Hadi ya geliyor musun ramazanda. Mutlaka haberleşelim, hiç olmadı iş çıkışı bir çay içeriz. Çok mutlu oldum şimdi :)
Aynen canım görüşelim valla abimin yanına gelio annemler ramazanda yemeğini yapıcaklar işte bende eşimle gelicem bir hafta kalıcam abim pendik tarafında oturuo ama illa karşıya geçeriz tüm sülale orda görüşelim valla çay içeriz bi yerde:)
çok güzel hamilelikler var ama biraz pahalı canım...ama bayıldım kıyafetlere biran önce göbüşler büyüsede bizde giyebilsek cicileri..:)
Tamam hatta cumartesi falan olsa kulüpteki arkadaşlarla ortak bir organizasyon bile yapabiliriz. Hep birlikte bir yerde çay içiyoruz düşünsene, bir sürü hamile hehe.
Analar çay içiyorlar.
MERHABA GÜZEL ANNELER VE BEBBİŞLERİ; Ben foruma girip psikolojik olarak kötü etkilendiğim ve paranoyaya bağladığım için fazla girmeme kararı aldım.Eşime ve doktoruma söz verdimArada girip okuyor güzel haberlerinizi alıyorum şükürler olsun bende iyiyim .İkili tarama olcak 10 gün sonra.Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizinle...
merhaba anneler...
orkide ne güzel cinsiyetler hakkında fikr sahibi olmuşsun ve bi kız bi erkek harika darısı bana olsun heyecanla bekliyorum bende bebeklerimin cinsiyetlerini..
flazsk cnm ben merkeze gitmiyorum gönül öyle olsun isterdi ama çok uzak kalıyoruz:)
umarım herşey herkez için yolundadır ..göbüşler çıktımı kızlar bnm bebeklerim ikiz ama göbek yok hiç sizde durum nedir..?
bu arada sarı akıntı kasın ağrısı ve krampları olan aarkadaşlar var ,bende yaşadım doktor normal dedi kramplar içinde magnezyum verdi şuan daha rahatım ...
anladım cnm .ev uzak olunca zor olur..ben anadolu yakasında oturuyorum ama 2 vesaitle gidiyorum.sağolsun kayınvalidemler getirip götürüyo.arabayla.bende yakında merkezi bırakıcam muayene parasıda pahalı hem yoksa bende sonuna kadar orda devam etmek isterdim..benim göbeğim vardı zaten aynı şuan..kiloda almadım..
olablr canım elevit büyük abdeste renk değişikliği yapıo.bende yapıyo yani kullanamya başladığımdan beri.sarı akıntıda buradaki hamişlerin bazılarında da olmuş bende de oluyor özellkle sabahları.
Bende hiç hamilelik belirtileri olmadı,yani ultrasonda bebeği görmesem inanmıyacağım:) tansiyonum benimde 2 gündür düşük,göz kararmalarım başladı,iştahta biraz açılma var,sigarayı bıraksam fil gibi olurum herhalde .:)
inanamıyorum, hamilesiniz ve sigara mı içiyorsunuz gerçekten?
Evet canım yaaa bütün hamile kıyafetleri pahalı alt tarafı kaç 3-5 ay giyeceğiz. O kadar pahalı şeyler almaya gerek yok.
en iyisi LCW ya da defacto almak bence. Aslında bir yandan da şanslıyız kışın evde o zor, ağır günlerimiz rahat geçer. Tabi çalışanların işi her zaman zor onlara Allah yardım etsin.
merhaba anneler...
orkide ne güzel cinsiyetler hakkında fikr sahibi olmuşsun ve bi kız bi erkek harika darısı bana olsun heyecanla bekliyorum bende bebeklerimin cinsiyetlerini..
flazsk cnm ben merkeze gitmiyorum gönül öyle olsun isterdi ama çok uzak kalıyoruz:)
umarım herşey herkez için yolundadır ..göbüşler çıktımı kızlar bnm bebeklerim ikiz ama göbek yok hiç sizde durum nedir..?
bu arada sarı akıntı kasın ağrısı ve krampları olan aarkadaşlar var ,bende yaşadım doktor normal dedi kramplar içinde magnezyum verdi şuan daha rahatım ...
Arkadaslar günaydın ya ikili tarama tesyıne hangı zamanda gıtmek gerekmiyor benım bu hafta randevum var ama daha 11. Haftaya gırmedım bıle acaba iptal mi ettirsem ???????
Yaa süper olur bende dicektimde sen çalışıosun ya bencede haftasonu yapalım sohbet ederiz şiş göbekler falan:)) kiminki daa büyük muhabbeti kesin geçer:) tamamdır kesin yapalım canım daa benim ne zaman geliceim belli diil zaten o haftasında ayarlarız kızlarıda bensiz buluşmayın küserim:)
gunaydın annecikler iki tarama testini şimdi araştırdımda aynı gün kan alınması gerekiyormus sımdı benım 9 temmuzda ozelde randevum var bu ıkılı tarama testını devlette yapıyormu acaba ? 12 temmuzda da devlet hastanesıne randevum var kan testlerını orda yaptırmak ıstıyorum bilgisi olan varmı acaba ?
Arkadaşım devlet yapıyor ama maalesef her devlet hastanesinde yok. Sen neredesin bilmiyorum ama İstanbul anadolu yakasında sadece Göztepe ssk ve Zeynep Kamil de yapılıyor benim bildiğim. Çoğu hastanede yok. Mesela koskoca Numune hastanesine bile yok.
sağol arkadasım bende zeynep kamıle bakayım ozaman randevu alabılırsem tabı 14. haftadan sonra baklımıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?