canım ben annelik akademisi yayınlarının bebeğimi beklerken adlı kitabını aldım,yazarı sabiha paktuna keskin di.ama fazla bilimsel geldi bana çok tıp diliyle anlatıyo ben daha böyle duygusal roman tarzı yada deneyimlerle anlatılan bi kitap istiyorum.bulursan böle bşy hbrini bekliyorum:)
canım ben bunları buldum sen de bi bak istersen,yorumlara bakıp not aldım.hamilelik,dogum ve bebek bakımı yazarı ayşe öner.diğeri ise 9 ay 10 gün kitabın adı yazarı kağan kocatepe.umarım yardımcı olmuşumdur
kızlar şuan facedeki 2014 ocak annelerinde olan var mı?
şuanda orda da yazdım bir sorıyım dedim.
Burdaki nickiminden ordaki ismimi hemen anlaya bilirsiniz:):):)
burdaki nickiminden ordaki ismimi hemen anlaya bilirsiniz:):):)
burdaki nickiminden ordaki ismimi hemen anlaya bilirsiniz:):):)
ben de gördüm o formu,biraz takıldım ama burası gibi çok takip edilmiyo sanırım..du bi balim yinede..
Henüz mesaj sayısını dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum, beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba?
Ben de geçen hafta kalp atışlarını duydum miniğiminn :18::18: o kadar heyecanlandım kiRabbim hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelikler versin inşaAllah
selam kızlar listenize benide eklermisiniz:)
sat 9 nisan 14 ocak muhtemel doğum tarihim ikinci bebeğim 2011 nisan annesiyim aynı zamanda
hoşgeldiniz kızlaaaarrrr
hepbirlikte saglıklı bir hamilelik geciririzbebeklerimizi kucagımıza alacagımız günleri de görürüz inşallahhhhh
kızlarr beni de aranıza alınn :))
sat 19 nisan. bugun doktor kontrolunden geldik kalp atışını gördük çok güzel birşey
muhtemel dogum tarıhı 24-25 ocak dedı ilk hamileliğim cok heyecanlıgım :)
2011 ekım gelınıydım kısmet 2014 annesı olmaktaymış
hazel_87 seninle aynıyız :) ben 6+2 ken doktora gittim kalp atışı duyulmadı erken olabilir mi ki ??inş salı günü duyulur ...
Selam kızlar.
Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim. Patoloji sonucu temiz gelmiş. Genetik incelemeyi ilk hamilelikte yapmıyorlarmış. Ancak ikinciyi tekrarlarsa genetik inceleme yapabiliyorlarmış. Bir ilaç verdi fitil. Bu kanamanı, pıhtıların atılmasını daha kolaylaştırır dedi. Folik asite devam et dedi. Şimdilik bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?