yok canım kanamam. bu ara bana çok tanıdık geldi ama çıkartamadım. üşüttüm mü acaba? yarın zaten kontrolüm var?
kızlaaarrr,
yeni gelen anneler merhaba,
ben bugun bir oğlum olacağını öğrendiiimmmmm :)))))))
Kesin değil ama büyük ihtimalle öyleymiş. İkili test sonucunu almaya gideceğim haftaya. Doktora rica edeceğim bir daha baksın diye. Bakarsa kesin öğrenebilirim herhalde.
Erkekse cinsiyet belli oluyor sanırım 12. haftadan sonra. Kıza biraz daha beklersin :)
İyice gez dinlen bakalım :)
Cimcimeye isim buldunmu:) ben ecrin miray koyucam rabbim tabi kısmet ederse oğlana isim bulamadım duhan diodum oda kıyamet dumanı demekmiş:) mucize gibi varya ben hep kız hissediodum sana kan sonucunu alıcaksın heralde haftaya bayada bekletiolarmış uff zaman beklemekle geçio sağa salim kucağımıza alalımda başka bişi istemiom kuzenimin kisti patlamış oda benden biray sonra hamile kaldı rahimde kisti varmış çok üzüldüm ya annem yeni söyledi bebek iyiymiş Allahtan
orkideninde hem kz hem erkekmiş genelde çift yumurta ikizleri öyle oluomuş:) valla hep hayalimdi maşallah bir taşla iki bebiş:)
Ne güzel isimler :)
Ben kızlığımdan beri Yaren ismini çok severdim. Eşim de çok benimsedi. Yaren olur herhalde. Kız olursa ismi ben koyacaktım, öyle anlaşmıştık. Önümüzdeki aylarda başka bir isim aklımı çelmezse öyle olacak. Erkek olsaydı eşim koyacaktı ismini. Mustafa olacaktı o zaman da.
Kan sonucunu haftaya alacağım ama hiiç endişem yok. Ense kalınlığı iyi çıktı, içim rahatladı. Çok takmıyorum kan testinin sonucunu. Kız mı hissediyordun? :) Valla kesin olsa başlamıştım alışveriş yapmaya ama biraz daha bekleyeceğim bakalım. Kız elbiseleri çok tatlı, iç geçiriyorum resmen bakarken.
Geçmiş olsun kıuzenine de. Forumda da biri vardı kisti olan. Hatırlayamadım nickini ama hiç sorun çıkmadı.
İlk trimesterı atlattık, artık hamileliğimizin keyfini çıkarabiliriz herhalde :)
Ne güzel isimler :)
Ben kızlığımdan beri Yaren ismini çok severdim. Eşim de çok benimsedi. Yaren olur herhalde. Kız olursa ismi ben koyacaktım, öyle anlaşmıştık. Önümüzdeki aylarda başka bir isim aklımı çelmezse öyle olacak. Erkek olsaydı eşim koyacaktı ismini. Mustafa olacaktı o zaman da.
Kan sonucunu haftaya alacağım ama hiiç endişem yok. Ense kalınlığı iyi çıktı, içim rahatladı. Çok takmıyorum kan testinin sonucunu. Kız mı hissediyordun? :) Valla kesin olsa başlamıştım alışveriş yapmaya ama biraz daha bekleyeceğim bakalım. Kız elbiseleri çok tatlı, iç geçiriyorum resmen bakarken.
Geçmiş olsun kıuzenine de. Forumda da biri vardı kisti olan. Hatırlayamadım nickini ama hiç sorun çıkmadı.
İlk trimesterı atlattık, artık hamileliğimizin keyfini çıkarabiliriz herhalde :)
Kist bende vardı sağ yumurtalığımda 1,80 cm'lik ama bir önceki kontrolümde dr kaybolmuş dedi.
Canım yumurtalıkta benimde var ona pko diolar galiba kuzenimin rahminde var miyom mu adı bilmiom seninki nası kaybolmuş çok karışık bu kadın hastalıkları ya
MERHABA GÜZEL ANNELER VE BEBBİŞLERİ; Ben foruma girip psikolojik olarak kötü etkilendiğim ve paranoyaya bağladığım için fazla girmeme kararı aldım.Eşime ve doktoruma söz verdimArada girip okuyor güzel haberlerinizi alıyorum şükürler olsun bende iyiyim .İkili tarama olcak 10 gün sonra.Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizinle...
Yarende çok güzel burda bi tanıdıkta Larin koymuş benim kocada erkek olursa Emin koyalım dio kankasının ismi:) ben istemiom daa bulamadım oğlana kaynanam çeyize bikaç bebek elbisesi koymuş ya anlatamam nası ağladım hele küçük yenidoğan tuluma hayret ettim el kadar kolu vardı ya patiklere bittim çok duygulanıo insan Allahım herkese giydirmeyi nasip etsin bende bi cinsiyeti öğreniim hemen başlarım alışverişe geçen diş çıkaran bebişin elbiselerine bayıldım ya neler çıkmış ponponlu pantolonlar kulaklı şapkalar:))
Kuzenime üzüldüm ya annemde arama nispet yapar gibi yanlış anlar dedi Allah yardımcısı olsun kan boşalmış birden rahminden dr tedavi olmadan niye hamile kaldı die bi ton kızmış kıpırdamadan yatıomuş çok zor ya Allahıma şükür biz rahat geçirioruz Rabbim korusun hamişleri
Senin ense kalınlığı iyi çıkmış zaten stres bitti maşallah darısı başıma inşallah:)
MERHABA GÜZEL ANNELER VE BEBBİŞLERİ; Ben foruma girip psikolojik olarak kötü etkilendiğim ve paranoyaya bağladığım için fazla girmeme kararı aldım.Eşime ve doktoruma söz verdimArada girip okuyor güzel haberlerinizi alıyorum şükürler olsun bende iyiyim .İkili tarama olcak 10 gün sonra.Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizinle...
Kızlar bakın burada da çok güzel hamile t-shirtleri var.
https://www.ebrumaternity.com/index.php?page=categories&id=46
arkadaşlar bişiy sorcam hiç yokken biraz evvel sarı koyu akıntı geldi ikigun önce elevite başladım buyuk abdestte ve küçük abdesstte renk değişimi oldu acep akıntıdamı renk değiştirdi bu ne şimdi???
Arama bence de. Çok hassastır o şimdi. Benim de evliliğimin ikinci yılının sonuna doğru oldu bebek. Benden sonra evlenip hamile kalan birinin müjdesi geldiğinde hem sevinip tebrik ediyordum hem de içim gidiyordu, içten içe üzülüyordum. Hiç olmayacak gibi düşünüyor insan. Çok şükür bu günlerime.
Ben zaten her gün işe giderken Şirinevler'deki Bücürük ve Azizbebe mağazalarının önünden geçiyorum. Filmlerde yemek yiyen adamlara bakıp yutkunan sezercik gibi oluyorum o kıyafetlere bakarken :) Benim çeyizde bebek kıyafeti yoktu ama kayınvalidem başladı bile alışverişe. Daha dün kız olabilir dedik, gitmiş elbise almış. Kayınpeder de yurt dışında iş icabı. Bir sürü krem, biberon, emzik, şampuan falan almış. Hayır o kremler nasıl kremdir, güvenebilir miyim onu da bilmiyorum. Adam heveslenmiş almış bir şey de diyemiyorum. İspanya'da satılan bebek malzemeleri sağlıklıdır umarım. Şu bebek konusu zor konuymuş. Kimseyi kırmadan nasıl atlatacağım ilk birkaç ayı hiç bilmiyorum. Şimdiden endişelenmeye başladım.
Mevlüt setleri var bebeğin kırkı için. Onlara bak bir, öyle tatlılar ki. Bizimkiler ona da karşı, çok süsleyince bebeğe nazar değermiş. Ben de özeniyorum giydireceğim, misafirler gidince okuruz dedim :) Bizim hayaller çok ileriden gidiyor.
Misa bebeğin fotosu ultrason başlığında, ordan bak kocaman oldu miniğim :) Şu başlıkları ayırmak iyi bir fikir miydi emin değilim. Burda olunca ne güzel hepimiz görüyorduk. Diğer başlıklara bakmıyoruz ki.
Bebişi göremedim ya merak ettim:) kocaman olmuştur şirinevleri iyi biliyorum teyzemler ataköyde oturuodu metronun orda şimdi bahçelievlere taşındılar istanbula gelicem ramazanda buluşalım valla:) ya herbişeye özenio insan banyoluğu vaar beşiği var ana kucağı var mama sandalyesi ayy sağlıklı olsunlarda hevesliyiz işte gerekli gereksiz herşeyi alasım var:)
Benim kayınvalide beş tane yelek örmüş önceden seninkide hızlıymış valla:) el kadar hepside ay ne çok ıvırzıvırı var bebişlerin daa kremleri losyonları.. ispanyadan gelen kremlerde bebekler içinse sıkıntı olmaz canım ben bi doğurimde çok üstüne düşmicem atıcam toprağa dermişim:)
Mevlüt yapıcaz bizde hayırlısıyla ayy hayal edemiyorum daa o günleri çok heycanlı bi kucağıma alsam rahatlicam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?