Arkadaslar oglum dis yuzunden sanirum ateslendi bugun carpol verdim. Duzeldu bie kac saat sonra tekrar ateslendi yine verdim doktorym gunde 3 defa yazmis ama simdu atesi yok yinede vericekmiyim yoksa artesi oluncami vericem suan yok ama saati geldi surubun veriyim mi vermoyim mi napicam bilmiyorym
Arkadaslar oglum dis yuzunden sanirum ateslendi bugun carpol verdim. Duzeldu bie kac saat sonra tekrar ateslendi yine verdim doktorym gunde 3 defa yazmis ama simdu atesi yok yinede vericekmiyim yoksa artesi oluncami vericem suan yok ama saati geldi surubun veriyim mi vermoyim mi napicam bilmiyorym
canım surubu diş çıkarıyor diyemi verdi. gece boyu nöbet tutup ateşini kontrol edeceksen verme. ama nolur ne olmaz ver istersen. ateşi yükselme riskine girmezsin. peki kaç derce ateşi. geçmiş olsun buarada. rahatlarsınız umarım.
Gecmis olsun cnm ya,oyyy dislermi geliyor.atesi cokmu yuksek,degilse verme bence bosuna.cikara tekrar verirsin.ince giydir,dus aldirirsin yukselirse.ins.cikmaz yine.
Gecen ay oglum. Eki Görüntüle 1073764
İnsallah yukleyebilmisimdir bunlarda benim prenseslerim
ikisi de birbirinden prenses maşallah ben de hep iki kızım olsun isterdim biri oldu ama dierine cesaret edebilirmiyim bilmiorum
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.
Bende bende ayni sizin gibi 2008 eylulde oglumu dogurdum,2014 kizcemi😀
Yaa haklisin cnm,ama ben gunduz salonda koltukta uyutuyom sese alissin diye,nereye koycam simdi,
Ben izmirdeyim cnm.benim oglumda 3 yildir ozel kreste ama ben vermicem buyuk ihtimalle.sene sonu dogumlu ,zayif celimsiz benimji ezilir devlet okulunda.ozelede veremeyiz,sinif ogretmeni ark.hepsi gec ver dedi bana.bakalim esimle anlasirsak vermicem.benim oglumda surekli islem yapiyor toplamayi ogrenmis,kreste mental aritmatik var.
bende bende :))) 2008 kasım oğlum-2014 ocak yine oğlum :)
Ben de oyle hangi hastanede doğum yaptın canım?
Usutmussundur o zaman dikkat et bakalim biraz duzelir tekrar distede oyle yapiyolar amacerken daha cikarmaz ins... Buyuk kizim var yaa yasinda 7,5 kiloydu boyu iyiydi ayyy besleyemedinmi yemiyomu vsss sinir ederlerdi beni ama hic sikauet etmedim krese badlayana kadar hasta olmadi sahlikli olsunda zayif olsunSuus canim aynen öyle üstten alip alttan cikariyor. Zaten kilo alimi az. Olan da gidiyor. Eskiden boyle değildi. İki haftadir böyle. Gazi da var. Herhalde usuttuk. Ben de ince giyiniyorum galuba . ama dikkat etmek lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah boyu uzunmus...Bizdr bugun uc aylik olduk ama pzt kontrolumuz boyunu merak ediyorum bende 60 olmustur ins kisa biraz benim kiz halasina cekerse yandik kilosunu evde tarttigimdan biliyorumKizlar gunaydin biz dun uc aylik olduk. Boyumuz 62 cm kilomuz 5900 olmus. Bu ay 600 gr almis kuzum.durum boyle bizde
Yaa haklisin cnm,ama ben gunduz salonda koltukta uyutuyom sese alissin diye,nereye koycam simdi,
Ben izmirdeyim cnm.benim oglumda 3 yildir ozel kreste ama ben vermicem buyuk ihtimalle.sene sonu dogumlu ,zayif celimsiz benimji ezilir devlet okulunda.ozelede veremeyiz,sinif ogretmeni ark.hepsi gec ver dedi bana.bakalim esimle anlasirsak vermicem.benim oglumda surekli islem yapiyor toplamayi ogrenmis,kreste mental aritmatik var.
Günaydın canım; bıgün sabah 6 da benim oğlumunda ateşi çıktı 37.8 di hemen üzerini hafifletyim çorabını çıkardım bi çay kaşığı şurup verdim Sonra yavaş yavaş düştü Bende dişten şüpheleniyorum çok salyası akıyor,eli sürekli ağzında,dilini çiğniyor,emerken eskisi gibi değil bi şeler hissediyorum Doktora dilini çiğniyor dediğimde diş hazırlıkları başlamış olabilir dedi Ya erken çıksın istemiyorum İnşallahh bu diş sancıları uzun sürmez Şuan uyuyor ara ara gidip ölçüyorum ateiini 36.5Arkadaslar oglum dis yuzunden sanirum ateslendi bugun carpol verdim. Duzeldu bie kac saat sonra tekrar ateslendi yine verdim doktorym gunde 3 defa yazmis ama simdu atesi yok yinede vericekmiyim yoksa artesi oluncami vericem suan yok ama saati geldi surubun veriyim mi vermoyim mi napicam bilmiyorym
Günaydın azurem bi ara bizim de sık sık oluyodu şaşırıyodum Bi kez de yeşildi ama ben o gün ıspanak yemiştim bi sonraki kakasını takip ettim tekrar yeşil olmadıKizlar günaydın.
Bu sabah erkenciyiz biz. Kizim ayagimda. Uyutup yaticam tekrar insl.
Size bi sorum var, bebisleriniz günde kaç kez kaka yapiyor? Sadece anne sütü alanlar? Ama böyle az az gazla beraber gelenden bahsetmiyorum. Normal dolu dolu.
Ya benimki iki haftadır çok yapiyor. İnanin baş edemiyorum. Nerdeyse her emmeye yapıyor. Emdikleri boşa gidiyor sanki.
Benim ya da onun usutmesi etkiler mi bu olayi?
Çünkü kötü kokuyor bi de. Bazen de çok koyu yeşil oluyor. Acaba usuttuk mu diyorum.
Amaaan sabah sabah yazdigim mesaja bakiniçerik pek uygun olmadi sanki ama napalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben kilo verme surecine girdim galiba iki hafta once 71 kiloydum simdi 68.8 ciktim bu isin devamibi getirmem lazimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?