a.s.belki gec döllenmedir arkadasım...ondan küçük görünür..Selamun aleyküm.. Ben yeni üye oldum siteye. Doktor muhtemel doğum tarihine 21 ocak dedi ama 7 haftalık dedi aynı zamanda. Kafam karıştı, hesaplamadan fazla anlamadığım için. Süpriz bir hamilelik olduğundan bu konularla da henüz ilgilenmiyordum. Doğum tarihine göre 7 haftalıktan daha fazla olmuyor mu şu an?
ben de fenayım azalıyor mu ne dediğim an yeniden çoğalıyor sanki. bu gün 3 kez kustum artık yorgun düştüm kusmaktan resmen. ben henüz 1 kilo verdim ama gerisi de gelir gibi. meyve de yiyemiyorum maalesef. geçer yakında inşallah..
ben de fenayım azalıyor mu ne dediğim an yeniden çoğalıyor sanki. bu gün 3 kez kustum artık yorgun düştüm kusmaktan resmen. ben henüz 1 kilo verdim ama gerisi de gelir gibi. meyve de yiyemiyorum maalesef. geçer yakında inşallah..
merhaba kızlar....nasılsınız?çalıştığımdan dolayı pek giremiyorum nete.arada cepten takip ediyorum sizi...benim salı günü yine kahverengi lekelenme oldu.soluğu doktorda aldım.çok şükür bebişim iyimiş. salı günü ultrasona göre 6+2 çıktı..1 gün ileri gibi yani.ekranda kalp atışını gördüm ama sesini duyamadık.inş bir sonraki kontrolde sesini duyabilirim.
bir de avrupa yakasındaki arkadaşlar...bi cevap verin hele..hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz?ben bakırköy civarında oturuyorum.buralarda iyi ve fiyatı uygun olan hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?
Bugün dra gittim bebişim 19.2 mm olmuş bide şişmanlamış 12 yle 14. Hafta arasında gel ikili test yapalım dedi rabbime şükür iyiymiş bebişim ağrım olmayınca gerilmiştim ne yapıo bu çocuk diye:) allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bu hafta çok üzgündüm bebiş etkilenmişmidir diye sordum dr şuan bebeğin umrunda bile değil senin ne yediğin ne içtiğin üzüntün yola çıkman bunlar bebeğini etkilemez çok iyi korunuyo o dedi rahatladım açıkçası bide progesteron duygularını değiştirebilir bu ara sıkıntılı ve hassas olman doğal dedi
Bugün dra gittim bebişim 19.2 mm olmuş bide şişmanlamış 12 yle 14. Hafta arasında gel ikili test yapalım dedi rabbime şükür iyiymiş bebişim ağrım olmayınca gerilmiştim ne yapıo bu çocuk diye:) allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bu hafta çok üzgündüm bebiş etkilenmişmidir diye sordum dr şuan bebeğin umrunda bile değil senin ne yediğin ne içtiğin üzüntün yola çıkman bunlar bebeğini etkilemez çok iyi korunuyo o dedi rahatladım açıkçası bide progesteron duygularını değiştirebilir bu ara sıkıntılı ve hassas olman doğal dedi
yeni mi başladı bulantıların en baştan beri varmıydı?
maaşallah cnm bebeişine
şişmanlamışmıı yerimm yaa.
bugün ne kadarlık oldun cnm 9. hafta içindesin ama .tam olarak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?