2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
cok sagol canim bebegimin kalp atisini gördüm ama dinleyemedim ama pit pit hizli hizli atiyordu:)

hamd olsun Allahımıza bende çarsamba gunu doktora gıtcem kalp atıslarını duymak ıcın 7hafta 4 gunluk olmus olcak ıns bende duyarım ve kendısını göruruz 5 +4 gunluk gıttıgmde sadece kesesını görmustuk ve ultrasonda gs:1,39 yazıyodu anladıgım kadarıyla kesenın capı oluyo heralde sızın kesenızın capı nedır acaba yada benım kesem hafalıgına göre normalmıdır

insaAllah canim görürsün,bana doktor evet hamilesin diyence hic birsey soramadim ultrason kagidini bile almadim unuttum:) kesenin capini bilmiyorum ama bebegimi iceride gördüm minicik fasülyem kalp atisini gördüm cok güzel bir duygu innsanin kacinci cocugu olursa olsun benim icin her hamilelik ilk hamilelik gibi heyecanli:))

Bende son 2 haftadır kafayı bunla bozup araştırıp durdum Doktor anormal bir durum olsa muhakkak söylerdi.Benim 6 haftalıkken sanırım 5+5de 8mm idi bugün gidicem bende kontrole aslında takmayıp 8 haftada gitmek en güzelide sabredemiyoru.m

nasılsınız güzel anneler biz geldik
geçmiş almış başını gitmiş.ben bu sıralar çok halsiz düşüyorum hep yatasım var
evli mutlu çocuklu ve pufpufum nasıl haberiniz varmı:26:Rabbim yardımcıları olsun inşallah

13 milim herhalde. Bak şöyle bir hesap var. Kesenin çapına 30 ekleyip 7'ye bölüyorsun haftanı bulmak için. Seninkinin büyüklüğü 6 haftalığa denk geliyor, erken döllenme olmuş demek.

Son düzenleme:

canım bende ilk gıdısımde kese vardı 5.5 haftalık dedıler bır hafta sonra gıttım 6 bucuk haftalıktır dıye dusunurken 6 haftalıkmıs boyu yarım cm di 10 gun sonra gıttıgımdede 8 haftalık olmustu buyu 1 bucuk cm yanı benim hesaplamalarım pek uymuyor bebek bazen daha hızlı gelısıyor bazen yavaslıyor sanırım banada ılk gıdısımde gec döllenme olmus dedıler ufak gıbıydı zamana göre ama sonra o açıgı kapattı

bende de bu aralar bir kalp atışı takıntısı var korkuyorum bır forumda boyle durumu yasayan herkes paylaşmıs cok etkılendım keske okumasaydım normalde 12 haftalık olunca gıdecektım belkı cınsıyetınıde görurum dıye ama dayanamıycam sanırım 10+1 oldum bugun gıdesım var ultrason zararlı dıye duydum gıtmemeyede calısıyorum arada kaldım Allaha emanet rabbım ıns korur bebeklerımızı

merhabaaaa ben geldimmmmm

cook güzel haberlerim var,salı drumuza gittik ama beni görün gece hiç uyuyamadım sıra bana geldi kalbim nasıl carpıyor neyse sedyeye yettım nası dua ediyorum sonra dr hemen buldu minigimi ardından kalp atışlarını görüyorum sıze de dinletelim dedi Allahım nasıl bir duygudur suan yazarken gözlerim doluyor,hergün yatarken hepimiz için dua ediyorum inşallah böyle saglıklı bir sekilde devam ederiz,randevularını bekleyen arkadaslar da olumlu dusunsun hayal etsin harıka olacak hepimiz Allah nazarlardan saklasınkucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!
--------------------------------------------------------------------------------

aynen bende sabırsızlıkla carsamba gununu beklıyorum 5+4 gunluk ıken ultrason kagıdında gs 1,39 yazıyodu buna takıldım gs nedir dıyede sormamısım dıger arkadasların haftasına göre benım kesede bı anormallık var gıbıme gelıyo cok endıselenıyorum cnm ya bırde benım ıcın doktora ultrason kagıdında yazan gs nın ne anlama geldıgını sorarmısın

hayırlı olsun pekı sızın kacıncı haftada duydunuz kalp atıslarını

hayırlı olsun pekı sızın kacıncı haftada duydunuz kalp atıslarını

mrb cnmm

ilk kez 5.hafta da gittim dr a,küçük bir kese gördü.sonra 3 hafta sonraya cagırdı.8.hafta da yani salı günü gittim,cok sukur gordum ve duydumsizlerdeki heyecan tedirginlik korku bende de vardı normal bunlar,hiç canınızı sıkmayın hayırlıyla hepiniz günü geldiğinde duyarsınız inşallah!!

gözün aydın sağlıkla sıhhatle alırsın inş. kucagına

anlayısınız ıcın cok tesekkur ederım bu arada ınt gs ögrendım daha önce arastırmıstım ama tam anlamıyla acıklamasını bulamamıstım

Ultrason - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi sizde bakmak ıstersenız

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum sayılır ve formu kullanması tam olarak bilmiyorum:) bende 2014 ocak annesi olucam inş.allahın izniyle.şuanda 9 haftalığız lakp atışlarımızı duyduk herşey yolunda çok şükür.benide listeye eklermisiniz:)lüütfeen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…