bütün ocak anneleri... Ocakta anne olmayı umut edenler... Ve tüm topik ahalisihadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin inş hepimize...
![]()
hayırlı olsun topiğin

listenız upuzuuuuuuuuuuuuuuuunn olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün ocak anneleri... Ocakta anne olmayı umut edenler... Ve tüm topik ahalisihadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin inş hepimize...
![]()
![]()
hayırlı olsun topiğin
listenız upuzuuuuuuuuuuuuuuuunn olsunbizimkilerr bayaa bi dolduu halada devam edıyoooo ...
![]()
canımın içisiiiiiii hayırlı ossun topiiiiiiinn![]()
hepimize şans getirsin İNŞALAAAAAAHHHH!!!![]()
hayırlı olsunlistemiz ne zaman oluyor
teşekkür ederim kızlaaaaarhilbar'cım sende aralık topiği sahibesisin
burcu'mmmm inş sende buraya anne adayı olarak yazarsın
![]()
benıde ekle listeye ben içimde tutarım senın ıcın 10 aylık dogururum![]()
canım zaten ikiz yanlış hatırlamıyorsam... çatlarsın vallaha :)
![]()
aa sende mi ikiz annesisin ?:))
kızlaaaarrrrrrrrrrrr bende hamileyim ocak annesi olacağım inşallah![]()
teşekkür ederim canım ikizi eşimde çok istemişti ama bizim tarafta hiç yokkk. inşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğimizi geçiririz.
Kızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?
canım sen bi 15 gün bekle bence bugün gittim doktora bebegimi gördüm doktor kalp atışını kendi görmüş ekranda ancak duymak için sana dinletmem için 1 hafta sonra dedi.gecen haftada kesemi görmüştüm aramızda 11 gün var senle ona göre ayarla
Kızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?
herkese merhabalar ben 2012 haziran annesiyim 11 aylık kızım var ve yine hamile olduğumu öğrendim kısmetse bende ocak annesi olucam
kızlar kısmetse 23üne randewu aldım .6+2olcm sanırim.allah bebislerimzi saglıkla kucagmza almayı nasip etşncanım sen bi 15 gün bekle bence bugün gittim doktora bebegimi gördüm doktor kalp atışını kendi görmüş ekranda ancak duymak için sana dinletmem için 1 hafta sonra dedi.gecen haftada kesemi görmüştüm aramızda 11 gün var senle ona göre ayarla
Bende daha gitmedim 6 hafta olsun sonra gideceğim kalp atışlarını duymak için yurt dışında çoğu ülkede 3 defedan fazla ultrason çekmiyorlar çünkü bebeğe etki mekanizması hala ispatlanmamış o yüzden aceleci davranmıyorum 6 hafta olsun sonra inşallah
Ben bu haftaa gittigimde gordum. Doktor 4+2 dedi. Karindan ultrason ile gordum. 2 hafta sonrasi icin de kalp atislarini gormeye cagirdi.