2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bütün ocak anneleri... Ocakta anne olmayı umut edenler... Ve tüm topik ahalisi :34: hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin inş hepimize... :69:

hayırlı olsun topiğin :21::nazar:
listenız upuzuuuuuuuuuuuuuuuunn olsun :27: bizimkilerr bayaa bi dolduu halada devam edıyoooo ...:16:

hayırlı olsun topiğin :21::nazar:
listenız upuzuuuuuuuuuuuuuuuunn olsun :27: bizimkilerr bayaa bi dolduu halada devam edıyoooo ...:16:

canımın içisiiiiiii hayırlı ossun topiiiiiiinn :1:

hepimize şans getirsin İNŞALAAAAAAHHHH!!!:21:

teşekkür ederim kızlaaaaar :34: hilbar'cım sende aralık topiği sahibesisin :69: burcu'mmmm inş sende buraya anne adayı olarak yazarsın :69:

teşekkür ederim kızlaaaaar :34: hilbar'cım sende aralık topiği sahibesisin :69: burcu'mmmm inş sende buraya anne adayı olarak yazarsın :69:

pufpuffummm canımm inşallah bende burayı takip ederimmmmm ocak annesi olurum amin amin .....................topik sahibesi olmuşsun hayırlı uğurlu olsun canımmm,,senin durumlar ne yoksaa hamile misinnnnnnnn:16::16::16::16::16::16: herkese şans uğur getirsin inşallahhh

Son düzenleme:
Kızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?

teşekkür ederim canım ikizi eşimde çok istemişti ama bizim tarafta hiç yokkk. inşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğimizi geçiririz.

tatlım yanlış anlamışsın .. benim bebek ikiz değil senin doğum tarihi 02.01.14 ya benimki de 03.01.14 :D hani neredeyse aynı gün doğacaklar ikiz gibi olacaklar demek istemiştim :D :D :9:

canım sen bi 15 gün bekle bence bugün gittim doktora bebegimi gördüm doktor kalp atışını kendi görmüş ekranda ancak duymak için sana dinletmem için 1 hafta sonra dedi.gecen haftada kesemi görmüştüm aramızda 11 gün var senle ona göre ayarla

Kızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?

canım sen bi 15 gün bekle bence bugün gittim doktora bebegimi gördüm doktor kalp atışını kendi görmüş ekranda ancak duymak için sana dinletmem için 1 hafta sonra dedi.gecen haftada kesemi görmüştüm aramızda 11 gün var senle ona göre ayarla

Bende daha gitmedim 6 hafta olsun sonra gideceğim kalp atışlarını duymak için yurt dışında çoğu ülkede 3 defedan fazla ultrason çekmiyorlar çünkü bebeğe etki mekanizması hala ispatlanmamış o yüzden aceleci davranmıyorum 6 hafta olsun sonra inşallah

herkese merhabalar ben 2012 haziran annesiyim 11 aylık kızım var ve yine hamile olduğumu öğrendim kısmetse bende ocak annesi olucam

herkese merhabalar ben 2012 haziran annesiyim 11 aylık kızım var ve yine hamile olduğumu öğrendim kısmetse bende ocak annesi olucam

mrb canım hoşgeldin. ben de 2012 ekim annesiyim ve 7 aylık oğlum var. emziriyormuydun. emziriyorsan ne yapmayı düşünüyorsun?

K
kızlar kısmetse 23üne randewu aldım .6+2olcm sanırim.allah bebislerimzi saglıkla kucagmza almayı nasip etşn:49:

Bende daha gitmedim 6 hafta olsun sonra gideceğim kalp atışlarını duymak için yurt dışında çoğu ülkede 3 defedan fazla ultrason çekmiyorlar çünkü bebeğe etki mekanizması hala ispatlanmamış o yüzden aceleci davranmıyorum 6 hafta olsun sonra inşallah

Ben bu haftaa gittigimde gordum. Doktor 4+2 dedi. Karindan ultrason ile gordum. 2 hafta sonrasi icin de kalp atislarini gormeye cagirdi.

Back
X