13 milim herhalde. Bak şöyle bir hesap var. Kesenin çapına 30 ekleyip 7'ye bölüyorsun haftanı bulmak için. Seninkinin büyüklüğü 6 haftalığa denk geliyor, erken döllenme olmuş demek.
kızlaaaarrrrr,
catlak olusumunu arastırdım da hamileliğini öğrenen bitakım yağlar,kremler kullanmaya başlamıs..sizler kullanıyomusunuz,ya da ne kullanacagımız hakkında bi fikriniz var mı??
aynı şeyi ben soracaktım sen benden önce davrandın.ben almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerimize danışmak lazım ne kullanmak lazım
kızlaaaarrrrr,
catlak olusumunu arastırdım da hamileliğini öğrenen bitakım yağlar,kremler kullanmaya başlamıs..sizler kullanıyomusunuz,ya da ne kullanacagımız hakkında bi fikriniz var mı??
Kızlar sormak istediğim bşy var... Daha bebişler küçük hatta göbişi belli olmayan bile vardır belki:) ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyorum gün içinde oturarak çalıştığm için belim çok ağrıyo öle rahat ediyorum.acaba bu şekilde yatmak bebeğe bi engel teşkil edermi bu aylarda? Sizler nasıl yatıyosunuz?
Kızlar sormak istediğim bşy var... Daha bebişler küçük hatta göbişi belli olmayan bile vardır belki:) ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyorum gün içinde oturarak çalıştığm için belim çok ağrıyo öle rahat ediyorum.acaba bu şekilde yatmak bebeğe bi engel teşkil edermi bu aylarda? Sizler nasıl yatıyosunuz?
canım ben öyle yatmayı cok seviyorum,yatıyorum ama uzun sureli degil..simdilik bi sıkıntı olacagını dusunmuyorum ilerde belki..Kızlar sormak istediğim bşy var... Daha bebişler küçük hatta göbişi belli olmayan bile vardır belki:) ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyorum gün içinde oturarak çalıştığm için belim çok ağrıyo öle rahat ediyorum.acaba bu şekilde yatmak bebeğe bi engel teşkil edermi bu aylarda? Sizler nasıl yatıyosunuz?
ben 12 haftadan sonra lierac krem kullanmayı düşünüyorum
şimdilik çok minik olduklarından bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de bazen öyle yatıyorum. Zaten çok yakında yatamayacağız
canım ben öyle yatmayı cok seviyorum,yatıyorum ama uzun sureli degil..simdilik bi sıkıntı olacagını dusunmuyorum ilerde belki..
aynen ben de arastırdım lierac kremi cok öneriyolar eczanelerde cok daha pahalı ama internet sitesinden alırsan 40 tl.dr umuza da bi sorarız,hayırlısı bakalım..
Ben lier.. isimli catlak kremi kullandim kizimda surdugum yerler catlamadi popom cok catladi
Bu arada hastanedeyim dua edin akintim kirmiziya dondu dr hemen goreyim dedi bekliyorum
buarada ben bide sürekli kitap arastırıyorum,ufaktan başlamak lazım bence.ayse önerin kitabını öneriyolar genelde.haftasonu cıkıp bakıcam.var mı baska fikri olan?
kızlar ben biraz araştırdım da..benim 6+2 de gebelik kesem 34 mm di. biraz fazla büyük degil mi?ben de her konuda nem kapıyorum gibi ama merak işte
kızlar ben biraz araştırdım da..benim 6+2 de gebelik kesem 34 mm di. biraz fazla büyük degil mi?ben de her konuda nem kapıyorum gibi ama merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?