2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam anniş merak etme Allahın izniyle görürsün kalbini temiz tut

inşallah canım yaaa sonra da pıtpıtlar ınsallahhh :) siz ne durumdasınızz bebiş üzüyomu annesini bulantılar falan varmı :)

merhaba canıım beniim. tebrikler ben de ikiz anası olacağım inşallah. tüple ikizlere hamile kaldım
ikizlerini yiyimmmmm

yok canim 3 tane zaten var :) bu dördüncü istemiyerk hamile kaldim.doktor istersen aldiralim dedi olmaz dedim Rabbim verdiyse vardir bir bildigi.

en iyisini yapmışsın aldırmamakla allahımın vardır bir bildiği cinsiyetler ve yaşları kaç çok severim kalabalık aileleri ama allah sabır versin çok zorlanacaksın galiba

en iyisini yapmışsın aldırmamakla allahımın vardır bir bildiği cinsiyetler ve yaşları kaç çok severim kalabalık aileleri ama allah sabır versin çok zorlanacaksın galiba

asla aldirmam cok günah onun vebalini alamam Allahtan korkarim.kizim 8, ikinci kizim 4 yasinda oglumda 10 aylik canlarim benim:)

ben de fenayım azalıyor mu ne dediğim an yeniden çoğalıyor sanki. bu gün 3 kez kustum artık yorgun düştüm kusmaktan resmen. ben henüz 1 kilo verdim ama gerisi de gelir gibi. meyve de yiyemiyorum maalesef. geçer yakında inşallah..

Selamun aleyküm.. Ben yeni üye oldum siteye. Doktor muhtemel doğum tarihine 21 ocak dedi ama 7 haftalık dedi aynı zamanda. Kafam karıştı, hesaplamadan fazla anlamadığım için. Süpriz bir hamilelik olduğundan bu konularla da henüz ilgilenmiyordum. Doğum tarihine göre 7 haftalıktan daha fazla olmuyor mu şu an?

merhaba kızlar....nasılsınız?çalıştığımdan dolayı pek giremiyorum nete.arada cepten takip ediyorum sizi...benim salı günü yine kahverengi lekelenme oldu.soluğu doktorda aldım.çok şükür bebişim iyimiş. salı günü ultrasona göre 6+2 çıktı..1 gün ileri gibi yani.ekranda kalp atışını gördüm ama sesini duyamadık.inş bir sonraki kontrolde sesini duyabilirim.
bir de avrupa yakasındaki arkadaşlar...bi cevap verin hele..hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz?ben bakırköy civarında oturuyorum.buralarda iyi ve fiyatı uygun olan hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…