2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hadi ya geliyor musun ramazanda. Mutlaka haberleşelim, hiç olmadı iş çıkışı bir çay içeriz. Çok mutlu oldum şimdi :)

Aynen canım görüşelim valla abimin yanına gelio annemler ramazanda yemeğini yapıcaklar işte bende eşimle gelicem bir hafta kalıcam abim pendik tarafında oturuo ama illa karşıya geçeriz tüm sülale orda görüşelim valla çay içeriz bi yerde:)

Tamam hatta cumartesi falan olsa kulüpteki arkadaşlarla ortak bir organizasyon bile yapabiliriz. Hep birlikte bir yerde çay içiyoruz düşünsene, bir sürü hamile hehe.
Analar çay içiyorlar.

çok güzel hamilelikler var ama biraz pahalı canım...ama bayıldım kıyafetlere biran önce göbüşler büyüsede bizde giyebilsek cicileri..:)

Evet canım yaaa bütün hamile kıyafetleri pahalı alt tarafı kaç 3-5 ay giyeceğiz. O kadar pahalı şeyler almaya gerek yok.
en iyisi LCW ya da defacto almak bence. Aslında bir yandan da şanslıyız kışın evde o zor, ağır günlerimiz rahat geçer. Tabi çalışanların işi her zaman zor onlara Allah yardım etsin.

Tamam hatta cumartesi falan olsa kulüpteki arkadaşlarla ortak bir organizasyon bile yapabiliriz. Hep birlikte bir yerde çay içiyoruz düşünsene, bir sürü hamile hehe.
Analar çay içiyorlar.

Yaa süper olur bende dicektimde sen çalışıosun ya bencede haftasonu yapalım sohbet ederiz şiş göbekler falan:)) kiminki daa büyük muhabbeti kesin geçer:) tamamdır kesin yapalım canım daa benim ne zaman geliceim belli diil zaten o haftasında ayarlarız kızlarıda bensiz buluşmayın küserim:)

merhaba anneler...
orkide ne güzel cinsiyetler hakkında fikr sahibi olmuşsun ve bi kız bi erkek harika darısı bana olsun heyecanla bekliyorum bende bebeklerimin cinsiyetlerini..
flazsk cnm ben merkeze gitmiyorum gönül öyle olsun isterdi ama çok uzak kalıyoruz:)
umarım herşey herkez için yolundadır ..göbüşler çıktımı kızlar bnm bebeklerim ikiz ama göbek yok hiç sizde durum nedir..?
bu arada sarı akıntı kasın ağrısı ve krampları olan aarkadaşlar var ,bende yaşadım doktor normal dedi kramplar içinde magnezyum verdi şuan daha rahatım ...

Canııım özlettin kendini nerelerdesin gel arada ya kötü şeyleri okuma koruyan Rabbim zaten, ii olduuna sevindim gel arada

anladım cnm .ev uzak olunca zor olur..ben anadolu yakasında oturuyorum ama 2 vesaitle gidiyorum.sağolsun kayınvalidemler getirip götürüyo.arabayla.bende yakında merkezi bırakıcam muayene parasıda pahalı hem yoksa bende sonuna kadar orda devam etmek isterdim..benim göbeğim vardı zaten aynı şuan..kiloda almadım..

ben başka şehirden gelmiştim cnm o sebepleoldukça uzak :)
gönül isterdiki hep ulun beye gideyim ama olsun iyi bi hkim bulduktan sonra gerisi boş..
ben 5 kg ye yakın kilo verdim bulantı ve kusmalardan ve aşırı seçici yemek durumundan ötürü baya zordu .ama biraz azaldı sanki umarım böyle devam ederiz...

saol canım yaa istediğim şeyleri duydum rahatladım bu bilgi dunyası bi taraftan iyi bi taraftan kötu herşeyi okuyup kendime mal ediniyorum. amiyon sıvısımı yoksa bi kaçakmı var diye panik yaptım. bukadar çok araştımak bilgi kirliliğine yol açıyo sanırım tevekkül ettiğimi sanıyorum ama birazcık dr culuk oynuyorum herşeyi okuyorum saol colaksln...

inanamıyorum, hamilesiniz ve sigara mı içiyorsunuz gerçekten?

evet canım fazla giyemeyeceğimiz kıyafetler için bencede bukadar masrafa gerek yok...

çok şükür canım göbüş bu sabah maşallah benim ki çıkmış biraz.. genelde sabahları küçülüyordu ama dünden beri belirgin baya hele bide akşam gör akşamki halime bayılıyorum doğrusu..:) ben 11+1 im bugün.haftaya pazartesi ikili testimiz var inşallah herşey güzel olur bizler için...bu arada kızlar erken mi bilmiyorum ama benim göbek deliğimin altından göbek deliğine kadar kısımda bi çizgi oluştu çok koyu değil ama sanırım hamilelik çizgisi.sizde var mı acaba bu çizgiden..

Arkadaslar günaydın ya ikili tarama tesyıne hangı zamanda gıtmek gerekmiyor benım bu hafta randevum var ama daha 11. Haftaya gırmedım bıle acaba iptal mi ettirsem ???????

Arkadaslar günaydın ya ikili tarama tesyıne hangı zamanda gıtmek gerekmiyor benım bu hafta randevum var ama daha 11. Haftaya gırmedım bıle acaba iptal mi ettirsem ???????

günaydın canım 11 ve 14. haftalar arası yapılıyormuş nette öyle diyor doktorlar..sen yinede git derim hiç mi merak etmiyorsun ne güzel git gör bebişini doktor zaten sana gerekli bilgileri bence orada söyleyecektir.aslında bende bu hafta gidecektim ama kpss sınavım var cumartesi günü. şimdi gidersem doktor kötü bişey söylerse ben yıkılırım.sınavda mahvolur diye sıkıyorum dişimi...allah gönlümüze göre versin..

gunaydın annecikler iki tarama testini şimdi araştırdımda aynı gün kan alınması gerekiyormus sımdı benım 9 temmuzda ozelde randevum var bu ıkılı tarama testını devlette yapıyormu acaba ? 12 temmuzda da devlet hastanesıne randevum var kan testlerını orda yaptırmak ıstıyorum bilgisi olan varmı acaba ?

Tamam sen geldikten sonra yaparız söz. Zaten bahçelievler civarında oturan baya ocak annesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Cumartesi süper olur.

Arkadaşım devlet yapıyor ama maalesef her devlet hastanesinde yok. Sen neredesin bilmiyorum ama İstanbul anadolu yakasında sadece Göztepe ssk ve Zeynep Kamil de yapılıyor benim bildiğim. Çoğu hastanede yok. Mesela koskoca Numune hastanesine bile yok.

sağol arkadasım bende zeynep kamıle bakayım ozaman randevu alabılırsem tabı 14. haftadan sonra baklımıyor sanırım

sağol arkadasım bende zeynep kamıle bakayım ozaman randevu alabılırsem tabı 14. haftadan sonra baklımıyor sanırım

Bir an önce muayene randevunu al doktor sana yazar ikili testi içeride yaptırırsın. Ben de 13. haftadayım cuma günü yapılacak ikili testim acele etme. 14 e kadar süren var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…