2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
13 milim herhalde. Bak şöyle bir hesap var. Kesenin çapına 30 ekleyip 7'ye bölüyorsun haftanı bulmak için. Seninkinin büyüklüğü 6 haftalığa denk geliyor, erken döllenme olmuş demek.

merhaba...öğle arasındayım bende hemen kk ye attım kendimi ya o dediginizi ben uyguladıgımda çok garip bi sonuç çıkıyo.benim kese 34 mm çıktı.buna 30 ekleyip 7 e böldügümde 9 küsür bişi çıkıyo...ben daha 6+4 üm. 34 mm ölçümü yapıldğında 6+2 idim. bence o çok doğru bir sonuç degil

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrr,

catlak olusumunu arastırdım da hamileliğini öğrenen bitakım yağlar,kremler kullanmaya başlamıs..sizler kullanıyomusunuz,ya da ne kullanacagımız hakkında bi fikriniz var mı??

kızlaaaarrrrr,

catlak olusumunu arastırdım da hamileliğini öğrenen bitakım yağlar,kremler kullanmaya başlamıs..sizler kullanıyomusunuz,ya da ne kullanacagımız hakkında bi fikriniz var mı??

aynı şeyi ben soracaktım sen benden önce davrandın.ben almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerimize danışmak lazım ne kullanmak lazım

Ben lier.. isimli catlak kremi kullandim kizimda surdugum yerler catlamadi popom cok catladi
Bu arada hastanedeyim dua edin akintim kirmiziya dondu dr hemen goreyim dedi bekliyorum

bende dün araştırmıştım bu konuyu, badem yağı ve kakao yağı çatlağı önlüyormuş ama kıllanma yapabiliyormuş.. bebe yağıda iyiymiş, ben devamlı vucuduma eskiden beri kullanırdım zaten dün itibariyle akşamları göbeğime bebe yağıyla masaj yapmaya başladım.. birde eczanelerde satılan lierac marka krem varmış 70 tl civarıymış fiyatı, lansinoh ve mustela markalarda iyiymiş bunların fiatı biraz daha uygunmuş..

ama sonuç olarak genellikle bu çatlak oluşumu ırsi birşeymiş.. yinede önlem almak lazım tabiki

aynı şeyi ben soracaktım sen benden önce davrandın.ben almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerimize danışmak lazım ne kullanmak lazım

benimde geçen ay en yakın arkadaşım doğum yaptı tam 17 kilo aldı gebeliği boyunca ama hiç çalağı yok:) onun kullandığı krem mustella nın çatlak önleyici kremiydi ama tabi bu kişinin vücud yağ oranına göre değişir bence vücudunuz müsaitse çatlamaya en kaliteyide kullansanız son hfta bile bir iki ufak çatlıyo malesef.bnm göbiş erken fırladı 7 haftada çıkmaya başladı şimdilik doğal yağlı vazelin kullanıyorum ve yumaşık oluyo belki sonraki aylarda bende mustella tercih edebilirim:)

kızlaaaarrrrr,

ben 12 haftadan sonra lierac krem kullanmayı düşünüyorum

Kızlar sormak istediğim bşy var... Daha bebişler küçük hatta göbişi belli olmayan bile vardır belki:) ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyorum gün içinde oturarak çalıştığm için belim çok ağrıyo öle rahat ediyorum.acaba bu şekilde yatmak bebeğe bi engel teşkil edermi bu aylarda? Sizler nasıl yatıyosunuz?

şimdilik çok minik olduklarından bir şey olacağını sanmıyorum. ben de bazen öyle yatıyorum. zaten çok yakında yatamayacağız

Binu sordum dr a .. istediğin gibi yat dedi 20. Haftadan sonra sola yat dedi. Ama düşük riskim var ben yatmiyorum yuz üstü. .

canım ben öyle yatmayı cok seviyorum,yatıyorum ama uzun sureli degil..simdilik bi sıkıntı olacagını dusunmuyorum ilerde belki..
ben 12 haftadan sonra lierac krem kullanmayı düşünüyorum

aynen ben de arastırdım lierac kremi cok öneriyolar eczanelerde cok daha pahalı ama internet sitesinden alırsan 40 tl.dr umuza da bi sorarız,hayırlısı bakalım..

şimdilik çok minik olduklarından bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de bazen öyle yatıyorum. Zaten çok yakında yatamayacağız

bende öyle düşünüyorum ama eşim tedirgin ediyo beni,yok kan dolaşımı rahat olmas yok şöyle olur böyle olur fln:) ama son keyifler bunlar tadını çıkartmak istiyorum.çok uzun bi süre öyle keyifli uykular olmayacak göbekler incek bebek çığlıkları başlıcak:) neyse anne olmak böle bşy işte ufaktan başladık bizde fedakarlıklara:)

buarada ben bide sürekli kitap arastırıyorum,ufaktan başlamak lazım bence.Ayse önerin kitabını öneriyolar genelde.haftasonu cıkıp bakıcam.var mı baska fikri olan?

bende bu konuyu merak ediyodum .çünkü normalde yüzüstü yatarım şimdi hamilelikte yatılırmı yatılmazmı bilmeiğimden geceleri çok zorlanıyorum yüzüstü yatıyorum sonra üzülüyorum bişey olurmu diye sağ dön sola dön..sabah oluyo .ama deiğiniz gibi ufak olduğu içn sorun olmuyodur inş.:26:

valla son bi aydır öyle uyuyorumki süresini bile bilmiyorum düşündüğüm tek şey nerden nasıl yırtarda uyayabilirim oldu son zamanlarda:) o yüzden geceleri ne şekle giriyorum ne kdr kalıyorum bilmiyorum şimdilik allaha emanet olarak böyle gitsin göbek büyünce zaten yapamıcaz:)

kızlar ben biraz araştırdım da..benim 6+2 de gebelik kesem 34 mm di. biraz fazla büyük degil mi?ben de her konuda nem kapıyorum gibi ama merak işte

buarada ben bide sürekli kitap arastırıyorum,ufaktan başlamak lazım bence.ayse önerin kitabını öneriyolar genelde.haftasonu cıkıp bakıcam.var mı baska fikri olan?

canım ben annelik akademisi yayınlarının bebeğimi beklerken adlı kitabını aldım,yazarı sabiha paktuna keskin di.ama fazla bilimsel geldi bana çok tıp diliyle anlatıyo ben daha böyle duygusal roman tarzı yada deneyimlerle anlatılan bi kitap istiyorum.bulursan böle bşy hbrini bekliyorum:)

kızlar ben biraz araştırdım da..benim 6+2 de gebelik kesem 34 mm di. biraz fazla büyük degil mi?ben de her konuda nem kapıyorum gibi ama merak işte

canım bu büyüklük küçüklük oranı annenin vücuduna görede değişir.ayrıca 6+2 de bile yanılmaya payı olduğu gibi kese çapındada yanılma olabilir.bence bu kdr üstüne düşme iyi düşün herşeyi.sakınan göze çöp batar unutma:) bak ben 2 haftadır bi sitede dolaşıyorum doğum ve gebelik ile ilgili yaşanmış bir sürü hikaye okudum ve morelim çok yerine geldi yani bana ii geldi istersen Blogcu Anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…