2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Çok sevindim canım, senden haber bekliyordum. Çok meraklanmıştın sen, için rahatlamıştır şimdi :)
Darısı başıma inşallah.

Amin sağol canım benim valla rahatladım dün gece rüyamda japonvari bi erkek bebişim olmuş onu emzirdim lıkır lıkır içti sütü:) ayy çok tatlıydı içimdekini sevesim gelio şimdiden allahım tüm isteyenlere nasip etsin annelik tüm sıkıntıları unutturuyo insana bir an önce büyüsün istiyorum dokuz ay dokuz gün olsaydı keşke:) beklemesi zor bugün öyle pıtpıtlarını duydum drda son ses açtı çok güzel bi duygu ya alahım sağlık versin bebeklerimize

Amin :)
Rahat rahat beklersin artık 27'sini. Resme de baktım, çok büyümüş maşallah.
Ben de çok merak ediyorum, dün eşime dalgasına "eve ultrason cihazı alalım" dedim. Hiç şaşırmadı, benden öyle bir çılgınlık bekliyor yani. o kadar delirmiş görünüyorum :)

Grubu yeniaçmışarkadaş facete benide banlar adminlerdie korktum açıkçasıne yasambilemedim sadecelinkverdimkusura bakmayın

Canım senin bebiş en son kaç mm di ay ne çabuk büyüyolar insan merak ediyo işte sağlıklı olsunlarda bu beni on gün idare eder:) bebişler doğsun resmini paylaşırız inş burda:)

Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar dun geceden beri adet sancisina benzer bir sekilde karnim agriyor insallah kotu birsey yoktur

Hayırlı sabahlar anneler nasılsınız
gülihan cnm beni hatırladın mı ben 80 90 diet sayfasındayıdm cnm
hamişsin hayırlı olsun eli ayağı düzgün doğsun cnm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…