2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
a.s.belki gec döllenmedir arkadasım...ondan küçük görünür..

Bende ayni canim 11. Haftaya gircez hala ayilip bayiliyorum a bu arada bise kesfettim ekmegi tosta kurutana kadar kizartip citir citir yedim migdemin suyunu aldi sakinim suanda sende bir dene

Korkma canim korkma sen dinlemelisin yatcan surekli bende o dertten 13 gundur yatiyorum bel fitigimda war ciddi bi durum dikkat edersen aşarsin

kızlaarrr ben de 2014 ocakta anne olucam inşAllah.. Baştan beri sayfayı okumam pek mümkün değil ama son sayfaya baktığımda mide bulantılarından şikayet edenleri gördüm.. Kızlar papatya çayı bulantıya iyi geliyor, polo delikli şeker de öyle.. Papatya çayını soğuğa yakın ılık ve nefes almadan tek nefeste içmeye çalışın.. Papatyaya kokuyor çünkü içine limon falan sıkın hem kokusunu hem tadını kırsın.. İyi geliyor bir deneyin derim :)

kızlar 2 gündür bende bulantı çekiyorum daha yeni başladı içim dönüyor her daim aç tok fark etmiyor:111::111::111:Allahtan yemek yiyebiliyorum ama sonrası fena..ayrıca huysuz bişey oldum çıktım eşim benden çok çekiyor garibim

Bugün dra gittim bebişim 19.2 mm olmuş bide şişmanlamış 12 yle 14. Hafta arasında gel ikili test yapalım dedi rabbime şükür iyiymiş bebişim ağrım olmayınca gerilmiştim ne yapıo bu çocuk diye:) allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bu hafta çok üzgündüm bebiş etkilenmişmidir diye sordum dr şuan bebeğin umrunda bile değil senin ne yediğin ne içtiğin üzüntün yola çıkman bunlar bebeğini etkilemez çok iyi korunuyo o dedi rahatladım açıkçası bide progesteron duygularını değiştirebilir bu ara sıkıntılı ve hassas olman doğal dedi

gözün aydın cnm inşallah sağsalim kucağınada alırsın

selam annişlerrrrr ay bugun müsafirlerim vardı bişeyler bakamadım hiç buralara bebişimde yoruldu sanırım hafif ağrım var siz nasılsınızzzzzzz öpüldünüzzzzzzz....

Arkadaslar merhaba 6 gundur kahverengi akintim vardi ilk basladiginda bi dra gittim rahimde kanama yok bebek haftasiyla uyumlu dedi bugun artik doguma kdr gidecegim dra gittim rahim icinde kanama var dusuk tehliken var dedi yaticaksin hep dedi bebek iyi kalo atisi duzenli dedi 6+3 dedi halbuki 7+3 olmasi lazm gec yumurtlamissndir dedi ama bugune kdr bakan baska dr hep haftasiyla uyumlu diyodu simdi cok takildi aklima bu arada mide bulantusi ixin ipac verdi

mide bulantısından ölüyorum kızlar. 2 gün önce 3 tane serum yedim ama etkisi geçti galiba

maaşallah cnm bebeişine
şişmanlamışmıı yerimm yaa.
bugün ne kadarlık oldun cnm 9. hafta içindesin ama . tam olarak ne

yeni mi başladı bulantıların en baştan beri varmıydı?

merhabalar bende ocak annesi olmak istiyorum ama herkez o zamana kalmaz diyor halbuki ben şu olası doğum tarihini çok isterim yeni yılın ilk günü:)

maaşallah cnm bebeişine
şişmanlamışmıı yerimm yaa.
bugün ne kadarlık oldun cnm 9. hafta içindesin ama . tam olarak ne

Canım 8+6yani 9. Haftayı bitiriyorum hayırlısıyla buda bebişim öncesi sonrası:) ilkinde 10mmdi

Eklentiler

• $image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 56

Çok sevindim canım, senden haber bekliyordum. Çok meraklanmıştın sen, için rahatlamıştır şimdi :)
Darısı başıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…