selam kizlar az önce doktordan geldim 7 haftalik halileyim
Selam anniş merak etme Allahın izniyle görürsün kalbini temiz tut
ikizlerini yiyimmmmmmerhaba canıım beniim. tebrikler ben de ikiz anası olacağım inşallah. tüple ikizlere hamile kaldım
maşşallah bebişe
Allah razi olsun canim seninde masaAllah bebegine, ya ben nasil basa cikabilecegim 4 cocuklan Rabbim yardimcim olsun
Allah güç kuvvet versin canım. 4. çocuğun mu olacak
yok canim 3 tane zaten var :) bu dördüncü istemiyerk hamile kaldim.doktor istersen aldiralim dedi olmaz dedim Rabbim verdiyse vardir bir bildigi.
en iyisini yapmışsın aldırmamakla allahımın vardır bir bildiği cinsiyetler ve yaşları kaç çok severim kalabalık aileleri ama allah sabır versin çok zorlanacaksın galiba
yok canim 3 tane zaten var :) bu dördüncü istemiyerk hamile kaldim.doktor istersen aldiralim dedi olmaz dedim Rabbim verdiyse vardir bir bildigi.
asla aldirmam cok günah onun vebalini alamam Allahtan korkarim.kizim 8, ikinci kizim 4 yasinda oglumda 10 aylik canlarim benim:)
ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız
asla aldirmam cok günah onun vebalini alamam Allahtan korkarim.kizim 8, ikinci kizim 4 yasinda oglumda 10 aylik canlarim benim:)
allah bağışlasın ne güzel arkadaş gibi büyücekler ama bundan sonra dikkat et biraz :)
evet insaAllah dogumdan sonra önlemini almam gerek normalde hap kullaniyordum bunda nasil oldu kullanmadim iste
hap değilde daha kesin çözümleride var galiba çok bilgim yok ama spiral filan ama kısmetleri varsa ne yaparsan yap hertürlü gelirler zaten
merhaba arkadaslar Rabbim hepimizin bebeğini saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşş..
bu arada bulantı kusması cok olan arkadaslar nasıl beslenıyorsunuz ben hiç bişey yiyemiyorum ne yiyeceğimi şasırmıs durumdayım tiksinmediğim bişey yok ekmek yıyrum üzerine tuz ekip yakında tansıyonum fırlayacak yaa( meyva yiyorum bide karpuz hariç bütün meyvaları yiyebiliyorm ama tek meyva yeterlı mi bilemiyrm inşallah bu dönem çabuk biter iki hafta da 3 kilo verdim bakalım nolacak böyle bide benım ikizlerim olacak o yuzzden bu kadar kötü oluyrm acaba...
aranızda bebişine isim takan varmı biz fasulye dioz öle sevioz :)
canım biz daha nişanlanmadan eşim bebişimizin ismi belli demişti.
hem kız hem erkek ismi olduğu için bebeğimize ismiyle sesleniyoruz.
DENİZ:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?