2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ben bunları buldum sen de bi bak istersen,yorumlara bakıp not aldım.Hamilelik,Dogum ve Bebek Bakımı yazarı Ayşe ÖNER.Diğeri ise 9 AY 10 GÜN kitabın adı yazarı Kağan Kocatepe.umarım yardımcı olmuşumdur

kaan kocatepeyi duymuştum sanırım doktorda... Bende yrn biras bakayım dolanayım azcık:)

kızlar şuan facedeki 2014 ocak annelerinde olan var mı?
şuanda orda da yazdım bir sorıyım dedim.
burdaki nickiminden ordaki ismimi hemen anlaya bilirsiniz:):):)

kızlar şuan facedeki 2014 ocak annelerinde olan var mı?
şuanda orda da yazdım bir sorıyım dedim.
burdaki nickiminden ordaki ismimi hemen anlaya bilirsiniz:):):)

ben de gördüm o formu,biraz takıldım ama burası gibi çok takip edilmiyo sanırım..du bi balim yinede..

selam kızlar listenize benide eklermisiniz:)
sat 9 nisan 14 ocak muhtemel doğum tarihim ikinci bebeğim 2011 nisan annesiyim aynı zamanda

Henüz mesaj sayısını dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum, beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba?

Ben de geçen hafta kalp atışlarını duydum miniğiminn :18::18: o kadar heyecanlandım ki Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelikler versin inşaAllah

selam kızlar listenize benide eklermisiniz:)
sat 9 nisan 14 ocak muhtemel doğum tarihim ikinci bebeğim 2011 nisan annesiyim aynı zamanda

hoşgeldiniz kızlaaaarrrr

hepbirlikte saglıklı bir hamilelik geciririz bebeklerimizi kucagımıza alacagımız günleri de görürüz inşallahhhhh

kızlarr beni de aranıza alınn :))

sat 19 nisan. bugun doktor kontrolunden geldik kalp atışını gördük çok güzel birşey
muhtemel dogum tarıhı 24-25 ocak dedı ilk hamileliğim cok heyecanlıgım :)

2011 ekım gelınıydım kısmet 2014 annesı olmaktaymış

hazel_87 seninle aynıyız :) ben 6+2 ken doktora gittim kalp atışı duyulmadı erken olabilir mi ki ??inş salı günü duyulur ...

hazel_87 seninle aynıyız :) ben 6+2 ken doktora gittim kalp atışı duyulmadı erken olabilir mi ki ??inş salı günü duyulur ...

eveeet cnım aynıyız sanırım mınıkler bır supriz yapıp erken gelmezse :)
bende duymadım ama gordum yanıp sonen bısey vardı doktorum o sekılde gosterdı normalde baslıyormus bu haftalar ama duyulmaması da gayet normal 10 gun sonra cagırıyorlar genelde benımkı erkenmıs bıraz oyle dedı endişelenme inş sen nereye gıdıyorsun ıstanbuldayım ve ıyı bır doktor hastane arıyorum eyup civarında :/

Selam kızlar.

Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim. Patoloji sonucu temiz gelmiş. Genetik incelemeyi ilk hamilelikte yapmıyorlarmış. Ancak ikinciyi tekrarlarsa genetik inceleme yapabiliyorlarmış. Bir ilaç verdi fitil. Bu kanamanı, pıhtıların atılmasını daha kolaylaştırır dedi. Folik asite devam et dedi. Şimdilik bu kadar :)

geçmiş olsun canım...
herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…