Kızlaar merabalar çok giremiom inte kayınvalidemlerdeyim burası yanıo uyuyamıom geceleriyarın anemler gelio bi günlüğüne gitcekler hemen onları görücem
Vitamini bıraktım çok şiştim zaten burda kaynanam saolsun habire yedirio ikili test için çok heycanlıyım salıya akaydan randevu aldım 12+1 oldum cinsiyet belli olurmu bilmiom
Menevisseym ayy kızmış bebiş:) bende kız istiom sülale kız istio ya bakalım gönlümden geçen yani sağlıklı olsunda valla annen oğlancı desene:)
Bebişimi özledim artık görmek istiom ya(
sordum canım da önemli değil dedi sadece. ben de ısrarla sorup kurcalamak, kötü ihtimaller varsa duymak istemedim.
Kızlar bakın burada da çok güzel hamile t-shirtleri var.
https://www.ebrumaternity.com/index.php?page=categories&id=46
sarı akıntı genelde sabah ları oluyo bende de.bi de genelde iç çamaşırım su gibi ıslak oluyo.doktora sormadım gerçi adam en sonnda kovcak beni.çok panik yaptığımı söylüyo ondan korkar oldum soru sormaya.kasık ağrım da var bnm.var da var yani.
kızlar sağ kasığımda ağrı var.ama sadece yürürken ve gerinince ağrıyor. yatınca geçiyor ne ki bu?
Ayy herkeste aynı şey:) bende normalde 10 temmuzda gitmem lazımdı,dayanamadım gittim,bana evham yapma dedi,bir sorun olursa zaten belirtin olur demişti,ama ben daha 2 gün olmasına rağmen 10 tane soru oluşturdum kafamda:)))) arasam olmaz kızar adam artık yeter
ama insanın elinde değil düşün bulantılarım azaldı diye bile panik yaptım.doktorum artk en rahat döneme griyosun 2. 3 aylık dönm dedi.öle rahat bi nefes aldım.internetten arastrdığıma görede kasık ağrısı kasların gerilmesiyle yani karnın genişlemmesiyle alakalıymış.artk sorun yapmasak iii olur.bi de çok nadir altıma doğru zonklama da oluyo.orası da mı kasılıyo ne.
Ocak anneleri,bebeğinin cinsiyeti belli olanlar yazsın,bakalım ocak ayında en çok hangi cinsiyet oluyor.:))
Çok ilginç aynı şeyleri bende yaşıyorum seninle...Doktor'da bana 2. 3 aylık döneme girdin bu aylarda hızlı kilo alabilirsin çok yeme dedi,saçlarımı boyatabilirmişim,tansiyon da düşüş olabilir dedi,gerçekten de düşük bua aralar,o zonklama bendede oluyor ama genelde küçük tuvaleti yaparken.
demek ki normal.genelde aynı kiminin kasıkları kiminn beli ağrıyor.ben maşallah gebelikte yasanması gerekpen hepsini yaşıyorum.tansiyonm gebe kaldığımdan beri düşük.bn 2.5 kilo aldım.ama bn hareketsiz geçiriyorum.yatarak yani.bi de ilaç ta kullanıyorum doktr o da ödem yapablr dedi.napalım sağlıklı gelsinlerde önmli değil.
Gerçekten ağrı günü herhalde bu gün benim de sol bacağımın belimle birleştiği yerde leğen kemiği miydi adı orada ağrı değilde kasılma oldu... Dün de olmuştu.. Kramp için de çok erken ama krampa da benziyor biraz.... Siz de başladı mı kramplar
Gelecek cuma kontrole gideceğim.... Tam bir ay olmuş oluyor... Sorayım bir magnezyum veriyorlar ama genelde ikinci trimesterda oluyor bu rahatsızlıklar....
ama benim kasığım yürüyünce ağrıyor. dediğiniz gibi kasılmayla alakalı sanırım
ama benim kasığım yürüyünce ağrıyor. dediğiniz gibi kasılmayla alakalı sanırım
Korkma,bende bıçak saplanır gibi oluyor arada ama,rahim büyüdüğü için oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?