemiyomu vsss sinir ederlerdi beni ama hic sikauet etmedim krese badlayana kadar hasta olmadi sahlikli olsunda zayif olsun
Kizlar gunaydin biz dun uc aylik olduk. Boyumuz 62 cm kilomuz 5900 olmus. Bu ay 600 gr almis kuzum.durum boyle bizde
Masallah boyu uzunmus...Bizdr bugun uc aylik olduk ama pzt kontrolumuz boyunu merak ediyorum bende 60 olmustur ins kisa biraz benim kiz halasina cekerse yandik kilosunu evde tarttigimdan biliyorum

Bende gece yanima aliyorum donmeye baslasa besigine nasil alistircam bilmiyorum ama yazin memlekette mecbur yatar besiginde
benim kizimda 3 yildir ayni kreste bu sene kep atcaklar artik mezun oluyor cok heyecanli:-D kardesi dogunca ilgilenmesimbpek tv de alt yazilari okurken basladi bizimki.okumaya simdi kardesine bana mektuplar yaziyo seneye el yazisi zorlanicak ya bakalim hayirlisi

Hayırlı cumalar kızlar, çoktandır sayfaya pek uğrayamiyorum. Kızım hastaneye yatıp çıktıktan sonra hamdolsun düzelmeye başladı. Dr. Kontrolümüzde de herşey güzel gözüküyor , bebeğim kilo almaya başladı. Iki haftada 1 kg almış maşallah kuzumm. Ama beni emmiyor maalesef, ben de sütümü sağarak veriyorum :-( tekrar memeye dönmesini çok istiyorum memeye yaklaştırınca agliyor, almıyor. Ne yapacagımı şaşırdım

Günaydın canım; bıgün sabah 6 da benim oğlumunda ateşi çıktı 37.8 di hemen üzerini hafifletyim çorabını çıkardım bi çay kaşığı şurup verdim Sonra yavaş yavaş düştü Bende dişten şüpheleniyorum çok salyası akıyor,eli sürekli ağzında,dilini çiğniyor,emerken eskisi gibi değil bi şeler hissediyorum Doktora dilini çiğniyor dediğimde diş hazırlıkları başlamış olabilir dedi Ya erken çıksın istemiyorum İnşallahh bu diş sancıları uzun sürmez Şuan uyuyor ara ara gidip ölçüyorum ateiini 36.5
Size de geçmiş olsun cnm
Günaydın azurem bi ara bizim de sık sık oluyodu şaşırıyodum Bi kez de yeşildi ama ben o gün ıspanak yemiştim bi sonraki kakasını takip ettim tekrar yeşil olmadı
Kizlar ben kilo verme surecine girdim galiba iki hafta once 71 kiloydum simdi 68.8 ciktim bu isin devamibi getirmem lazimmm

Nasıl başardın arkadaşımm :)) bana da anlatırmısım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…